901 Απ: Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 Τρι Μάης 15, 2012 3:55 am
μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
εχουμε κανενα νεο απο το κοριτσι μας?
demimen θα μας σκασεις ολους
demimen θα μας σκασεις ολους
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Demimen έγραψε:Κοριτσια τώρα γύρισα μάλλον το μωρο μου βιάζεται να βγει μου είπε ο γιατρός με κρατήσανε έκανα όλες τι εξετάσεις αλλα επειδή θέλω φυσιολογικό τοκετο μου είπε να έρθω σπίτι και μόλις δυναμώσουν οι πόνοι η σπάσουν τα νερά να πάω να γέννησω αυτο μπορει να γίνει σήμερα η αύριο δεν μπορει να κάνει κάτι άμα δεν γίνει κάτι απο αυτα οπότε μου είπε ξεκούραση και περιμένω απο ώρα σε ώρα απο μέρα σε μέρα
eleni2526 έγραψε:Demimen έγραψε:Κοριτσια τώρα γύρισα μάλλον το μωρο μου βιάζεται να βγει μου είπε ο γιατρός με κρατήσανε έκανα όλες τι εξετάσεις αλλα επειδή θέλω φυσιολογικό τοκετο μου είπε να έρθω σπίτι και μόλις δυναμώσουν οι πόνοι η σπάσουν τα νερά να πάω να γέννησω αυτο μπορει να γίνει σήμερα η αύριο δεν μπορει να κάνει κάτι άμα δεν γίνει κάτι απο αυτα οπότε μου είπε ξεκούραση και περιμένω απο ώρα σε ώρα απο μέρα σε μέρα
ωραια!!!!φτανει η ωρα που θα παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!!!!!με το καλο!!!!
Είδαν για τους πνεύμονες μου είπαν έχει αναπνευστική λειτουργία αρκεί όμως αυτοfrans έγραψε:deminem me to kalo!!!!
min anxonesai, den nomizo na mpei se thermokitida kai an mpei na ksereis oti mallon tha einai proliptika. apo tin 33-34 ebdomada oloklironetai i anaptuksi kai ton pneumonon opote den paizei problima mallon.
me to kalo koritsara!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Τρι Μάης 15, 2012 9:32 am, 1 φορά
mamamatina έγραψε:Nτέμι, όπως σου λένε και τα κορίτσια, χαλαρά! Μην κάνεις τίποτα! Μπορείς? Τίποτα όμως!Σε ποιά εβδομάδα είσαι ακριβώς? Επίσης, σε εξέτασε και κολπικά? Είχες διαστολή? Φαντάζομαι πως όχι. Ήταν καθόλου μαλακός ο τράχηλος? Θα περιμένουμε νέα σου. Όλα καλά θα πάνε.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης