376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 Τετ Απρ 25, 2012 7:00 am
loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:αχαχ αχ βρε γκρινιαρα!
πρεπει να την μαθεις να κατουραει και να κανει κακα σε ενα σημειο .. σε μια εφημεριδα πχ. σε ενα μερος του μπαλκονιου η του σπιτιου, και να την έχεις εκει κοντα περιορισμένη για να προλαβαινει να τα κανει εκει, να μην κανει ταξιδι για να φτασει εκει και τα κανει στη διαδρομη γιατι τα μικρουλια δν ελεγχουν την κυστη τους.... μετα απο φαγητο, μετα απο υπνο και μετα απο παιχνιδι θελουν να κανουν την αναγκη τους!
επισης οταν παιζει και δαγκωνει να μην την αφηνεις γιατι τωρα ειναι γλυκια μικρη κλπ αλλα θα ειναι δυσκολο να το σταματησετε μεγαλωνοντας!γενικοτερα, οτι δν επιτρεπεται να μην της το επιτρεπεις π.χ. να ανεβαινει στον καναπε, αλλα για να μην ανεβαινει, πρεπει ΠΟΤΕ να μην την αφηνεις! και αν δν βαριεσαι μπορεις να ψαξεις και στο ιντερνετ βιντεακια και να της μαθαινεις και καμια εντολη οπως το "κατσε" το "περιμενε" τετοια!
κατα τ'αλλα να εχει ΠΑΝΤΑ διαθεσιμο νερο.. και το φαγητο της θα το δινει φανταζομαι το αφεντικο της!
σου λεω εν ολιγης τι θα ελεγα βεβαια σε καποιον που παιρνει καινουριο κουταβι!
Λεμονακι σημερα παω στις 7.. τεταρτη και σαββατο ειμαι ετσι.. και καθομαι κανα 3ωρο βοηθητικά!
Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα δεν λες τον δικό σου να καθαρίσει και το δικό μου ντιντιτ ;
κοντεύουν να φυτρώσουν χόρτα μέσα
Ελλη τι ώρα ξεκινάς σήμερα ;
ως συνήθως στης 4 δεν πας ;
αγάπη καλή βόλτα με τον εκτοράκο σου !
Λεμονάκι έγραψε:μου την σπάει το καθάρισμα του αυτοκινήτου αφάνταστα !!
βαρετό, τρατζικκκ !!!!
γρινιάρα θα σου βγει και το μητρικό σου ένστικτο θα δεθήτε μεταξύ σας και θα υπάρξει πρόβλημα και για τα δύο σας..
ο φοιτητής θα το αγαπά δεν λέω αλλά δεν θα το αγκαλιάζει όπως εσύ και αυτά έχουν ένστικτο...
καταλαβαίνουν την αγκαλιά και την τρυφερή μαμαδίστικη αγκαλιά...
αν το πάρεις πρέπει να είσαι συγκρατημένη και το λέω ποιο πολύ για σένα
boubou έγραψε:μπορει να μην την βλεπει απαραιτητα σαν αφεντικο..αλλα πρεπει να την βλεπει σιγουρα σαν πανω απο αυτην στην ιεραρχια, για να εχουν καλη συμβιωση γι αυτο το ειπα!!Εννοειται οτι το αφεντικο της πρεπει να ασχολειται πολυυυ παραπανω απο εσενα μαζι της!!
Κοριτσια πηρα στο ταχυδρομειο..πηγε το νυφικο εκει και εχει εκτελωνισμο αλλα 80€.. ψυχη βαθεια τι να κανουμε? θα το παρω αυριο το μεσημερι, αλλα επειδη δουλευω 4-12 θα το δειτε μεθαυριο το πρωι!
σας αφηνω τωρα να παω στο μαγαζι και θα μπω απο εκει παλι!!
boubou έγραψε:μπορει να μην την βλεπει απαραιτητα σαν αφεντικο..αλλα πρεπει να την βλεπει σιγουρα σαν πανω απο αυτην στην ιεραρχια, για να εχουν καλη συμβιωση γι αυτο το ειπα!!Εννοειται οτι το αφεντικο της πρεπει να ασχολειται πολυυυ παραπανω απο εσενα μαζι της!!
Κοριτσια πηρα στο ταχυδρομειο..πηγε το νυφικο εκει και εχει εκτελωνισμο αλλα 80€.. ψυχη βαθεια τι να κανουμε? θα το παρω αυριο το μεσημερι, αλλα επειδη δουλευω 4-12 θα το δειτε μεθαυριο το πρωι!
σας αφηνω τωρα να παω στο μαγαζι και θα μπω απο εκει παλι!!
Λεμονάκι έγραψε:καλέ αφήστε το καημένο να προσαρμοστεί τώρα που είναι μωρό, ο αποχωρισμός είναι δύσκολος αλλά θα το ξεπεράσει γρήγορα. Ασε που πρέπει να μάθει να μένει και μόνο του. Θα το παίρνει πάντα μαζί του ; όχι.
αν μεγαλώσει θα είναι ποιο δύσκολα για αυτό, ας μάθει απο τώρα.
Γρινιάρα μην στεναχωριέσαι που κλαίει δεν είναι τίποτα.
γκρινιαρα έγραψε:
βασικα προτεινα να του την κραταω (τη σκυλιτσα...εεε) ισα για να παει για εναν καφε 'η στο σουπερ...για μια βδομαδα φοβαμαι να την κρατησω...δεν ειχα ποτε μου κατοικιδιο...παρα μονο...ψαρακια,χελωνες και καναρινια...αλλα αυτα δεν πιανονται...
Λεμονάκι έγραψε:γεια σου Ειρήνη
εγώ κούκλες σας αφήνω πάω για καφεδάκι, τα λέμε το βράδυ
Λεμονάκι έγραψε:
εγώ κούκλες σας αφήνω πάω για καφεδάκι, τα λέμε το βράδυ
γκρινιαρα έγραψε:λεμονακι καλα να περασετε!!!!!
ειρηνη δεν παω καλα εδω και πολυυυυυυυυυυ καιρο....
χριστινακι γεια σου!!! καλα να περασετε κι εσεις στη βολτουλα σας!!! εχουν αρχισει τα συμπτωματα της αλεκας ή οχι ακομα???
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης