76 Απ: ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ.....ΕΝΑ Μ Ε Γ Α Λ Ο ΘΕΜΑ Τρι Φεβ 05, 2013 2:19 am
????????
Επισκέπτης
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Teniaa έγραψε:Κοριτσια μου να σας ζησουν τα μπεμπακια σας! Εχω και εγω μια μπεμπα 11 ημερων κ εψαχνα να βρω ενα θεμα να μοιραστω τις ανησυχιες μου!
Εχει τυχει σε καμια, οταν παιρνει αγκαλια το μωρο η πεθερα σας,να νιωθετε ενα σφιξιμο στο στηθος, μια αδιαθεσια?? Ετσι νιωθω! Απο την μερα που γεννησα, απο νωρις το απογευμα μεχρι αφου κανει μπανιο το μωρο και ταιστει, ειναι εδω ! Βεβαια ειναι κ ο πεθερος μου, και οι γονεις μου κ η κουνιαδα μου,οπως καταλαβαινετε ενας χαμος! Πανω απο το μωρο, αντε ποτε θα ξυπνησει και ποτε θα ξυπνησει! Κ οταν ξυπνησει η καημενουλα πεινασμενη, πρεπει πρωτα να την παιξουν κ μετα να φαει! Κλαιει το καημενο,ποναει η καρδια της μανας! Ενταξει ειναι ολοι παπουδες κ γιαγιαδες,χαιρονται, ομως ειναι διακριτικοι.. ενω η πεθερα μου του μιλαει πολυ φωναχτα,το γυρναει απο εδω κ απο εκει...
Και το κορυφαιο..καθε μερα με ρωταει ποσα κιλα εχω χασει! Η καημενη εβαλα 10 στην εγκυμοσυνη,εχω χασει ηδη 6 κ με ρωταει καθε μερα!
Teniaa έγραψε:Εφακι μου μακαρι να καταλαβαινε. Ποσες φορες εχω πει ο γιατρος ειπε να μην την φιλαμε και να μην την πλησιαζουν πολλα ατομα γιατι κυκλοφορουν ιωσεις? ναι ναι δικιο εχεις παιδι μ λεει. και να εκει αγκαλιες ενα σωρο.. αφου το βραδυ χθες που θηλαζα στο δωματιο της μικρης, ηρθε πανω απο τα κεφαλια μας και μας κοιτουσε. αμιλητη. Τι να της πω?? οταν εφυγε εμπηξα κατι κλαματα.. και αντε να πω στον αντρα μου οτι με ενοχλει..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΦΑΚΙ στις Τρι Φεβ 05, 2013 3:48 am, 1 φορά
tasoula73 έγραψε:xoris na uperbalo h diki mou manoula einai teleia,einai ekei opote tis to zhthso,den kourazete pote tis aresei polu na asxolite me morakia poso mallon otan einai ta egoniaths,kai na fantastite einai to 4 paidaki mou kai sta 4 akourasth kai panta kontamou thn agapo poluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Δευ Απρ 22, 2013 8:05 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Δευ Απρ 22, 2013 8:06 am, 1 φορά
sorry gia auto pou tha pw alla eisai xazi KAPNIZEI kai exei to mwro agkalia tha tis ekoba ta xeria. emene i mana mou kapnizei kai otan itan i mikri neogeniti tis epebala na foraei maska sto prosopo gia na min pigenoun ta xnota tis sto mwwro.fratzolaki έγραψε:Ναι το καταλαβαινω οτιχαιρονται που ξαναπιανουν στα χερια του μωρο μετα απο τοοσα χρονια.Το θεμα ειναι να καταλαβαινουν οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα μετα απο τοοσα χρονια και καλο θα ειναι να ακουνε τους γονεις του παιδιου.Φυσικα και θα τα καλομαθαινουν οι παππουδογιαγιαδες,αλλα θα πρεπει να εχουν στο μυαλο τους οτι αυτοι τα παιδια τους τα μεγαλωσαν.Ας αφησουν τωρα να μεγαλωσουν κι εκεινα τα δικα τους κι ας κανουν τα δικα τους λαθη.Αν καποιος ζητησει την συμβουλη τους,να την δωσουν.Οχι με το εγω ξερω κι εγω ετσι εκανα στα δικα μου.Ναι κυρα μου,αλλα εσυ 40. ημερων γυρισες στη δουλεια(που δεν την κατηγορει κανενας για αυτο) και στα μεγαλωνε η πεθερα σου.Μη με τρελαινεις τωρα με τις υποδειξεις για το τι ταιζε η πεθερα σου τον γιο σου πριν 30 και χρονια!Θες να σου αφηνω το παιδι,θα κανεις αυτα που σου λεω,ειδικα οσον αφορα θεματα ασφαλειας.Οταν με γραφεις μπροστα στα μουτρα μου,θα παρεις τα τετοια μου.
Καλα το Πρεπει να βγεις εξω βραδυ,το εχουμε καραμελα.Το εχεις αναγκη!Ξερει αυτη και τις αναγκες μου.Κι αμα κανεις παρατηρηση,τα μουτρα μεχρι το πατωμα!Πρεπει να μου καψει το παιδι δλδ για να καταλαβει οτι δεν εχουμε το τσιγαρο στο χερι οταν εχουμε αγκαλια και το μωρο;Αντε γιατι συγχηστικα παλι που τα θυμηθηκα.
zozefina_27 έγραψε:sorry gia auto pou tha pw alla eisai xazi KAPNIZEI kai exei to mwro agkalia tha tis ekoba ta xeria. emene i mana mou kapnizei kai otan itan i mikri neogeniti tis epebala na foraei maska sto prosopo gia na min pigenoun ta xnota tis sto mwwro.fratzolaki έγραψε:Ναι το καταλαβαινω οτιχαιρονται που ξαναπιανουν στα χερια του μωρο μετα απο τοοσα χρονια.Το θεμα ειναι να καταλαβαινουν οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα μετα απο τοοσα χρονια και καλο θα ειναι να ακουνε τους γονεις του παιδιου.Φυσικα και θα τα καλομαθαινουν οι παππουδογιαγιαδες,αλλα θα πρεπει να εχουν στο μυαλο τους οτι αυτοι τα παιδια τους τα μεγαλωσαν.Ας αφησουν τωρα να μεγαλωσουν κι εκεινα τα δικα τους κι ας κανουν τα δικα τους λαθη.Αν καποιος ζητησει την συμβουλη τους,να την δωσουν.Οχι με το εγω ξερω κι εγω ετσι εκανα στα δικα μου.Ναι κυρα μου,αλλα εσυ 40. ημερων γυρισες στη δουλεια(που δεν την κατηγορει κανενας για αυτο) και στα μεγαλωνε η πεθερα σου.Μη με τρελαινεις τωρα με τις υποδειξεις για το τι ταιζε η πεθερα σου τον γιο σου πριν 30 και χρονια!Θες να σου αφηνω το παιδι,θα κανεις αυτα που σου λεω,ειδικα οσον αφορα θεματα ασφαλειας.Οταν με γραφεις μπροστα στα μουτρα μου,θα παρεις τα τετοια μου.
Καλα το Πρεπει να βγεις εξω βραδυ,το εχουμε καραμελα.Το εχεις αναγκη!Ξερει αυτη και τις αναγκες μου.Κι αμα κανεις παρατηρηση,τα μουτρα μεχρι το πατωμα!Πρεπει να μου καψει το παιδι δλδ για να καταλαβει οτι δεν εχουμε το τσιγαρο στο χερι οταν εχουμε αγκαλια και το μωρο;Αντε γιατι συγχηστικα παλι που τα θυμηθηκα.
kai tsakothika kai me thn pethera mou gt tis filage ta xerakia tis kai taxa mou nte kai kala tis ta dagkone kai tis eipa na min to kanei gt mporei na parei mikrobio kai thixtike kai den plisiaze to mwro gia mia ebdomada.
BALE ORIA TWRA!!!!!
Crazymamy έγραψε:Πω πω κορίτσια!! Τελικά σχεδόν όλες οι οικογένειες έχουν αυτά τα θέματα!
Και εγώ τα ίδια με τη μάνα μου!!
Είναι πολύ κουραστική!
Της έχω κόψει να έρχεται απροειδοποίητα κάθε τρεις και λίγο(και καλά,ήρθα να σας κάνω ΕΚΠΛΗΞΗ).
Συνέχεια παράπονα ,παράπονα ,παράπονα!
365 φορές το χρόνο μιλάμε κάθε μέρα απο 10 λεπτά και χτες δεν της τηλεφώνησα και μου λέει σήμερα ,ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?
Οση ώρα και να τους επισκευτούμε ,πάντα είναι λίγο.Δεν χορταίνουν με τίποτα τον μικρό .
Είναι φυσιολογικό να τα αγαπούν πολύ ,αλλα με όρια και μέτρο.
Η μάνα μου δεν έχει φίλες ,ούτε δουλέυει και νομίζει πως έκανα παιδί για να έχει εκείνη παρέα!Κάνει όνειρα με τον δικό μου υιο!Θα τον πηγαίνω στα θέατρα ,θα τον πηγαίνω κολυμβητήριο...!
Χίλιες φορές να μην ασχολιόταν !Εχουμε αρπάχτει αρκετές φορές, έχω κόψει τα πολλά πολλά ,και βλεπόμαστε 1 φορά τη βδομάδα και συνήθως κυριακές όλοι μαζί,ΔΕ ΘΕΛΩ παραπάνω ,με κάνει να την αποφέυγω!
Αλλο πάλι και το θέμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ,λες και το έχουν τάμα κάθε Κυριακή να μαζευόμαστε να τρώμε να καθόμαστε η να κάθονται 8 ώρες.Αν κανονίσουμε κάτι άλλο Κυριακή νααααααααα κάτι μούτρα !!
Αλλα δεν δίνω σημασια ,έχω αναισθητοποιηθεί!Αν νευριάζουν ΞΥΔΑΚΙ!
Crazymamy έγραψε:
Αλλα δεν δίνω σημασια ,έχω αναισθητοποιηθεί!Αν νευριάζουν ΞΥΔΑΚΙ!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Έρωτας, αγάπη και σχέσεις » ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ.....ΕΝΑ Μ Ε Γ Α Λ Ο ΘΕΜΑ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης