426 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 Τετ Απρ 25, 2012 11:36 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:boubou έγραψε:Ευακι μου τι να κανουμε να σου ανεβασουμε την διαθεση???πες μου!!!
μακάρι να 'ξερα κούκλα μου!μάλλον λόγω αλέκας τώρα!δεν βαριέσαι θα περάσει!
γκρινιαρα έγραψε:evi27 έγραψε:boubou έγραψε:Ευακι μου τι να κανουμε να σου ανεβασουμε την διαθεση???πες μου!!!
μακάρι να 'ξερα κούκλα μου!μάλλον λόγω αλέκας τώρα!δεν βαριέσαι θα περάσει!
ασχετο αλλα ξεχασα να σου πω...τα τσουρεκια σου εκαναν παταγο!!!!μου εχουν ζητησει αλλα 3 ατομα τη συνταγη...απο βδομαδα θα κανω μια δοση ακομα γιατι ενα μου εμεινε κι αυτο το΄χω καταψυξη...και παλι σ'ευχαριστω!!!!
boubou έγραψε:Δν μπορω να πω οτι δν καταλαβαινω.. καθε μηνα ετσι ειμαι.. με πιαναν που με πιαναν οι μαυρες μου ουτως η αλλως...τωρα με πιανουν για ενα παραπανω λογο!!Το καλο ειναι οτι περναει μαζι με την αλεκα και μετα η ελπιδα μας ανεβαζει την διαθεση!!!! ελπιζω εσενα να σου περασει γρηγοροτερα ακομη!!!
γκρινιαρακι κι εγω δανειστηκα ενα απο μια φιλη αλλα δν θυμαμαι καθολου πως λεγεται.. ειναι απο μια τριλογια..κατι με τριανταφυλλο εχουν ολοι οι τιτλοι!πηρα το δευτερο της τριλογιας..μου αρεσε καλυτερα η περίληψη χιιχιχιχ
dim1 έγραψε:εσυ εισαι εγκυος η εισαι στην προσπαθεια?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης