526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 Πεμ Απρ 26, 2012 1:08 am
loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αργυρώ030509 έγραψε:Καλορίζικο Ευάκι!!!
Καλοριζικο και καλοτάξιδο! 5θυρο να υποθεσω για να μπαινοβγαίνει και το μωρο που θα έρθει πιο εύκολα έτσι;evi27 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει ο άνθρωπος να παει για δουλεια!!! Θα τον ξεζουμισεις!!!
Γεια σου Ευάκι, βεραντούλα καφεδάκι και βιβλίο κι εγω σήμερα, δεν κάνω ούτε μια δουλεια!!!
και καλά κάνεις!!!εγώ χθες απ'τις 11 το πρωί μπήκα μέσα στις 20.30!! και το ίδιο σκοπεύω να κάνω και σήμερα αν κ το απόγευμα θα πάω να παραλάβω το τουτού μου με πινακίδες !!!
xaftounaki έγραψε:Καλοριζικο και καλοτάξιδο! 5θυρο να υποθεσω για να μπαινοβγαίνει και το μωρο που θα έρθει πιο εύκολα έτσι;evi27 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει ο άνθρωπος να παει για δουλεια!!! Θα τον ξεζουμισεις!!!
Γεια σου Ευάκι, βεραντούλα καφεδάκι και βιβλίο κι εγω σήμερα, δεν κάνω ούτε μια δουλεια!!!
και καλά κάνεις!!!εγώ χθες απ'τις 11 το πρωί μπήκα μέσα στις 20.30!! και το ίδιο σκοπεύω να κάνω και σήμερα αν κ το απόγευμα θα πάω να παραλάβω το τουτού μου με πινακίδες !!!
γκρινιαρα έγραψε:λετε να μην εχει κουραγιο να παει στη δουλεια τη δευτερα????
τι να κανω κι εγω η δολια...για το παιδι μου τα κανω ολα....
ευη με το καλο να το παραλαβεις!!!καλοταξιδο και να προσεχεις!!!!
παω να συνεχισω το καθαρισμα...
γκρινιαρα έγραψε:λετε να μην εχει κουραγιο να παει στη δουλεια τη δευτερα????
τι να κανω κι εγω η δολια...για το παιδι μου τα κανω ολα....
ευη με το καλο να το παραλαβεις!!!καλοταξιδο και να προσεχεις!!!!
παω να συνεχισω το καθαρισμα...
loulou_29 έγραψε:
τι μαγειρεύεις?εγώ πάλι δεν μαγειρεύω σήμερα....πάλι υπηρεσία ο καλός μου...
Θα έρθει Ευάκι μου που θα παει!!!!evi27 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Καλοριζικο και καλοτάξιδο! 5θυρο να υποθεσω για να μπαινοβγαίνει και το μωρο που θα έρθει πιο εύκολα έτσι;evi27 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει ο άνθρωπος να παει για δουλεια!!! Θα τον ξεζουμισεις!!!
χαχχαχα σ'ευχαριστώ!!!έχουμε ένα5θυρο,αυτό είναι 3θυρο!ας έρθει και θα τα βολέψουμε!!!μόνο να έρθει γιατί μας παιδεύει το ατιμούτσικο!
Αργυρώ030509 έγραψε:Ήρθε η μικρη αγκαλια και χουχουλιασε,οποτε δε μπορω να γραψω γρηγορα!!!
xaftounaki έγραψε:
Θα έρθει Ευάκι μου που θα παει!!!!
boubou έγραψε:καλημέρα κι απο εμένα!!
κλειω τι χαρα ειναι αυτη? χιχιχι έτσι να εισαι πάντα κοριτσάκι μου...ειναι μεταδοτικό..μας ανέβασες όλες!!!
Δήμητρα μου καταλαβαίνω πως το λες!να σου πω ενα φοβο τον έχω μην δν μπορέσω να παντρευτώ αν μείνω έγκυος, αν δν έχω καλή εγκυμοσύνη!αν μου μυρίζει η εκκλησία και θέλω να κάνω εμετό και πολλά τέτοια!!αλλά από την άλλη δν μου πάει η καρδιά να σταματήσω να προσπαθώ γιατί νιώθω ότι θα χάσω χρόνο!!!
Θοδώρα γιατί δν θες να φας γλυκα?μιαμ μιαμ το φαγητάκι σου, αλλά πραγματικά αυτό το τι θα φαμε παλι σήμερα ειναι πολύ κουραστικό!
Γκρινιάρα μου ελπίζω να καταφέρεις να τελειώσεις τις δουλειές σου σήμερα, αρκετή κούραση έφαγες τόσες μέρες!!δν θα μπορεί να περπατήσει ο ανθρωπος την Δευτερα λέμε απο το πολύ
Αννα μου , καλη επιτυχία με το ραντεβού!!
Αργυρώ μου!! το πρόγραμμα σου ειναι πιο φουλ κι απο το δικο μου βλέπω!!Εχεις λιωσει καλε κοριτσάκι!!! Σε χάσαμε!!!ελπιζω να έχεις περισσότερο ελευθερο χρόνο τώρα που φύγαν οι μουσαφιραίοι και να σε βλέπουμε συχνότερα!!Χαιρομαι που παιρνάτε τόσο όμορφα σαν οικογένεια και σου εύχομαι παντα τέτοια!!αν θες μου λες να σε βάλω στην λίστα μου?
Ευακι τέλεια ειναι στο μπαλκονάκι με τέτοιο ήλιο !! αυτές οι μέρες σου ανεβάζουν την διάθεση τόσο πολυ!!!! καλοτάξιδο το αμαξάκι σου!!!
κι εγώ δν μαγειρεύω σήμερα!!βαριέμαι μιας και δουλεύω και ο αντρούλης θα έρθει σπίτι αργά!! Εκλεισα και δοκιμαστικό για το μαλλί μου στις 6/5 χιχιχι γιατι την αλλη βδομάδα θα λείπω...και σήμερα αξιώθηκα να πάρω τηλ. την κομμώτρια..όλο ξεχνούσα!!
boubou έγραψε:χαχαχα εγώ να δεις!!! δν προλαβαινω σήμερα... αυριο θα το δειτε!! Ελπιζω δηλαδη!
Θοδώρα σουπερ σε βρισκω!! εγώ για γλυκά έχω πάντα όρεξη αχαχαχα αλλα όντως όταν φτιάχνουν οι ζεστες.. ανεβαινει και η διαθεση για χιχιχιχ
boubou έγραψε:ο Τσαρλουκος βολταρει στην αυλη! ερχεται λιγο να δει αν ειμαι ακομη εδω και ξαναφευγει χαχαχαχα
*σας αφήνω για λίγο τα λέμε αργότερα..και φυσικά θα ειμαι ον! χιχι
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης