Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
587 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 587 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χιχιχι περνατε? οχι παιρνατε..

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χιχιχι περνατε? οχι παιρνατε..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννα μην κλαις καλε!!!ποσο το λυπηθηκα το καημενο το μαιμουδι που χτυπιεται!!Εγω μολις σχολασα και περιμενω να ερθει ο αντρας μου να βγουμε για δουλειες!! θα παω να δω και μπομπονιερες σημερα! Very Happy Very Happy

Nικη εγω εδω θα ειμαι για λιγο ακομη!! ελπιζω να περασες καλα κι εσυ και να ξεκουραστηκες περισσοτερο απο εμενα!! Cool Cool

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σου ελλη μου. τι κανεις? οι ετοιμασιες πως πανε? Δυστυχως δεν ξεκουραστηκα καθολου.. Βεβαια περασαμε πολυ καλα.. με βολτες και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 215994 αλλα και πολυ αγχος στη δουλεια

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χθες κλεισαμε το μακιγιαζ που θα κανουμε , σημερα παω να δωσω ακομη λιγα λεφτα στον φωτογραφο για προκαταβολη και να κλεισω μπομπονιερες και αυριο προσκλητηρια..ελπιζω να καταφερω μεσα στην βδομαδα να κανω και ενα δοκιμαστικο το μαλλι!!

ωραια ειναι η κουραση απο βολτες και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 215994

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 40746 εγω πολυ δουλεια, αλλα την αλλη βδομαδα αδεια Very Happy Very Happy Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΕΔΩ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΛΟ ΦΤΙΑΞΑΤΕ???

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω δεν μπορω να δωσω αδεια στον εαυτο μου... Crying or Very sad και στη δουλεια τρωω μεγαλο ζορι και αγχος

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαρινακι τι κανεις? μου λειψατεε

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ειμαι με τις εποχες μου με το αγχος στη δουλεια.. τωρα που περασαν οι γιορτες ειναι πολυ πιο χαλαρα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 328109 μεσα στις γιορτες με επιασε μια στεναχωρια να πω την αληθεια που δουλευα!!

τωρα το ξεπερασα παλι..κανω focus στον γαμο που ειναι κατι ευχαριστο!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 654316

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω να δεις ποσες ωρες δουλευωωω .. Αλλα δεν γινεται κα αλλιως

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας αφηνω τωρα .. θα τα πουμε το βραδακι! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 σε ολες!!

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλο απογευμα ελλη

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:μαρινακι τι κανεις? μου λειψατεε

νικι μου καλα ειμαι εσυ? πως περασες το πασχα???

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ομορφα με τον ανδρα μου , τους γονεις μου και τον αδερφο μου και την γυναικα του. ελεγα και στην ελλη πριν οτι δεν ξεκουραστηκα καθολου ομως. Πολυ τρεξιμο, δουλεια αγχος.. Σημερα εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου να δουμε αν υποχωρησε η κυστη..

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:ομορφα με τον ανδρα μου , τους γονεις μου και τον αδερφο μου και την γυναικα του. ελεγα και στην ελλη πριν οτι δεν ξεκουραστηκα καθολου ομως. Πολυ τρεξιμο, δουλεια αγχος.. Σημερα εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου να δουμε αν υποχωρησε η κυστη..

η αληθεια ειναι οτι και εγω που δεν δουλευεω και ομως ολη την μεγαλη βδομαδα και μετα κουραστηκα παρα πολυ οι δουλειες του σπιτιου τα μαγειρεματα τα πλυσηματα με εκαναν τα βραδυα να πεφτω νεκρη απο την κουραση ευχομαι να γυρισεις απο τον γυναικολογο με καλα νεα επαιρνες αγωγη για την κυστη???

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μετα την αποξεση ειχα περιπου για ενα μηνα αιμα.. λιγο αλλα συνεχεια.. Ειχα κανει κυστη σε μια ωοθηκη. Ωοαριο που δεν εσπασε. , πηρα αγωγη με αντισυλληπτικα χαπια για ενα μηνα και θα με δει σημερα. Ελπιζω να εφυγε και να μπορεσω να ξανα δοκιμασω για μωρακι. Βεβαια κανεις δεν εγγυαται οτι δεν θα μου ξανα συμβει το ιδιο για τριτη φορα .Ειδομεν , τι να πω

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σας κούκλες !!! τι κάνετε ???

σοφούλι και ελλάκι σας ευχαριστώ για τη συμβουλή , γιατί μου φυγε ένα άγχος !!! καμμιά φορά φοβάσαι χωρίς λόγο , η αμάθεια φταίει... χι χι

ελλάκιιιιιιι , είσαι μια κουκλιτσα και εχω να πω τέλειο το μακιγιάζζ και ενώ μ άρεσε και το γαλαζάκι , θα συμφωνήσω με την άντα , ότι το χρυσό είναι πιο κιμπάρικο... γενικά στις νύφες ταιριάζουν πιο πολύ τα απαλά μακιγιαζ..!(χι χι , μας έδειξες και τη φατσούλα σου μικρή ολανδέζα με τα κοτσίδια σου )

μαμαστε , νομίζω οτι δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι , είναι καθαρά θέμα άγχους... εμένα η πεθερά μου , και δεν είναι η μόνη , έκανε τον άντρα μου , δηλαδή ήρθε μόνος του , και στο δεύτερο , επειδή το ''προγραμμάτιζαν'' και αγχωνόταν , έκανε δύο χρόνια να έρθει... άρα , χαλαρωσε και μην απογοητεύεσαι... αφού έγινε μια φορά , θα γίνει κι άλλη... τι να πούμε κι εμείς που δεν ξέρουμε αν γίνεται γενικώς ...???

dim , καλωσόρισες! πες μας τον πόνο σου , τη χαρά σου και ότι άλλο θες... φιλάκια !

έβελιν , πολύυυυ χάρηκα που είναι όλα καλά και ηρεμήσατε και οι δύο ! κι εγώ συμφωνώ με την έλλη , τώρα που χαλάρωσες ... δε θα προλάβεις να πας για εξετάσεις.... Wink

αρτεμούλα... δεν πειράζει ,μόλις ξεπροβοδίσεις( με κλωτσιές παρακαλώ ) τη βρωμαλέκα , βουρ για τον επόμενο...!

σε οοοολες τις υπόλοιπες , άντα , ματίνα , γκρινιάρα , λεμονίτο ,αγάπη , ευούλι , γιάννα και σε όποια ξέχασα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
matinaki83 έγραψε:ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472

γειά σου κουκλί , τι κάνεις ?

απ αυτό που ζήτησε η άντα , θέλω κι εγώ λίγο... χι χι tongue

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kleio123 έγραψε:
matinaki83 έγραψε:ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 417472

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ

ΚΛΕΙΩ ΕΙΣΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΑ 1 ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗ Κ ΕΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ Κ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
matinaki83 έγραψε:
kleio123 έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ

ΚΛΕΙΩ ΕΙΣΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΑ 1 ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗ Κ ΕΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ Κ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...... Razz Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 679259

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χα χαααααααααα , δεν πειράζει....

χι χι χι , ας έρθει το σποράκι σύντομα , και μη μας δώσεις και καθόλου...

ελπίζω κι εγώ να ρθει κάνα μπεμπέ συντομα , να γεμίσω και λίγο εκεί... αλλά να δεις που πάλι στην περιφέρεια θα πάρω , γαμώτο , εκεί που υπάρχει το περίσσεμα πάντα παίρνεις... Mad

να χέρεσαι τον αντρούλη σου , και σε σένα χρόνια πολλά για χτες !!! πολύχρονοι και οι δυό , ότι ποθείτε , και σύντομα γονούληδες !!!

εσύ σε τι φάση του κύκλου είσαι τώρα ? και δεν θυμάμαι να είδα καθόλου , πόσον καιρό επιδιώκετε σποράκι ?

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kleio123 έγραψε:χα χαααααααααα , δεν πειράζει....

χι χι χι , ας έρθει το σποράκι σύντομα , και μη μας δώσεις και καθόλου...

ελπίζω κι εγώ να ρθει κάνα μπεμπέ συντομα , να γεμίσω και λίγο εκεί... αλλά να δεις που πάλι στην περιφέρεια θα πάρω , γαμώτο , εκεί που υπάρχει το περίσσεμα πάντα παίρνεις... Mad

να χέρεσαι τον αντρούλη σου , και σε σένα χρόνια πολλά για χτες !!! πολύχρονοι και οι δυό , ότι ποθείτε , και σύντομα γονούληδες !!!

εσύ σε τι φάση του κύκλου είσαι τώρα ? και δεν θυμάμαι να είδα καθόλου , πόσον καιρό επιδιώκετε σποράκι ?

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 334590

ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΔΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ 3...ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ Κ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΥΛΑΣΜΟ ΕΦΥΓΕ ΤΟ 90%...ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΗΤΑΝ Κ ΑΥΤΟ...

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕΣΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΑ ΠΟΤΕ ΓΟΝΙΜΕΣ ΒΑΡΑΓΑΜΕ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ.ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 37 ΜΕΡΕΣ....Κ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ Κ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΒΡΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ 45 ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟ Κ ΦΡΙΚΑΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΧΟΝΟΜΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΩ ΕΣΤΩ ΩΟΡΗΞΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ..ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΧΟΜΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ...Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΕΜΗΣΑ!!!ΕΚΑΝΑ Κ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΟΩΡΗΞΙΑ ΤΗΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΜΕΡΕΣ...ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΨΙΛΟΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ ΑΣΧΕΤΑ Κ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ Κ ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ...ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.......ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΝΤΟΣΕΝΤΟΝΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 38 40746

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χι χι , τι σόρρυ βρε ... πώς αλλιώς θα μου εξηγούσες...

μιά χαρά , άρα είστε σε καλό δρόμο , όλο το ζουμί είναι να γίνεται ωορρηξία...

κι εμείς 8 μήνες , τώρα πάμε στους εννιά , αλλά ακριβώς σαν κι εσάς , στο γάμο του καραγκιόζη βαρούσαμε... ούτε γόνιμες κοιτούσαμε , ούτε τίποτα...είχα και άγχος οφείλω να ομολογήσω...στο γιατρό που πήγα μου είπε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , απο μεριάς μου... τώρα , ελπίζω να ήταν τυχαίο που πέρασε τόσος καιρός έτσι τσάμπα !
τώρα όμως , εγώ που ήμουν αγχώδης , χαλάρωσα , βάλαμε μπρος πιο εντατικά αλλά χωρίς άγχος , και βλέποντας και κάνοντας... αυτό το μήνα πάντως , του δώσαμε και κατάλαβε.. άντε να δούμε !

πάντως ρε φιλενάδα , ενώ έκανα ωορρηξία , την καταλαβαίνω με πόνους , τώρα πάλι έχω πονάκια... είναι νορμάλ αυτό ? δε μπαίνω βέβαια στη διαδικασία να σκεφτώ μήπως είναι το πολυπόθητο , για να μη φάω τα μούτρα μου πάλι...

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α , όσο για την κουμπάρα, μάκάρι να το ζήσω , κι ας είναι και για ένα μήνα..

κι εμένα με τις φωτογραφικές στα χέρια με βλέπω,...

χαχαχαχααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις