Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
321 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 321 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλειώ θα σε βάλουμε στην λίστα για την πουτσφράου !!
εσώκλειστη την θες και εσύ; Razz Razz

λουλού εσύ βολική είσαι, αν είναι για μια φορά το μήνα έρχομαι και εγώ καλέ να σε βοηθάω και θα πληρώνομαι απο την Αντα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 M011

γεια σου tina Very Happy

γρινιάρα οι δουλείες δεν τελειώνουν ποτέ Mad εγώ θέλω να αλλάζω τα ρούχα απο τις ντουλάπες πρώτα και μετά να πλένω χαλιά για να τα σηκώσω ..

Εγώ αν το σπίτι δεν είναι καθαρό με πιάνουν τα νεύρα μουΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 M133

αρε Τατιάνα έγραψες πάλι Razz Razz
Αν σκεφτείς είναι όμορφες στιγμές αυτές με το παιδί σου αν και εκείνη την ώρα που το πιάνει η μούρλα του σε τρελαίνει αλλά είναι ωραία !!!

Ελλη προφιτερόλ ε ; καλά το έκανες!!
το είδα πως σε κοιτούσε Laughing Laughing

Δήμητρα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 417472

Τόνια καλό κουράγιο με το μεταπτυχ. και φιλιά στα μικρά σου !!

Λιάνα τι κάνεις ; μάλλον εσύ την θες πραγματικά την πουτσφράου σου !!
να προσέχεις !!

Αγάπη γειααα !!! Very Happy

Ευη γιούχου !!! καπούτσο πίνεις ;

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:

ευακι μου ζηλευω θελω και εγω απο το καφεδακι που πινεις

εφτασεεεεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:

Ευη γιούχου !!! καπούτσο πίνεις ;

γιούχουυυυυυ ναι ναι!!!καπούτσο! Very Happy

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλως τα κοριτσια μας!!!!!
ευουλι και εγω καπουτσο εκανα και καθομαι στο μπαλκονι(το καθαρο Razz )
λεμονακι μυρωδατο ειδες τυχερη που ειμαι και εγω με τα γυναικολογικα μου????δεν εχω αφησει και κατι που να μην το παθω.....
μαρινακι τον επεισες τον αντρουλη τελικα????

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λουλου ο τροχός γυρνάει Wink

εμένα συνέχια ανεβοκατεβαίνει η αρκούδα στο μπαλκόνι και δεν μπορώ να το έχω πάντα καθαρό...
καθαρίζω και σε μια ώρα χάλια πάλι αλλά δεν πειράζει Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια πάντως μεγάλη υπόθεση ο καλός καιρός!εγώ σήμερα απ'τις 11 περίπου που κάθισα στο μπαλκόνι ακόμη εδώ είμαι...δεν μου κάνει αίσθηση να μπω μέσα... Very Happy

loulou_29

loulou_29
Λεμονάκι έγραψε:λουλου ο τροχός γυρνάει Wink

εμένα συνέχια ανεβοκατεβαίνει η αρκούδα στο μπαλκόνι και δεν μπορώ να το έχω πάντα καθαρό...
καθαρίζω και σε μια ώρα χάλια πάλι αλλά δεν πειράζει Very Happy

αντε να δουμε ποτε θα γυρισει απο την μερια μας........ confused No confused No
δεν πειραζει ας το λερωνει Very Happy

goldangel1990

goldangel1990
καλησπέρα κοριτσάκια μου,εγω σημερα πηγα πρωτη φορα στο κολυμπι μου,τι ωραϊα που ηταν!!! Very Happy Very Happy ηρεμω παντα με το νερο,αν και ειμαι ζωδιο της φωτιας(λεων)!!!
σε 2 μερουλες θα παω και στον γιατρουδακο μου να μας δει,και να μου γραψει και τις αναλυσεις που πρεπει να κανω..αντι ΝΑ ΑΓΩΝΙΩ,ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ..!!ΔΕΝ ξερω τι γινετε!!εχω ξεφυγει Very Happy Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την goldangel1990 στις Τετ Απρ 25, 2012 6:19 am, 1 φορά

loulou_29

loulou_29
evi27 έγραψε:κορίτσια πάντως μεγάλη υπόθεση ο καλός καιρός!εγώ σήμερα απ'τις 11 περίπου που κάθισα στο μπαλκόνι ακόμη εδώ είμαι...δεν μου κάνει αίσθηση να μπω μέσα... Very Happy

ο ηλιος και η ζεστη σου φτιαχνουν την διαθεση sunny sunny sunny sunny
το μονο κακο παλι τωρα το καλοκαιρι οτι δεν θα μπορω να κανω μπανακι στην θαλασσα γαμωτοοοοο

loulou_29

loulou_29
goldangel1990 έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου,εγω σημερα πηγα πρωτη φορα στο κολυμπι μου,τι ωραϊα που ηταν!!! Very Happy Very Happy ηρεμω παντα με το νερο,αν και ειμαι ζωδιο της φωτιας(λεων)!!!
σε 2 μερουλες θα παω και στον γιατρουδακο μου να μας δει,και να μου γραψει και τις αναλυσεις που πρεπει να κανω..αντι ΝΑ ΑΓΩΝΙΩ,ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ..!!ΔΕΝ ξερω τι γινετε!!εχω ξεφυγει Very Happy Very Happy

γεια σου εβελιν!!!!!
ουτε να αγωνιεις ουτε να αγχωνεσαι....ολα θα ερθουν στην ωρα τους,θα το δεις!!!!!!!! Wink

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ σήμερα πήρα τον καφέ μου με παρέα εκτός σπιτιού Laughing
με τόσο καλό καιρό Εύη μετά απο έναν χαζό χειμώνα που να θες να μπεις μέσα sunny sunny sunny sunny

λουλού αχ να είναι καλά και δεν με νοιάζει !!

Εβελιν ενθουσιάζεσαι γιατί σιγά σιγά μπαίνεις σε ένα δρόμο που θα σου δείξει τι είναι αυτό που εμποδίζει τις προσπάθειες σας, και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και γιατί δεν κάνει να κάνεις μπάνιο ;

loulou_29

loulou_29
Λεμονάκι έγραψε:και γιατί δεν κάνει να κάνεις μπάνιο ;

για να μην αρπαξω κανενα κρυωμα-μικροβιο και κανω καμμια υδροσαλπιγγα παλι......και τοτε θα παμε για αφαιρεση της σαλπιγγας γιατι αλλη αγωγη δεν μπορουμε να παρουμε Mad
καταπληκτικα ε????

goldangel1990

goldangel1990
λεμονάκι μου ισως απλα ξεγνιασά,ο αντρας μου εχει ενα καλο σπέρμα,οι γενικές μου ηταν καλες,το τεστ παπανικολαου μια χαρα,ο υπερυχος τελειος!!μου εμεινε να κανω αυτο με την προλακτινη κτλ Very Happy Very Happy Very Happy δοξασει ο θεος!!! Very Happy

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:

για να μην αρπαξω κανενα κρυωμα-μικροβιο και κανω καμμια υδροσαλπιγγα παλι......και τοτε θα παμε για αφαιρεση της σαλπιγγας γιατι αλλη αγωγη δεν μπορουμε να παρουμε Mad
καταπληκτικα ε????

τα καλύτερα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 M184
πως καταλάβατε οτι είναι υδροσλ. ;
με την σαλπιγγογραφία ή δεν περνούσε το σκιαγραφικό απο την σάλπιγγα και έκανες μετά άλλη εξέταση και φάνηκε ;

Εβελιν η προλακτίνη δεν είναι τίποτα, και η τιμή να μην είναι καλή ρυθμίζεται εύκολα !!! μην σε ανησυχεί καθόλου !!

loulou_29

loulou_29
Λεμονάκι έγραψε:
loulou_29 έγραψε:

καταπληκτικα ε????

με την σαλπιγγογραφία ή δεν περνούσε το σκιαγραφικό απο την σάλπιγγα και έκανες μετά άλλη εξέταση και φάνηκε ;

Εβελιν η προλακτίνη δεν είναι τίποτα, και η τιμή να μην είναι καλή ρυθμίζεται εύκολα !!! μην σε ανησυχεί καθόλου !!

την πρωτη φορα ειχα κυστη στην ωοθηκη και αφου δεν υποχωρουσε με την αγωγη πηγαμε σε χειρουργειο και τα βρηκε ολα μπροστα του.....και την δευτερη φορα ειχα τρομερους πονους και καραφανηκε στον υπερυχο πηρα λοιπον παλι αγωγη δεν υποχωρησε καθολου και αντιθετως μεγαλωσε και ετσι ημουν ολο το καλοκαιρι με την κοιλια στον ηλιο για να ψηθει και να υποχωρησει μαζι βεβαια με την βοηθεια της παναγιας γιατι τον σεπτεμβρη που πηγα ειχε εξαφανιστει......απο τοτε προσεχουμε τα νερα και τα κρυα γενικοτερα confused

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουζουνες μου ολες εδω ειστε..εεε???ακομα παλευω με το καθαρισμα...

ηρθε και ο αντρουλης μου αλλα αντι να πιουμε καφε στη βεραντα θα παει να καθαρισει το τουτου...

τι σπαριλα ειναι αυτη καλε...λες και ειμαι στο στρατο και κανω αγγαρεια αισθανομαι... Razz Razz Razz Razz

loulou_29

loulou_29
γκρινιαρα έγραψε:ζουζουνες μου ολες εδω ειστε..εεε???ακομα παλευω με το καθαρισμα...

ηρθε και ο αντρουλης μου αλλα αντι να πιουμε καφε στη βεραντα θα παει να καθαρισει το τουτου...

τι σπαριλα ειναι αυτη καλε...λες και ειμαι στο στρατο και κανω αγγαρεια αισθανομαι... Razz Razz Razz Razz

απαπαπαπα αστα βρε κοριτσακι μου φτανει για σημερα.....και αυριο μερα ειναι!!!!!! Wink

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
loulou_29 έγραψε:

καταπληκτικα ε????

την πρωτη φορα ειχα κυστη στην ωοθηκη και αφου δεν υποχωρουσε με την αγωγη πηγαμε σε χειρουργειο και τα βρηκε ολα μπροστα του.....και την δευτερη φορα ειχα τρομερους πονους και καραφανηκε στον υπερυχο πηρα λοιπον παλι αγωγη δεν υποχωρησε καθολου και αντιθετως μεγαλωσε και ετσι ημουν ολο το καλοκαιρι με την κοιλια στον ηλιο για να ψηθει και να υποχωρησει μαζι βεβαια με την βοηθεια της παναγιας γιατι τον σεπτεμβρη που πηγα ειχε εξαφανιστει......απο τοτε προσεχουμε τα νερα και τα κρυα γενικοτερα confused

αχ!βρε κοριτσακι τι τραβας κι εσυ με τα γυναικολογικα σου...τι να πω...ευχομαι να μην ξαναεμφανιστει το προβλημα και συντομα να αποκτησεις το πολυποθητο σπορακι!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 M020ουφ, εριξα και το ξεσκονισματακι μου, εκανα και την γυμναστική μου.. μου κοπηκε η αναπνοη!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 M103εχω χάσει την φόρμα μου!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 M097.. εκανα και το μπανακι μου και ειμαι σετ με το σπιτι..και οι δυο μες στην καθαριοτητα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 M121

φαγαμε κιολας.. και τωρα ηρθε η ωρα να αραξω εδω παρειτσα. μεχρι να παω στο μαγαζι!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 M129

λεμονακι κι εγώ το ιδιο παθαινω με το σπιτι και τον κοντο.. απο το μεσα εξω δν μενει καθαρο πανω απο 3 ωρες Razz Razz

Πωπω πολυ ζορι ρε γμτ τραβαμε εμεις οι γυναικες!!! .. δν ηξερα οτι βοηθαει και η ζεστη σε ολο αυτο παντως!! Ελπιζω να ηταν τα τελευταια και τωρα να παρεις χαρα μονο απο το γυναικολογικο σου συστημα!! Wink

Ευη θελω κι εγω καπουτσο!!! θα κανω υπομονη καμια ωρα που θα κατεβω κεντρο να παρω ενα περιποιημένο!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 M066

Αγαπη τελικα θα πατε βολτουλα?

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:ζουζουνες μου ολες εδω ειστε..εεε???ακομα παλευω με το καθαρισμα...

απαπαπαπα αστα βρε κοριτσακι μου φτανει για σημερα.....και αυριο μερα ειναι!!!!!! Wink

σε λιγο θα τα παρατησω γιατι βαρεθηκα...θα κανω και αυριο καποια και την παρασκευη...μεχρι το σαββατο θα εχω ξεστρωσει...μετα ολο βεραντα,ηλιο και καπουτσο που λενε και τα κοριτσια... Razz Razz Razz

loulou_29

loulou_29
γκρινιαρα έγραψε:
loulou_29 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
loulou_29 έγραψε:

καταπληκτικα ε????

αχ!βρε κοριτσακι τι τραβας κι εσυ με τα γυναικολογικα σου...τι να πω...ευχομαι να μην ξαναεμφανιστει το προβλημα και συντομα να αποκτησεις το πολυποθητο σπορακι!!!!

σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!!!!σε ολες μας να ερθει το συντομοτερο...τ'ακους κυριε πελαργε??????

loulou_29

loulou_29
γκρινιαρα έγραψε:
loulou_29 έγραψε:

σε λιγο θα τα παρατησω γιατι βαρεθηκα...θα κανω και αυριο καποια και την παρασκευη...μεχρι το σαββατο θα εχω ξεστρωσει...μετα ολο βεραντα,ηλιο και καπουτσο που λενε και τα κοριτσια... Razz Razz Razz

ετσι μπραβο!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 M114

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ο αντρας μου ειναι ακομα αραγμενος στον καναπε μαλλον δεν πειθετε να παμε βολτα οποτε σε λιγο θα βγω εγω να κανω την βολτα μου με τον εκτορακο μου

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λουλού μια χαρά δλδ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 15 M133 απο δω και πέρα να μην εμφανιστεί τίποτα μόνο σποράκια Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις