Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
330 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 330 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα ειστε τρελες !!!! χαχαχα παω να πλυνω κάτι πιάτα και επανερχομαι!!! Laughing Laughing Laughing

summertime

summertime
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ασφαλώς Λεμονάκι, κανένα πρόβλημα και ευχαριστώ και για το ενδιαφέρον.

Το ότι η δική μου επιλογή είναι αυτή, δε σημαίνει ότι είναι και η σωστή για κάποια άλλη κοπέλα, με άλλη ψυχοσύνθεση, που ενδεχομένως να σκέφτεται και να πράττει διαφορετικά. Όλα σεβαστά!

Μακάρι αυτά τα υγρά να είναι αυτό που δεν τολμώ να ονειρευτώ και μακάρι όλες οι κοπέλες που προσπαθούν, να ζήσουνε το θαύμα!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μου απο το μαγαζί που πήρα το νυφικό μου όλα το είχαν ενσωματωμένο το φουρό, οπότε καταλαβαίνεις πως υπάρχει τρόπος αποθηκεύσεις του χωρίς να χαλάει το φουρό....
όλα τα έχουν κρεμασμένα σε ντουλάπες μέσα σε σακούλες ιδικές...
στο κάτω κάτω βγάλε το μετά το γάμο..
Δεν έχεις ρε συ καμιά γνωστή μοδίστρα ;
αχ αν ήσουν απο δώθε.... γμτ !!!
αχ μακάρι να τύχαινα εκείνο το λότττο!! και ντουλάπα θα σου αγόραζα μόνο για το νυφικό !!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλη ειναι απιθανο!!!φτου φτου σκορδα!!!! ειναι υπεροχο επανω σου...οντως αδικηθηκε στις προηγουμενες φωτο που ηταν απλα κρεμασμενο...τωρα ειναι σουπερ... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 328109

και τον κορσε μην τον σφιξεις αλλο δεν θα χωρατε και οι 2 σας εκει μεσα τον ιουλιο.... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 328109

και παλι η ωρα η καλη!!!!!!!!!!!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Αργυρω μου, καλα είμαι εσύ; Τα παιδάκια σου καλα;
Γεια σου Λεμονακι, μου αρέσει η θετική σου σκέψη, μπραβο κοπέλα μου έτσι πρέπει! Όταν θες κάτι πολυ και το παλεύεις στο τέλος δικαιώνεσαι!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
summertime έγραψε:Ασφαλώς Λεμονάκι, κανένα πρόβλημα και ευχαριστώ και για το ενδιαφέρον.

Το ότι η δική μου επιλογή είναι αυτή, δε σημαίνει ότι είναι και η σωστή για κάποια άλλη κοπέλα, με άλλη ψυχοσύνθεση, που ενδεχομένως να σκέφτεται και να πράττει διαφορετικά. Όλα σεβαστά!

Μακάρι αυτά τα υγρά να είναι αυτό που δεν τολμώ να ονειρευτώ και μακάρι όλες οι κοπέλες που προσπαθούν, να ζήσουνε το θαύμα!

όχι φυσικά, ο καθένας ξέρει καλύτερα το τι θέλει, εσύ αποφασίζεις για σένα και δεν έχω κανένα δικαίωμα να σου επιβάλω ή να διαφωνήσω με το τι θα κάνεις στο δικό σου σώμα.

Συμβουλές δίνουμε μόνο Very Happy

Σου εύχομαι να έχεις θετικό αποτέλεσμα
και υπομονή πάνω απο όλα Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη μου απο το μαγαζί που πήρα το νυφικό μου όλα το είχαν ενσωματωμένο το φουρό, οπότε καταλαβαίνεις πως υπάρχει τρόπος αποθηκεύσεις του χωρίς να χαλάει το φουρό....
όλα τα έχουν κρεμασμένα σε ντουλάπες μέσα σε σακούλες ιδικές...
στο κάτω κάτω βγάλε το μετά το γάμο..
Δεν έχεις ρε συ καμιά γνωστή μοδίστρα ;
αχ αν ήσουν απο δώθε.... γμτ !!!
αχ μακάρι να τύχαινα εκείνο το λότττο!! και ντουλάπα θα σου αγόραζα μόνο για το νυφικό !!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 334590 δν έχω γλυκιά μου! Η μαμά μου που είναι μοδίστρα ειναι παντελονού!!δν έχει σχέση με φορέματα, πόσο μάλλον με νυφικά!!!

γκρινιαράκι σ ευχαριστώωω!!!μακάρι να ειμαστε 2 τον Ιουλιο!!! θα ειναι πραγματικά η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 228222

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα ευχαριστώ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 417472

σήμερα ξύπνησα με πόνο στο γόνατο και δεν μπορώ να το λυγίσω καλά γιατί πονάει...

summertime

summertime
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Νά είσαι καλά Λεμονάκι! Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή και θαυμάζω τους ανθρώπους που την έχουν. Δεν μπορώ όμως να κάνω και τίποτα άλλο από το να περιμένω. Τώρα θα πάω λαϊκή, θα με δει ο ήλιος, θα περπατήσω, θα κουραστώ, αν είναι να έρθει η ρημάδα, να έρθει να τελειώνουμε...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στραβοκοιμήθηκες ή το κούρασες χθες στη δουλειά??

summertime εγω θα σου λεγα να μην κουραστείς γιατί αν δν ειναι να έρθει η ριμάδα και ειναι να έρθει τίποτα αλλο θα το επιβαρύνεις!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Αννα ευχαριστώ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 417472

σήμερα ξύπνησα με πόνο στο γόνατο και δεν μπορώ να το λυγίσω καλά γιατί πονάει...
Γιατι έτσι; Είχες κάποιο τραυματισμό παλαιότερα;

summertime

summertime
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλά λες boubou. Θα πάρω το ωραίο μου καρότσι Wink

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο Νίτσε λέει οι αρετές βλάπτουν στην ουσία τους ανθρώπους που διαθέτουν κάποια/ες γιατί ήμαστε θύμα της (κάθε αρετής υπακοή, υπομονή κοκ) αλλά επωφελούμαστε όταν τις έχουν οι άλλοι....
και οτι η πίστη στην 'αρετή' είναι μια μορφή υποκρισίας....

summertime καλή βόλτα !!

πολύ φοβάμαι μην είναι κανένας μινίσκος απο το τρέξιμο και την δουλειά, θα δώ..

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κορίτσια μου!!!τι κάνετε???τι ωραία μέρα κ σήμερα!!!

Έλλη μου τέλειο κούκλα μου!!!με το καλό!!!να είστε πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι!!!φαντάσου κ με μμακιγιάζ κ μαλλιά!θα δείχνει ακόμη πιο τέλειο!!!λοιπόν σουτιέν δεν χρειάζεται,με τον κορσέ είσαι κομπλέ!α και θα σου πρότεινα το πανάκι στην πλάτη να το βάλεις στο πλάι για να φαίνεται η πλάτη σου!!!!δοκίμασέ το!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 334590
αυτο το πανάκι το ήθελα και φοβόμουν μήπως και τελικά δν το βάλει! μου αρέσει περισσότερο να μην φαίνεται η πλάτη!!! Embarassed Embarassed

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Ευη μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 334590
αυτο το πανάκι το ήθελα και φοβόμουν μήπως και τελικά δν το βάλει! μου αρέσει περισσότερο να μην φαίνεται η πλάτη!!! Embarassed Embarassed

εσύ ξέρεις κούκλα μου!!όπως σου αρέσει εσένα πάνω απ'όλα! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νομίζω ότι ταιριάζει να φαίνεται η πλάτη στα νυφικά που έχουν διαφάνεια στο μπουστο!! γι αυτο!! Rolling Eyes Rolling Eyes

αντε να ερθει και η σακουλιτσα να το τακτοποιήσω στην ντουλαπουλα μου ωραία γιατί για την ώρα το έχω παλι μαζεμένο στο πακέτο όπως μου το έστειλε..σχεδον Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 40746

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ σας αφήνω....έχω μάθημα...θα τα πούμε πάλι το βράδυ μάλλον! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 417472

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σου Αργυρω μου...καλα ειμαι.ας τα λεμε δηλαδη γιατι οσο δεν ερχεται η αλεκα με ζωνουν τα φιδια πως κατι εχει παθει ο κυκλος μου..δεν την ξαναπαταω οπως την τελευταια φορα..ουτε τεστ ουτε χοριακη..ενας θεος ξερει ποτε θα μου ερθει...πφφφ...

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Πάω να πάρω τα μικρά απο το σχολείο!!!Άν προλάβω...που δεν το βλέπω...θα ξαναμπώ!!!
Φιλιά σε όλες!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο μάθημα Ευη!!

Χριστινακι κι αν εισαι πάλι εγκυος??λεω εγω τωρα!!!! Shocked

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Καλημέρα Τατιανάκι!! Με το καλό να σας ερθει και το δευτερο ανυψάκι λοιπόν!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 536304

summertime θα μπορουσε να ειναι εμφυτευση, αλλά κι εμείς δν μπορούμε να σου πουμε τίποτα με σιγουριά...μόνο αν κάνεις χοριακή σε καμια βδομάδα θα ξέρεις σίγουρα!!! στο ευχομαι γιατι βλεπω προσπαθειτε πολύ καιρο... όπως ειπε και το Λεμονάκι, το ψάχνετε να δειτε γιατι??

Αργυρώ μου γιορτή είχα!!Σε ευχαριστώωωωωω!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 35 654316

Λεμονακι ειδα το αλλο ποστ!!Εισαι πολύ καληηηηηηηηηηηη!! παρτε και φωτος.. αλλα ξερεις οτι ακομη κι ετσι αδικειται, θελει ολο το αποτελεσμα!! μου βγηκε η ψυχη να το βαλω και να το βγαλω μόνη μου Razz Razz Razz Razz Razz και τον κορσε φυσικα δν μπορεσα να τον κανω καλα!!!

το μπροστά του
Photobucket

το πλαι του
Photobucket

και το πισω του , τις κορδελες του κορσε θα τις βάλω απο μέσα να μην φαινονται κανονικα
Photobucket
Photobucket

boubou τελειο το νυμφικο σου παει πολυ ειναι παρα πολυ ωραιο να απολαυσεις καθε στιγμη που θα το φορας Very Happy

goldangel1990

goldangel1990
χριστινάκι μου,προσπάθησε να ηρεμησεις,ξερω ειναι δύσκολο. Αλλα πρεπει να αποδεκτεισ τα παντα,ο γιατρος σου ειπε ποση καθυστερηση μπορει να προκαλεσει ολο αυτο??συζητα το μαζι του αν θες η απλα κανε ενα τεστάκι..η περιμενε λιγες μερουλες ακομα!!απλα λεω για το τεστακι για να ηρεμησεις!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Χριστίνα, καλέ ναι και αν είσαι πάλι έγκυος ; αχ μακάρι !!!
το νυφικό τις έλλης τι σου λέει ;
δεν είναι υπέροχο ;

Αυγολέμονη τι κάνεις ;

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα λεμονακι ειμαι περνουσα και ειδα αυτες τις φωτο και δεν αντεξα να μην μιλησω ειναι πολυ ομορφο θα περιμενουμε να δουμε αυτες του γαμου μπουμπουκα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις