901 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 2!!!!! Πεμ Μάης 03, 2012 12:32 am
Panik11
Η ψυχή της παρέας!
Βυκακι αφου σου εστειλα αιτημα φιλιας???Το βαζετε σωστα??? Nikh Gavrihλ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Panik11 έγραψε:Βυκακι αφου σου εστειλα αιτημα φιλιας???Το βαζετε σωστα??? Nikh Gavrihλ
Panik11 έγραψε:Σοφια αντι να το δεχτω το απερριψα ...Για δεξου το δικο μου αιτημα
Panik11 έγραψε:Ενα κοινο σημειο ειδα!!!οτι και οι τρεις εχουμε ματαρες!!!!Τουλαχιστον 1 απο τα τρια αγορακια μας θα βγει με ομορφα ματια!!!!!
vgog65 έγραψε:Ναι θα ηταν ωραιός συνδιασμός το μάτι μακαρι να έχει πράσινα μάτια!!!!
vgog65 έγραψε:χαχαχχαχαχ!!!Μια χαρά μας βρίσκω....
Τι θα φάτε σήμερον????Εγώ σκέφτομαι για μοσχάρι αλλά κάνει πολύ ώρα να βράσει γαμώτο!!! ΑΑΑ!!!έκλεισα ραντεβού κομμωτήριο Σαββάτο για ανταύγιες είμαι στο απροχώρητο..... και πάλι είπα να βάψω μόνο στεφάνι όχι όλα βαριέμαι πολύ στο κομμωτήριο!!!
Panik11 έγραψε:Καλημερα....Εμεις ειμαστε μια χαρα...Ησυχια ταξη και ασφαλεια...Κανενα γαργαλητο μονο κατι εντερακια...Ζεστη μεσα στο σπιτι προς το παρον δεν εχει αλλα δεν κανω και καμια ιδιαιτερη δουλεια για να ζεσταθω!!!!
Αλεξια μπραβο για τα ευχαριστα...Σου κανει ναζια το μωρο και μαλλον δεν θελει τα φωτα τις δημοσιοτητας...Τον αλλο μηνα!!!
Ιοκαστη υπομονη με την δουλεια...Και για την ζεστη το ιδιο γιατι εχουμε να φαμε ολο το καλοκαιρι!!!!Οσο για τα γαργαλητα και εγω μονο εντερακια ακουω οποτε ειμαστε μαζι!!!!
Danik αυχενικη και γενικως οτι εχω κανει σε ιδιωτικα ιατρεια δεν κατεθεσα στο ικα....Μονο τις αιματολογικες που εκανα στο δημοσιο νοσοκομειο στα πρωινα ιατρεια..Γιατι και ο γιατρος μου ειναι στο ελενα και κοβω αποδειξη 75 ευρω αλλα επειδη ειναι απογευματινα ιατρεια θεωρειται ιδιωτικο κια δεν περνω μια...Μονο απο δημοσιο νοσοκομειο και οτι ειναι πρωινα...
ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Α-ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑ??ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!
Καλημερα Βυκακι...Απο κουυραση αλλο τιποτα...Τιποτα δεν κανω και νιωθω πτωμα!!!Ποτε σταματας την δουλεια???
Μαριανθη εμενα εχουν κοπει τα ονειρα με μωρα και βλεπω κατι ασχετα και βλακωδες..Οσο για τον υπνο τις τελευταιες μερες ειμαι λιγο ανυσηχη..Γενικως δεν κοιμαμαι πολυ καλα!!!!
Δεσποινακι εγω επειδη ιδρωνω παρα πολυ ακομα και οταν καθομαι γενικως δεν μπορω οτι κρεμωδες επανω μου...Να ιδρωνω και να εχω και την λαδιλα απο τις κρεμες επανω μου ο χειροτερος εφιαλτης μου...Δεν ξερω τι θα κανω τωρα με τα αντηλιακα..
Σοφακι για να ανεβουμε λιγο...ελα χαμογελασε μου λιγο,ελαααα
Ολοκληρη εκθεση πρωι πρωι
vgog65 έγραψε:και την κίτρινη σκόνη!!!!!
Kristinaki έγραψε:Kαλημερα κοριτσακια μου. εδω βρεχει καταρρακτωδως παλι. σημερα δεν εχω διαθεση για τιποτα εχω κουραστει και απο τους εμετους. εσεις ειστε οκ με αυτο το θεμα;
εγκυουλες μου δε νομιζω να εχει προβλημα να βαψουμε τα μαλλια μας.. ειναι η μυρωδια που ενοχλα τιποτε αλλο και εχουμε περασει το πρωτο τριμηνο.. εγω θα παω αυριο να τα κανω..
εντωμεταξυ ειδα που λετε για fb.
το δικο μ ειναι Kristina Zardi αν θελετε να με κανετε χχχχχχχχ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης