Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kleio123 έγραψε:χι χι , τι σόρρυ βρε ... πώς αλλιώς θα μου εξηγούσες...

μιά χαρά , άρα είστε σε καλό δρόμο , όλο το ζουμί είναι να γίνεται ωορρηξία...

κι εμείς 8 μήνες , τώρα πάμε στους εννιά , αλλά ακριβώς σαν κι εσάς , στο γάμο του καραγκιόζη βαρούσαμε... ούτε γόνιμες κοιτούσαμε , ούτε τίποτα...είχα και άγχος οφείλω να ομολογήσω...στο γιατρό που πήγα μου είπε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , απο μεριάς μου... τώρα , ελπίζω να ήταν τυχαίο που πέρασε τόσος καιρός έτσι τσάμπα !
τώρα όμως , εγώ που ήμουν αγχώδης , χαλάρωσα , βάλαμε μπρος πιο εντατικά αλλά χωρίς άγχος , και βλέποντας και κάνοντας... αυτό το μήνα πάντως , του δώσαμε και κατάλαβε.. άντε να δούμε !

πάντως ρε φιλενάδα , ενώ έκανα ωορρηξία , την καταλαβαίνω με πόνους , τώρα πάλι έχω πονάκια... είναι νορμάλ αυτό ? δε μπαίνω βέβαια στη διαδικασία να σκεφτώ μήπως είναι το πολυπόθητο , για να μη φάω τα μούτρα μου πάλι...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...ΑΝΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΕΣΤ ΤΟ ΑΠΕΒΑΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.....Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΑΛΕΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝΑ.ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΓΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.....ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΗ ΩΟΡΗΞΙΑ?'Η ΜΗΠΩΣ...ΟΝΤΩΣ....?????????
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 215994 ....ΑΛΛΑ ΣΤΕΥ ΚΟΥΛ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 328109
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΕΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ(ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΟ...ΧΑΧΑΧΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ....ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΛΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 215994 ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΩΣ..Κ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥΣΑΜΕ Κ ΤΙΣ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ... Very Happy Very Happy Very Happy

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχχ ματινάκι μου , τι ωραία που τα λες !!!!
ακριβώς έτσι νοιώθω κι εγώ , και όλες μας πιστεύω εδω μέσα !!! λες κάποτε να έρθει όντως η ώρα αυτή ??? μακάρι , μακάρι , μακάααααααααρι !!!

αυτό με τη διπλή ωορρηξία δεν το έιχα σκεφτεί... άμα είναι να μην επαναπαυτώ !!! χι χι χι , όπως και να χει δηλαδή , δε θα μου ρθει άσχημα... χι χι

πάντως , δεν έχω καταλάβει ακόμα , απ τη στιγμή που πονάω πότε ακριβώς είναι η ωορρηξία... και πονάω για κανα δυό μέρες συνήθως... γενικώς , επειδή πονάω και στην αλέκα (ουστ!) , τη μισή μου ζωή την περνάω με πόνο στην κοιλιά.... έλεος !!!! μου χε πει ο γιατρός , αν θυμάμαι καλά , οτι είναι μετά τους πόνους , αλλά δεν παίρνω κι όρκο , γιατί τότε δε με ένοιαζε , νόμιζα πως θα μείνω έγκυος με τον πρώτο μήνα.. χα χα χα , κούνια που με κούναγε...

εύχομαι πάντως να έρθει σύντομα σε όλες μας εδώ μέσα , και να συζητάμε για πάνες και μπιμπερό και όχι για αλέκα !!!! Wink

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kleio123 έγραψε:αχχ ματινάκι μου , τι ωραία που τα λες !!!!
ακριβώς έτσι νοιώθω κι εγώ , και όλες μας πιστεύω εδω μέσα !!! λες κάποτε να έρθει όντως η ώρα αυτή ??? μακάρι , μακάρι , μακάααααααααρι !!!

αυτό με τη διπλή ωορρηξία δεν το έιχα σκεφτεί... άμα είναι να μην επαναπαυτώ !!! χι χι χι , όπως και να χει δηλαδή , δε θα μου ρθει άσχημα... χι χι

πάντως , δεν έχω καταλάβει ακόμα , απ τη στιγμή που πονάω πότε ακριβώς είναι η ωορρηξία... και πονάω για κανα δυό μέρες συνήθως... γενικώς , επειδή πονάω και στην αλέκα (ουστ!) , τη μισή μου ζωή την περνάω με πόνο στην κοιλιά.... έλεος !!!! μου χε πει ο γιατρός , αν θυμάμαι καλά , οτι είναι μετά τους πόνους , αλλά δεν παίρνω κι όρκο , γιατί τότε δε με ένοιαζε , νόμιζα πως θα μείνω έγκυος με τον πρώτο μήνα.. χα χα χα , κούνια που με κούναγε...

εύχομαι πάντως να έρθει σύντομα σε όλες μας εδώ μέσα , και να συζητάμε για πάνες και μπιμπερό και όχι για αλέκα !!!! Wink

ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ....
ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΡΘΟΥΝ!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑ 24 ΜΕ 42 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ...Κ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ Η ΩΟΡΗΞΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 48 ΩΡΕΣ..ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τσα να μαι παλι ποιες ειστε εδω???

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να ρωτησω κατι οταν αρχιζουν οι γονιμες εχουμε υγρα και πονακια εκεινες τις μερες πρεπει να εχουμε πιο πολυ επαφες???

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστώ ματινούλι μου , να σαι καλά για τις πληροφορίες... να δούμε βάλαμε καλάθι αυτή τη φορά ???? Laughing Laughing

εύχομαι σε όλες να ρθει το πολλυπόθητο !!! κι εγώ ευτυχώς έχω περάσει στη φάση της αισιοδοξίας... θα ρθουν που θα ρθουν κάποτε , μη μας έχει φάει και το άγχος ως τότε....

πάω τώρα κι εγώ , να ξυπνήσω τον αντρούλη μου ! ματινάκι και πάλι χρόνια πολλά , ότι ποθείτε , κάθε ευτυχία και σύντομα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 612298 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 834918 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 788471

γειά σου αγάπη !!!

ελ88τσε , ναι , τότε περίπου αρχίζουν οι γόνιμες , και καλό είναι να είναι πιό τακτικά τα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 215994 !

σας χεραιτώ ! φιλάκια σε όλες !!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα κι εγώ απο τον γιατρό! δν βλέπει τίποτα στον υπέροχο, ουτε κυστες ούτε τίποτα!! ολα μαλιστα τα βλέπει πάρα πολύ καλά εκεί κάτω! Embarassed Embarassed αλλά.... δν έχω κάνει ακόμη ωορρηξία.. εγώ που νόμιζα ότι έκανα χθες Shocked ειναι στα 17χιλιοστα και σκάει λέει στα 20! μου το εβγαλε και φωτο να το εχω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 40746 μου ειπε να κάνω μια αιματολογικη την αλλη Τετάρτη μια Ε2 και προγεστερόνη για να δουμε αν εσκασε σωστα..και να με δει..αλλά εγώ την άλλη Τετάρτη θα είμαι Χαλκίδα και δν μπορω να με δει...αλλά θα κάνω την εξεταστη και βλέπουμε!!
ξέρει καμία πόσο κοστίζει? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 522194

διάλεξα και μια εντελώς απλή μπομπονιέρα για τον γαμο..την πιο φτηνη..0,50€ εκανε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 40746 και οποιου δν του αρέσει ας μην παρει Razz ..ξέχασα να παω απο το φωτογραφο να δωσω κι αλλα λιγα λεφτα..την Τετάρτη τωρα!

αυτα τα νέα μου

edit: εκανα και τεστακι και ειναι σχεδον θετικο!Αρα καλα τα παει με βαση του γιατρου! αν γινει αυριο φουλ θετικο σημαινει μεθαυριο ωορρηξια..οπως ειπε και ο γιατρος! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 328109

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
el88tse έγραψε:να ρωτησω κατι οταν αρχιζουν οι γονιμες εχουμε υγρα και πονακια εκεινες τις μερες πρεπει να εχουμε πιο πολυ επαφες???

οταν ξεκινανε οι γονιμες εχουμε διαφανα υγρα οχι κολλωδη στην υφη ειναι περιπου οπως ειναι το απραδι του αβγου και ειναι αοσμα αν πιασεις λιγο τον κολπο θα ειναι περιπου σαν να εχεις βαλει λιγο λιπαντικο δεν ξερω αν με πιανεις Wink καποιες φορες μπορει να νιωσεις μικρα τσιμπιματακια σαν να σε τρυπαει καρφιτσα δεξια η αριστερα ειναι η ωοθηκη που εχει το αυγουλακι μας και το απελευθερωνει για να συναντηθει με το σπερματοζωαριο και ναι πρεπει να εχουμε συχνοτερες επαφες καθως το ωαριο ζει 24 ωρες περιπου

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω κοριτσια δεν νιωθω πολυ την ωοριξια,κανω τα τεστακια και με αυτην την βρισκω,συνηθως 17-18 μερα!! Very Happy Very Happy ευτυχως που υπαρχουν και αυτα

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα και εγώ Very Happy
είμαι λίγο λιώμα..

mariabel

mariabel
Καλησπέρα, κορίτσια!
Συγνώμη που χάθηκα... Ήμουν στο νοσοκομείο από την Παρασκευή απόγευμα και βγήκα σήμερα μεσημέρι. Σας είχα πει ότι είχα κάτι πονάκια; Την Παρασκευή το πρωί διπλώθηκα στα δύο. Κάτω στο πάτωμα και το μωρό να ζουζουνίζει ελεύθερο. Για να μην τα πολυλογώ είχα κύστη που έσπασε και η κοιλιά μου γέμισε με υγρό (αίμα μου είπαν στην αρχή, αλλά μάλλον πύον πρέπει να ήταν). Δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Αγνοούσα την ύπαρξη κύστης. Νόμιζα ότι ήταν ή από την απόξεση ή το έντερό μου... Τώρα είμαι έξω αν και έχω ακόμα υγρό μέσα μου.
Πείτε μου τα νέα σας. Κανένα ευχάριστο;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είχα ετοιμάσει σεντονάκι αλλά έμεινα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 606100 από τα νέα σου Μαρία!
Περαστικά βρε κούκλα μου! Σου είπαν τι το προκάλεσε? Παίρνεις αγωγή? pale

Καλησπέρα σε όλες απλά έπαθα με το που διάβασα το ποστ της Μαρίας .

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία περαστικά σου, καλά ο γιατρός δεν το είδε απο πριν ;
για να φτάσει να σκάσει ήταν καιρό εκεί..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι μου περαστικά σου!!καλά πότε πρόλαβε βγηκε και μεγαλωσε τόσο ώστε να σπάσει απο την απόξεση μέχρι τώρα? μπραβο!! και δν έδωσε κανένα προειδοποιητικό σημάδι πριν..?? πωπω!!! ελπιζω να νιωθεις καλυτερα σημερα ε?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:εγω κοριτσια δεν νιωθω πολυ την ωοριξια,κανω τα τεστακια και με αυτην την βρισκω,συνηθως 17-18 μερα!! Very Happy Very Happy ευτυχως που υπαρχουν και αυτα

και πολυ καλα κανεις αφου την εντοπιζεις με τα τεστακια εισαι πιο σιγουρη και εγω μην νομιζεις πως την καταλαβαινω παντα να για παραδειγμα αυτη την φορα νομιζω πως εχω αποτυχια γιατι δεν ειδα τα γνωστα σημαδια ωορρηξιας που εχω συνηθως καθε μηνα ισως σε αυτο τον κυκλο να μην εκανα οωρρηξια τωρα για να σου δωσω να καταλαβεις εγω και το λενακι εχουμε μαζι περιοδο και οωρρηξια εδω και δυο τρεις μηνες περιπου χτες νομιζω εκανε η λενα τεστακι της βγηκε θετικο μου το ειπε και εκανα και εγω ζουζουνια καλα για πλακα τωρα το ξεκινησαμε ελπιζω μια απο τις δυο μας τουλαχιστον να ειναι τυχερη δεν κανω τεστακια κανουμε οποτε θελουμε ζουζουνια αλλα ειναι και πως θα κατει η περιπτωση

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Καλησπέρα, κορίτσια!
Συγνώμη που χάθηκα... Ήμουν στο νοσοκομείο από την Παρασκευή απόγευμα και βγήκα σήμερα μεσημέρι. Σας είχα πει ότι είχα κάτι πονάκια; Την Παρασκευή το πρωί διπλώθηκα στα δύο. Κάτω στο πάτωμα και το μωρό να ζουζουνίζει ελεύθερο. Για να μην τα πολυλογώ είχα κύστη που έσπασε και η κοιλιά μου γέμισε με υγρό (αίμα μου είπαν στην αρχή, αλλά μάλλον πύον πρέπει να ήταν). Δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Αγνοούσα την ύπαρξη κύστης. Νόμιζα ότι ήταν ή από την απόξεση ή το έντερό μου... Τώρα είμαι έξω αν και έχω ακόμα υγρό μέσα μου.
Πείτε μου τα νέα σας. Κανένα ευχάριστο;

περαστικα σου κοριτσακι μου μολις ειδα το ποστ σου τωρα πως εισαι???

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariabel εγω την κυστη την εκανα μετα την αποξεση, την ειδε ο γιατρος 10 μερες μετα και μου εδωσε αντισυλληπτικα χαπια. Σημερα εκανα υπερηχο και εχει φυγει εντελως , Αυτο το μηνα εκανα κανονικα ωορηξια καιεσπασαν τα ωαρια . παλι καλα

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
για την ακριβεια 20 μερες μετα την αποξεση

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:ήρθα και εγώ Very Happy
είμαι λίγο λιώμα..

είσαι λιώμα ή είσαι "λιώμα"? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 40746

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νίκη για να καταλάβω , η κίστη έγινε λόγω της απόξεσης?Ή έχει κάποια σχέση με αυτήν?

Δε θα πρεπε να προειδοποιούν οι γιατροί για κάτι τέτοιο?

Η σύνδεσή μου σέρνεται , ρίχνω ένα restart κ ξαναμπαίνω!

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εκανα ωορηξια μετα απο την αποξεση και δεν εσπασε το ωαριο , μεγαλωσε παραπανω απο οτι επρεπε 3 εκατοστα και.. μου εδωσε αντισυλληπτικα να φυγει και οντως εφυγα. Εγω το καταλαβα απο κατι πονακια και απο το γεγονος οτι εβγαζα λιγο αιμα στο σκουπισμα. Τωρα αν συνδεονται με την αποξεση δεν ξερω αλλα πολλοι γιατροι δινουν αντισυλληπτικα καπακι απο αποξεση

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χμμμ μάλιστα ακούγεται λογικό αυτό που λες Νίκη , κατάλαβα. Τώρα εξηγείται γιατί το χε δώσει κ ο δικός μου ο γιατρός μεγάλη σημασία το γεγονός ότι "έσπασε" το ωάριο ...

Όλα εμείς οι γυναίκες πρέπει να τα τραβάμε Mad

Λεμονάκι για εξήγησε το λιώμα? Από τι λιώμα? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 M009 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 M155

mariabel

mariabel
Κορίτσια, ήμουν στα πεθερικά και τώρα πήγα σπίτι. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Ελπίζω να σας κατατοπίσω με τις απαντήσεις. Τα έμαθα όλα στο νοσοκομείο από κορίτσια στο θάλαμο και από γιατρούς.
Άντα, μου είπαν ότι η δημιουργία κύστης είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Δημιουργείται στο 2ο κύκλο της ωορρηξίας, αλλά τις περισσότερες φορές εξαφανίζεται με την περίοδο. Εγώ αυτό δεν το ήξερα. Μετά σκέφτηκα ότι και στο παρελθόν είχα νιώσει κάτι τέτοια πονάκια που διπλώνουν στα δύο, αλλά γρήγορα πέρασαν και νόμιζα ότι ήταν το έντερο.
Λεμονάκι, η κύστη είναι ακόμα μέσα μου, αλλά μικρή πια. Ήταν πολύ μεγάλη και έσκασε. Άγνωστο γιατί. Τυχαίο γεγονός είπαν, μπορεί να το προκάλεσε και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 215994 , αλλά εγώ τελευταία Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 215994 έκανα τη Δευτέρα. Από Τρίτη όμως είχα πόνους αριστερά (η κύστη ήταν στην αριστερή ωοθήκη).
Έλλη, μου έκανε εντύπωση και εμένα το μέγεθος και η μη ενημέρωση από το γιατρό μου και ρώτησα. Μου είπαν ότι δεν έχει σχέση με την απόξεση 1ον και 2ον το μέγεθος μιας κύστης δεν έχει να κάνει με το χρόνο. Δηλαδή μέσα σε ένα μήνα μπορεί να μεγαλώσει πολύ.
Αγάπη, ακόμα πονάω λίγο, γιατί έχω υγρό μέσα μου. Δεν κάθισα στα αυγά μου γυρνώντας από το νοσοκομείο... Ο γιατρός βέβαια μου είπε ότι δε χρειάζεται να μείνω ξαπλωμένη. Δε μου έδωσε αγωγή. Το υγρό θα αφομοιωθεί από τον οργανισμό σιγά-σιγά. Κάποιοι λένε ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος.
Νίκη, εγώ δεν είδα καθόλου αίμα και πονάκια είχα την Τρίτη και την Τετάρτη. Πέμπτη τίποτα, Παρασκευή διπλώθηκα στα δύο. Αίμα ακόμα δεν έχω δει. Εμένα ο γιατρός όχι μόνο δεν μου έδωσε αντισυλληπτικά μετά την απόξεση, αλλά μου είπε ότι μπορώ να μείνω και έγκυος αμέσως!!!!!!!!!!!
Α! Η περίοδος ακόμα δεν έχει έρθει. Λένε βέβαια ότι καθυστέρηση περιόδου οφείλεται σε κύστη...!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια σας αφηνω προς το παρον να δω ταινια με τον αντρουλη θα σας βρω στο #30 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 39 417472

mariabel

mariabel
Κορίτσια, σήμερα κλείνω με τον άντρα μου 8 χρόνια σχέσης!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις