526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 Πεμ Απρ 19, 2012 6:09 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ειμαστε αρκετα χρονια με τον αντρα μου.....οσα χρονια ξερω τον αντρα μου ξερω και την πεθερα μου....ο ανθρωποσ για μενα δεν αλλαζει...ειναι καλος ανθρωπος και αυτο φαινεται ειδικα αν μενεισ και στο ιδιο σπιτι...σιγουρα ειναι το πιο ιδανικο το ζευγαρι να μενει μονο του αλα δυστηχως οι περιστασεισ καμια φορα δεν το επιτρεπουν...ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου....Λεμονάκι έγραψε:καλώς την Κλειώ
Αρτ όπως είχα πει όσο καλή και αν είναι δεν είναι για πολύ !!!
μπράβο σας όμως που είστε έτσι !
σπάνια η περίπτωσή σας
άντε σύντομα να μας γράφεις απο το σπιτικό σας Αρτ γιατί είναι πολύ πολύ διαφορετικό να είσαι εσύ η νοικοκυρά και η αφέντρα του σπιτιού.
εμενα οχι.........ας ερθει με το καλο και ολα θα γινουν....εμεις πωσ μεγαλωσσαμε...με στερησεισ αλλα μεγαλωσαμε ....σημασια εχει να εχεισ αγαπη καλη μου να δωσεισ στο πλασματακι...οχι υλικα αγαθα...kleio123 έγραψε:χι χι , ελλάκο οκ ! θα περιμένω να το δω , και για το κεφάλι , μπορούμε μετά η καθεμιά να περιγράψει τη δική της εκδοχή ! χα χα χα άντε , μακάρι αύριο να το χεις !απ το ίντερνετ το παρήγγηλες ? η νύφη μου πέρσι έκανε το ίδιο , και της ήρθε κουτί μιλάμε ! και το αγόρασε με 250 ευρουλάκια μόνο ! άντε άντε , θα χουμε θεάματα !
αχ , ιωάννα μου μη μου λες τέτοια ! όχι οτι είμαι και καμμιά μπριζολομανιακή , αλλά όσο να ναι τη θες και τη μπροζολίτσα στο πρόγραμμα...
πάντως ιωάννα μου , και λοιπά κορίτσια , πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας , με αφορμή το παραπάνω θέμα...
ενώ και οι δυό μας , λαχταράμε τόοοοσο πολύ παιδάκι(α) , ειδικά εγώ , έρχονται ώρες που σκέφτομαι , ότι αν με το καλό δω κανένα θετικό τεστ , απ τη μιά θα κατουρηθώ απ τη χαρά μου , κι απ την άλλη θα αγχωθώ , 1ον για το πως θα τα βγάλουμε πέρα , οικονομικά αλλά και σαν γονείς γενικά , και δεύτερον για το πώς θα είναι η καινούρια μας ζωή , αν θ αλλάξει η ζωή μας , αν θα ''χάσω'' εγώ τον άντρα μου κι αυτός εμένα (και δεν εννοώ μόνο τη μπριζολίτσα)... απ την άλλη λέω , με ξένα κόλλυβα μνημόσινο κάνεις χαζή ? ας γίνει το θάυμα , και όλα βολεύονται,,,
αλλά ρε κορίτσια , εσάς σας πιάνει καμμιά φορά τέτοιο άγχος ???
οσο για το αλλο κοριτσακι μου εγω νομιζω οτι ενα μωρακι το δενει το ζευγαρι...οκ αλλαζει ολη σου η ζωη αλλα νομιζω μονο προσ το καλοart86 έγραψε:εμενα οχι.........ας ερθει με το καλο και ολα θα γινουν....εμεις πωσ μεγαλωσσαμε...με στερησεισ αλλα μεγαλωσαμε ....σημασια εχει να εχεισ αγαπη καλη μου να δωσεισ στο πλασματακι...οχι υλικα αγαθα...kleio123 έγραψε:χι χι , ελλάκο οκ ! θα περιμένω να το δω , και για το κεφάλι , μπορούμε μετά η καθεμιά να περιγράψει τη δική της εκδοχή ! χα χα χα άντε , μακάρι αύριο να το χεις !απ το ίντερνετ το παρήγγηλες ? η νύφη μου πέρσι έκανε το ίδιο , και της ήρθε κουτί μιλάμε ! και το αγόρασε με 250 ευρουλάκια μόνο ! άντε άντε , θα χουμε θεάματα !
αχ , ιωάννα μου μη μου λες τέτοια ! όχι οτι είμαι και καμμιά μπριζολομανιακή , αλλά όσο να ναι τη θες και τη μπροζολίτσα στο πρόγραμμα...
πάντως ιωάννα μου , και λοιπά κορίτσια , πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας , με αφορμή το παραπάνω θέμα...
ενώ και οι δυό μας , λαχταράμε τόοοοσο πολύ παιδάκι(α) , ειδικά εγώ , έρχονται ώρες που σκέφτομαι , ότι αν με το καλό δω κανένα θετικό τεστ , απ τη μιά θα κατουρηθώ απ τη χαρά μου , κι απ την άλλη θα αγχωθώ , 1ον για το πως θα τα βγάλουμε πέρα , οικονομικά αλλά και σαν γονείς γενικά , και δεύτερον για το πώς θα είναι η καινούρια μας ζωή , αν θ αλλάξει η ζωή μας , αν θα ''χάσω'' εγώ τον άντρα μου κι αυτός εμένα (και δεν εννοώ μόνο τη μπριζολίτσα)... απ την άλλη λέω , με ξένα κόλλυβα μνημόσινο κάνεις χαζή ? ας γίνει το θάυμα , και όλα βολεύονται,,,
αλλά ρε κορίτσια , εσάς σας πιάνει καμμιά φορά τέτοιο άγχος ???
κοριτσσακι μου ειναι ευλογια ενα παιδι......ολεσ εδω μεσα το θελουμε και ξερω οτι και εσυ το θεσ...μην σε πιανει αγχοσ για το μετα αλλα απολευσε το τωρα......καιθα δεσ οτι αν με το καλο κρατησεις ενα μπεμπε στην αγκαλια σου ολα θα πανε σουπερkleio123 έγραψε:αρτεμούλα μου , δεν εννοώ το οικονομικό μόνο , αυτό αν θες στο βάζω και τελευταίο , κι εγώ είμαι το τέταρτο παιδί απο μια οικογένεια που δούλευε μόνο ο πατέρας... οπότε ξέρω απο στερήσεις... χι χι , δόξα τω θεώ όμως δε μας έλειψε τίποτα...
γενικά , όσο αναίσθητη μπορώ να γίνω πολλές φορές , αλλες τόσες γίνομαι υπερβολικά αγχώδης... δεν ξέρω , καμμιά φορά με τρομάζουν οι νέες πραγματικότητες...
goldangel1990 έγραψε:μακαρι κλειώ μου,εμενα προσπαθει και η αδελφη μου...αρα καποια θα μεινει..που θα παει???αρα ελπιζω να εχουμε χαρες συντομα!
σου ευχομαι και οι 2 γτ οχι...εμενα η συννηφαδα μου γενναει μεχρι 10 μαιου η νυφη μου μεχρι 8 σεπτεμβρη και εγω αν δεν ειχα αποβαλλει αυγουστο......goldangel1990 έγραψε:μακαρι κλειώ μου,εμενα προσπαθει και η αδελφη μου...αρα καποια θα μεινει..που θα παει???αρα ελπιζω να εχουμε χαρες συντομα!
sofouli έγραψε:καλησπερα!!!!!!!!!!!τι κανετε? τελικα ελλη θα φυγω και δε σε συναντησα!!!!!!!!
art86 έγραψε:με εχει πιασει απιστευτη λαιμαργια..........και σημερα το πρωι πονο χαμηλα στη κοιλια...κατα τα αλλα τπτ....θα δουμε....μακαρι ν εχουμε ολες καλα αποτελεσματαtatijana έγραψε:Νιώθεις τίποτα κανά σύμπτωμα;Κι εγω περιμένω τέλος του μήνα.Άντε να δούμε...art86 έγραψε:μεχρι τις 22 σιγουρατατιανακι μου..στην λιστα εβαλα 25 το μαξιμουμ για να μαι μεσα.....
boubou έγραψε:sofouli έγραψε:καλησπερα!!!!!!!!!!!τι κανετε? τελικα ελλη θα φυγω και δε σε συναντησα!!!!!!!!
Ελπιζω τουλαχιστον να περασες καλα και να μην κουραστηκες πολυ!! Ε? καλα να εισαι εσυ και το μπεμπακι και δν ξερεις, μπορει να βρεθουμε μελλοντικα και να εχω κι εγω φασολιδιο μεχρι τοτες!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης