Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
458 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 458 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:κοριτσια μου παω σπιτι να κανω κ ενα μπανακι να χαλαρωσω κ να ξαπλωσω να μιλησουμε απο εκει!!!lolita δεν ξερω αν μου εστειλες την φωτο γιατι δεν ειδα τίποτα!!!τα λεμε σε λιγακι...σας φιλω!!!

χριστινα μου σε εστειλα φωτο.βασικα την εβαλα φοντο

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια παω να τελειωσω με την κουζινα γιατι θα ερθει σε λιγο ο αντρουλης!!!!!!θα μπω αργοτερα......πολλα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 417472

FILIO FLTNIK

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.
ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 30 ΜΕ 32 ΜΕΡΕΣ.
ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 23 ΜΕΡΕΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ) 25/2/2012 ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 32 ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

ΠΟΝΟΥΣ (ΟΧΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ) ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΨΙΜΟ Η ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ
ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗ
ΜΕ ΚΟΜΜΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΟΥΡΑ ΚΑΙ ΡΕΨΙΜΟ...

ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ? ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 5 ΜΗΝΕΣ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Very Happy Very Happy Very Happy

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 667478

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
geia sas kopitsia ti kanete? egw kala pepimenw tin papskeyh eyxomai na mh epthei h pepiodos!!!

sygnwmh poy gpafw etsi alla exei poblhma o ypologisths moy...pali xalase!!!

hthela na pvthsw sas exei tyxei na tpexei to sththos saw gala? emena edw kai 4 mepes den stamata oxi poly alla tpexei...

xistina moy makapi na eisi egkyoyla Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 215994 tha pepimenw ta nea soy!!

lolita kai se esena to idio eyxomai!!

egw kopitsia exw tomea tsimphmatakia stin koilia ...ax mesa sto agxos eimai Mad exw kai tin mikh moy apwsth kai tpexw san tpelh !!!

kopitsia moy glyka,eyxomai o ypologisths moy,na ginei kala,gia na mpenw syxna na saw diabazw!!!

xristina_29

xristina_29
sofouli έγραψε:
xristina_29 έγραψε:κοριτσια μου παω σπιτι να κανω κ ενα μπανακι να χαλαρωσω κ να ξαπλωσω να μιλησουμε απο εκει!!!lolita δεν ξερω αν μου εστειλες την φωτο γιατι δεν ειδα τίποτα!!!τα λεμε σε λιγακι...σας φιλω!!!

το δικο μου φαντασου ηταν ακομα πιο αχνο...γι'αυτο κ δεν πιστευω πως ειμαι εγκυος κουκλα μου...

xristina_29

xristina_29
FILIO FLTNIK έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 23 ΜΕΡΕΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ) 25/2/2012 ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΠΟΝΟΥΣ (ΟΧΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ) ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΨΙΜΟ Η ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ
ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ? ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

καταρχην καλως ορισες στην παρεα μας...εγω πιστευω πως εχεις μεγαλες πιθανοτητες να εισαι εγκυουλα.τεστ εχεις κανει ή χοριακη???

FILIO FLTNIK

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
xristina_29 έγραψε:
FILIO FLTNIK έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

καταρχην καλως ορισες στην παρεα μας...εγω πιστευω πως εχεις μεγαλες πιθανοτητες να εισαι εγκυουλα.τεστ εχεις κανει ή χοριακη???

KALWS SAS BRHKA KAI S'EYXARISTW POLY
OXI DEN EXW KANEI TIPOTA APO TA DYO AKOMH...
EIPA NA PERIMENW AN DEN GINEI TIPOTA MEXRI TO TELOS THS EBDOMADAS KAI META
GIATI DEN THELW NA APOGOHTEYTW.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:
sofouli έγραψε:

το δικο μου φαντασου ηταν ακομα πιο αχνο...γι'αυτο κ δεν πιστευω πως ειμαι εγκυος κουκλα μου...

και μονο που εχει γραμμουλα φτανει!εγω πιστευω πως εισαι!!!!!!ειδαλλως θα εβγαζε κατευθειαν αρνητικο!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια συγχαρητηρια για την υπεροχη ομαδα που εχετε κανει.Για ενα περιεργο λογο σας παρακολουθω.Ειστε πολυ δεμενες και ευχομαι να μεινετε παντα ετσι.Αποφασισα να σας γραψω μπας και με την δικη μου εμπειρια βοηθησω λιγο το χριστινακι.
Λοιπον ειμαι εγκυος στην 13η εβδομαδα με μια πολυ καλη αυχενικη και εναν υγιεστατο παιδαρο.Οταν ανακαλυψαμε την εγκυμοσυνη δεν ηθελα να το πιστεψω(οπως καλη ωρα η Χριστινα).Ειχα συπμτωματα του στυλ πονακια χαμηλα στην κοιλια,πονους στο στηθος και λιγη υπνηλια.Και ελεγα σημερα θα ερθει η Αλεκα Very Happy αυριο θα ερθει και φυσικα δεν ερχοτανε.Μεχρι που την 5η μερα καθυστερησης ημασταν στο σπιτι των κουμπαρων και μας πριξανε να παρουμε το περιοβοητο τεστ.Πηραμε το Predictor early και μου βγαζει μια αχνη ροζ γραμμη. Δεν το πιστευα μεχρι που το ειδε η κουμπαρα μου και μου λεει ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ.Φυγαμε την ιδια στιγμη και πηγαμε για χωριακη οπου και εκει μας εδειξε τα ευχαριστα.
Χριστινακι θα σου πω και εγω λοιπον εαν αυτο σε βοηθαει να κανεις την χωριακη γιατι με τον να μενεις με την αμφιβολια κανεις πολυ κακο στο εαυτο σου και φυσικα στο παιδακι που λαχταρας.Καλυτερα μια μερα αναμονη παρα παραπανω.Ευχομαι να μπεις συντομα στην ομαδουλα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012.
Και στα υπολοιπα κοριτσια συντομα να ανακαλυψετε το θαυμα σας!!!Φιλια πολλα και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καταρχας καλοσοριζω τα νεα μελη της παρεας μας!!!!

χαιρετω οσες πανε για ξεκουραση ή για δουλεια...

ευχομαι να πανε ολα καλα με την χοριακη που παει τωρα να κανει η .... (ξεχασα το ονομα...ημαρτον!!!) λολιτα

χριστινιω μην απογοητευεσαι σε παρακαλω...δεν εχω παρομοια εμπειρια ομως με αυτα που διαβαζω κατα καιρους ειμαι σιγουρη πως το + τεστακι ειναι παντα +....ξερω οτι αγχωνεσαι γιατι ειναι κατι που το θελεις πολυ ομως ηρεμισε γιατι αν οντως εισαι εγκυουλα μπορει να κανεις κακο στο σπορακι σου...σ'αγαπαμε πολυ καλε...γι'αυτο σκασε μας ενα χαμογελο...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κυρίες μου Very Happy

ρε Χριστίνα έχεις τόσο άγχος και τόση μεγάλη αμφιβολία για το αν είναι θετικό ή όχι πας και κάνεις μια χοριακή. τι ποιο σίγουρο ;
Δεν θέλω να σε βλέπω να
πνίγεσαι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 417472

Εγώ παραδέχομαι την Ιωάννα, στατ πατ έκανε μια χοριακή και τέλος.

γενικά νομίζω πως αντί να δίνεις τόσα λεφτά σε τεστ κάνεις μια χοριάκη την μέρα που περιμένεις ή την επόμενη και έχεις στα χέρια σου σίγουρα πράγματα.

Ειρήνη δεν έχεις και άδικο, δεν είναι στις μέρες μας και μικρή η διαφορά αλλά απο την άλλη είναι και μια καλή ευκαιρία. Η τιμή είναι σούπερ ντούπερ μόνο για μένα...
δεν ξέρω θα δω τι θα κάνω...

Panik11 με το καλό !! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε:χριστινα εισαι εγκυουλα!!!κ γω αυτο το τεστ ειχα κανει! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 215994

κριστι εσενα τι ακριβως σου ειχε βγαλει?????
ειναιΘΕΤΙΚΟ...ετσι ειχε βγαλει και μενα σταυρο=θετικο...και μενα αχνη ηταν
μπραβο κοπελα μου συχγαρητηρια

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:κοριτσια μου δεν ειμαι καλα...επεσα πολυ ψυχολογικα!φοβαμαι οτι δεν ειμαι εγκυος!!!μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα... ρε αγαπες μου λετε να ειναι νωρις κ να μην μπορεσε να δειξει το τεστ???
βρε εδειξε..........γτ τετοια ψυχολογια εσυ 8α πρεπε να πετας

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι και η πεθερά μου μου λέει πως αν είναι μικρή η διαφορά θα το αγοράσουμε..αλλά εγώ σκέφτομαι αυτό που σου είπα
Γκρινιάρα εξομολογήθηκες τελικά;εγώ πηγαίνω μόνο πριν το πάσχα.σε ρωτάει αν έχεις ξαναεξομολογηθεί γιατί δεν πρέπει να αλλάζεις πνευματικό.

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:
lolita2012 έγραψε:
xristina_29 έγραψε:κοριτσια μου δεν ειμαι καλα...επεσα πολυ ψυχολογικα!φοβαμαι οτι δεν ειμαι εγκυος!!!μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα... ρε αγαπες μου λετε να ειναι νωρις κ να μην μπορεσε να δειξει το τεστ???
εχω ακομα το δικο μου τεστ ειναι και αυτο κλιαρ μπλυ...8εσ να το βαλς να τα συγκρινει για αν πειστεισ???

Ρε Χριστινάκι μου, μην είσαι έτσι..
Κανείς εδώ δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά αν είσαι ή δεν είσαι. Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει να κάνω στην 1η μέρα καθυστέρησης αυτό το τεστ. Η σύλληψη μπορεί να έγινε λίγο πιο αργά απ΄οτι περίμενες γιαυτό να είναι αχνή η γραμμούλα.. Μη μου αγχώνεσαι ρε κοριτσάκι. Αν δεν το εμπιστεύεσαι το τεστ, η χοριακή θα δείξει σίγουρα. Επιμένω να την κάνεις για να σου φύγει το άγχος και οι αμφιβολίες.
ηρέμησε όμως, οκ? δώσε ένα χαμογελάκι... Smile

σας ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινεται..απλα φοβαμαι γιατι παραηταν αχνη η γραμμη η δευτερη..τι να πω..ισως ειναι νωρις κ δεν εδειξε..κ αν εχω μια πολυ μικρη ελπιδα ειναι γιατι δεν βλεπω την κοκκινη.πηρα για να κλεισω μετα να παω για χοριακη κ μου λενε αυριο θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα..ποιος περιμενει 1 ημερα??

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:Λεμονάκι και η πεθερά μου μου λέει πως αν είναι μικρή η διαφορά θα το αγοράσουμε..αλλά εγώ σκέφτομαι αυτό που σου είπα
Γκρινιάρα εξομολογήθηκες τελικά;εγώ πηγαίνω μόνο πριν το πάσχα.σε ρωτάει αν έχεις ξαναεξομολογηθεί γιατί δεν πρέπει να αλλάζεις πνευματικό.

γεια σου ειρηνη μου...οχι αυριο στις 10 θα παω γιατι σημερα μας πηρε ο υπνος...πρωτη φορα θα ειναι...ελπιζω οχι και η τελευταια...

εσυ τι κανεις???καλα εισαι???

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ πηγαίνω μετά την Ανάσταση,
δεν έχω εξομολογηθεί ποτέ πριν εκτός απο μία φορά....

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
xpistinaki moy glyko thetiko einai!!!stin 1 moy egkymosynh etsi edikse axna thetiko,kai epeidh hmoyn ligo anhtikh ekana kai 2 kai telika htan...

hpemhse,tha deis thetiko einai!!!!

me to kalo!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 215994

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνίτσα εσύ έγραψες οτι έχει γαλατάκι το στήθος σου ;

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τι κανετε?σας διαβαζα τοση ςρα....χριστινακι..κατα 99 τοισ εκατο εισαι εγκυοσ...και εγω κλιαρ μπλου ειχα και το θετικο ειναι οποωσ μου το περιγραφεις....μην αγχωνεσαι......εγω ειμαι σιγουρη για σενα....απλα ισως η γραμμη ειναι αχνη γτ οι μερες της καθυστερησης δεν ειναι πολλες......παντως σου ειπα και πιο πανω.το χω ακομα το τεστ αμα θεσ σου στελνω τη φωτο...εμενα βεβαια επειδη ειναι καιροσ τωρα εχει αλοιωθει λιγο

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μετά την εξομολόγηση νιώθεις πολύ καλύτερα Smile
παίρνεις και την ευχή από τον παπά εγώ πιο πολύ γιαυτό θέλω να πηγαίνω πιο συχνά..θα πας με τον άντρα σου είπες;εμένα ο δικός μου δεν τα πάει καλά με αυτά..και μεγάλη εβδομάδα πάω μόνη μου στην εκκλησία.μόνο στον επιτάφιο έρχεται..να δω φέτος αν θα τον πείσω..

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:εγώ πηγαίνω μετά την Ανάσταση,
δεν έχω εξομολογηθεί ποτέ πριν εκτός απο μία φορά....

γεια σου ρε λεμονακι μου γλυκο!!! τι κανεις??

αληθεια γιατι μετα την ανασταση...εχει σχεση με την ανασταση του χριστου 'η βλακειες λεω???Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 28 M190

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:μετά την εξομολόγηση νιώθεις πολύ καλύτερα Smile
παίρνεις και την ευχή από τον παπά εγώ πιο πολύ γιαυτό θέλω να πηγαίνω πιο συχνά..θα πας με τον άντρα σου είπες;εμένα ο δικός μου δεν τα πάει καλά με αυτά..και μεγάλη εβδομάδα πάω μόνη μου στην εκκλησία.μόνο στον επιτάφιο έρχεται..να δω φέτος αν θα τον πείσω..

ναι με τον αντρα μου θα παω...εκκλησια οταν παμε παμε παντα μαζι εκτος και αν δουλευει...τη μεγ.εβδομαδα παμε καθε βραδυ απο τοτε που παντρευτηκαμε...

μου προτεινε να βρουμε τον δικο μας πνευματικο και να πηγαινουμε...αλλα ακομα το σκεφτομαι...(νομιζω η συζητηση που ειχαμε κανει πριν 3 μηνες με τον σουπερ παπα της ενοριας μας του εδωσε κινητρα...)

xristina_29

xristina_29
ειστε ψυχουλες ολες...πραγματικα με συγκηνειτε με ολα οσα γραφετε...μακαρι να ειμαι...θα ετοιμαστω σε λιγο να παω για την χοριακη.κ αν βγει αρνητικη δεν θα πεθανω..θα συνεχισω ακαθεκτη τις προσπαθειες μου..χαιρομαι που σας εχω διπλα μου εστω κ απο εδω κ ευχομαι για ολες σας καθε ευτυχια...σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:ειστε ψυχουλες ολες...πραγματικα με συγκηνειτε με ολα οσα γραφετε...μακαρι να ειμαι...θα ετοιμαστω σε λιγο να παω για την χοριακη.κ αν βγει αρνητικη δεν θα πεθανω..θα συνεχισω ακαθεκτη τις προσπαθειες μου..χαιρομαι που σας εχω διπλα μου εστω κ απο εδω κ ευχομαι για ολες σας καθε ευτυχια...σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπραβο θετικη σκεψη...αμαν πια..........αν και ειμαι σιγουρη οτι θα κανουμε παρτυυυυυυυυυυυυυυυ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις