926 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 Δευ Απρ 23, 2012 5:22 am
a-niki
Πανταχού παρούσα!
χιχιχι περνατε? οχι παιρνατε..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
a-niki έγραψε:μαρινακι τι κανεις? μου λειψατεε
a-niki έγραψε:ομορφα με τον ανδρα μου , τους γονεις μου και τον αδερφο μου και την γυναικα του. ελεγα και στην ελλη πριν οτι δεν ξεκουραστηκα καθολου ομως. Πολυ τρεξιμο, δουλεια αγχος.. Σημερα εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου να δουμε αν υποχωρησε η κυστη..
matinaki83 έγραψε:ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ
kleio123 έγραψε:matinaki83 έγραψε:ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ
γειά σου κουκλί , τι κάνεις ?
απ αυτό που ζήτησε η άντα , θέλω κι εγώ λίγο... χι χι
matinaki83 έγραψε:kleio123 έγραψε:matinaki83 έγραψε:ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ
γειά σου κουκλί , τι κάνεις ?
απ αυτό που ζήτησε η άντα , θέλω κι εγώ λίγο... χι χι
ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ
ΚΛΕΙΩ ΕΙΣΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΑ 1 ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗ Κ ΕΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ Κ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
kleio123 έγραψε:χα χαααααααααα , δεν πειράζει....
χι χι χι , ας έρθει το σποράκι σύντομα , και μη μας δώσεις και καθόλου...
ελπίζω κι εγώ να ρθει κάνα μπεμπέ συντομα , να γεμίσω και λίγο εκεί... αλλά να δεις που πάλι στην περιφέρεια θα πάρω , γαμώτο , εκεί που υπάρχει το περίσσεμα πάντα παίρνεις...
να χέρεσαι τον αντρούλη σου , και σε σένα χρόνια πολλά για χτες !!! πολύχρονοι και οι δυό , ότι ποθείτε , και σύντομα γονούληδες !!!
εσύ σε τι φάση του κύκλου είσαι τώρα ? και δεν θυμάμαι να είδα καθόλου , πόσον καιρό επιδιώκετε σποράκι ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης