Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
592 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 592 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι με γεια το κουρεμα της μικρης! Wink Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 M057

Αρτεμις το θεμα ειναι να ηρεμησεις κι εσυ κι οχι μονο ο αντρας σου, οκ;Και στα λεω ολα αυτα γιατι ειμαστε στο ιδιο ακριβως σημειο εμεις!

Κλειω δωσε του να καταλαβει γιατι αν ερθει το σπορακι αν οχι κομμενα κατι πολυ μειωμενα αυτα!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 M057

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:καλώς την Κλειώ Very Happy

Αρτ όπως είχα πει όσο καλή και αν είναι δεν είναι για πολύ !!!
μπράβο σας όμως που είστε έτσι !
σπάνια η περίπτωσή σας Very Happy
άντε σύντομα να μας γράφεις απο το σπιτικό σας Αρτ γιατί είναι πολύ πολύ διαφορετικό να είσαι εσύ η νοικοκυρά και η αφέντρα του σπιτιού.

ειμαστε αρκετα χρονια με τον αντρα μου.....οσα χρονια ξερω τον αντρα μου ξερω και την πεθερα μου....ο ανθρωποσ για μενα δεν αλλαζει...ειναι καλος ανθρωπος και αυτο φαινεται ειδικα αν μενεισ και στο ιδιο σπιτι...σιγουρα ειναι το πιο ιδανικο το ζευγαρι να μενει μονο του αλα δυστηχως οι περιστασεισ καμια φορα δεν το επιτρεπουν...ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μιας και ειναι ηρεμα ακομη στη δουλεια ειπα να περασω κι απο εδω!!

Γεια σου Τατιανα μου Αληθως ο κυριος!!!Η Ντεμυ ηταν το τελευταιο χαρουμενο νεο που ειχαμε, τωρα αναμενουμε για τον καινουριο κυκλο!! απο την αλλη βδομαδα ξαναπαιρνουμε ολες σειρα χεχε

Αρτεμις χρονια πολλα!! ειναι νωρις ακομη για να εκανες κακο σε πιθανο μωρακι!! ακομη καλα καλα δν εχει γινει η εμφυτευση αλλα σιγα σιγα πρεπει να προσεχεις!!

Λεμονακι τον μισο δυναμισμο σου να ειχα και τι αλλο ηθελα!!! αντε μεγιες με το μαλλι τις μικρης!!! afro

Μαρια χαιρομαι που εισαι καλα και ελπιζω να παραμεινεις ετσι!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 328109

Ιωαννα μου θα μας σκασει ομαδικώς αυτο το νυφικο! οχι ακομη δν εχει ερθει, αυριο πιστευω!!

Κλειω μου εννοειται οτι θα σας το δειξω!! χωρις το κεφαλι μου βεβαιως βεβαιως να βαλετε την φαντασια σας χιχιιχιχ

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χι χι , ελλάκο οκ ! θα περιμένω να το δω , και για το κεφάλι , μπορούμε μετά η καθεμιά να περιγράψει τη δική της εκδοχή ! χα χα χα Wink άντε , μακάρι αύριο να το χεις !απ το ίντερνετ το παρήγγηλες ? η νύφη μου πέρσι έκανε το ίδιο , και της ήρθε κουτί μιλάμε ! και το αγόρασε με 250 ευρουλάκια μόνο ! άντε άντε , θα χουμε θεάματα !

αχ , ιωάννα μου μη μου λες τέτοια ! όχι οτι είμαι και καμμιά μπριζολομανιακή , αλλά όσο να ναι τη θες και τη μπροζολίτσα στο πρόγραμμα... Laughing
πάντως ιωάννα μου , και λοιπά κορίτσια , πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας , με αφορμή το παραπάνω θέμα...

ενώ και οι δυό μας , λαχταράμε τόοοοσο πολύ παιδάκι(α) , ειδικά εγώ , έρχονται ώρες που σκέφτομαι , ότι αν με το καλό δω κανένα θετικό τεστ , απ τη μιά θα κατουρηθώ απ τη χαρά μου , κι απ την άλλη θα αγχωθώ , 1ον για το πως θα τα βγάλουμε πέρα , οικονομικά αλλά και σαν γονείς γενικά , και δεύτερον για το πώς θα είναι η καινούρια μας ζωή , αν θ αλλάξει η ζωή μας , αν θα ''χάσω'' εγώ τον άντρα μου κι αυτός εμένα (και δεν εννοώ μόνο τη μπριζολίτσα)... απ την άλλη λέω , με ξένα κόλλυβα μνημόσινο κάνεις χαζή ? ας γίνει το θάυμα , και όλα βολεύονται,,,
αλλά ρε κορίτσια , εσάς σας πιάνει καμμιά φορά τέτοιο άγχος ???

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:χι χι , ελλάκο οκ ! θα περιμένω να το δω , και για το κεφάλι , μπορούμε μετά η καθεμιά να περιγράψει τη δική της εκδοχή ! χα χα χα Wink άντε , μακάρι αύριο να το χεις !απ το ίντερνετ το παρήγγηλες ? η νύφη μου πέρσι έκανε το ίδιο , και της ήρθε κουτί μιλάμε ! και το αγόρασε με 250 ευρουλάκια μόνο ! άντε άντε , θα χουμε θεάματα !

αχ , ιωάννα μου μη μου λες τέτοια ! όχι οτι είμαι και καμμιά μπριζολομανιακή , αλλά όσο να ναι τη θες και τη μπροζολίτσα στο πρόγραμμα... Laughing
πάντως ιωάννα μου , και λοιπά κορίτσια , πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας , με αφορμή το παραπάνω θέμα...

ενώ και οι δυό μας , λαχταράμε τόοοοσο πολύ παιδάκι(α) , ειδικά εγώ , έρχονται ώρες που σκέφτομαι , ότι αν με το καλό δω κανένα θετικό τεστ , απ τη μιά θα κατουρηθώ απ τη χαρά μου , κι απ την άλλη θα αγχωθώ , 1ον για το πως θα τα βγάλουμε πέρα , οικονομικά αλλά και σαν γονείς γενικά , και δεύτερον για το πώς θα είναι η καινούρια μας ζωή , αν θ αλλάξει η ζωή μας , αν θα ''χάσω'' εγώ τον άντρα μου κι αυτός εμένα (και δεν εννοώ μόνο τη μπριζολίτσα)... απ την άλλη λέω , με ξένα κόλλυβα μνημόσινο κάνεις χαζή ? ας γίνει το θάυμα , και όλα βολεύονται,,,
εμενα οχι.........ας ερθει με το καλο και ολα θα γινουν....εμεις πωσ μεγαλωσσαμε...με στερησεισ αλλα μεγαλωσαμε ....σημασια εχει να εχεισ αγαπη καλη μου να δωσεισ στο πλασματακι...οχι υλικα αγαθα...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
kleio123 έγραψε:χι χι , ελλάκο οκ ! θα περιμένω να το δω , και για το κεφάλι , μπορούμε μετά η καθεμιά να περιγράψει τη δική της εκδοχή ! χα χα χα Wink άντε , μακάρι αύριο να το χεις !απ το ίντερνετ το παρήγγηλες ? η νύφη μου πέρσι έκανε το ίδιο , και της ήρθε κουτί μιλάμε ! και το αγόρασε με 250 ευρουλάκια μόνο ! άντε άντε , θα χουμε θεάματα !

εμενα οχι.........ας ερθει με το καλο και ολα θα γινουν....εμεις πωσ μεγαλωσσαμε...με στερησεισ αλλα μεγαλωσαμε ....σημασια εχει να εχεισ αγαπη καλη μου να δωσεισ στο πλασματακι...οχι υλικα αγαθα...
οσο για το αλλο κοριτσακι μου εγω νομιζω οτι ενα μωρακι το δενει το ζευγαρι...οκ αλλαζει ολη σου η ζωη αλλα νομιζω μονο προσ το καλο

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αρτεμούλα μου , δεν εννοώ το οικονομικό μόνο , αυτό αν θες στο βάζω και τελευταίο , κι εγώ είμαι το τέταρτο παιδί απο μια οικογένεια που δούλευε μόνο ο πατέρας... οπότε ξέρω απο στερήσεις... χι χι , δόξα τω θεώ όμως δε μας έλειψε τίποτα...
γενικά , όσο αναίσθητη μπορώ να γίνω πολλές φορές , αλλες τόσες γίνομαι υπερβολικά αγχώδης... δεν ξέρω , καμμιά φορά με τρομάζουν οι νέες πραγματικότητες...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:αρτεμούλα μου , δεν εννοώ το οικονομικό μόνο , αυτό αν θες στο βάζω και τελευταίο , κι εγώ είμαι το τέταρτο παιδί απο μια οικογένεια που δούλευε μόνο ο πατέρας... οπότε ξέρω απο στερήσεις... χι χι , δόξα τω θεώ όμως δε μας έλειψε τίποτα...
γενικά , όσο αναίσθητη μπορώ να γίνω πολλές φορές , αλλες τόσες γίνομαι υπερβολικά αγχώδης... δεν ξέρω , καμμιά φορά με τρομάζουν οι νέες πραγματικότητες...
κοριτσσακι μου ειναι ευλογια ενα παιδι......ολεσ εδω μεσα το θελουμε και ξερω οτι και εσυ το θεσ...μην σε πιανει αγχοσ για το μετα αλλα απολευσε το τωρα......καιθα δεσ οτι αν με το καλο κρατησεις ενα μπεμπε στην αγκαλια σου ολα θα πανε σουπερ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kλειω μου θα συμφωνισω με την Αρτεμις!! Εγω λαχταραω τοσο να ερθει και ξερω οτι θα αλλαξει η ζωη μας , αλλα επειδη δν μου αρεσει να μενει στασιμη η ζωη μου και θελω εξέλιξη στην σχεση μου με τον αντρα μου (απο σχεση σε κατι πιο σοβαρο π.χ. γαμο, και απο γαμο σε οικογενεια και παει λεγοντας)θεωρω οτι η αλλαγη αυτη θα μας δεσει περισσοτερο γιατι γινεται συνειδητα, το θελουμε και οι δυο και εχουμε ηδη φιλους με παιδια και βλεπουμε στο περιπου τι μας περιμενει!!!

θελω να αλλαξει ετσι η ζωη μου!!! Ελπιζω ο πελαργος μας να μην ειναι πολυ μακρια ακομη!!!

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσάκια μου τι κανετε?εγω πηγα απο την κουμπαρα μου και ειδα το μωρακι..εκλεγε κιολας και ωσπου να του φτιαξει το γαλατάκι του,το πηρα αγκαλια και το κοιμησα Very Happy Very Happy ¨αχ τι ομορφα που ηταν,κοιμοτΑΝ τοσο ομορφα..ευχομαι να μην αργει και η δικη μου ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ στιγμη που θα κραταμε τα μπεμπακια μας και θα τα νανουριζουμε! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 429657

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αρτεμούλα , έλλη έχετε δίκιο κουκλίτσες μου ! η σωστή κουβέντα είναι αυτή που είπες άρτεμις , αν κρατήσουμε ένα μωράκι στην αγκαλιά μας , όλα θα είναι σούπερ !!! αυτό σβήνει όλα τα άγχη και τις αγωνίες... να είστε καλά βρε κορίτσια , ελπίζω να μην αργήσει αυτή η ώρα , και να ξεκολλήσει το μυαλό μου απ τα κολληματα που τρώω ώρες ώρες ! εύχομαι σε όλες μας με το καλό απο ένα σκατουλάκι στις αγκαλίτσες μας !

έβελιν ,καιρό είχα να σ ακούσω ! μακάρι κοπέλα μου , όλες σύντομα να έχουμε τα δικά μας μπεμπουδάκια !!!

goldangel1990

goldangel1990
μακαρι κλειώ μου,εμενα προσπαθει και η αδελφη μου...αρα καποια θα μεινει..που θα παει???αρα ελπιζω να εχουμε χαρες συντομα! Very Happy

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
goldangel1990 έγραψε:μακαρι κλειώ μου,εμενα προσπαθει και η αδελφη μου...αρα καποια θα μεινει..που θα παει???αρα ελπιζω να εχουμε χαρες συντομα! Very Happy

στο εύχομαι απ την καρδιά μου έβελιν ! και γιατί μόνο η μία και όχι και οι δύο παρακαλώ ??? σύντομα εύχομαι και για τις δυό , να μεγαλώσουν και μαζί τα ξαδερφάκια !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:μακαρι κλειώ μου,εμενα προσπαθει και η αδελφη μου...αρα καποια θα μεινει..που θα παει???αρα ελπιζω να εχουμε χαρες συντομα! Very Happy
σου ευχομαι και οι 2 γτ οχι...εμενα η συννηφαδα μου γενναει μεχρι 10 μαιου η νυφη μου μεχρι 8 σεπτεμβρη και εγω αν δεν ειχα αποβαλλει αυγουστο......

goldangel1990

goldangel1990
να σται καλα αρτεμις και κλειω μου!!! Very Happy οτι επιθυμητε,και εγω αν δεν απεβαλα θα ημουν 5 μηνων! Sad

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσάκια μου σας αφήνω , ξυπνάω τον ψόφιο μου αντρούλη να πιούμε καφεδάκο !!! φιλάκια πολλά σε όλες σας ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 377361

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακιαααα???? τη κανετεεεεε????

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε τη ησυχια ειναι αυτη??? βγαινω προς το παρον γιατι ειμαι μονο εγω και ο κουκος και θα ξαναμπω το βραδακι να τα πουμε ελπιζω να σας βρω ολες εδω φιλακια προς το παρον Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη!!! τι κανεις κοριτσακι? ο εκτορακος πως ειναι?σταματησε να κλαιει?

Παλι ξεχασα πια συγγραφεα μου ειπες να διαβασω..πφφφ θα μου την ξαναπεις?γιατι το τελειωσα το αστυνομικο μου χθες και τωρα θελω κατι κωμικο να γελασει το χειλακι μου λιγο!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!!!!!!!!τι κανετε? τελικα ελλη θα φυγω και δε σε συναντησα!!!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλησπερα!!!!!!!!!!!τι κανετε? τελικα ελλη θα φυγω και δε σε συναντησα!!!!!!!!

Ελπιζω τουλαχιστον να περασες καλα και να μην κουραστηκες πολυ!! Ε? καλα να εισαι εσυ και το μπεμπακι και δν ξερεις, μπορει να βρεθουμε μελλοντικα και να εχω κι εγω φασολιδιο μεχρι τοτες! Very Happy Very Happy Wink

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
tatijana έγραψε:
art86 έγραψε:μεχρι τις 22 σιγουρατατιανακι μου..στην λιστα εβαλα 25 το μαξιμουμ για να μαι μεσα.....
Νιώθεις τίποτα κανά σύμπτωμα;Κι εγω περιμένω τέλος του μήνα.Άντε να δούμε...
με εχει πιασει απιστευτη λαιμαργια..........και σημερα το πρωι πονο χαμηλα στη κοιλια...κατα τα αλλα τπτ....θα δουμε....μακαρι ν εχουμε ολες καλα αποτελεσματα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 22 215994

Κι εγω έχω λαιμαργια στα πάντα και ότι προκύψει ανα πάσα στιγμη,λίγο το στήθος μου είναι κάπως κ έχω κ εγω τσιμπήματα χαμηλά.Αχ,μακάρι να ανοίξουμε μαζι θέμα Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου

Ιωαννιτσα μου τι έγινε με την Δήμητρα;Εγω ήξερα για την Χριστίνα..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
sofouli έγραψε:καλησπερα!!!!!!!!!!!τι κανετε? τελικα ελλη θα φυγω και δε σε συναντησα!!!!!!!!

Ελπιζω τουλαχιστον να περασες καλα και να μην κουραστηκες πολυ!! Ε? καλα να εισαι εσυ και το μπεμπακι και δν ξερεις, μπορει να βρεθουμε μελλοντικα και να εχω κι εγω φασολιδιο μεχρι τοτες! Very Happy Very Happy Wink

Δευτερα θα φυγουμε.δε κουραστηκα γιατι απολαμβανω την αδειουλα!ε δε μ'αφηνουνε να κανω και τπτ!σου ευχομαι ολοψυχα συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα! I love you

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια!!!!
Τι κάνετε;εγω καλα!!!
Μια ερώτηση στην Εβελιν αφού βρε κορίτσι μου είχες συλλάβει μια φορά γιατι τόσο άγχος;;;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανα η Δημητρα που εχω πανω πανω στην λιστα ειναι η τελευταια εγκυουλα απο το θεματακι μας!! Της Χριστινας δυστυχως δν προχωρησε η εγκυμοσυνη!! Sad

Αντε να παιρνουμε σειρα ολες σιγα σιγα να εξαφανιστει αυτη η λιστα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις