851 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 Παρ Απρ 27, 2012 1:11 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα ειστε τρελες !!!! χαχαχα παω να πλυνω κάτι πιάτα και επανερχομαι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
summertime έγραψε:Ασφαλώς Λεμονάκι, κανένα πρόβλημα και ευχαριστώ και για το ενδιαφέρον.
Το ότι η δική μου επιλογή είναι αυτή, δε σημαίνει ότι είναι και η σωστή για κάποια άλλη κοπέλα, με άλλη ψυχοσύνθεση, που ενδεχομένως να σκέφτεται και να πράττει διαφορετικά. Όλα σεβαστά!
Μακάρι αυτά τα υγρά να είναι αυτό που δεν τολμώ να ονειρευτώ και μακάρι όλες οι κοπέλες που προσπαθούν, να ζήσουνε το θαύμα!
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη μου απο το μαγαζί που πήρα το νυφικό μου όλα το είχαν ενσωματωμένο το φουρό, οπότε καταλαβαίνεις πως υπάρχει τρόπος αποθηκεύσεις του χωρίς να χαλάει το φουρό....
όλα τα έχουν κρεμασμένα σε ντουλάπες μέσα σε σακούλες ιδικές...
στο κάτω κάτω βγάλε το μετά το γάμο..
Δεν έχεις ρε συ καμιά γνωστή μοδίστρα ;
αχ αν ήσουν απο δώθε.... γμτ !!!
αχ μακάρι να τύχαινα εκείνο το λότττο!! και ντουλάπα θα σου αγόραζα μόνο για το νυφικό !!
Γιατι έτσι; Είχες κάποιο τραυματισμό παλαιότερα;Λεμονάκι έγραψε:Αννα ευχαριστώ
σήμερα ξύπνησα με πόνο στο γόνατο και δεν μπορώ να το λυγίσω καλά γιατί πονάει...
boubou έγραψε:Ευη μου
αυτο το πανάκι το ήθελα και φοβόμουν μήπως και τελικά δν το βάλει! μου αρέσει περισσότερο να μην φαίνεται η πλάτη!!!
boubou έγραψε:Καλημέρα Τατιανάκι!! Με το καλό να σας ερθει και το δευτερο ανυψάκι λοιπόν!!!!
summertime θα μπορουσε να ειναι εμφυτευση, αλλά κι εμείς δν μπορούμε να σου πουμε τίποτα με σιγουριά...μόνο αν κάνεις χοριακή σε καμια βδομάδα θα ξέρεις σίγουρα!!! στο ευχομαι γιατι βλεπω προσπαθειτε πολύ καιρο... όπως ειπε και το Λεμονάκι, το ψάχνετε να δειτε γιατι??
Αργυρώ μου γιορτή είχα!!Σε ευχαριστώωωωωω!!!!
Λεμονακι ειδα το αλλο ποστ!!Εισαι πολύ καληηηηηηηηηηηη!! παρτε και φωτος.. αλλα ξερεις οτι ακομη κι ετσι αδικειται, θελει ολο το αποτελεσμα!! μου βγηκε η ψυχη να το βαλω και να το βγαλω μόνη μου και τον κορσε φυσικα δν μπορεσα να τον κανω καλα!!!
το μπροστά του
το πλαι του
και το πισω του , τις κορδελες του κορσε θα τις βάλω απο μέσα να μην φαινονται κανονικα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης