501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 Πεμ Απρ 19, 2012 2:47 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Άρτεμακι ποτε περιμένεις;Μην αγχωνεσαι πάντως....Χριστός Ανέστη κορίτσια.Έχουμε ΚΑΝΕΝΑ όμορφο νέο;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
συμπαθερα μου καλα..κουυραση ολο το πασχα....θα δουμε τι θα γινει.κοντος ψαλμος......μεχρι τις22 ειναι να μου ρ8ει...στη λιστα εβαλα 25 το μαξιμουμ...για να δουμε...μεχρι πρρρρρριν λιγο καορο τον αγχωνα εγω τον αντρα μου...τωρα με αγχωνει αυτος...μεχρι τωρα δεν εκδηλωνοταν τωρα αρχισε να μου λεει διαφορα...χαιρομαι βεβαια που το θελει οσο εγω αλλα απο την αλλη αγχωνομαι κιολαςαγαπη έγραψε:art86 έγραψε:Κοριτσακια μ καλημερα.χρονια πολλα.χριστος ανεστη.ειχαμε κοσμο ολες τις γιορτες για αυτο δν μπηκα καθολου..΄.ηθελα ν σας ρωτησω κατι.σημερα εβγαλα κ τυναξα τ χαλια μου.οταν το ειπα στον αντρα μ αρχισε ν φωναζει .αν ειμαι εγγυος 1 στο 1000 υπαρχει περιπτωση ν εγινε καμια στραβη?γτ με αγχωσε πολυ ο αντρασ μου
γεια σου συμπεθερουλα τη κανεις??? Αληθος ο Κυριος οχι βρε μην αγχωνεσε και 1 στις 1000 οπως λες να εισαι εγκυος δεν ειναι και τοσο κακο να κανεις δουλειες απλα παντα με μετρο εχουν πιαστει τοσο μωρακια και οι μαμαδες που δεν ξερουν οτι εχουν μεσα τους μωρακι εχουν κανει τοσες δουλειες που δεν πρεπει και ομως δεν επαθαν τιποτα τα μωρακια τους για εμας που προσπαθουμε ομως καλο ειναι να υπαρχει μετρο γιατι δεν ξερουμε ποτε εχει γινει το Θαυμα
Νιώθεις τίποτα κανά σύμπτωμα;Κι εγω περιμένω τέλος του μήνα.Άντε να δούμε...art86 έγραψε:μεχρι τις 22 σιγουρατατιανακι μου..στην λιστα εβαλα 25 το μαξιμουμ για να μαι μεσα.....
με εχει πιασει απιστευτη λαιμαργια..........και σημερα το πρωι πονο χαμηλα στη κοιλια...κατα τα αλλα τπτ....θα δουμε....μακαρι ν εχουμε ολες καλα αποτελεσματαtatijana έγραψε:Νιώθεις τίποτα κανά σύμπτωμα;Κι εγω περιμένω τέλος του μήνα.Άντε να δούμε...art86 έγραψε:μεχρι τις 22 σιγουρατατιανακι μου..στην λιστα εβαλα 25 το μαξιμουμ για να μαι μεσα.....
το θεμα δεν ειναι οτι καν εγω αλλα ο αντρας μου δεν μ αφηνει να κανω ττπ...αν μεινω δλδ τι θα κανει δεν ξερω......φοβαται μωρε..ειναι λιγικο....αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι υπερβολικος...αλλα τι να τον κανω...αντρεςςςςςςςςioanna85 έγραψε:demmy5_k σου εστειλα ηδη!Ελπιζω να σε βοηθησει λιγο!
DIMITRA31 εγω παιρνω filicine, και πριν την αποβολη και τωρα!
Μαρια Ελενη
Μαρια οταν μεινεις εγκυος κοριτσακι μου θα στην στειλω κι εσενα! Μιλησες με τον γιατρο σου για τον πονο σου; Μηπως σηκωσες αποτομα βαρος;Για το εντερο λιγο δυσκολο μιας και σου κανει πρηξιμο σε συγκεκριμενο σημειο κι οχι σε ολη την κοιλια!
Ελλη ηρθε το νυφικο σου; Ζουμε κι εμεις την αγωνια μαζι σου!
Αρτεμις δεν χρειαζεται να κανεις ετσι καθε φορα που θες να κανεις μια δουλεια!Δε λεω να μην προσεχεις αλλα να ξερεις πως αν ερθει το σπορακι με το καλο θα μεινει στη θεση του οτι κι αν κανεις!
Αγαπη
Τατιανα δυστυχως δεν εχουμε κανενα νεο ακομα εκτος απο την δημητρα που ηδη θα το ξερεις!
Λεμονακι
δπυλευει πολες ωρεσ και δεν κανει τπτ ...μωρε εγω τα κανω και αυτοσ ασ λεει...με τη καθαριοτητα εχω μεγαλο θεμα.....για αυτο φωναζει...λεει οτι ειμαι υπερβολικη...αλλα τι ν κανω τα θελω ολ στην τριχα...εχω και την πεθερα μου με βοηθαει και αυτηmariabel έγραψε:Λεμονάκι, όντως πολλή ησυχία...
Ιωάννα, ειλικρινά δεν ξέρω. Φοβήθηκα γιατί πριν την απόξεση μιλώντας με το γιατρό, του είπα αν είναι αναγκαίο να γίνει ιστολογική, μπας και γλυτώσουμε χρήματα και μου είπε ότι ναι, γιατί δε θέλει μετά από ένα μήνα να του έρθω κλαίγοντας με πρησμένη τη μήτρα από κάτι άσχημο... Η ιστολογική έγινε, δεν είχα κάτι, αλλά με έπιασε αυτός ο πόνος και φοβήθηκα. Τώρα δεν πονάω και ελπίζω να ήταν κάτι περαστικό από κάτι που ίσως σήκωσα... (Α! Σήκωσα καναπέδες... Λες; Έχω ξανασηκώσει όμως στο παρελθόν... )
Άρτεμη, πολύ υπερπροστατευτικός ο άντρας σου! Τουλάχιστον τις κάνει αυτός τις δουλειές ή μένουν και περιμένουν;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Πεμ Απρ 19, 2012 5:47 am, 1 φορά
ετσι λεω και εγω...........ελπιζω να χαλαρωσει γτ μονο σε κακο θα μασ βγει τοσο αγχοςioanna85 έγραψε:Κανω και δουλειες παραλληλα και αργω να απαντησω!
Λεμονακι καλο ειναι να τα παιρνεις καθημερινα για να γεμισεις ας το πουμε ετσι τις αποθηκες σου!
Μαρια ρε κοριτσι μου προσεχες μην παθεις καμια κηλη!Τι σου εφταιγε ο καναπες και τον πηγαινες βολτα; Μην κοιτας το παρελθον, ο οργανισμος μας δεν εχει παντα τις ιδιες δυμναμεις κι αντοχες κι εσενα τωρα ηταν καταπονημενος!
Αρτεμις τον καταλαβαινω αλλα καλο ειναι να μην κανει ετσι γιατι αγχωνει κι εσυ και ενα αγχωμενο ζευγαρι μονο κακο μπορει να κανει!Εξηγησε του πως εισαι ικανη να κρινεις τι ειναι σωστο και τι λαθος, κι αν σε δει σιγουρη εσενα τοτε θα ηρεμησει κι αυτος!Ειναι σαν τα παιδια, θελει ασφαλεια!
ναι μενουμε με τα πεθερικα μου προσ το παρον....αλλα δοξα τω θεω δεν εχω κανενα προβλημα...ισα ισα...ειμαι απο αυτεσ που εχχουν καλεσ πεθερεσ.....καλη γλυκια πολυδιακριτικη και γλυκομιλητη....σαν 2η μανα μου την εχω..Λεμονάκι έγραψε:Αρτ μένετε όλοι μαζί ;
πω πω τι προστατευτικός που είναι !!
σε λίγο θα βγω κούκλες θα πάω την μικρή για κούρεμα και για σκούπα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης