276 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #28 Τετ Απρ 04, 2012 10:20 pm
elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Απο χθες βρέχει και δεν λέει να σταματήσει!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
arco iris έγραψε:σημερα παω τον μικρο σε παιδοορθοπεδικο για το ποδαρακι του- wish me luck!!!!!!!
Mammy in love έγραψε:Να πω κι εγώ τι σκέφτομαι κοριτσάρες ;1 πρέπει επειγόντως να χάσω κιλά ...2 Να βάλω μπρός για δεύτερο νινί ...Πως να αδυνατήσω αφού από τα πολλά ξενύχτια και τα πολλά σήκω κάτσε στο τραπέζι δεν ξέρω κι εγώ τι τρώω .Απ´την άλλη πως να κάνω δεύτερο παιδάκι αφου το σεχ το έχω κόψει ;Σας έστειλα;Ούτε ξέρω τι γράφω από την αϋπνία ...Γράφω τις σκέψεις μου ...(έχω κοπανίσει και μία μπυρούλα μαζί με το φαΐ )
valerakievelinaki έγραψε:παλιοκαιρος-οντως!!
arco iris έγραψε:σημερα παω τον μικρο σε παιδοορθοπεδικο για το ποδαρακι του- wish me luck!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tatijana στις Τετ Απρ 04, 2012 11:48 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : μμμμμμμμμμ...μπικοουζ δε ναιτ μπιλονγκς του μι!!!)
mamavivo έγραψε:καλημερα τατιανακι.
εμεις εχουμε αυριο και δεν ανυπομονω καθολουυυυυυυυυ,θα τα κανει μπαχαλο παλι ολα και μολις δει τον γιατρο θα γινει το σωσε.
σαββατο πρωι θα κανω τα μποτε μου και τα βαψιματα μουυυυυυυυυυυυυυtatijana έγραψε:mamavivo έγραψε:καλημερα τατιανακι.
εμεις εχουμε αυριο και δεν ανυπομονω καθολουυυυυυυυυ,θα τα κανει μπαχαλο παλι ολα και μολις δει τον γιατρο θα γινει το σωσε.
Εσυ ποτε θα γινεις μια θεα?????
η αδελφη μου 3 χρονια και βαλε εχει το δικο σου ολοιδιο μαλλι.tatijana έγραψε:Κι εγω θα το καστανισω το μαλλακι κ θα προσπαθησω να το μακρυνω,πανω απο 3 χρονια το εχω ετσι κοντο,δε ξερω αμα αντεξω βεβαια...
mamavivo έγραψε:η αδελφη μου 3 χρονια και βαλε εχει το δικο σου ολοιδιο μαλλι.tatijana έγραψε:Κι εγω θα το καστανισω το μαλλακι κ θα προσπαθησω να το μακρυνω,πανω απο 3 χρονια το εχω ετσι κοντο,δε ξερω αμα αντεξω βεβαια...
πηγε να το μακρυνει της σπασανε τα νευρα και πριν μια βδομαδα το ξανακοψε...και πιο κοντο μαλισταα αχαχαχαχα
αν και μακρυμαλλουσα μια ζωη ,στα αδυνατα προσωπα μου αρεσει πολυ το κοντο μαλλι .ειναι τυπακια.....tatijana έγραψε:mamavivo έγραψε:η αδελφη μου 3 χρονια και βαλε εχει το δικο σου ολοιδιο μαλλι.tatijana έγραψε:Κι εγω θα το καστανισω το μαλλακι κ θα προσπαθησω να το μακρυνω,πανω απο 3 χρονια το εχω ετσι κοντο,δε ξερω αμα αντεξω βεβαια...
πηγε να το μακρυνει της σπασανε τα νευρα και πριν μια βδομαδα το ξανακοψε...και πιο κοντο μαλισταα αχαχαχαχα
χαχαχαχα κι εγω με υπολογιζω για λιγο καιρο,δεν αντεχω!!!
blackrose έγραψε:athina24 έγραψε:καλησπερα!!!!!!και καληνυχτα!!!!!!!!!!
καληνυχτα!!!!!καλημερα!!!!!!!!!!!
elenalamprini έγραψε:Καλημέρα!!Τι κάνετε?
Χάλια ο καιρός εκεί που χαρήκαμε με την άνοιξη ήρθε πάλι ο χειμώνας
arco iris έγραψε:ευχαριστω
ο μικρος μου εχει ραιβογονια και σημερα θα μας πει αν βελτιωθηκαμε η αν παμε για χειρουργειο
και ο μεγαλος μου σημερα εχει ακτινες για κρεατακια για να δουμε κι αυτος αν θελει χειρουργειο
ειναι καμια γιορτη σημερα να ταξω τιποτα???
mamavivo έγραψε:
αν και μακρυμαλλουσα μια ζωη ,στα αδυνατα προσωπα μου αρεσει πολυ το κοντο μαλλι .ειναι τυπακια.....
black beauty έγραψε:
black beauty έγραψε:Α ξεχασα να σχολιασω την φωτο σου Τατι!Πολυ μου αρεσει!Ρε κοριτσια τα βλεπω πολυ καιρο αυτους τους μαρσιπους,μει ται κτλ!Ομολογω πως οσο καιρο τα βλεπω με πιανει ανησυχια για το αν ειναι ασφαλη τα παιδακια,δηλαδη στηριζεται καλα η πλατουλα τους?Δεν λεω για σενα Τατι ο δικος σου ειναι μεγαλος,αλλα για τα πολυ μωρακια που δεν εχει σταθεροποιηθει η ραχοκοκαλια τους κανει καλο ρε κοριτσια?Καλα βεβαια οταν τους πρωτοειχαδει,νομιζα οτι θα πεσει το παιδι χεχεχ!
tatijana έγραψε:black beauty έγραψε:Α ξεχασα να σχολιασω την φωτο σου Τατι!Πολυ μου αρεσει!Ρε κοριτσια τα βλεπω πολυ καιρο αυτους τους μαρσιπους,μει ται κτλ!Ομολογω πως οσο καιρο τα βλεπω με πιανει ανησυχια για το αν ειναι ασφαλη τα παιδακια,δηλαδη στηριζεται καλα η πλατουλα τους?Δεν λεω για σενα Τατι ο δικος σου ειναι μεγαλος,αλλα για τα πολυ μωρακια που δεν εχει σταθεροποιηθει η ραχοκοκαλια τους κανει καλο ρε κοριτσια?Καλα βεβαια οταν τους πρωτοειχαδει,νομιζα οτι θα πεσει το παιδι χεχεχ!
Αυτο ειναι ring slim τωρα αρχισε να μου καθεται σωστα σε αυτο.Στο Mei-Tai τον βαζω πισω σαν σακα σχολικη...Αλλα πλεον ουτε αυτο το πολυ αντεχω...Βαρυνε το παιδουνι μου!!!
black beauty έγραψε:
A μαλιστα!Και εγω τοσο καιρο τον ειχα συνηθισει στα αβαταρ σου μωρο και ξαφνικα βλεπω ενα μεγαλο αγορακι!Πως περναει ο καιρος ε?Πρεπει να ειναι πολυ μουτρακι παντως!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης