Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
355 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 355 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lolita2012 έγραψε:

Για 'μένα δεν ξέρω πάντως... Αλλά δεν πειράζει. πάμε παρακάτω. ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ

τι εννοείς??έκανες χοριακή?έκανες τεστ?ήρθε η αλέκα?γιατί απαισιοδοξία?

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sofouli έγραψε:
sofouli έγραψε:χριστινα μου,ειχα κανει τεστ απο τη πρωτη μερα καθυστερησης και βγηκε αχνο.εδωσα ουρα μετα απο 3 μερες και βγηκε αμφιβολο!εκλαιγα συνεχεια.πηγα στο νοσοκομειο να δω αν φαινεται αλλα και παλι τπτ.αποτελεσμα>?εγινε αργα η συλληψη.κανε χοριακη να εισαι σιγουρη!μη σκεφτεσαι αρνητικα!

θες να σου στειλω τοτεστ μου να δεις τι φαινοτανε?

θα με βοηθουσε κουκλιτσα μου!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:
sofouli έγραψε:
sofouli έγραψε:χριστινα μου,ειχα κανει τεστ απο τη πρωτη μερα καθυστερησης και βγηκε αχνο.εδωσα ουρα μετα απο 3 μερες και βγηκε αμφιβολο!εκλαιγα συνεχεια.πηγα στο νοσοκομειο να δω αν φαινεται αλλα και παλι τπτ.αποτελεσμα>?εγινε αργα η συλληψη.κανε χοριακη να εισαι σιγουρη!μη σκεφτεσαι αρνητικα!

θες να σου στειλω τοτεστ μου να δεις τι φαινοτανε?

θα με βοηθουσε κουκλιτσα μου!!!!

περιμενε να το περασω στον υπολογιστη

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:
lolita2012 έγραψε:

Για 'μένα δεν ξέρω πάντως... Αλλά δεν πειράζει. πάμε παρακάτω. ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ

τι εννοείς??έκανες χοριακή?έκανες τεστ?ήρθε η αλέκα?γιατί απαισιοδοξία?
Αχ Εύη, σήμερα θα πάω για τη χοριακή. Στο χθεσινό το τεστ είδα μια αχνή γραμμούλα, αλλά εδώ που είμαι δεν είχε το Self clear γιαυτό είμαι επιφυλακτική- ήταν αυτό που δείχνει πριν την καθυστέρηση.Είχε 2 μέσα. Το ένα το έκανα την Παρασκευή και βγήκε αρνητικό και το άλλο εχθες κι ίσα που φαινότανε μια αχνη γραμμούλα. δε θέλω να τρέφω ελπίδες... Η Αλέκα δεν έχει έρθει. Εδώ και αρκετές μέρες έχω πονάκια και τραβήγματα χαμηλά αλλά έρχονται κ φεύγουν... Η Αλέκα ελπίζω να μην έρθει την Κυριακή

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κούκλες πάω για δουλειά...θα τα πούμε μετά! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 417472

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:κούκλες πάω για δουλειά...θα τα πούμε μετά! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 417472

καλη δουλίτσα!! Φιλάκια πολλά

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φαινεται τπτ χριστινακι?

loulou_29

loulou_29
evi27 έγραψε:κούκλες πάω για δουλειά...θα τα πούμε μετά! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 417472

καλη δουλιτσα ευη!!!!

loulou_29

loulou_29
lolita2012 έγραψε:
xristina_29 έγραψε:
lolita2012 έγραψε:
xristina_29 έγραψε:κοριτσια μου δεν ειμαι καλα...επεσα πολυ ψυχολογικα!φοβαμαι οτι δεν ειμαι εγκυος!!!μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα... ρε αγαπες μου λετε να ειναι νωρις κ να μην μπορεσε να δειξει το τεστ???

Ρε Χριστινάκι μου, μην είσαι έτσι..
Κανείς εδώ δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά αν είσαι ή δεν είσαι. Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει να κάνω στην 1η μέρα καθυστέρησης αυτό το τεστ. Η σύλληψη μπορεί να έγινε λίγο πιο αργά απ΄οτι περίμενες γιαυτό να είναι αχνή η γραμμούλα.. Μη μου αγχώνεσαι ρε κοριτσάκι. Αν δεν το εμπιστεύεσαι το τεστ, η χοριακή θα δείξει σίγουρα. Επιμένω να την κάνεις για να σου φύγει το άγχος και οι αμφιβολίες.
ηρέμησε όμως, οκ? δώσε ένα χαμογελάκι... Smile

σας ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινεται..απλα φοβαμαι γιατι παραηταν αχνη η γραμμη η δευτερη..τι να πω..ισως ειναι νωρις κ δεν εδειξε..κ αν εχω μια πολυ μικρη ελπιδα ειναι γιατι δεν βλεπω την κοκκινη.πηρα για να κλεισω μετα να παω για χοριακη κ μου λενε αυριο θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα..ποιος περιμενει 1 ημερα??

κι εμένα πολύ αχνή ήταν..ίσα που την έβλεπα στο φως.
έλα, μια μερούλα και μετά θα δούμε κ τη δική σου ανακοίνωση.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 215994

θα δεις όλα καλά θα πάνε.

βρε κοριτσια γιατι να πεφτει ετσι η ψυχολογια?????ελα δεν θελω τετοια......ειπαμε αισιοδοξια πανω απο ολα και την κυριακη με τα Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! θα εισαι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 654316

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
loulou_29 έγραψε:
lolita2012 έγραψε:
xristina_29 έγραψε:
lolita2012 έγραψε:
xristina_29 έγραψε:κοριτσια μου δεν ειμαι καλα...επεσα πολυ ψυχολογικα!φοβαμαι οτι δεν ειμαι εγκυος!!!μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα... ρε αγαπες μου λετε να ειναι νωρις κ να μην μπορεσε να δειξει το τεστ???

Κανείς εδώ δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά αν είσαι ή δεν είσαι. Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει να κάνω στην 1η μέρα καθυστέρησης αυτό το τεστ. Η σύλληψη μπορεί να έγινε λίγο πιο αργά απ΄οτι περίμενες γιαυτό να είναι αχνή η γραμμούλα.. Μη μου αγχώνεσαι ρε κοριτσάκι. Αν δεν το εμπιστεύεσαι το τεστ, η χοριακή θα δείξει σίγουρα. Επιμένω να την κάνεις για να σου φύγει το άγχος και οι αμφιβολίες.

σας ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινεται..απλα φοβαμαι γιατι παραηταν αχνη η γραμμη η δευτερη..τι να πω..ισως ειναι νωρις κ δεν εδειξε..κ αν εχω μια πολυ μικρη ελπιδα ειναι γιατι δεν βλεπω την κοκκινη.πηρα για να κλεισω μετα να παω για χοριακη κ μου λενε αυριο θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα..ποιος περιμενει 1 ημερα??

έλα, μια μερούλα και μετά θα δούμε κ τη δική σου ανακοίνωση.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 215994

βρε κοριτσια γιατι να πεφτει ετσι η ψυχολογια?????ελα δεν θελω τετοια......ειπαμε αισιοδοξια πανω απο ολα και την κυριακη με τα Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! θα εισαι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 654316

σε λίγο λουλού μου πάω για χοριακή... αλλά έχω πολύ άγχος ρε μα..τω Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

loulou_29

loulou_29

χριστινακι ελα να ανεβαινουμε σιγα σιγα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 654316 πηγαινε να κανεις την χοριακη σου και να δεις που θα ηρεμησεις!!!!!!!! Wink

loulou_29

loulou_29
lolita2012 έγραψε:
loulou_29 έγραψε:
lolita2012 έγραψε:
xristina_29 έγραψε:
lolita2012 έγραψε:

σε λίγο λουλού μου πάω για χοριακή... αλλά έχω πολύ άγχος ρε μα..τω Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ειπαμε χαλαραααααααα και σε μια-δυο το πολυ ωριτσες θα επιβεβαιωθεις 1000% και θα ηρεμησεις!!!!!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια Very Happy

Αρχικά, συγχαρητήρια Χριστίνα!!! Very Happy
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 50580
και Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 Cz53 σύνελθε!!!! Wink

Να χεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ ένα γερό σποράκι! Very Happy

Όσο για τη χοριακή κ εγώ είμαι υπερ για να ξέρει ο γιατρός ότι όλα πάνε καλά.

Φιλιά σε όλες τις ον λαιν
κ μια φιλική συμβουλή γιατί πολύ άγχος έπεσε εδώ μέσα!!!

σταματήστε να αγχώνεστε, μιλήστε με τους γιατρούς σας κάντε τις χοριακές σας κ όλα καλά θα πάνε!!!Μόνο κακό κάνει το άγχος!!! Wink Cool

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μακάρι βρε ΛΟΥΛΟΥ μου.. τι να πω.. Έχω κάποια συμπτώματα αλλά δεν τα εμπιστεύομαι. μπορεί να είναι της φαντασίας μου.. ή καμιά ίωση..
εκείνο που νιώθω και δεν ξέρω είναι κάτι τραβηγματάκια χαμηλά και φοβάμαι μήπως έρθει η βρωμό - Αλέκα.. και κάτι πονάκια που έρχονται κ φεύγουν

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια θα βγω τωρα γιατι σε λιγο θα ερθει το boss ...

Χριστινα δν καταλαβαινω γιατι στεναχωριεσαι τοσο με τα θετικα τεστακια που εχεις στα χερια σου..τι να λεει αν ειναι αχνη η οχι η γραμμη???απο τη στιγμη που υπαρχει ειναι θετικο..και απο την στιγμη που ειναι θετικο εισαι εγκυος... που ειναι το στενάχωρο σε ολο αυτο??θα σε δειρω αληθεια!!ΣΥΝΕΛΘΕ γιατι το σπορακι που ειναι εκει μεσα προσπαθει να αναπτυχθει κι εσυ φορτωνεις τον οργανισμο σου με λαθος ορμονες με το αγχος και την στεναχωρια σου!!! αντε κανε χοριακη και αυριο εδω θα ειμαστε να σου λεμε οτι στα λεγαμε αλλα δν μας ακουγες!!!

Λολιτα σου ευχομαι κι εσενα να δεις θετικο αποτελεσμα!!!

Σας φιλω για την ωρα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 334590

loulou_29

loulou_29
boubou έγραψε:
mariabel έγραψε:Έλλη, δεν μπορείς να τον ξεμυαλίσεις σήμερα; Του είπες ότι είναι οι γόνιμες; Αν τον βλέπεις έτσι, μη του το λες... Κάνε τα νάζια σου και τις τσαλιμιές σου και τι στο καλό; Απαθής θα μείνει;

παντα ξερει ποτε ειναι οι γονιμες, γιατι αλλιως μουρμουραει οτι οποτε τον πλησιαζω το κανω με σκοπο και με ξενερωνει! ...ηδη μου ζητησε συγγνωμη για εχθες,γιατι καταλαβε κι αυτος οτι εκανε βλακεια, αν δν κανει αυτος κινηση για σημερα δν παιζει να κανω κι εγω...ουτως η αλλως λενε καλυτερα να εχεις κανει την προηγουμενη μερα και οχι την ιδια για πιο σιγουρο αποτελεσμα..εγω θεωρω ηδη οτι αυτος ο μηνας χαθηκε!!

οσον αφορα το θεμα της Χριστινας , εγω της ειπα να κανει χοριακη γιατι δν εμπιστευεται το τεστ απ οτι φαινεται,μιας και ειναι γεματη αγωνια αντι να χαρει και να αρχισει τα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 328109 και τα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 654316 και τα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 875502

ελλουκο ηρεμησε κοριτσακι μου σε καταλαβαινω απολυτα γιατι την εχουμε περασει κ εμεις αυτην την φαση(και ο δικος μου καπως ετσι σκεφτεται Mad )αλλα μην το βαζεις κατω....βαλε την γυναικεια .... και να χειριστεις το θεμα ετσι οπως πρεπει!!!!!!!!τιποτα δεν εχει χαθει ακομα,κανε ατμοσφαιρα το βραδυ κ διαφορα αλλα δικα σου για να τον ξαφνιασεις!!!!!!!!! Wink

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:κοριτσακια θα βγω τωρα γιατι σε λιγο θα ερθει το boss ...

Χριστινα δν καταλαβαινω γιατι στεναχωριεσαι τοσο με τα θετικα τεστακια που εχεις στα χερια σου..τι να λεει αν ειναι αχνη η οχι η γραμμη???απο τη στιγμη που υπαρχει ειναι θετικο..και απο την στιγμη που ειναι θετικο εισαι εγκυος... που ειναι το στενάχωρο σε ολο αυτο??θα σε δειρω αληθεια!!ΣΥΝΕΛΘΕ γιατι το σπορακι που ειναι εκει μεσα προσπαθει να αναπτυχθει κι εσυ φορτωνεις τον οργανισμο σου με λαθος ορμονες με το αγχος και την στεναχωρια σου!!! αντε κανε χοριακη και αυριο εδω θα ειμαστε να σου λεμε οτι στα λεγαμε αλλα δν μας ακουγες!!!

Λολιτα σου ευχομαι κι εσενα να δεις θετικο αποτελεσμα!!!

Σας φιλω για την ωρα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 334590

ευχαριστώ κοριτσάκι μου
καλή συνέχεια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 215994

loulou_29

loulou_29
Ada έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια Very Happy

Αρχικά, συγχαρητήρια Χριστίνα!!! Very Happy
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 50580
και Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 Cz53 σύνελθε!!!! Wink

Να χεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ ένα γερό σποράκι! Very Happy

Όσο για τη χοριακή κ εγώ είμαι υπερ για να ξέρει ο γιατρός ότι όλα πάνε καλά.

Φιλιά σε όλες τις ον λαιν
κ μια φιλική συμβουλή γιατί πολύ άγχος έπεσε εδώ μέσα!!!

σταματήστε να αγχώνεστε, μιλήστε με τους γιατρούς σας κάντε τις χοριακές σας κ όλα καλά θα πάνε!!!Μόνο κακό κάνει το άγχος!!! Wink Cool

ελα βρε αντα μου για να Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 Cz53 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 Cz53 λιγο μηπως και συνελθουν τα κοριτσια μας!!!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:βαλε την γυναικεια .... και να χειριστεις το θεμα ετσι οπως πρεπει!!!!!!!!τιποτα δεν εχει χαθει ακομα,κανε ατμοσφαιρα το βραδυ κ διαφορα αλλα δικα σου για να τον ξαφνιασεις!!!!!!!!! Wink [/color]

αυτο ακριβως δν θελω να κανω Θεοδωρα μου...θελω να εχω ορεξη για να κανω τετοια πραγματα..να μου το εμπνεει ο αλλος..οχι να το κανω μονο και μονο για τον σκοπο!!δν μου βγαινει σε καμμια περιπτωση!! αν καταφερει να βρει τροπο να με συνεφερει απο το ξενερωμα που εχω φαει , μπορει να γινει κατι...αλλιως δν πειραζει..τοσους μηνες χασαμε..και να χασουμε ενα ακομη σιγα την διαφορα!!
θα σας αφησω τωρα, αρκετα γκρινιαξα και δν μου αρεσει που ειμαι σε αυτη τη φαση! θα ξαναμπω οταν μου περασει, κι ελπιζω να δω κι ευχαριστα νεα!!

σας φιλω ολες!!

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:
loulou_29 έγραψε:βαλε την γυναικεια .... και να χειριστεις το θεμα ετσι οπως πρεπει!!!!!!!!τιποτα δεν εχει χαθει ακομα,κανε ατμοσφαιρα το βραδυ κ διαφορα αλλα δικα σου για να τον ξαφνιασεις!!!!!!!!! Wink [/color]

αυτο ακριβως δν θελω να κανω Θεοδωρα μου...θελω να εχω ορεξη για να κανω τετοια πραγματα..να μου το εμπνεει ο αλλος..οχι να το κανω μονο και μονο για τον σκοπο!!δν μου βγαινει σε καμμια περιπτωση!! αν καταφερει να βρει τροπο να με συνεφερει απο το ξενερωμα που εχω φαει , μπορει να γινει κατι...αλλιως δν πειραζει..τοσους μηνες χασαμε..και να χασουμε ενα ακομη σιγα την διαφορα!!
θα σας αφησω τωρα, αρκετα γκρινιαξα και δν μου αρεσει που ειμαι σε αυτη τη φαση! θα ξαναμπω οταν μου περασει, κι ελπιζω να δω κι ευχαριστα νεα!!

σας φιλω ολες!!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκι!!
Όλα καλά θα πάνε!!

lolita2012

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσάκια μου όμορφα σας αφήνω κι εγώ! Πάω να ετοιμαστώ. Θα σας ενημερώσω..

Φιλάκια πολλά σε όλες! Καλή συνέχεια σε ο,τι κι αν κάνετε!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 417472

xristina_29

xristina_29
κοριτσια μου παω σπιτι να κανω κ ενα μπανακι να χαλαρωσω κ να ξαπλωσω να μιλησουμε απο εκει!!!lolita δεν ξερω αν μου εστειλες την φωτο γιατι δεν ειδα τίποτα!!!τα λεμε σε λιγακι...σας φιλω!!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γειά σας κορίτσιαΑς μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 M057
χριστίνα ελπίζω ήδη να έχεις φύγει για χοριακή και αύριο να έχουμε πάρτυ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 654316 τι καλά!!!
λεμονάκι η τιμή για ενοικίαση του νυφικού είναι σούπερ.θα το αγοράσεις τελικά;πάντως εγώ δε νομίζω να το αγοράσω(όταν επιτέλους αποφασίσω).ακόμη και τα 300 ευρώ διαφορά είναι πολλά χρήματα για κάτι που θα μείνει στη ντουλάπα μετά.
Ελλη μη στεναχωριέσαι αφού σου είπε συγγνώμη όλα καλά.η γνώμη μου είναι να μην του λες για γόνιμες.οι άντρες πιέζονται περισσότερο από εμάς κι ας μην το δείχνουν.
Lolita περιμένουμε ευχάριστα Θετικό τεστ!!
φιλιά σε όλα τα κορίτσια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 334590

loulou_29

loulou_29
boubou έγραψε:

σας φιλω ολες!!

να μπεις οχι μονο οταν σου περασει αλλα οποτε ξαναμπορεσεις.....ειπαμε εδω μεσα τα περναμε μαζι!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 403793 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 334590

loulou_29

loulou_29
lolita2012 έγραψε:κοριτσάκια μου όμορφα σας αφήνω κι εγώ! Πάω να ετοιμαστώ. Θα σας ενημερώσω..

Φιλάκια πολλά σε όλες! Καλή συνέχεια σε ο,τι κι αν κάνετε!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 417472

θα περιμενουμε τα ευχαριστα!!!!!καλη επιτυχια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 - Σελίδα 27 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις