Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
436 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 436 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μη φανταστείς οτι θα νιώσεις καμιά τρελή μετακίνηση..εγώ σαν ενόχηση πιο πολύ το ένιωσα...σαν να με γαργαλούσε κάποιος με νύχια εσωτερικά στη κοιλιά...σε άσχετες φάσεις....!!!!
Κ εμείς έχουμε 2 παιδικά...το ένα παιδικό ανήκει στισ γάτες μου...(είμαι τρελή και φιλοζώη πολύ)το άλλο είναι του μωρού μου αλλά είναι ήδη έτοιμο βαμμένο είναι 6 μηνών το σπίτι καινούργιο και ουδέτερο χρώμα βαμενο είχα προμελέτησει για αυτό...!!!Οπότε ενα καλό καθάρισμα....θέλει και είναι έτοιμο...αυτο/τα θα βάλω μάλλον στους τοίχους...και μάλλον και εγώ Αύγουστο με βλέπω να πηγαίνω για ψώνια εκτός απροόπτου βέβαια!!! Very Happy

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τζιφος μονο τα εντερα μου ακουω.... Crying or Very sad

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxxaxax!Έτσι νόμιζα και εγώ οτι είναι το έντερο μου....αλλά είναι το μωρό!!!!! Very Happy Μην απογοητεύεσαι....!!!Στην αρχή εγώ δεν το χάρηκα ..διότι λέω το έντερο μου είναι ε μετά όμωσς συνέβαινε ψιλοσυχνά...οπότες ήταν το βατραχάκι μου!!!! Very Happy

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο σημειο το ακουω συχνα το τελευταιο διαστημα....αλλα εκει που το ακουω και το αισθανομαι δεν μπορει να ειναι το μωρο...το αισθανομαι δεξια στην κοιλια λιγο χαμηλα απο το στηθος...βαλε μια παλαμη κατω απο το στηθος...Εκει Rolling Eyes

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ όμως μπορεί να είναι το μωρό....να ρωτήσεις το γιατρό...διότι κολυμπάει Νικάκι μου αυτό...ποτέ δεν ξέρεις...όπωσ μου είπε και η Μαριάνθη και αυτό να μην είναι έγκυος είσαι...δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς αν νομίζεις οτι είναι αυτό!!!!!Κ εγώ έτσι νόμιζα σαν και εσένα και δεν το χαιρόμουνα έλεγα τα έντερα μου είναι και όμως δεν είναι τα έντερα είναι το παιδάκι μου...και να μην είναι εγώ χαίρομαι διότι νομίζω οτι είναι αυτό και ηρεμώ.....!!!! Very Happy (απ' όλες τισ φορές σίγουρα ήτα αυτό κάποια στιγμή...) Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικάκι θα σε αφήσω πάω σπίτι να μαγειρέψω... Razz φιλιά πολλά τα λέμε αύριο!!!! Very Happy

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλη ξεκουραση και καλο μαγειρεμα....Τα λεμε αυριο πολλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 20 417472

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλησπέρα και απο εμένα! Πω πω πόσες σελίδες γράψατε απο το μεσημερι?!!! Φοβερές είστε!!!
Λοιπον απο το πρωι ψαχνω να βρω άκρη για να πάω να κάνω το Α TEST σε ένα διαγνωστικό κέντρο αλλά να μη πληρώσω.. μέσω Εοππυ.. Λοιπόν βρήκα άκρη μάλλον! Από το κέντρο μου είπαν ότι αυτή την εξέταση την γράφει ο εοππυ αλλά πήγα το πρωί να μου τη γράψουν και δε μου την έγραφαν! Δεν υπάρχει λέει! Μετά ξαναπήρα στο κέντρο και μου είπαν ότι γράφετε και ότι βαριούνται να ψάξουν... και τελικά πήρα σε άλλο γιατρό με πολύ τζιμάνι γραμματέα και μου λέει έλα απο εδώ να στα γράψω εγώ! Θα γλιτώσω κάνα 120 .. λίγα είναι?? Σας το λέω μήπως ενδιαφέρει κάποια κοπέλα... Πάντως στο κέντρο αυτο πηγαίνω για υπέρηχους και είναι πολύ καλό, έχει γιατρό με πιστοποίηση για τέτοια...

Είδα που γράψατε για τα επιπλάκια.. καλύτερα να πάτε στις εκπτώσεις τέλος Ιουλίου.. αν και σε πολλά βρεφικά δεν κάνουν πολλές εκπτώσεις.. στα ρούχα ξέρω ότι στα νεογέννητα πολλές εταιρίες δεν κάνουν... Απο την άλλη και αυτο που λέει η Νίκη δλδ στην αρχή χρειάζεσαι μόνο ένα λίκνο... οπότε μπορείς να πας και μετά με το μωρό! Very Happy

http://www.creativebeez.gr

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νιώθω το πιο γλυκό γαργαλητό του κόσμου.....!!!! Very Happy Παρήγγειλε ο άντρας μου ενα fredoccino σοκολάτα και ξεκίνησα να πίνω...και τσουπ...αρχίσαμε να γαργαλιόμαστε....!!!Ερώτηση .....πότε λέτε να ψώνισετε πράγματα για το παιδάκι (κρεβάτια καρότσια και τέτοια)εγώ λέω απο τον 6ο άντε 7ο με το ζόρι....!!!Αλλά έχει και εκπτώσεις ρε γαμώτη Αύγουστο....και ελεγα μήπως τότε...αλλά με τη κοιλιά στο στόμα 8ο μήνα και ζέστη...ξέρω εγώ....!!!! Very Happy

ααααααα τελεια βικακι!!! εγω αποκοιμηθηκα ενα δυωρο με ανοικτο το φορουμ. πηγα περπατημα στον υπνο μου τελικα χεχεχε. Τελειαααα το ενιωσες ε; ανυπομονω και γω να το νιωσω αν και εχω κατι γαργαλητα περιεργα αλλα ακομα δεν πηραν μορφη να μαι πιο σιγουρη. σκεφτητε πως θα κανουμε οταν το νιωσουμε να κλωτσαει !!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 20 604962
εγω ψωνια για το μωρο θα κανω σιγουρα στις εκπτωσεις.. ισως και καποια πιο νωρις. θα ειναι δυσκολο ναι καλοκαιριατικα... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 20 35468

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαριανθη και εγω πηγα σημερα να γραψω την αλφα-τεστ σε ιδιωτη γιατρο που ειναι συμβεβλημενος με τον εοππυ...και μου λεει δεν υπαρχει αυτη η εξεταση..θα σου γραψω μου λεει τις ουσιες.Και μου εγραψε a-FP(A-fetoprotein)
β-Χοριακη γοναδοτροπινη(β-HCG)
Οιστρονη αιματος!!!!
Τις ιδιες σου εγραψε και σενα ή εμενα μου εγραψε μπουρδες...αμα παω σε διαγνωστικο να τις κανω αυτες θα πληρωσω μονο 8,21 συμετοχη!!!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ την p-a την έκανα μαζί με την αυχενική στο προγγενεσης ολα μαζι 130ε την απάντηση την πείρα την επομένη μερα.

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακιαααα....Πρωινη σημερα γιατι πηγα για εξετασεις αιματος,ουρων και θυροειδη....Σημερα θα βγουν τα αποτελεσματα....αντε καλα αποτελεσματα να εχω Laughing Και κατα πασα πιθανοτητα αυριο θα παω να δω τον (κατα 95%)μπομπιρα μου επιτελους!!!Ανυπομονω!!!
ο καιρος μου εχει ριξει λιγο την διαθεση...Αυτη η μουνταμαραααα απαπα Twisted Evil .μαλλον θα παω να ξαπλωσω παλι βαριεμαι να κανω το οτιδηποτε!!!Και εχω ενα πλυντηριο ακομα και αρκετο Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 20 517142 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 20 679259 .

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Panik11 έγραψε:Καλημερα κοριτσακιαααα....Πρωινη σημερα γιατι πηγα για εξετασεις αιματος,ουρων και θυροειδη....Σημερα θα βγουν τα αποτελεσματα....αντε καλα αποτελεσματα να εχω Laughing Και κατα πασα πιθανοτητα αυριο θα παω να δω τον (κατα 95%)μπομπιρα μου επιτελους!!!Ανυπομονω!!!
ο καιρος μου εχει ριξει λιγο την διαθεση...Αυτη η μουνταμαραααα απαπα Twisted Evil .μαλλον θα παω να ξαπλωσω παλι βαριεμαι να κανω το οτιδηποτε!!!Και εχω ενα πλυντηριο ακομα και αρκετο Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 20 517142 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 20 679259 .

Καλημερα!!!!!Panik k εγω θα κανω στο ιατρειο του γιατρου μου το αλφα τεστ. Ειναι τελικα υπερηχογραφημα η αιματος;;; Εχω μπερδευτει!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα ομορφιές:

Σχετικά με τις εξετάσει αίματος papp-a και αλφα τεστ:
http://www.seypikapeiraia.gr/pdf/progen_elegxos_okt_dec_08.pdf
Δείτε λίγο και αυτό σε ένα φόρουμ που απαντάει γιατρός:
http://www.gyn.gr/forum/Forum.asp?forum=4§ion=6&post=31632

marianthi_m

marianthi_m
Iokasti27 έγραψε:
Panik11 έγραψε:Καλημερα κοριτσακιαααα....Πρωινη σημερα γιατι πηγα για εξετασεις αιματος,ουρων και θυροειδη....Σημερα θα βγουν τα αποτελεσματα....αντε καλα αποτελεσματα να εχω Laughing Και κατα πασα πιθανοτητα αυριο θα παω να δω τον (κατα 95%)μπομπιρα μου επιτελους!!!Ανυπομονω!!!

Καλημερα!!!!!Panik k εγω θα κανω στο ιατρειο του γιατρου μου το αλφα τεστ. Ειναι τελικα υπερηχογραφημα η αιματος;;; Εχω μπερδευτει!!

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Ιοκάστη έιναι και τα 2 μαζί σαν την αυχενική διαφάνεια. Και υπερηχος και εξέταση αίματος. Πότε θα πας? Εγώ τη Δευτέρα! Ανυπομονώ!

Νίκη, και εγώ το πρωί ακριβώς τα ίδια έκανα! Θυροειδή και γενικές αίματος! αχαχαχα
Εμένα μου έγραψε ο γιατρός την εξέταση: Προγεννητικός Ελεγχος Χρωμοσωματικών Ανωμαλιων... μπορεί και αυτό που σ έγραψε εσένα να είναι οκ...

marianthi_m

marianthi_m
desT έγραψε:Καλημέρα ομορφιές:

Σχετικά με τις εξετάσει αίματος papp-a και αλφα τεστ:
http://www.seypikapeiraia.gr/pdf/progen_elegxos_okt_dec_08.pdf
Δείτε λίγο και αυτό σε ένα φόρουμ που απαντάει γιατρός:
http://www.gyn.gr/forum/Forum.asp?forum=4§ion=6&post=31632

Δεσποινα καλημέρα, πολύ ενδιαφέρον! Να σου πω την αλήθεια είναι πολύ αγχωτικές αυτές οι διαδικασίες ... και από την άλλη μόνο πιθανότητες δέιχνουν.. και είναι και τρομερό δίλημμα αν πχ σου βγεί μια τιμή 1:300 .. τί να πω ..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσιαααααααα Very Happy
Ο καιρός είναι απαίσιος...όντως μουντός!!!!Αυτό το άλφα τέστ εμένα δεν το πρότεινε ο γιατρός...μου είπε μόνο και κάναμε την αυχενική και το papp-a τα οποία βγήκαν και άριστα !!Μάλλον θα θέλουν να σιγουρευτούν οι γιατροί σας.... Very Happy κάτι το οποίο το βρίσκω εξαιρετικό...θα τη ρωτήσω και τη δικιά μου βέβαια διότι πολλές κάνετε τελικά άλφα τέστ...!!! Very Happy
Νυστάζω σήμεραααααααααααααα στη δουλειάααααααα!!!!! Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
Kαλημέρα Βίκακι
Άσε καλύτερα που δε σου είπε.. εγώ θα προτιμούσα να μην την κάνω.. πάλι άγχος και αριθμοί! Το καλό είναι ότι θα κάνω και υπέρηχο.

Χάλια και εδώ ο καιρός!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όντως το μόνο καλό είναι....οτι θα κάνεις υπέρηχο και θα δείς το μωράκι πάλι.....εντάξει χαλάλι η αναμονή για τα αποτελέσματα αφού είναι για το μωρό!!!Εγώ περιμένω.....την άλλη βδομάδα Τετάρτη μάλλον θα πάω στο ιατρείο της και λογικά μετά Β επιπέδου άντε να αρχίζει η άντιστρόφη μέτρηση!!!! Very Happy

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianthi_m έγραψε:
Iokasti27 έγραψε:

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Ιοκάστη έιναι και τα 2 μαζί σαν την αυχενική διαφάνεια. Και υπερηχος και εξέταση αίματος. Πότε θα πας? Εγώ τη Δευτέρα! Ανυπομονώ!

Νίκη, και εγώ το πρωί ακριβώς τα ίδια έκανα! Θυροειδή
και γενικές αίματος! αχαχαχα
Εμένα μου έγραψε ο γιατρός την εξέταση: Προγεννητικός Ελεγχος Χρωμοσωματικών Ανωμαλιων... μπορεί και αυτό που σ έγραψε εσένα να είναι οκ...

Marianthi καλη επιτυχια! Εγω παρασκευη. Βασικα ολες τις εχω κανει στο ιατρειο του γιατρου μου κ την αλφα τεστ εκει θα την κανω.. Αρα λογικα υπερηχος θα ναι .. Ισως μου παρει κ αιμα!! Τι αγχος αυτες οι εξετασεις!!

marianthi_m

marianthi_m
Kαλή επιτυχία και σε σένα Ιοκάστη! Όλα καλά θα είναι!!! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή επιτυχία και από μένα......!!!!!!!! Very Happy
Πεινάωωωωωωωωωωωω θα φάω μια μπαγκετούλα μαύρη γιατί προσέχουμε και τη σιλουέτα μας(και καλά)με μαγιονέζα(στην εγκυμοσύνη καψουρεύτηκα τη μαγιονέζα)ντομάτα άγγουρι τυρί!!!Με στην υγειηνή ζωή είμαι παναθεμα μέ Razz !!! Βράδυ λέω να φτιάξω κανά μακαρόνι..με σάλτσα!!!! Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
Και εγώ μόλις τσάκισα ένα τοστάκι με τυρί και πορτοκαλάδα! Ωραία ιδέα η μακαρονάδα! Μπορεί να ακολουθήσω! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις έφαγα λοιπόν.... Very Happy Τι υπνηλία είναι αυτή που έχω και κοιμάμαι από τις 10:00...το βράδυ.... Very Happy

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Καλή επιτυχία και από μένα......!!!!!!!! Very Happy
Πεινάωωωωωωωωωωωω θα φάω μια μπαγκετούλα μαύρη γιατί προσέχουμε και τη σιλουέτα μας(και καλά)με μαγιονέζα(στην εγκυμοσύνη καψουρεύτηκα τη μαγιονέζα)ντομάτα άγγουρι τυρί!!!Με στην υγειηνή ζωή είμαι παναθεμα μέ Razz !!! Βράδυ λέω να φτιάξω κανά μακαρόνι..με σάλτσα!!!! Very Happy

Βίκυ, προσοχή με τη μαγιονέζα. Λένε ότι είναι από τα απαγορευτικά στην εγκυμοσύνη και στα μωρά παιδιά γιατί περιέχει ωμό αυγό. Πρέπει να σιγουρευόμαστε (δεν ξέρω όμως πως) ότι η μαγιονέζα περιέχει παστεριωμένο αυγό.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις