Βασιλικη τον επομενο μηνα παλι!Σε αφηνει να πιασεις δουλεια και μετα να ερθει!
Σοφια τωρα που το ειδα ειναι πολυ αργα!Ναι κι εσυ αν θες πας στην εκκλησια βαγια (=δαφνη)!Λαρισα;μια χαρα!
Θα κατεβεις επιτελους!Οσο για το γιατρο εχεις δίκιο, ειναι πολυ σημαντικο να εχεις εναν σωστο επιστημονα διπλα σου!
Λεμονακι καταλαβαινω πολυ καλα οσα λες για τις εγκυμοσυνες και τα μωρακια γυρω σου!Απλα ξερω!Αντε δυνατα τωρα για τον επομενο μηνα!
Γκρινιαρα κι εγω κοινωνησα για να μην τρεχω τη Μ.Βδομαδα γιατι θα εχω πολλες δουλειες και δε θελω να αγχωθω και γι αυτο!
Εμεις τη Βαγια αυτη τη βαζουμε στο εικοναστασι μας!Ευχαριστουμε για τη συνταγη!Καλα σου λεει η Ελλη γιατι σηκωνεις βαρη;Αν δεν δεις αιμα ακομα ελπιζουμε, ακους;Καλα εσεις δε χανετε ταινια για ταινια με πολεμο, στρατο κλπ;Ωραια τα μεγειρεματα σου!Η μελαχρινη σουπερ φαινεται!εγω κανω τη συνταγη της Βεφας και μου βγαινει πολυ καλη!Ωραια τα κουλουρια και το τσουρεκι!Αντε και του χρονου να εισαι καλα!
Αντα σε διαβαζω πολυ ανεβασμενη και χαίρομαι!Στειλε ρεβυθια που τα λατρευω!!!!
Αγαπη εισαι πολυ ερωτευμενη με τον Εκτορα διαβαζω!Χαχαχαχα!Κοριτσακι αδιαθετησες ε; Μη σκας!Τον επομενο μηνα!
Τι χρωμα το βαψατε το παντζουρι;(ασχετο!).Τα αυγουλομωρακια δε συμμετεχουν στον διαγωνισμο!Μην κλέβεις!
Συγχαρητηρια για το διαγωνισμο!!!!!
Μια γλυκα θα ειναι το παιδι σας!Χαχαχα!Ο τονος δεν ειναι νηστισιμος! Ευτυχως εμενα τα περισσοτερα τα τρωει, που να δεις τον αντρα της κουνιαδας μου!Τιποτα δεν τρωςι!Ε!τριψε του τα δοντια και πες του αμα κανουμε παιδι τι θα τρως;τι παρααδειγμα θα του δινεις;
Μαρια οσο παει αυτο το παιδι και σου μοιαζει περισσοτερο!Ιδιοι ειστε!Να τον χαιρεσαι!Χιλιοχρονος να ειναι!
Ευη πως τα περασατε με τους κουμπαρους;
Ελλη χαιρομαι που δε σκας για το τραπεζι!Το νυφικο οκ;Να χαιρεσαι αν και καθυστερημενα τον πεθερο σου!Χρονια του πολλα!οσο για τη δουλεια δεν μπορω να πω τιποτα αλλο εκτος απο Υπομονη!
Σημερα παντως παρατηρω μεγαλη ταυτιση ιδεων!Χαχαχα!Μη σκας για την Αλεκα!Τον επομενο μηνα να τσακιστει να μην ερθει!Αντε!
Αρτεμις τα περασες καλα στην κουνιαδα; Εκανες τιποτα ψωνια και για σενα ή μονο για τα βαφτιστήρια;Εδω χθες εριχνε χαλαζι!
!γκριζοπρασινα ματια εχεις;Μακαρι να τα παρει και το μπουμπουκι σας!Κοιτα εγω πιστευω πως ειναι καλο να υπαρχουν διαφορα θεματα στο φορουμ αρκει να γινεται μεσα στα ορια της ευπρέπειας!Αν δω ενα παραξενο θεμα επιλεγω να απεχω, οχι γιατι ανησυχω μη δε γινω αρεστη αλλα γιατι δε θελω να χαλαστω!
Αννα το αλευρι το μαλακο απο οσο ξερω δεν κανει για τσουρεκια!Ρωτα και στον φουρνο αν δεν εχει το σουπερ!Εδω κοιμομαστε με κουβερτα και παπλωμα ακομα!
Κι εσυ αδιαθετησες;!Δεν πειραζει να χαρεις τον αντρουλη σου και παμε δυναμικα για τον επομενο μηνα!
Εβελιν περαστικα στην μικρη της κουμπάρας σου!
Κλειω Ειρηνη χαιρομαι που περασατε καλα στα γενεθλια!Ωραια ειναι να ερχεται τοσος κοσμος στο σπιτι!Καλα στον 8ο της ειπαν το σωστο φυλο;
Παναγια μου!Αν δεν ειδε ο γιατρος το φυλο αναρωτιεμαι και ποσα άλλα μπορει να του διεφυγαν!Καλε τι ωραιο γιο που θα εχεις!Η συνταγη της Αργυρως με τα υλικα που δινει στην webtv βγαινει ενα αρκετα μεγαλο τσουρεκι!
Ματινα τα διαβασες ολα ρε θηριο;ποσα θεματα;Η ξαδερφη σου ειναι και κουμπαρα σου ή κάνω λαθος;Κοντα στο Βασιλικο ε; Οντως ειναι ωραια εκει!Εμενα μου αρεσει και η μπανανα σαν παραλια!Χαχαχα!Λιζαααααα ελα μπανανα!
Υπομονη με το σκυλακι, εγω δεν εχω αλλα εμπιστευομαι σε αυτα πολυ την Ελλη!Οσο για τα πεθερικα ολα εχουν τις παραξενιες τους!Αλλα τι να κανουμε;Οσο μπορουμε να συνυπαρχουμε ειρηνικα εχε καλως!Αν οχι ας μιλησουν λιγο και τα παιδια τους οπως παρατηρησε και η Ελλη.
chris27 μην στεναχωριεσαι!Συντομα θα περασουν οι μερες και σε λιγο θα ξαναξεκινησεις προσπαθειες!
Τατιανα περαστικα σας!Ελπιζω σημερα να ειστε καλυτερα!
Χριστινα φαινεται ωραιο τα φαγητο σου!Μην κανεις ετσι!Παρα την ποιοτητα του σπερματος του αντρα σου δεν ειχατε θεμα στη συλληψη!Οσο για τον σταφυλοκοκκο με θεραπεια ολα καλα θα πανε!
Αργυρω που χανεσαι καλε;αντε να σε δουμε κι εμεις λιγο....
demmy29 καλη επιτυχια ευχομαι!Συντομα ενα
!Πολυ αξιοπιστο θεωρω το self clear αλλα τιποτα πιο σιγουρο απο μια χοριακη!Κι εγω φοβαμαι τις βελονες αλλα σε μια τετοια περιπτωση δεν το σκεφτομαι καθολου!
Λενακι ετσι κοριτσι μου!Τον αλλο μηνα δυνατα!Αυτο με το κινεζικο ημερολογιο το αμφισβητουν αρκετοι μπορω να πω!
Θοδωρα εχει εναν καιρο χαλια εδω ολο βρεχει και δεν μπορω να κανω ολα τα ψωνια μου κι ολες τις δουλειες μου!
Ευουλι πως τα περασατε στην εκδρομη;ολα καλα;
xrysaki! καλως ηρθες!Ναι το ξερω αυτο που λες και λενε πως ειναι πιο αυξημενες οι πιθανοτητες!Αλλα δεν ειναι τιποτα βεβαιο!
Λιανα θα περασουν αγαπημου ολα τα συμπτωματα σιγα σιγα!Υπομονη και επιμονη!Μας ελειψες!
dimitrav Συγχαρητηρια!Επιτελους ενα καλο νεο!Ευχομαι ολα να πανε καλα και συντομα να το κρατας αγκαλια σου!