476 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 Τετ Απρ 25, 2012 1:39 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
κι εγώ θα πέσω για νάνι μπας και δν κοιμάμαι μέχρι το μεσημέρι! αλλα που τέτοια τύχη?
καληνυχτα κουκλες!!
καληνυχτα κουκλες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
goldangel1990 έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια μμμουυυ!!τι κάνετε??? !!!τελικα με αυτα που διεβαζα ,ολες εχουμε τον σταυρό μας!!!
αλλα οταν έρθει το σποράκι,θα τα ξεχάσουμε όλα.Εγω προσπαθώ 6 μήνες σχεδον,και οι γυρω μου μενουν εγκυος και οχι εγω.Έμεινε καταλαθος η κουμπάρα μου,η ξαδέλφη μου και η γυναίκα του ξαδέλφου μου!!ΜΗΠΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ?
Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα κούκλες !!!
έλα όλες ένα μεγάλο χαμόγελο, μια καινούργια μέρα ξεκινάει και αυτό απο μόνο του είναι πολύ σημαντικό !!
πήγα για περπάτημα μπας και χάσω κανένα γραμμάριο
πάω να κάνω μπανάκι και μετά βόλτα για καφέ, καμπριολέ δεν έχω
evi27 έγραψε:καλημερούδια!!!τι ωραία μέρα και σήμερα!!!έβγαλα ήδη το λάπτοπ στο μπαλκόνι πάω να κάνω και καφέ κ κάτι να φάω κι έρχομαιιιιιι...
evi27 έγραψε:ήρθα...βρε κορίτσια αυτές τις μέρες πεινάω πολύ....άντε να τελειώσει η αλέκα γιατί αν συνεχίσω έτσι καταστράφηκα!τώρα έκοψα τσουρέκι να φάω και πάλι σκέφτομαιι τι θα φάω μετά! τράτζικκκκ
kleio123 έγραψε:καλημερούδια κοριτσάρες !!!
είπα να μπω κι εγώ μια φορά το πρωί , να μην πίνω καφεδάκι μόνη μου !!!
όπως τα πε το λεμονίτο , είναι μια νέα μέρα , κι αύριο θα ναι αλλιώς !!! που λέει κι ένα τραγουδάκι !αισιοδοξία και θετική σκέψη , και που ξέρετε ? σε τόσες ήρθε το δωράκι του θεού , θα ρθει και σε μας που θα πάει ???
κι εγώ προσπαθώ να μην αγχώνομαι , και τα χω καταφέρει καλά πιστεύω , αλλά όσο να πεις , η σκέψη σκέψη...
έλεγα να πιάσω να πλύνω το χαλί , αλλά σχολάει το αγοράκι μου και θα το αναβάλλω ... και πάλι !
σας αφιερώνω το παρακατω τραγουδάκι για θετική σκέψη...! φιλάκια σε όλες σας !
https://www.youtube.com/watch?v=CRHuRXOCtM4
kleio123 έγραψε:καλή σου μέρα λουλού μου !!!
έτσι έτσι , πρέπει να βάλουμε στόχο να παρασέρνουμε η μιά την άλλη σε θετικές σκέψεις !!!
έλα κορίτσια , ώπαααααααα , πάμε γεράααααααα!!!!
καλημέρααααααααααααααααα!!!!
demmy5_k έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες μου. Μόνο τις 2-3 τελευταίες σελίδες διάβασα και είδα ότι μου είσαστε ανήσυχες.
Ελλούκο μου η ταπεινή μου γνώμη είναι να επικεντρωθείς στο γάμο σου τώρα και να πεις ότι μετά το γάμο θα ξαναβάλετε μπρος. Φυσικά δε λέω να σταματήσετε να προσπαθείτε, αλλά να κάνεις τις ετοιμασίες του γάμου σου πρώτη σου έννοια. Μπορεί έτσι να χαλαρώσεις περισσότερο απ' όσο φαντάζεσαι. Και πίστεψέ με, θα χαρείς περισσότερο το γάμο σου, δε θα έχεις έννοια αν είσαι έγκυος να μην πιεις, να μη διασκεδάσεις κλπ. Θα μου πεις, αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στη χαρά της εγκυμοσύνης, αλλά μια φορά παντρεύεσαι, αξίζει τον κόπο να το χαρείς, είναι το πάρτυ της ζωής σου!
dim1 και a-niki, μην απογοητεύεστε. Κι εγώ είχα 1 παλίνδρομη και μια ανεμβρυική. Τελικά είχα διάφραγμα, έκανα επέμβαση (η ανεμβρυική μάλλον είναι τυχαίο γεγονος) και παρόλα αυτά, ξέροντας ότι διόρθωσα το πρόβλημα και ότι δεν έχω θέμα γονιμότητας, πάλι έκανα 9 μήνες μετά την επέμβαση να μείνω έγκυος. Καθαρά λόγω άγχους και ανυπομονησίας. Στο σύνολο, πέρασαν ακριβώς 2 χρόνια από την πρώτη μου εγκυμοσύνη ως την τρίτη που, δόξα τω θεώ, πάει καλά, μπήκα στον 6ο. Και δε σας κρύβω ότι τώρα μόνο άρχισα να ηρεμώ και να δέχομαι ότι επιτέλους θα γίνω μανούλα. Ως τώρα είχα άγχος τρελό πριν από κάθε επίσκεψη. Δεν είναι εύκολο να αποβάλλεις τις οδυνηρές εμπειρίες του παρελθόντος, αλλά σημασία έχει ότι μένετε έγκυες. Αφήστε το καλοκαιράκι που έρχεται να ανεβάσει τη διάθεσή σας και απολαύστε τους αντρούληδες σας.
Πολλά φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα κι απο μενα!!!!!!!!!!
οντως ειναι υπεροχη μερα και το τραγουδακι υπεροχο!!!!!!!!!!!
τρωω τα δημητριακα μου και θα ξεκινησω τις δουλιτσες μου...
οχι αγχος...ολες μαζι θα προσπαθησουμε να το αποβαλλουμε...
τα φιλια μου σε ολες σας...
kleio123 έγραψε:τσούπρες , σας χαιρετώ να υποδεχτώ τον αντρούλη μου τον ξενύχτη !!!
τα λέμε το μεσημεράκι πρώτα ο θεός !!!
στέλνω άπειρα φιλάκια και θετική ενέργεια σε όλες σας !!! (σαν διαφήμιση της αμίτα μόσιον ένα πράμα , χα χα χα)
φιλιά τσούπρες μου , ΘΙΝΚ ΠΟΖΙΤΙΒ !!!
YΓ.είμαι πολύυυυυυ χαρούμενη που σας βρήκα !!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης