751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 Πεμ Απρ 26, 2012 9:29 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη μου δν ξερω, αλλα εγω δν τα πιστευω κιολας αυτα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:αγαπη μου δν ξερω, αλλα εγω δν τα πιστευω κιολας αυτα
γκρινιαρα έγραψε:αγαπη το αιμα στα ονειρα σημαινει κατι καλο που θα γινει γρηγορα...!!!!
τσουπρες μου μολις τελειωσα για αποψε...
αυριο θα κανω και το σαλονι και μου υποσχεθηκε ο πιτσιρικος μου οτι θα μου φερει απο την αποθηκη το τραπεζι κ τις καρεκλες της βεραντας αυριο μετα τη δουλεια...
ηρθαν και τα πεθερικουλια και ξεστρωσαμε ολο το σπιτι...
εκανα και μπανακι και ειμαι ετοιμη για νανι...αλλα...δεν το βαζω κατω...
ευουλι βαλε καλους βαθμους!!!!
μπουμπου ποσο επρεπε να πληρωσεις στο ταχυδρομειο κανονικα???...αντε και επισημα πλεον η ωρα η καλη!!!καλοριζικο το νυφικουλι σου μπουμπουκα μου
γκρινιαρα έγραψε:αγαπη στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!
εγω 2 μερες παλευω με το σπιτι...ξεστρωσα σημερα...αλλα αυριο τελειωνω...ευτυχως με βοηθησαν τα πεθερικα μου λιγο γιατι δεν την παλευα αλλο....
κατα τ'άλλα μια χαρα ειμαι στον αγωνα για
ελλουκο μου αν δεν πλησιαζαν οι μερες της ωορρηξιας ουτε καν θα το σκεφτομουν...αλλα τωρα δεν μπορω να αφησω την ευκαιρια...
αγαπη έγραψε:πηραμε κολαρο για τα τσιμπουρια καλε ειναι ακριβουτσικο
Ευούλι έγραψε:Πριν από το Πάσχα τα έχω τα διαγωνίσματα!!!Τεμπέλιασα λιγουλάκι...
Αντε Γκρινιαρούλα δυναμικά!Σε 2 βδομαδούλες θέλουμε ευχάριστα!!!
boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:πηραμε κολαρο για τα τσιμπουρια καλε ειναι ακριβουτσικο
ναι ειναι αλλα δν το αγοραζεις καθε μηνα οποτε δν του φαινεται!!!
Γκρινιαρα σε καταλαβαινω..στις αρχες δν το προσπαθουσαμε καποιες φορες τοσο οσο θα ηθελα λογω κουρασης και στεναχωριομουν μετα!!
αγαπη έγραψε:boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:πηραμε κολαρο για τα τσιμπουρια καλε ειναι ακριβουτσικο
ναι ειναι αλλα δν το αγοραζεις καθε μηνα οποτε δν του φαινεται!!!
Γκρινιαρα σε καταλαβαινω..στις αρχες δν το προσπαθουσαμε καποιες φορες τοσο οσο θα ηθελα λογω κουρασης και στεναχωριομουν μετα!!
ναι τουλαχιστον ειναι για 3 μηνες καλο αυτο, ξερεις οδηγιες να μου πεις? η φαρμακοποιος μου ειπε οτι πρεπει πρωτα να τον ελενξουμε για τσιμπουρια και αν δουμε οτι ειναι καθαρος να τον κανουμε μπανιο να τον αφησουμε να στεγνωσει και μετα να του βαλουμε το κολαρο εσυ τη λες???
Ευούλι έγραψε:Γκρινιαρούλα την επόμενη φορά που θα έρθεις δεν μου ξεφεύγεις!Το ακούσατε όλες!!!Θα διορθώσει η Γκρινιάρα!Μην το παίρνεις πίσω μετά...!Με τα Αρχαία πώς τα πας;
boubou έγραψε:Αντε βρε γκρινιαρα μου!! περιμενω να δουμε ευχαριστα και απο εσενα και απο ολα τα κοριτσακια!!!
Ευούλι έγραψε:Γκρινιαρούλα την επόμενη φορά που θα έρθεις δεν μου ξεφεύγεις!Το ακούσατε όλες!!!Θα διορθώσει η Γκρινιάρα!Μην το παίρνεις πίσω μετά...!Με τα Αρχαία πώς τα πας;
γκρινιαρα έγραψε:boubou έγραψε:Αντε βρε γκρινιαρα μου!! περιμενω να δουμε ευχαριστα και απο εσενα και απο ολα τα κοριτσακια!!!
μακαρι να γινοταν ενα θαυμα και να μεναμε ολες εγκυουλες αυτο τον μηνα!!!!τι καλα....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης