Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
484 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 484 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kristinaki έγραψε:ωραιες οι επιλογες σας. εγω δε τρωω καθολου κρεας οποταν σημερα ρυζακι με λαχανικα και αυριο σολωμο σκεφτομαι γιαμ γιαμ Very Happy

γιάμμι!! Κάπου διάβασα να μη τρώμε σολομό και τόνο γιατί έχουν βαρέα μέταλλα... κοίταξε το και εσύ... μπορεί να κάνω και λάθος δε θυμάμαι...

http://www.creativebeez.gr

marianthi_m

marianthi_m
vgog65 έγραψε:Εμένα μου μύριζε το κρέας πολύ λόγω εγκυμοσύνης αλλά από το Σάββατο ξεκίνησα να τρώω κανονικά...!!! Very Happy

Χωρίς κρέας θα είχε φτάσει ο αιματοκρίτης μου στο 0! Very Happy

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ βρε Μαριάνθη μου με τα τζανκφουντ!
Πόσες φορές τσακώθηκα με τον άντρα μου. Υπήρχε περίοδος που μέρα παρά μέρα παρήγγελνε για βράδυ από έξω. Και φυσικά κάθονταν και τα παιδιά δίπλα του και τσιμπούσαν. Ακόμα και όταν είχαν ήδη φάει. Στο τέλος νομίζω το κατάλαβε. Είδε και ένα ντοκιμαντέρ στη τηλεόραση σχετικά με τη ζάχαρη, λιπαρά, τηγανιτά και τη σχέση τους με τις καρκινογενέσεις και κάπου μαζεύτηκε. Αυτοί (οι άντρες μας) καλά κάνουν και τα τρώνε όμως είναι άσχημο να μαθαίνουν και τα παιδιά.
Σαν εργαζόμενη που λείπω τα μεσημέρια από το σπίτι με στεναχωρεί αφάνταστα το γεγονός που δεν μπορώ να ελέγξω τη διατροφή τους.
Τις προάλλες τα έβαλα και με τη μάνα μου. Είχα σπανακόρυζο και έκανε στη μεγάλη μου τηγ. πατάτες να φάει. Όταν είμασταν εμείς μικρά δεν υπήρχε θέμα να κάνει δεύτερο φαγητό, για τα εγγόνια όμως σκίζεται. Χώρια που ήταν πρόσφατα εγχειρησμένη στο μάτι και δεν έκανε να μαγειρέψει.
Να κάθομαι εγώ να μαγειρεύω το βράδυ ή ο άντρας μου το πρωί για να μη μαγειρεψει αυτή και αντί να δώσει στο παιδί το φαγητό του να κάθεται να του κάνει δεύτερο. Να συμπληρώσω κιόλας ότι η κόρη μου δεν είναι πολύ δύσκολο παιδί. Λίγο άμα την ξεγελάσεις με τυρί θα το φάει το φαγητό της. Και μετά λέγε εσύ για υγιεινή διατροφή.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την desT στις Δευ Απρ 23, 2012 3:17 am, 1 φορά

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω εχω σαρδελιτσα ετοιμη καθαρισμενη για το τηγανι και ραδικια ημερα απο τον κηπο μας!!!!

Κριστινακι η συνηφαδα μου που σπουδαζει διατολογια και συγκεκριμενα τωρα κανουν και το μαθημα διατροφη στην εγκυμοσυνη μου απαγορευσε να τρωω ξιφια και σολωμο(νομιζω και τονο αλλα για αυτο δεν ειμαι 100% σιγουρη)γιατι εχουν βαρεα μεταλλα που δεν κανουν για το μωρο.Αν θες ψαξτο λιγο γιατι ειδα οτι σου αρεσει ο σολωμος.Και εμενα μου αρεσει αλλα μετα απο αυτο το εκαψα.Και ειναι τα μοναδικα φαγητα που μου εχει απαγορευσει.....

marianthi_m

marianthi_m
Δεσποινάκι και εγώ ακριβώς τα ίδια τραβάω!!! Ο μικρός πάει με τον άντρα μου σουπερ μάρκετ και αγοράζουν όλες τις αηδίες.. λουκάνικα, πατατάκια, κρουασάν, καραμέλες και τέτοια... ενώ εγώ δεν τα εγκρίνω αυτά καθόλου!! Και όταν το παιδί βλέπει ότι ο μπαμπας του αντί αρακά που έχουμε παραγγέλνει burger ε! μετά πες μου τί θα καταλάβει!!! Εγώ παλεύω να κάνει σωστή διατροφή και όοοοοολοι οι άλλοι μου κάνουν πόλεμο...

Και αυτές οι γιαγιάδες με τα δεύτερα φαγητά!!! Όλες τα ίδια κάνουν πια!
Και εμείς μικρές τρώγαμε ότι είχε, ένα πιάτο φαί με ψωμάκι... τώρα πρέπει να κάνουμε ταβέρνα!!

Κοριτσάκια που θα κάνετε τώρα το πρώτο σας παιδάκι προσοχή σε γιαγιάδες , μπαμπαδες, θείες κλπ!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!Καλά εμένα έτσι μας μεγάλωσε η γιαγιά μου όλοι οι άλλοι φασολάδα εμείς μπριζόλα με πατάτες...πάντα η γιαγιά έκανε 2-3 φαγητά διαφορετικά.... Very Happy και βέβαια απ' ότι θυμάμαι και την ανηψιά μου και η μάνα μου το ίδιο κάνει....!!!!Οπότε δεν υπάρχει σωτήρια λύση!!! Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
vgog65 έγραψε:Α!Καλά εμένα έτσι μας μεγάλωσε η γιαγιά μου όλοι οι άλλοι φασολάδα εμείς μπριζόλα με πατάτες...πάντα η γιαγιά έκανε 2-3 φαγητά διαφορετικά.... Very Happy και βέβαια απ' ότι θυμάμαι και την ανηψιά μου και η μάνα μου το ίδιο κάνει....!!!!Οπότε δεν υπάρχει σωτήρια λύση!!! Very Happy

αχαχαχαχαχαχα

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ο δικός μου θα ήταν πολύ χαρούμενος στην οικογένεια σας!!! Φαντάσου το δικό σου το παιδί να θέλει τη φασολάδα!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχχαχχα λες???!!!!!Ε! Ρε τρέλα!!!! Very Happy

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panik11 έγραψε:Εγω εχω σαρδελιτσα ετοιμη καθαρισμενη για το τηγανι και ραδικια ημερα απο τον κηπο μας!!!!

Κριστινακι η συνηφαδα μου που σπουδαζει διατολογια και συγκεκριμενα τωρα κανουν και το μαθημα διατροφη στην εγκυμοσυνη μου απαγορευσε να τρωω ξιφια και σολωμο(νομιζω και τονο αλλα για αυτο δεν ειμαι 100% σιγουρη)γιατι εχουν βαρεα μεταλλα που δεν κανουν για το μωρο.Αν θες ψαξτο λιγο γιατι ειδα οτι σου αρεσει ο σολωμος.Και εμενα μου αρεσει αλλα μετα απο αυτο το εκαψα.Και ειναι τα μοναδικα φαγητα που μου εχει απαγορευσει.....

ααααα Νικη και Μαριανθη μου δεν ειχα ιδεα. επειδη δεν τρωω ουτε κρεας ελεα ειναι οκ οποιοδηποτε ψαρι. να το ψαξω ναι εννοειται!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Αχ βρε Μαριάνθη μου με τα τζανκφουντ!
Πόσες φορές τσακώθηκα με τον άντρα μου. Υπήρχε περίοδος που μέρα παρά μέρα παρήγγελνε για βράδυ από έξω. Και φυσικά κάθονταν και τα παιδιά δίπλα του και τσιμπούσαν. Ακόμα και όταν είχαν ήδη φάει. Στο τέλος νομίζω το κατάλαβε. Είδε και ένα ντοκιμαντέρ στη τηλεόραση σχετικά με τη ζάχαρη, λιπαρά, τηγανιτά και τη σχέση τους με τις καρκινογενέσεις και κάπου μαζεύτηκε. Αυτοί (οι άντρες μας) καλά κάνουν και τα τρώνε όμως είναι άσχημο να μαθαίνουν και τα παιδιά.
Σαν εργαζόμενη που λείπω τα μεσημέρια από το σπίτι με στεναχωρεί αφάνταστα το γεγονός που δεν μπορώ να ελέγξω τη διατροφή τους.
Τις προάλλες τα έβαλα και με τη μάνα μου. Είχα σπανακόρυζο και έκανε στη μεγάλη μου τηγ. πατάτες να φάει. Όταν είμασταν εμείς μικρά δεν υπήρχε θέμα να κάνει δεύτερο φαγητό, για τα εγγόνια όμως σκίζεται. Χώρια που ήταν πρόσφατα εγχειρησμένη στο μάτι και δεν έκανε να μαγειρέψει.
Να κάθομαι εγώ να μαγειρεύω το βράδυ ή ο άντρας μου το πρωί για να μη μαγειρεψει αυτή και αντί να δώσει στο παιδί το φαγητό του να κάθεται να του κάνει δεύτερο. Να συμπληρώσω κιόλας ότι η κότη μου δεν είναι πολύ δύσκολο παιδί. Λίγο άμα την ξεγελάσεις με τυρί θα το φάει το φαγητό της. Και μετά λέγε εσύ για υγιεινή διατροφή.

Δεσποινακι ειναι δυσκολο να ελεγξεις τα παιδια αμα λειπεις απο σπιτι. αυτο που μπορεις ειναι να συζητησεις λιγο με τη μητερα σου για τα προτυπα που θελεις να θεσεις οσο αφορα την υγιεινη διατροφη. ειμαι σιγουρη αθελα της εκανε δευτερο φαγητο στην προσπαθεια της να ευχαριστησει τα εγγονακια της Very Happy
απλα ειναι πολυ σημαντικο τα παιδια μας να εχουν κανονες και αυτους τους κανονες να τους γνωριζει ο περιγυρος μας για να τηρουνται σωστα και να υπαρχει συνεπεια σε αυτο. Δε μπορω εγω σαν μανα να τουσ αφηνω να τρωνε γλυκο καθε βδομαδα και οταν πανε επισκεψη στη νονα/γιαγια/θεια κτλ κτλ να τους δινει δυο τρεις ο καθε συγγενης!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η μητέρα μου ξέρει πολύ καλά τις οδηγίες που έχω δώσει και έχω έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της ουκ ολίγες φορές. Ακριβώς επειδή είναι μάνα μου δεν με δίνει σημασία. Με λέει ότι είμαι υπερβολική.
Και εκείνη τη μέρα που συνέβει το περιστατικό της το είπα (και μάλιστα τηλεφωνικώς από τη δουλειά που ενημερώθηκα από τον άντρα μου). Όταν τσακωνόμαστε γι' αυτό, μετά για αρκετές μέρες είναι εντάξει και μετά ξαναρχίζει τα ίδια. Τι να πω; Σα να ξεμωραίνουν με τα χρόνια.
Της έχω εξηγήσει τους λόγους και να μη θεωρεί ότι είμαι αυστηρή διότι η διατροφή των παιδιών στις μέρες μας έχει αλλάξει και στα παιδιά δεν λείπει τίποτα και σίγουρα όχι τηγανιτά και ζάχαρη. Όλο και κάποιος επισκέπτης θα έρθει με τα "καλούδια" για δώρο (το οποίο για να το ξεκαθαρίσω δεν το κατακρίνω). Σε μας είναι ακόμα πιο έντονο γιατί μένουμε πάνω-κάτω με τους γονείς μου και όποιος επισκέπτης έρχεται, ακόμα και στους γονείς μου, φέρνει γλυκά για τα παιδιά γιατί ξέρουν ότι περνάνε αρκετές ώρες εκεί.
Το Σάββατο αφού τα έκανα μπάνιο φάγανε το βραδυνό τους θέλησαν να κατεβούν στη γιαγιά. Με βόλεψε γιατί ήθελα να κάνω και εγώ μπάνιο και έτσι τους άφησα για λίγο για να έρθουνε μετά να πιούνε το γάλα τους και να κοιμηθούνε. Φαντάσου τα νεύρα μου όταν κατέβηκα να τα πάρω και τα βρήκα να τρώνε γαριδάκια και πατατάκια με τη γιαγιά, γιατί λέει η γιαγιά τα λιμπίστηκε και είχε καιρό να τα φάει. Μα ας τα έτρωγε μόνη της, έπρεπε να τα φάει με τα παιδιά;

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχει ξεκινήσει και με πονάει η μέση!!! Very Happy Πρίν δεν με ενοχλούσε τώρα κάποιες φορές στο άσχετο με πεθαίνει...και χωρίς τακούνια παρακλώ....!!! Very Happy

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Η μητέρα μου ξέρει πολύ καλά τις οδηγίες που έχω δώσει και έχω έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της ουκ ολίγες φορές. Ακριβώς επειδή είναι μάνα μου δεν με δίνει σημασία. Με λέει ότι είμαι υπερβολική.
Και εκείνη τη μέρα που συνέβει το περιστατικό της το είπα (και μάλιστα τηλεφωνικώς από τη δουλειά που ενημερώθηκα από τον άντρα μου). Όταν τσακωνόμαστε γι' αυτό, μετά για αρκετές μέρες είναι εντάξει και μετά ξαναρχίζει τα ίδια. Τι να πω; Σα να ξεμωραίνουν με τα χρόνια.
Της έχω εξηγήσει τους λόγους και να μη θεωρεί ότι είμαι αυστηρή διότι η διατροφή των παιδιών στις μέρες μας έχει αλλάξει και στα παιδιά δεν λείπει τίποτα και σίγουρα όχι τηγανιτά και ζάχαρη. Όλο και κάποιος επισκέπτης θα έρθει με τα "καλούδια" για δώρο (το οποίο για να το ξεκαθαρίσω δεν το κατακρίνω). Σε μας είναι ακόμα πιο έντονο γιατί μένουμε πάνω-κάτω με τους γονείς μου και όποιος επισκέπτης έρχεται, ακόμα και στους γονείς μου, φέρνει γλυκά για τα παιδιά γιατί ξέρουν ότι περνάνε αρκετές ώρες εκεί.
Το Σάββατο αφού τα έκανα μπάνιο φάγανε το βραδυνό τους θέλησαν να κατεβούν στη γιαγιά. Με βόλεψε γιατί ήθελα να κάνω και εγώ μπάνιο και έτσι τους άφησα για λίγο για να έρθουνε μετά να πιούνε το γάλα τους και να κοιμηθούνε. Φαντάσου τα νεύρα μου όταν κατέβηκα να τα πάρω και τα βρήκα να τρώνε γαριδάκια και πατατάκια με τη γιαγιά, γιατί λέει η γιαγιά τα λιμπίστηκε και είχε καιρό να τα φάει. Μα ας τα έτρωγε μόνη της, έπρεπε να τα φάει με τα παιδιά;

Δεσποινα σε καταλαβαινω πληρως. ειναι πολυ δυσκολο στις μερες μας να ελεγχουμε τα παντα ειδικα αμα μια μητερα σαν εσενα ειναι εργαζομενη. εσυ να κανεις αυτο που μπορεις πιστευω και σε βλεπω πολυ συνειδητοποιημενη και παρακατω προσπαθησε να εισαι ηρεμη αν συμβαινουν κατι τετοια εκτακτα. μη ξεχνας οτι αμα μεγαλωσουν τα μωρακια σου θα μπορεις να τους μιλησεις για αυτο το θεμα και θα μπορουν να σε καταλαβουν καλυτερα.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Έχει ξεκινήσει και με πονάει η μέση!!! Very Happy Πρίν δεν με ενοχλούσε τώρα κάποιες φορές στο άσχετο με πεθαίνει...και χωρίς τακούνια παρακλώ....!!! Very Happy

θυμασαι που σου ελεγα το ιδιο πραγμα για μενα; και μενα με πεθαινει στο ασχετο και μαλιστα δε μπορω να κινηθω απτους πονους. βεβαια σταματησα αυτους τους μηνες τη γυμναστικη που εκανα λογω των εμετων και των ζαλαδων. λεω σημερα να αρχισω περπατημα, σιγουρα βοηθα λιγη γυμναστικη.
βαζε επισης τον αντρουλι σου να σου κανει μασαζακι χωρις καθολου πιεση, εστω λιγο στους ωμους και στη μεσηVery Happy

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η μεση ειναι οντως πονεμενη ιστορια!!!Οποιαδηποτε δουλεια και να κανω αμεσως με πιανει...και οταν ξυπναω νιωθω παντα πιασμενη στη μεση...Και ακομα ειναι νωρις.Τι θα γινει στον 9ο???

Οσο για το φαι απο γιαγιαδες αστα να πανε...η μαμα μου εχει εναν εγγονο προς το παρον απο τον αδελφο μου που ειναι 2.5 ετων και δεν του χαλαει κανενα χατηρι.Αν δεν φαει το ενα φαι μπορει να του κανει και δευτερο και τριτο!!!!Προβλεπω παγκοσμιο πολεμο σε 2 χρονακια απο τωρα!!!!Και η κλασσικη ατακα "εγω ειμαι γιαγια του,εσυ που εισαι πατερας του ας εισαι αυστηρος".
Ωχ μανα μου μαντζουρανα μου....

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έτσι είναι Χριστίνα.
Η κόρη μου είναι σχεδόν 7 και της τα λέω κάθε μέρα και βλέπω ότι πιάνει τόπο. Την έχω πιάσει να επαναλαμβάνει τα λόγια μου σε άλλους. Βέβαια άμα την κεράσουν δύσκολα λέει όχι όμως έρχεται πολλές φορές και με ρωτάει: "μαμά να το φάω;" Τότε είναι που δεν μπορείς να πεις όχι. Έχω πει όμως κράτα το για αύριο γιατί σήμερα έφαγες πολλά γλυκά. Και μ' ακούει το καμάρι μου! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχχαχαχαχαχ Νίκη τα ίδια κάνει και η δικιά μου και δεν το κάνει μόνο στην ανηψιά μου και σε έμενα...ειδικά τώρα που είμαι έγκυος...χατήρι δεν μου χαλάνε...βλέπεις η αδερφή μου έμεινε έγκυος και ζούσε στη Νάουσα (πριν 13 χρόνια)και δεν την χαρήκαμε την εγκυμοσύνη της...εκτός από μια φορά που ήρθε...να μας επισκεφτεί...οπότε τώρα σε έμενα το ζούμε όλοι στο έπακρο......μένουμε και δίπλα όλοι ...και γίνεται ο χαμός!!! Very Happy

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Έτσι είναι Χριστίνα.
Η κόρη μου είναι σχεδόν 7 και της τα λέω κάθε μέρα και βλέπω ότι πιάνει τόπο. Την έχω πιάσει να επαναλαμβάνει τα λόγια μου σε άλλους. Βέβαια άμα την κεράσουν δύσκολα λέει όχι όμως έρχεται πολλές φορές και με ρωτάει: "μαμά να το φάω;" Τότε είναι που δεν μπορείς να πεις όχι. Έχω πει όμως κράτα το για αύριο γιατί σήμερα έφαγες πολλά γλυκά. Και μ' ακούει το καμάρι μου! Very Happy

Tι χαριτωμενη η κορουλα σουυυ!!! ειδες; τα παιδακια καταλαβαινουν περισσοτερα αποσα νομιζουμε και ειναι σημαντικο να τους δινουμε κινητρα για να κανουν το σωστο Smile

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συνήθως οι πόνοι της μέση και της πλάτης που μας πιάνουν τώρα υποχωρούν μετά τον πέμπτο μήνα.
Υπομονή κορίτσια!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχουμε καιρό ακόμη δηλαδή...!!!!Υπομονή δεν λές τίποτα μόλις μπήκα στον 5ο οπότε έχουμε να περιμένουμε!!!! Very Happy (και ναι έχω και πόνο στη πλάτη ψηλά απάνω στους ώμους) Very Happy

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Έχουμε καιρό ακόμη δηλαδή...!!!!Υπομονή δεν λές τίποτα μόλις μπήκα στον 5ο οπότε έχουμε να περιμένουμε!!!! Very Happy (και ναι έχω και πόνο στη πλάτη ψηλά απάνω στους ώμους) Very Happy

λοιπον παιρνω το αεροπλανο και θα παμε μαζι περπατημα Smileτελος. και ο Θεος βοηθος!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχχαχαχαχα!!!Α!ρε Χριστινάκι μου καλό!!!! Very Happy .....!!! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νιώθω το πιο γλυκό γαργαλητό του κόσμου.....!!!! Very Happy Παρήγγειλε ο άντρας μου ενα fredoccino σοκολάτα και ξεκίνησα να πίνω...και τσουπ...αρχίσαμε να γαργαλιόμαστε....!!!Ερώτηση .....πότε λέτε να ψώνισετε πράγματα για το παιδάκι (κρεβάτια καρότσια και τέτοια)εγώ λέω απο τον 6ο άντε 7ο με το ζόρι....!!!Αλλά έχει και εκπτώσεις ρε γαμώτη Αύγουστο....και ελεγα μήπως τότε...αλλά με τη κοιλιά στο στόμα 8ο μήνα και ζέστη...ξέρω εγώ....!!!! Very Happy

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βυκακι σε ζηλευω!!!!λες αμα φαω σοκολατα να το νιωσω και εγω???ειναι βεβαια πολυ νωρις ακομα αλλα το θελω πολυ....Οσο για τα ψωνια εμεις λεμε αφου γεννησουμε και σαραντησουμε γιατι υπαρχει λικνο και μπορει να κοιμαται εκει μεχρι 4 μηνων...Αλλα τωρα που ειπες για εκπτωσεις με εβαλες σε σκεψεις!!!Αναλογα βλεπουμε και πρατουμε.Ευτυχως εχουμε μια σοβαρη δουλεια που πρεπει να γινει...Το σπιτι εχει 2 κρεβατοκαμμαρες και την μια την εχουμε για αποθηκη....Οποτε πρεπει να αδειασει για την αφιξη του παιδιου μας(το λεω και ακομα να το πιστεψω).αρα θα αρκεστω σε αυτο,στο αδειασμα του δωματιου και το βαψιμο.

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελικα ζηλεψα και εβαλα λιγο παγωτακι προφιτερολ Δωδωνης(δουλευει η πεθερα μου στο εργοστασιο Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 19 536304 )μπας και ειμαι τυχερη...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις