951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 Δευ Απρ 23, 2012 7:59 am
matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
kleio123 έγραψε:χι χι , τι σόρρυ βρε ... πώς αλλιώς θα μου εξηγούσες...
μιά χαρά , άρα είστε σε καλό δρόμο , όλο το ζουμί είναι να γίνεται ωορρηξία...
κι εμείς 8 μήνες , τώρα πάμε στους εννιά , αλλά ακριβώς σαν κι εσάς , στο γάμο του καραγκιόζη βαρούσαμε... ούτε γόνιμες κοιτούσαμε , ούτε τίποτα...είχα και άγχος οφείλω να ομολογήσω...στο γιατρό που πήγα μου είπε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , απο μεριάς μου... τώρα , ελπίζω να ήταν τυχαίο που πέρασε τόσος καιρός έτσι τσάμπα !
τώρα όμως , εγώ που ήμουν αγχώδης , χαλάρωσα , βάλαμε μπρος πιο εντατικά αλλά χωρίς άγχος , και βλέποντας και κάνοντας... αυτό το μήνα πάντως , του δώσαμε και κατάλαβε.. άντε να δούμε !
πάντως ρε φιλενάδα , ενώ έκανα ωορρηξία , την καταλαβαίνω με πόνους , τώρα πάλι έχω πονάκια... είναι νορμάλ αυτό ? δε μπαίνω βέβαια στη διαδικασία να σκεφτώ μήπως είναι το πολυπόθητο , για να μη φάω τα μούτρα μου πάλι...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...ΑΝΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΕΣΤ ΤΟ ΑΠΕΒΑΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.....Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΑΛΕΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝΑ.ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΓΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.....ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΗ ΩΟΡΗΞΙΑ?'Η ΜΗΠΩΣ...ΟΝΤΩΣ....?????????
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ....ΑΛΛΑ ΣΤΕΥ ΚΟΥΛ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΕΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ(ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΟ...ΧΑΧΑΧΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ....ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΩΣ..Κ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥΣΑΜΕ Κ ΤΙΣ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...