Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άρτεμακι ποτε περιμένεις;Μην αγχωνεσαι πάντως....Χριστός Ανέστη κορίτσια.Έχουμε ΚΑΝΕΝΑ όμορφο νέο;

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μεχρι τις 22 σιγουρατατιανακι μου..στην λιστα εβαλα 25 το μαξιμουμ για να μαι μεσα.....

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
art86 έγραψε:Κοριτσακια μ καλημερα.χρονια πολλα.χριστος ανεστη.ειχαμε κοσμο ολες τις γιορτες για αυτο δν μπηκα καθολου..΄.ηθελα ν σας ρωτησω κατι.σημερα εβγαλα κ τυναξα τ χαλια μου.οταν το ειπα στον αντρα μ αρχισε ν φωναζει .αν ειμαι εγγυος 1 στο 1000 υπαρχει περιπτωση ν εγινε καμια στραβη?γτ με αγχωσε πολυ ο αντρασ μου

γεια σου συμπεθερουλα τη κανεις??? Αληθος ο Κυριος οχι βρε μην αγχωνεσε και 1 στις 1000 οπως λες να εισαι εγκυος δεν ειναι και τοσο κακο να κανεις δουλειες απλα παντα με μετρο εχουν πιαστει τοσο μωρακια και οι μαμαδες που δεν ξερουν οτι εχουν μεσα τους μωρακι εχουν κανει τοσες δουλειες που δεν πρεπει και ομως δεν επαθαν τιποτα τα μωρακια τους για εμας που προσπαθουμε ομως καλο ειναι να υπαρχει μετρο γιατι δεν ξερουμε ποτε εχει γινει το Θαυμα Wink
συμπαθερα μου καλα..κουυραση ολο το πασχα....θα δουμε τι θα γινει.κοντος ψαλμος......μεχρι τις22 ειναι να μου ρ8ει...στη λιστα εβαλα 25 το μαξιμουμ...για να δουμε...μεχρι πρρρρρριν λιγο καορο τον αγχωνα εγω τον αντρα μου...τωρα με αγχωνει αυτος...μεχρι τωρα δεν εκδηλωνοταν τωρα αρχισε να μου λεει διαφορα...χαιρομαι βεβαια που το θελει οσο εγω αλλα απο την αλλη αγχωνομαι κιολας

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολεσ καλε φυγατε................? Sad

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:μεχρι τις 22 σιγουρατατιανακι μου..στην λιστα εβαλα 25 το μαξιμουμ για να μαι μεσα.....
Νιώθεις τίποτα κανά σύμπτωμα;Κι εγω περιμένω τέλος του μήνα.Άντε να δούμε...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια

Κούκου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 50580

Μαρία ίσως να είναι το εντεράκι σου..
ίσως, παρακολούθησε το λίγο και βλέπεις.

Ελλη εγώ πιστεύω πως δεν είμαι και τόσο δυναμική, θα μπορούσα να κάνω και περισσότερα.... προσπαθώ πάντως.

Αρτ μην το σκέφτεσαι αυτό με το χαλί,
και μην αγχώνεσαι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 417472

Γεια σου τατιανα Very Happy

Κλειώ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 417472

αγάπη λουράκι !!

αχ μήπως ξεχνώ κάποια, σίγουρα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 M181

εγώ τα χω με λουρί εκτός την μικρή που είναι στειρωμένη και τρελά υπάκουη !!
παρόλα αυτά όταν είμαστε εκτός ορίων μας λουρί !!!
εκτός απο αυτά που έγραψε η Ελλη
μπορείς να ελέγχεις τι μαζεύει απο κάτω γιατί αν φύγει 100 μέτρα μπροστά μπορεί να βρει και να φάει κρεατάκι με φόλα...
Παναγίτσα μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 M207

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α θυμήθηκα... Razz Razz
Βασιλική με το καλό την Κυριακή η βάφτιση και πάντα άξιοι !!!
αν θυμάμαι μας χρωστάς και κάτι μπομπονιέρες φωτο Laughing Laughing Laughing
σε κιτρινάκι Razz Razz Razz

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
art86 έγραψε:μεχρι τις 22 σιγουρατατιανακι μου..στην λιστα εβαλα 25 το μαξιμουμ για να μαι μεσα.....
Νιώθεις τίποτα κανά σύμπτωμα;Κι εγω περιμένω τέλος του μήνα.Άντε να δούμε...
με εχει πιασει απιστευτη λαιμαργια..........και σημερα το πρωι πονο χαμηλα στη κοιλια...κατα τα αλλα τπτ....θα δουμε....μακαρι ν εχουμε ολες καλα αποτελεσματα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 215994

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα, κουκλίτσες!! Ποιες είναι εδώ;
Ο πόνος σταμάτησε και είμαι πολύ χαρούμενη! Αν με ξαναπιάσει και επιμένει, θα πάω οπωσδήποτε να το κοιτάξω, Έλλη!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία να μην ξαναγυρίσει Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 328109

πολύ ηρεμία έχει πέσει για μου φαίνεται;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k σου εστειλα ηδη!Ελπιζω να σε βοηθησει λιγο!

DIMITRA31 εγω παιρνω filicine, και πριν την αποβολη και τωρα!

Μαρια Ελενη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 379767

Μαρια οταν μεινεις εγκυος κοριτσακι μου θα στην στειλω κι εσενα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 315810 Μιλησες με τον γιατρο σου για τον πονο σου; Μηπως σηκωσες αποτομα βαρος;Για το εντερο λιγο δυσκολο μιας και σου κανει πρηξιμο σε συγκεκριμενο σημειο κι οχι σε ολη την κοιλια!

Ελλη ηρθε το νυφικο σου; Ζουμε κι εμεις την αγωνια μαζι σου!

Αρτεμις δεν χρειαζεται να κανεις ετσι καθε φορα που θες να κανεις μια δουλεια!Δε λεω να μην προσεχεις αλλα να ξερεις πως αν ερθει το σπορακι με το καλο θα μεινει στη θεση του οτι κι αν κανεις!

Αγαπη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 315810

Τατιανα δυστυχως δεν εχουμε κανενα νεο ακομα εκτος απο την δημητρα που ηδη θα το ξερεις!

Λεμονακι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 379767

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ιωάννα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 379767
εγώ τα φιλισίν μια τα παίρνω μια ξεχνάω..

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:demmy5_k σου εστειλα ηδη!Ελπιζω να σε βοηθησει λιγο!

DIMITRA31 εγω παιρνω filicine, και πριν την αποβολη και τωρα!

Μαρια Ελενη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 379767

Μαρια οταν μεινεις εγκυος κοριτσακι μου θα στην στειλω κι εσενα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 315810 Μιλησες με τον γιατρο σου για τον πονο σου; Μηπως σηκωσες αποτομα βαρος;Για το εντερο λιγο δυσκολο μιας και σου κανει πρηξιμο σε συγκεκριμενο σημειο κι οχι σε ολη την κοιλια!

Ελλη ηρθε το νυφικο σου; Ζουμε κι εμεις την αγωνια μαζι σου!

Αρτεμις δεν χρειαζεται να κανεις ετσι καθε φορα που θες να κανεις μια δουλεια!Δε λεω να μην προσεχεις αλλα να ξερεις πως αν ερθει το σπορακι με το καλο θα μεινει στη θεση του οτι κι αν κανεις!

Αγαπη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 315810

Τατιανα δυστυχως δεν εχουμε κανενα νεο ακομα εκτος απο την δημητρα που ηδη θα το ξερεις!

Λεμονακι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 379767
το θεμα δεν ειναι οτι καν εγω αλλα ο αντρας μου δεν μ αφηνει να κανω ττπ...αν μεινω δλδ τι θα κανει δεν ξερω......φοβαται μωρε..ειναι λιγικο....αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι υπερβολικος...αλλα τι να τον κανω...αντρεςςςςςςςς

mariabel

mariabel
Λεμονάκι, όντως πολλή ησυχία... Smile
Ιωάννα, ειλικρινά δεν ξέρω. Φοβήθηκα γιατί πριν την απόξεση μιλώντας με το γιατρό, του είπα αν είναι αναγκαίο να γίνει ιστολογική, μπας και γλυτώσουμε χρήματα και μου είπε ότι ναι, γιατί δε θέλει μετά από ένα μήνα να του έρθω κλαίγοντας με πρησμένη τη μήτρα από κάτι άσχημο... Η ιστολογική έγινε, δεν είχα κάτι, αλλά με έπιασε αυτός ο πόνος και φοβήθηκα. Τώρα δεν πονάω και ελπίζω να ήταν κάτι περαστικό από κάτι που ίσως σήκωσα... (Α! Σήκωσα καναπέδες... Λες; Έχω ξανασηκώσει όμως στο παρελθόν... scratch )
Άρτεμη, πολύ υπερπροστατευτικός ο άντρας σου! Smile Τουλάχιστον τις κάνει αυτός τις δουλειές ή μένουν και περιμένουν;

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Λεμονάκι, όντως πολλή ησυχία... Smile
Ιωάννα, ειλικρινά δεν ξέρω. Φοβήθηκα γιατί πριν την απόξεση μιλώντας με το γιατρό, του είπα αν είναι αναγκαίο να γίνει ιστολογική, μπας και γλυτώσουμε χρήματα και μου είπε ότι ναι, γιατί δε θέλει μετά από ένα μήνα να του έρθω κλαίγοντας με πρησμένη τη μήτρα από κάτι άσχημο... Η ιστολογική έγινε, δεν είχα κάτι, αλλά με έπιασε αυτός ο πόνος και φοβήθηκα. Τώρα δεν πονάω και ελπίζω να ήταν κάτι περαστικό από κάτι που ίσως σήκωσα... (Α! Σήκωσα καναπέδες... Λες; Έχω ξανασηκώσει όμως στο παρελθόν... scratch )
Άρτεμη, πολύ υπερπροστατευτικός ο άντρας σου! Smile Τουλάχιστον τις κάνει αυτός τις δουλειές ή μένουν και περιμένουν;
δπυλευει πολες ωρεσ και δεν κανει τπτ ...μωρε εγω τα κανω και αυτοσ ασ λεει...με τη καθαριοτητα εχω μεγαλο θεμα.....για αυτο φωναζει...λεει οτι ειμαι υπερβολικη...αλλα τι ν κανω τα θελω ολ στην τριχα...εχω και την πεθερα μου με βοηθαει και αυτη

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κανω και δουλειες παραλληλα και αργω να απαντησω!

Λεμονακι καλο ειναι να τα παιρνεις καθημερινα για να γεμισεις ας το πουμε ετσι τις αποθηκες σου!

Μαρια ρε κοριτσι μου προσεχες μην παθεις καμια κηλη!Τι σου εφταιγε ο καναπες και τον πηγαινες βολτα; Μην κοιτας το παρελθον, ο οργανισμος μας δεν εχει παντα τις ιδιες δυμναμεις κι αντοχες κι εσενα τωρα ηταν καταπονημενος!

Αρτεμις τον καταλαβαινω αλλα καλο ειναι να μην κανει ετσι γιατι αγχωνει κι εσυ και ενα αγχωμενο ζευγαρι μονο κακο μπορει να κανει!Εξηγησε του πως εισαι ικανη να κρινεις τι ειναι σωστο και τι λαθος, κι αν σε δει σιγουρη εσενα τοτε θα ηρεμησει κι αυτος!Ειναι σαν τα παιδια, θελει ασφαλεια!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρτ μένετε όλοι μαζί ;
πω πω τι προστατευτικός που είναι !!

σε λίγο θα βγω κούκλες θα πάω την μικρή για κούρεμα και για σκούπα Laughing

Μαράκι καναπέδες ; Shocked
θα σε μαλώσω Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Πεμ Απρ 19, 2012 5:47 am, 1 φορά

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Κανω και δουλειες παραλληλα και αργω να απαντησω!

Λεμονακι καλο ειναι να τα παιρνεις καθημερινα για να γεμισεις ας το πουμε ετσι τις αποθηκες σου!

Μαρια ρε κοριτσι μου προσεχες μην παθεις καμια κηλη!Τι σου εφταιγε ο καναπες και τον πηγαινες βολτα; Μην κοιτας το παρελθον, ο οργανισμος μας δεν εχει παντα τις ιδιες δυμναμεις κι αντοχες κι εσενα τωρα ηταν καταπονημενος!

Αρτεμις τον καταλαβαινω αλλα καλο ειναι να μην κανει ετσι γιατι αγχωνει κι εσυ και ενα αγχωμενο ζευγαρι μονο κακο μπορει να κανει!Εξηγησε του πως εισαι ικανη να κρινεις τι ειναι σωστο και τι λαθος, κι αν σε δει σιγουρη εσενα τοτε θα ηρεμησει κι αυτος!Ειναι σαν τα παιδια, θελει ασφαλεια!
ετσι λεω και εγω...........ελπιζω να χαλαρωσει γτ μονο σε κακο θα μασ βγει τοσο αγχος

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σας κούκλες !

αρτεμάκι , χριστός ανέστη , χρόνια πολλά ! σε χάσαμε τόσες μέρες , χαίρομαι όμως γιατί πέρασες καλά ! όσο για τις βαρειές δουλειές , συμφωνώ κι εγώ ότι δε χρειάζεται να κάνουμε σαν άρρωστες , αλλά πάντα ένα μέτρο χρειάζεται !!! και ουτως ή άλλως ένα χαλί αν είναι βαρύ , δεν το τινάζουμε ποτέ μόνες μας.. εγώ πέρσυ απο χαλί , είχα κουλαθεί για ένα εξάμηνο... χι χι χι !

ιωάννα μου χαίρομαι που έισαι καλά !μια χαρά είμαι και γω , υγιειής , ευτυχισμένη και τελευταία με πολλή ρέντα στα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 215994 χι χι χι Wink έρθει δεν έρθει σπορίνος , να περνάμε καλά τουλάχιστον ! η μπριζολίτσα , είναι απ τις λίγες δωρεάν διασκεδάσεις !!! Wink

ελλάκι , θα μας στείλεις το νυφικούλι σε φωτό να το καμαρώσουμε όταν με το καλό το παραλάβεις ??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 417472

μαριαμπελ , αγάπη , βασιλική , τατιάνα , λεμονάκι και όλα τα κορίτσια , Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 334590

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Αρτ μένετε όλοι μαζί ;
πω πω τι προστατευτικός που είναι !!

σε λίγο θα βγω κούκλες θα πάω την μικρή για κούρεμα και για σκούπα Laughing

ναι μενουμε με τα πεθερικα μου προσ το παρον....αλλα δοξα τω θεω δεν εχω κανενα προβλημα...ισα ισα...ειμαι απο αυτεσ που εχχουν καλεσ πεθερεσ.....καλη γλυκια πολυδιακριτικη και γλυκομιλητη....σαν 2η μανα μου την εχω..

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την Κλειώ Very Happy

Αρτ όπως είχα πει όσο καλή και αν είναι δεν είναι για πολύ !!!
μπράβο σας όμως που είστε έτσι !
σπάνια η περίπτωσή σας Very Happy
άντε σύντομα να μας γράφεις απο το σπιτικό σας Αρτ γιατί είναι πολύ πολύ διαφορετικό να είσαι εσύ η νοικοκυρά και η αφέντρα του σπιτιού.

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σου λεμονίτο !!! Cool

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:γειά σου λεμονίτο !!! Cool
χαχαχαχα μου άρεσε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 M022

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λεμονάκι έγραψε:
kleio123 έγραψε:γειά σου λεμονίτο !!! Cool
χαχαχαχα μου άρεσε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 M022

συχνά μου έρχεται να σε πω και ''λεμοντσέλο'' χι χι χι! είναι ένα λικέρ λεμόνι , και δεν ξέρω γιατί , αλλά μου έχει κολλήσει τελευταία ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 417472

πάω να φτιάσω σουτζουκάκια ! ελπίζω να βρω καμμιά όταν ξαναγυρίσω... φιλούθκια !

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα το είδες στην εκπομπή του Παρλιάρου, το είχε αναφέρει στην εκπομπή του πριν λίγες μέρες.. ίσως Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 M190
το λεμονίτο είναι ποιο καλόΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 21 M172

σας αφήνω κούκλες !!
κίσες εντ σι γιου του άφτερ
τσάγια !!! Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις