Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
422 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 422 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ιοκάστη!!!! Very Happy Σε φροντιστήριο δε δουλευείς??
Εγώ σε συνεργείο με μηχανάκια δουλευώ στου άντρα μου και ευτυχώς από τη μια άνοιξε ο καιρός και η δουλειά μαζί αλλά απο την άλλη είναι περιορισμένη η υπομονή μου και ζορίζομαι με τα νεύρα μου κουράζομαι κιόλας με τισ σκάλες πολύ...καλε χθές ανεβοκάτεβηκα τισ σκάλες του σπιτιού 2-3φορές και πιάστηκα....αίσχος (μάλλον 15 μέρες ακόμη θα κάτσω και μετά θα πάω σπιτάκι μου να κάθομαι δεν παλευέται άλλο!!!!) Very Happy

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Καλημέρα Ιοκάστη!!!! Very Happy Σε φροντιστήριο δε δουλευείς??
Εγώ σε συνεργείο με μηχανάκια δουλευώ στου άντρα μου και ευτυχώς από τη μια άνοιξε ο καιρός και η δουλειά μαζί αλλά απο την άλλη είναι περιορισμένη η υπομονή μου και ζορίζομαι με τα νεύρα μου κουράζομαι κιόλας με τισ σκάλες πολύ...καλε χθές ανεβοκάτεβηκα τισ σκάλες του σπιτιού 2-3φορές και πιάστηκα....αίσχος (μάλλον 15 μέρες ακόμη θα κάτσω και μετά θα πάω σπιτάκι μου να κάθομαι δεν παλευέται άλλο!!!!) Very Happy

Οχ ρε συ προσεχε τις σκαλες.. Να μου πεις μετα και να θες να τις ανεβεις δε θα μπορεις!! Ναι σε φροντιστηριο! 1 ιουλιου κλεινουμε .. Καλοκαιρινα φετος δε κανω με τιποτα!! Καθισιο μεχρι νοεμβρη!!

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάκια!

Δωρα πολύ λυπάμαι... είναι πολύ δύσκολο αλλά με το καιρό όλα θα φτιαξουν.. δυστυχώς το έχω περάσει και εγώ και ξέρω πόσο χάλια νιώθεις... αλλά είσαι πολύ μικρούλα και θα κάνεις πολλά παιδάκια.. μην ανησυχείς!! Να ακους τον γιατρό σου και όλα καλά θα πάνε!!!
Σου εύχομαι τα καλύτερα απο εδώ και πέρα!

http://www.creativebeez.gr

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε??? Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 31 328109

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Σοφούλι, Βικάκι, Ιοκάστη και σε όλες!!

Σιγουρέψαμε το αγοράκι σήμερα!!! Very Happy Εγώ χαίρομαι που είναι όλα καλα!!! Β επιπέδου τώρα 11/6! Very Happy

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianthi_m έγραψε:Καλημέρα Σοφούλι, Βικάκι, Ιοκάστη και σε όλες!!

Σιγουρέψαμε το αγοράκι σήμερα!!! Very Happy Εγώ χαίρομαι που είναι όλα καλα!!! Β επιπέδου τώρα 11/6! Very Happy

Mπραβο μαριανθη!!! Εγω 22/5 για υπερηχο απλο, κ 6/6 β επιπεδου αλλα πριν εχω τα αποτελεσματα απο το αλφα τεστ που θα βγουν τεταρτη!! Τελεια αγορακι θα κανεις!! Εμενα πραγματικα δε μπορω να καταλαβω με τι κριτηριο μου ειπε οτι ειναι μαλλον κοριτσι αφου καθοταν σταυροποδι και δεν ειδε το επιμαχο σημειο!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Καλημέρα Σοφούλι, Βικάκι, Ιοκάστη και σε όλες!!

Καλημέρα Συγχαρητήριααααααααααα
τι καλά νέααααααααα μωρέ είναι αυτά!!!Άντε με το καλό!!!Εγώ 21/05 Β επιπέδου!!!! Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω β επιπεδου θα κανω στις 22/05.αλλα ειδαμε οτι ειναι αγορακι!!!!!!!!!! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγχαρητήρια Σοφάκι και καλημερα!!! Very Happy

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Συγχαρητήρια Σοφάκι και καλημερα!!! Very Happy

Αχ τυχερη ξεμπερδευεις νωριτερα!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Συγχαρητήρια Σοφάκι και καλημερα!!! Very Happy

γεια σου,βικυ μου!!!!!!!!!!!!!πως εισαι?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαράαααααααααααα και μάθαμε και εμείς οτι είναι αγόρι επιτέλους οτι είναι μια χαρά και οτι είναι και πολύ ψηλός για την ηλικία κυήσης!!! Very Happy

Ιοκάστη...όσο μπορώ προσέχω με τις σκάλες διότι είναι πολύ κουραστικό η αλήθεια είναι!!Οπότε Ιούλη και εσύ ξεκινάς να κάθεσαι!!!Μια χαρά!!! Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
ευχαριστώ κορίτσια
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 31 215994

Σοφάκι συγχαρητήρια!

αχ κοριτσάκια πλησιάζουμε στη μέση της εγκυμοσύνης μας!
Κάποιες έχουν φτάσει ήδη!
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 31 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 31 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! - Σελίδα 31 328109

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μας αλλαξε ΠΗΤ ο γιατρος μας!!! 27/09 μας πηγε!!!!!εμ οταν ελεγα πως η συλληψη εγινε γεναρη ποιος μ'ακουγε????????ειναι τοσο καλος ο γιατρουλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο βρήκες γιατρό στη Θεσ/νικη ε???Νομίζω οτι η κανονική ΠΗΤ θα φανεί στη Β επιπέδου έτσι και άλλιως!!! Άντε πότε μετακμίζεις με το καλό??!!!
Τα πέρασες ώραια???έβαλες κανα κιλό η μπα συλιφίδα έχεις μείνει???Εγώ 7,5 + και μου είπε να έχω το νου μου ελαφρώς.... Embarassed

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Μπράβο βρήκες γιατρό στη Θεσ/νικη ε???Νομίζω οτι η κανονική ΠΗΤ θα φανεί στη Β επιπέδου έτσι και άλλιως!!! Άντε πότε μετακμίζεις με το καλό??!!!
Τα πέρασες ώραια???έβαλες κανα κιλό η μπα συλιφίδα έχεις μείνει???Εγώ 7,5 + και μου είπε να έχω το νου μου ελαφρώς.... Embarassed

βρηκαμε γιατρο θεσσαλονικη!!!!η μετακομιση θα κριθει μετα τις εκλογες!αναμενουμε!22 θα κατεβω παλι κατω για β επιπεδου!κιλα δεν εβαλα.ειμαι -2.χαχαχαχα!!!!ε προσεχω μωρε δε με παιρνει και πολυ!αλλα απο κοιλιτσα...τσουπ πεταχτηκε για τα καλα!το καταλαβες καθολου?εγω οταν πηγα στο γιατρο(οσο ημουνα ξαπλωμενη και περιμενα) ενιωσα κατι σα κλωτσια.και λεω στο γιατρο : το εντερο μου χορευει.γελασε και μου λεει: δεν ητανε το εντερο....επαιζε μπαλα ο μικρος.!!!!! και απο τη χαρα φωναζα:τρεχα γιωργοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!και ετρεχε ο καημενος να το καταλαβει και αυτος!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy αν ξεκινησε απο τωρα....στον 8ο τι θα κανει????????

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλωτσιά δεν κατάλαβα εγώ και δεν καταλαβαίνω...αλλά και εμένα συνέβη με τη γιατρό ακριβώς το ίδιο αλλά εγώ δεν το κατάλαβα η γιατρός το πήρε χαμπάρι και της κλώτσησε το χέρι εγώ το γαργαλητό αισθάνομαι πιο συχνα πλέον.... Very Happy Με τα κιλά μπράβο ρε συ πωσ τα καταφέρνεις???Εγώ τρώω σαν μοσχάρω Embarassed

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
προσεχω πολυ.... Sad δε τρωω πολλα γλυκα και αν ξεφευγω με σταματαει ο αντρας μου!ητανε η συμφωνια μας...γκρρρ!!!τρωω πολλα φρουτα και ξεγελιεμαι!δε μπορω να πω οτι δε τρωω πιτσες και σουβλακια αλλα και αυτα με μετρο. Crying or Very sad τι να κανω....παντως αυτος ο γιατρος και νυχια μ'αφηνει να βαψω!!!!!!ειναι της νεας σχολης και θεωρει πως μια εγκυος πρεπει να ειναι κουκλα και οχι πανουκλα!!!!!!!!ελπιζω να μη το ελεγε για μενα!χαχαχαχαχαχα!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διαφέρει ο κάθε γιατρός μωρέ... είσαι και 5 μηνών ποιά....οπότες είναι πιο χαλαροί οι γιατροί από εδώ και πέρα έτσι και αλλιώς!!Το σημαντικό είναι οτι βρήκες γιατρό καλό!!!!Άντε με το καλό να πάς Θεσ/νικη ....!!!Εμένα που με αφήνει η γιατρός να βάψω μαλλί και βαριέμαι ..τη διαδικασία..να περιμένω ανταύγιες πόσες ώρες!!! Very Happy

alexia-marinos

alexia-marinos
Φιλακια πολλα σε ολες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Αλεξία όλα καλά??? Very Happy

alexia-marinos

alexia-marinos
vgog65 έγραψε:Καλησπέρα Αλεξία όλα καλά??? Very Happy

ολα καλα Βικυ,διαβασα κ εσυ αγορομανα ε? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αυτος θα ειναιπια ο αντρας της ζηης σου,θα δεις...εγω παλι θα ηθελα τωρα να κανω κοριτσακι Razz Razz Razz

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα και απο μενα....

Δωρακι δεν μπορω να σου πω ποσο στεναχωριεμαι Sad ...Το μονο που μπορω να πω ειναι να εισαι δυνατη....

alexia-marinos

alexia-marinos
Τωρα το διαβασα κ εγω....Δωρα λυπαμαι πραγματικα γι'αυτο που σου συνεβη Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Οσο μπορεις να φανεις δυνατη κ μην απογοητευεσαι,ο Θεος θα σου στειλει κ αλλο μωρακι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια σημερα αισθανθηκα ενα γαργαλητο λιγο πιο κατω απο το στηθος και το αποδιδω στα εντερα μου....Αν και θα ηθελα να ηταν κατι αλλο Wink ....Εχω παρει και εγω μονο 2 κιλακια Laughing .Ευχαριστημενη ενδοκρινολογος και διαιτολογος!!!!

Οταν εσεις θα σταματατε απο την δουλεια εγω θα ξεκινησω....Μιλησαμε με το πρωην αφεντικο μου(με απελυσε τον Σεπτεμβριο 2011)και ειπε οτι θελει να παω για ενα τριμηνο Ιουνιο-Ιουλιο-Αυγουστο.Δουλευω σε ναυτικο πρακτορειο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις