Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
275 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 275 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
evi27 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

εγώ κούκλες σας αφήνω πάω για καφεδάκι, τα λέμε το βράδυ

μπάιιιιιιι!!!

καλα να περασεις Ευουλι!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:καλέ αφήστε το καημένο να προσαρμοστεί τώρα που είναι μωρό, ο αποχωρισμός είναι δύσκολος αλλά θα το ξεπεράσει γρήγορα. Ασε που πρέπει να μάθει να μένει και μόνο του. Θα το παίρνει πάντα μαζί του ; όχι.
αν μεγαλώσει θα είναι ποιο δύσκολα για αυτό, ας μάθει απο τώρα.

Γρινιάρα μην στεναχωριέσαι που κλαίει δεν είναι τίποτα.

θα συμφωνισω παντως με αυτα που λεει το Λεμονακι..ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να μαθει να μενει και μονο του!! γιατι θα αναγκαστει σιγουρα να γινει καποια στιγμη!!! και οσο νωριτερα μαθει τοσο καλυτερα!!

Ειρηνη ετσι επρεπε να γινει, αλλα και σαν δωρο που το στελνουν ειναι σε τι τελωνειακο θα πεσεις!! και η Ευη εδωσε 70ε για εκτελωνισμο αρα δν μου κανει εντυπωση, ασε που επειδη κολλησε στο τελωνειο τοσο καιρο ημουν σιγουρη!!
στην αλλη κοπελα που μας το εστειλε μαζι εχει φτασει σπιτι της εδω και 2-3 βδομαδες.. περασε αμεσως απο το τελωνειο!

Χριστινακι μου εσυ μη το σκεφτεσαι και θα ερθει εκει που δν το περιμενεις!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 328109

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:
evi27 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

μπάιιιιιιι!!!

δεν φεύγω εγώ καλέ...το Λεμονάκι χαιρέτησα... Very Happy

xristina_29

xristina_29
evi27 έγραψε:
xristina_29 έγραψε:
evi27 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

μπάιιιιιιι!!!

δεν φεύγω εγώ καλέ...το Λεμονάκι χαιρέτησα... Very Happy

αχχαχαχαχαα..μην με παρεξηγεις Ευη μου...πριν λιγο ξυπνησα κ διαβαζω ο,τι να ναι...καλα να περασεις Λεμονακι...χιχιχιιχιχι

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΝΤΙΒΙΨΣΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΣΠΟΡΑΚΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.............

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γενικοτερα λενε οτι μετα τη ωορρηξία καλο ειναι να μην παιρνεις φαρμακα!
εγω πάλι λέω ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να έχει γίνει η εμφύτευση και υπαρχουν γιναίκες που είναι ήδη έγκυες και χρειάζονται αντιβίωση, ή που δν ξέρουν καν ότι ειναι έγκυες και παίρνουν πολύ χειρότερα πράγματα και το μωρακι καταλήγει μια χαρά!
Είναι θέμα υγείας αυτό αρα εγώ θα σου έλεγα να πάρεις κανονικά! ..αν θες ρωτα και τον γιατρό σου φυσικά για καλύτερη συμβουλη! Αυτή είναι καθαρά η γνώμη μου!!!

xristina_29

xristina_29
el88tse έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΝΤΙΒΙΨΣΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΣΠΟΡΑΚΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.............

ειχα βγαλει κ εγω στο μαγουλο πριν 6 χρονια και ηταν κυστη..2 επεμβασεις εκανα εγω..περαστικα ευχομαι...

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xristina ευχαριστω πολυ φοβαμαι λιγο να σου πω την αληθεια Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

lenaki1982

toniach29 έγραψε:ΑΝΤΑ ΜΟΥ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ!!!ΑΛΛΟΟ ΠΟΝΟ ΕΧΩ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!
γεια σας κορίτσια!!!

και εγώ εδώ και 2 μήνες δεν πονάω καθόλου όταν έχω περίοδο...

τώρα το τεστάκι βγήκε θετικό την Κυριακή οπότε λογικά ωορηξία έκανα ή την Δευτέρα ή την Τρίτη...

και από χθες πονάει πολύ η κοιλιά μου σαν να περιμένω περίοδο...
ωορηξία είναι?

xristina_29

xristina_29
el88tse έγραψε:xristina ευχαριστω πολυ φοβαμαι λιγο να σου πω την αληθεια Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

να μην φοβασαι...εγω να φανταστεις ειχα πολυ μεγαλη κυστη με πολυ πυον και αιμα μεσα κ ειχε πρηστει ολο μου το μαγουλο.εσενα ειναι τοσο μεγαλο???γι'αυτο κ χρειαστηκε να κανω 2 επεμβασεις γιατι ηταν αρκετα μεγαλο κ δεν μπορουσε να αδειασει ευκολα.απο τι το επαθες?εμενα ηταν απο τσιμπημα μολυσμενου κουνουπιου..κοιτα τι μπορει να παθεις...πονεσα να πω την αληθεια στο πρωτο χειρουργειο αλλα στο δευτερο δεν καταλαβα τιποτα.μετα εκανα κ πλαστικη κ τωρα δεν φαινεται τιποτα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Λενακι.. αυτο μονο ο γιατρος σου με υπερηχο μπορει να στο πει στα σιγουρα γιατι καθε γυναικα την καταλαβαινει διαφορετικα!
εγω τσιμπιματα ενιωσα χθες και προχτες, αρα αυτο λογικα ηταν! οχι πονο ομως!

xristina_29

xristina_29
Eλλουκο μου τι κανεις????? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι Χριστινακι.. πεταχτηκα στον γιατρο τωρα να μου γραψει τις εξετασεις γιατι δν ηξερα η χαζη οτι για να τις κανω με εοπυυ πρεπει να μου τις γραψουν..πρωτη φορα παω εκτος ΙΚΑ, και με χρεωσε 5€ για την συνταγογραφιση και ξενερωσα No No .. δν φτανουν τα 50€ που εδωσα επισκεψη την Δευτερα?πφφφ
ασε που αγχωνομαι που θα βρω τοσα λεφτα να δινω καθε φορα στις επισκεψεις που θα κανω μεχρι να βρουμε τι εχουμε και μετα αν τα καταφερουμε...
θα πουλησω το κορμι μου για να τα καταφερουμε Razz Razz Razz

lenaki1982

boubou έγραψε:Γεια σου Λενακι.. αυτο μονο ο γιατρος σου με υπερηχο μπορει να στο πει στα σιγουρα γιατι καθε γυναικα την καταλαβαινει διαφορετικα!
εγω τσιμπιματα ενιωσα χθες και προχτες, αρα αυτο λογικα ηταν! οχι πονο ομως!
όχι πόνο έχω εγώ...
΄και υγρά ...

αλλά επειδή είναι οι μέρες τις ωορηξίας μάλλον αυτό θα είναι...

xristina_29

xristina_29
boubou έγραψε:καλα ειμαι Χριστινακι.. πεταχτηκα στον γιατρο τωρα να μου γραψει τις εξετασεις γιατι δν ηξερα η χαζη οτι για να τις κανω με εοπυυ πρεπει να μου τις γραψουν..πρωτη φορα παω εκτος ΙΚΑ, και με χρεωσε 5€ για την συνταγογραφιση και ξενερωσα No No .. δν φτανουν τα 50€ που εδωσα επισκεψη την Δευτερα?πφφφ
ασε που αγχωνομαι που θα βρω τοσα λεφτα να δινω καθε φορα στις επισκεψεις που θα κανω μεχρι να βρουμε τι εχουμε και μετα αν τα καταφερουμε...
θα πουλησω το κορμι μου για να τα καταφερουμε Razz Razz Razz

ποσο σε καταλαβαινω...κ εμας μας εφυγαν πολλα λεφτα μεχρι να εντοπισουμε το προβλημα μας..κ δεν μπορουσαμε να μην τα κανουμε ολα ιδιωτικα...τι να κανουμε αγαπη μου???για καλο ειναι..αυτο σκεψου μονο..ευχομαι να μην κουραστειτε πολυ και να μην επιβαρυνθειτε πολυ οικονομικα κ συντομα να μεινεις εγκυος για να ησυχασετε..και να μην χρειαστει να πουλησεις το κορμι σου...χιχιχιιχχιχιχιχχι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα Χριστινακι μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 379767

Λενακι λογικα αυτο θα ειναι, για να συμπίπτει με τις μέρες...οπότε ξέρεις τι θα κάνεις τώρα έ??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 215994

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα παλι!!!!εφαγα 1 τοστακι αλλα τι να μου κανει μετα απο τοσες δουλειες???

εφαγα και 10 φραουλιτσες και τωρα τρωω ενα προφιτερολ που ειχα ξεχασει απο την κυριακη στο ψυγειο...

χασαμε 2,5 κιλα το πασχα θα τα παρουμε αποψε μου φαινεται...

τωρα πρεπει να μαζεψω τον νεροχυτη και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 Cz32

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις πηραμε 2 κιλα εσεις χασατε το Πασχα?? χαχαχα κι εσυ προφιτερολ? κι εγω εφαγα, αλλα για πρωινο μπας και προλαβω να το καψω! εφαγα και 4 αυγοκεφτεδες.. ειδα ομως οτι εχουν πολυ λιγες θερμιδες.. και σαλατουλα μαρουλι! και εκανα και γυμναστικη..ειμαι περιφανη για τον εαυτο μου σημερα.ελπιζω να το συνεχισω ετσι!!!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:εμεις πηραμε 2 κιλα εσεις χασατε το Πασχα?? χαχαχα κι εσυ προφιτερολ? κι εγω εφαγα, αλλα για πρωινο μπας και προλαβω να το καψω! εφαγα και 4 αυγοκεφτεδες.. ειδα ομως οτι εχουν πολυ λιγες θερμιδες.. και σαλατουλα μαρουλι! και εκανα και γυμναστικη..ειμαι περιφανη για τον εαυτο μου σημερα.ελπιζω να το συνεχισω ετσι!!!!!!

να σου πω την αληθεια πρωτη φορα χανω κιλα σε γιορτες...συνηθως μενω σταθερη ή παιρνω...φετος δεν ξερω τι εγινε!!!!

απο το πρωι μου ειχες ανοιξει την ορεξη με το προφιτερολ σου αλλα ειχα ξεχασει οτι εχω κι εγω στο ψυγειο...καλα που ηρθε ο αντρας μου και τα θυμηθηκε...το καταβροχθησα....χαχαχαχαχα!!!!

κι εγω σημερα δεν εφαγα κατι το ιδιαιτερο σε ποσοτητα και θερμιδες...αλλα τωρα το παρακανα... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν πειραζει.. αυριο ειναι μια καινουρια μερα!! Wink Wink

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια εδώ είμαι αλλά οι ορμόνες μου έχουν κατεβάσει την διάθεση και γι'αυτό δεν μιλάω....και βαριέμαι και δεν έχει και τπτ η τιβι... Mad κι έχω και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 93981

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερεις ποσο μου τη δινει που η τιβι εχει ολο πολιτικες εκπομπες... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

κοιμηθηκε και το καμαρι μου στον καναπε και γω βαραω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 578578 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 578578 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 578578 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 578578 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 578578

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
άντε πάλι αυτό το προφιτερόλ
μόλις το διάβασα πήρα αμέσως τον δικό μου τηλ. να μου φέρει να φάω.
Εσείς φταίτε !!!! κακούργες !!!

Χριστίνα γεια σου, καιρό έχεις να μπεις. Μην χάνεσαι.

κύστη στο μάγουλο ρε κορίτσια πρώτη φορά το ακούω...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι μου τι να κανουμε να σου ανεβασουμε την διαθεση???πες μου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 379767

Λεμονακι φθηνες δικαιολογιες εχω να πω Razz Razz Razz Razz Razz

εγω περιμενω να ερθει να με παρει ο αντρας μου απο το μαγαζι ..μολις κανει ημιχρονο η μπαλα!! Laughing Laughing Laughing

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Ευακι μου τι να κανουμε να σου ανεβασουμε την διαθεση???πες μου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 379767

μακάρι να 'ξερα κούκλα μου!μάλλον λόγω αλέκας τώρα!δεν βαριέσαι θα περάσει! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 17 334590

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις