876 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #28 Τρι Απρ 24, 2012 12:36 am
το θαυμα στην κοιλια
Σιωπηλή δύναμη
Eγω σκεφτομαι οτι η σημερινη μερα δεν περναει και βαριεμαι ........ αντε να παω σπιτακι μου...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
το θαυμα στην κοιλια έγραψε:Eγω σκεφτομαι οτι η σημερινη μερα δεν περναει και βαριεμαι ........ αντε να παω σπιτακι μου...
didumomama έγραψε:Μας έκανε σεισμό χτες το βράδυ στη 1:15 4,8 ρίχτερ στο ίδιο σημείο που έγινε πέρυσι.
Αν ξαναρχίσουμε τα ίδια θα ετοιμάσω τη βαλίτσα μου πάλι....
Δεν τους μπορώ....τους φοβάμαι....
valerakievelinaki έγραψε:didumomama έγραψε:Μας έκανε σεισμό χτες το βράδυ στη 1:15 4,8 ρίχτερ στο ίδιο σημείο που έγινε πέρυσι.
Αν ξαναρχίσουμε τα ίδια θα ετοιμάσω τη βαλίτσα μου πάλι....
Δεν τους μπορώ....τους φοβάμαι....
αληθεια;;;;πωπωπω-και-εγω-τους-φοβαμαι!!
το θαυμα στην κοιλια έγραψε: ααχ και εγω ..... πειτε κατι βρε κοριτσια να ανοιξουμε ενα θεμα για συζητηση ......
το θαυμα στην κοιλια έγραψε: ααχ και εγω ..... πειτε κατι βρε κοριτσια να ανοιξουμε ενα θεμα για συζητηση ......
ΠΟΠΗ Μ έγραψε:το θαυμα στην κοιλια έγραψε: ααχ και εγω ..... πειτε κατι βρε κοριτσια να ανοιξουμε ενα θεμα για συζητηση ......
αντε σκεψου ενα θεματακι να συζητησουμε...
cinderella έγραψε:
Ετοιμάζω τη βάφτιση της μπισκοτίνας και όλοι κάτι λένε, κακίες και "δεν μου αρέσει", βέβαια.... έχω κάτι νεύρα, άλλο πράγμα!
Θέλω να πάρω το αεροπλάνο και να την κάνω!!!!!!!!! Αυτά!!
Γιατί με εκνευρίζει το "κάνε ό,τι θέλεις κι άσε με στην ησυχία μου, όλα μου αρέσουν" και μετά "ε, αυτό μήπως να το κάναμε έτσι;"κλπ! Ε, ρε καλά είπα να την αφήσω να διαλέξει μόνη της τη θρησκεία της!!!desT έγραψε:cinderella έγραψε:
Ετοιμάζω τη βάφτιση της μπισκοτίνας και όλοι κάτι λένε, κακίες και "δεν μου αρέσει", βέβαια.... έχω κάτι νεύρα, άλλο πράγμα!
Θέλω να πάρω το αεροπλάνο και να την κάνω!!!!!!!!! Αυτά!!
Και γιατί τέτοια νεύρα Σίντι. Απλά ασ' τους να λένε και πάνω από όλα μη δίνεις λεπτομέρειες για τη βάφτιση σε άλλους. Κράτα το μυστήριο "μυστήριο".
joannoua3 έγραψε:Geia sas koritsia prwti fora grafw sto themataki sas...
Auto p skeftwme tora einai oti me ekneurizei o kosmos p erxete sto spiti m k gyreuoun ton antra m g thema douleias...
Hrthen mwlis tora enas k m evale tis fwnes epidi den vriken ton antra m sto grafeio...
T eixa pei k egw min fwnazeis k kimounte ta mwra m...
K spiti t antra m g thema douleies na min erxeste...
O antras m ekleisen tin porta t grafeiou re koritsia na paei toualetta ...
E sugnwmi re koritsia auto eleipe na katourame k me tin porta anixti sto grafeio...
To grafeio einai 3 lepta dromos apo to spiti m me autokinito...
Varethika ts wmos den mporw na kanw tpt...
ΠΟΠΗ Μ έγραψε:ΠΟΠΗ Μ έγραψε:το θαυμα στην κοιλια έγραψε: ααχ και εγω ..... πειτε κατι βρε κοριτσια να ανοιξουμε ενα θεμα για συζητηση ......
απο που εισαι? εγω απο Θεσσαλονικη
arco iris έγραψε:καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
το θαυμα στην κοιλια έγραψε:ΠΟΠΗ Μ έγραψε:ΠΟΠΗ Μ έγραψε:το θαυμα στην κοιλια έγραψε: ααχ και εγω ..... πειτε κατι βρε κοριτσια να ανοιξουμε ενα θεμα για συζητηση ......
απο που εισαι? εγω απο Θεσσαλονικη
Ειμαι απο Αθηνα και απο χθες εχω πεσει σε καταθλιψη (πλακα κανω) διοτι ειμουν 3χρονια σε ενα αλλο φορουμ και εφαγα πορτα... και λεω τωρα παει με ποιον θα συζηταω τωρα εγω ...? Ευτυχως εψαξα και βρηκα το δικο σας και νομιζω οτι μου παει πολυ!!!!!!!!!!!!!
το θαυμα στην κοιλια έγραψε:Ειμαι απο Αθηνα και απο χθες εχω πεσει σε καταθλιψη (πλακα κανω) διοτι ειμουν 3χρονια σε ενα αλλο φορουμ και εφαγα πορτα... και λεω τωρα παει με ποιον θα συζηταω τωρα εγω ...? Ευτυχως εψαξα και βρηκα το δικο σας και νομιζω οτι μου παει πολυ!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης