Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
292 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 292 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Ntoritsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κάνουμε ελεύθερα από τον Σεπτέμβριο, χωρίς όμως να κοιτάζουμε μέρες κλπ. Με υπολογισμό γόνιμων είμαστε από Δεκέμβριο. Οπότε συνολικά 8 μήνες. Απλά αυτόν τον μήνα νιώθω λίγο διαφορετικά. Μπορεί να είναι και από την επιθυμία βέβαια! Το καλό είναι ότι διαβάζοντας ιστορίες από εσάς εδώ στο site κατάλαβα ότι πολλές φορές βλέπουμε αυτά που θέλουμε, οπότε κάπως έχω καταφέρει να το κοντρολάρω αν δω κανένα σύμπτωμα.
Φαντάσου τον περασμένο μήνα είχα μια μέρα καφέ λίγο που σταμάτησε και λέω όπα εμφύτευση! Μετά από δύο μέρες ήρθε κανονικά περίοδος.
Όπως καταλαβαίνεις δεν θέλω να χαίρομαι γιατί την τελευταία φορά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.
Οπότε ξέρω πως ανά πάσα στιγμή θα έρθει. Τουλάχιστον, το ότι ξέρω πότε είχα ωορρηξία δεν θα με βοηθήσει (ΑΝ ΑΝΤΕΞΩ μέχρι Τετάρτη) να καταλάβω αν είναι όντως καθυστέρηση με νόημα? Υπάρχει περίπτωση να έρθει περίοδος πιο μετά από 14 μέρες μετά την ωορρηξία?
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

marpas

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας και απο εμενα κοριτσια!ευχομαι με το καλο σε οσες περιμενουν μπεμπε!ειμαι καινουργια στην παρεα!ειπα να γραψω και εγω...μπας και ξεαγχωθω!εμεις προσπαουμε για παιδακι εδω και πεντε μηνες μονο τις γονιμες.αλλα ακομα τιποτα!περιμενω και εγω περιοδο την δευτερα ntoritsa οπως και εσυ,αλλα δεν εχω κανενα απολυτως συμπτωμα!αυτα που αναφερεις παντως θα μπορουσε να ειναι και συμπτωματα για μπεμπε,ετσι οπως τα διαβαζω και χωρις να εχω εμπειρια βεβαια.γιατι δεν πας να κανεις μια χοριακη;

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ντοριτσα,έλα κανε υπομονη,μαζι ΔΕΝ θα περιμένουμε την περίοδο.Καλα είναι τα συμπτώματα,αν κ εγω ποτε δεν κοιταω θερμοκρασία.
Κανε υπομονη μαζι μου κ θα δούμε τι θα γίνει,ναι;;;;

Ntoritsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
tatijana ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, μακάρι να είσαι (και) εσύ!!! Very Happy

marpas καλωσόρισες και εσύ και σου εύχομαι το ίδιο!!!

Η χοριακή θα δείξει λες? Έλεγα να κάνω λίγη υπομονή για να μην στενοχωρηθώ μωρέ. Και αν δεν έρθει όταν πρέπει να κάνω τεστ σπίτι και αν δείξει αρνητικό τότε να πάω...

Εσείς έχετε κάνει τεστ? Νομίζω tatijana το έκανες το λάθος αν θυμάμαι καλά από αυτά που διάβασα πριν γραφτώ??

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υπάρχουν πολλές πιθανότητες για τα πάντα, να έρθει πριν ποιο μετά... αλλά μην σκέφτεσαι τόσα πολλά γιατί άδικα κουράζεις το μυαλό σου και αυξάνεις το άγχος σου.
Συμβουλή μου να κάνεις ένα τεστ παπ και να συζητήσεις μαζί του οτι απορία έχεις. Είναι καλύτερα έτσι παρά να ακούς εμάς γιατί μπορεί να πούμε κάτι λάθος που θα σε τρομάξει.

Πάνω απο όλα όμως σου εύχομαι να είσαι ήδη έγκυος !!!

πρέπει να κλείσω για λίγο..
τα λέμε αργότερα !!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Παρ Απρ 27, 2012 5:01 am, 1 φορά

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ntoritsa έγραψε:tatijana ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, μακάρι να είσαι (και) εσύ!!! Very Happy

marpas καλωσόρισες και εσύ και σου εύχομαι το ίδιο!!!

Η χοριακή θα δείξει λες? Έλεγα να κάνω λίγη υπομονή για να μην στενοχωρηθώ μωρέ. Και αν δεν έρθει όταν πρέπει να κάνω τεστ σπίτι και αν δείξει αρνητικό τότε να πάω...

Εσείς έχετε κάνει τεστ? Νομίζω tatijana το έκανες το λάθος αν θυμάμαι καλά από αυτά που διάβασα πριν γραφτώ??

Ναι,την ίδια βλακεία είχα κάνει κ στον γιο μου κ τελικά ήμουν έγκυος και τώρα είναι 15 μηνών σχεδόν,δεν τα εμπιστεύομαι μέχρι νεοτερας.

Ntoritsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σε ευχαριστώ Λεμονάκι! Έχεις δίκιο, δεν πρέπει να αγχώνομαι.. Να έρθει για την περίοδο μιλούσα!
Μιλάμε ξανά!

Ntoritsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Να ξαναμιλήσουμε tatijana, θέλω πολύ να δω τι έγινε και με σένα! Σου εύχομαι πραγματικά να είσαι έγκυος και να κάνεις ένα αδερφάκι στον γιο σου!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ntoritsa έγραψε:Να ξαναμιλήσουμε tatijana, θέλω πολύ να δω τι έγινε και με σένα! Σου εύχομαι πραγματικά να είσαι έγκυος και να κάνεις ένα αδερφάκι στον γιο σου!

Ευχαριστω κούκλα μου,εδω θα είμαστε να μπαίνεις συχνά να ξεχνιεσαι....καλη μας αναμονή ναι;

marpas

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ντοριτσα βρες να κανεις κατι δημιουργικο το σαβ-κο για να ξεχαστεις και να μην αγωνιας!εγω ευτυχως εχω να παω σε ενα γαμο στη ζακυνθο και ελπιζω να ξεχαστω!αν και δε νομιζω να εγινε κατι.....ετσι περασε και αυτος ο μηνας!

Ntoritsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια, εννοείται ότι θα μπαίνω, ήδη αισθάνομαι καλύτερα που σας μίλησα! Ελπίζω να τα λέμε συχνά από δω και πέρα!! Φιλιά πολλά, τα λέμε την Δευτέρα να δούμε σε ποια ΔΕΝ θα έρθει!! Καλό Σαβ/κο!!!

Ntoritsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
marpas, να περάσεις υπέροχα στη Ζάκυνθο και έυχομαι να ξεχαστείς! Μην είσαι αρνητική, ούτε θετική φυσικά, δεν ξέρεις τι έχει γίνει! Φιλιά πολλά!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου τη κανετε??? εγω οχι πολυ καλα απο την τεταρτη νιωθω τσιμπιες χαμηλα στην κοιλια και σημερα ποναει πολυ η μεση μου νιωθω οτι κοβομαι στα δυο χαλια ειμαι

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τσούπρες μπήκα τσακ μπάμ , γιατί γεύγω για καφεδάκι έξω !

δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα , μόνο έψαξα και είδα το πολυπόθητο νυφικό της έλλης !!!

ελλάκοοοοοοο , είσαι κούκλααααααααα!!!!
άξιζε η υπομονή , είναι τέλειο !!! αντε , με το καλό , η ώρα η καλή να το φχαριστηθείς ! πραγματικά υπέροχο !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 654316

μήνυμα για την εύη : ευάκι , το προφιτερόλ ήταν τέλειοοοοο ! τα συγχαρητήρια μου !!! την επόμενη φορά θα κάνω ολόκληρη τη δόση , ξετρελλαθήκαμε !!! φιλάκια

κορτσούδια , ελπίζω να είστε καλά όλες ! τα λέμε το βραδάκι μαλλον... φιλάκια σε όλες σας !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 417472

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσια μπηκα για λιγο να σας διαβασω και να ξαναβγω γιατι περιμενω κοσμο!!!!!!!!
Καλως ηρθανε τα καινουργια κοριτσια μας και με το καλο να κρατησετε πολλα Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! στα χερια σας!!!!!!!
Ελλουκο μου ακομα πιο τελειο το νυφικουλι πανω σου!!!!!!!ασε τον κορσε ετσι γιατι βλεπω μεχρι το γαμο να εισαι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 990599 με το καλο κοριτσακι μου και παντα ευτυχισμενοι να ησαστε!!!!!!
Γκρινιαρουλα μου επιτελους καλη ξεκουραση να εχεις!!!!!!
Μαρινακι γιατι κοριτσι μου τι επαθες???

loulou_29

loulou_29
kleio123 έγραψε:τσούπρες μπήκα τσακ μπάμ , γιατί γεύγω για καφεδάκι έξω !

δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα , μόνο έψαξα και είδα το πολυπόθητο νυφικό της έλλης !!!

ελλάκοοοοοοο , είσαι κούκλααααααααα!!!!
άξιζε η υπομονή , είναι τέλειο !!! αντε , με το καλό , η ώρα η καλή να το φχαριστηθείς ! πραγματικά υπέροχο !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 654316

μήνυμα για την εύη : ευάκι , το προφιτερόλ ήταν τέλειοοοοο ! τα συγχαρητήρια μου !!! την επόμενη φορά θα κάνω ολόκληρη τη δόση , ξετρελλαθήκαμε !!! φιλάκια

κορτσούδια , ελπίζω να είστε καλά όλες ! τα λέμε το βραδάκι μαλλον... φιλάκια σε όλες σας !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 417472

καλο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 438696 κουκλιτσα!!!!!εγω τελικα σημερα θα το κανω που περιμενω και κοσμο!!!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 334590

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λουλου μου δεν ξερω τη εχω αλλα ποναω

ελλη μου τωρα ειδα ολες τις φωτο με το νυφικο σου κοριτσακι μου κουκλα εισαι φτου φτου να μην σε ματιασω με το καλο η ωρα η καλη καλα στεφανα και καλους απογονους σαν το μπεμπακι της φωτο που εβαλα απο κατω για σενα

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 39534130121579327376412

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσακια ποναωωωω νιωθω λες και θα μου ρθει περιοδος η μεση μου εχει κοπει στα δυο pale

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γειά σας κορίτσια;;είναι καμία εδώ;;

Ελλη το νυφικό σου πάει τέλεια! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 654316

Αγάπη το όνειρο που είδες σημαίνει ότι θα γίνει κα΄τι καλό και γρήγορα(διάβασα πολλά και δε θυμάμαι ποιά άλλη το είπε επίσης).Αρα ή η δουλειά ή ο πελαργός!!χαχα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 875502

καλωσορίζω και τα καινούργια κορίτσια!όλες με θετικά τεστάκια εύχομαι!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλοσοριζω κι εγω με τη σειρα μου τα νεα μελη της τρελοπαρεας μας!!!

λουλου,κλειω και αγαπη τι κανετε???

εγω ηπια τον πρωτο φρεντο στη βεραντα...αχ!!!ηταν τελεια.... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 875502

ηρθε και η θεια του αντρα μου και τα λεγαμε...

τωρα παω να Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 93981 τα χαλακια και μετα να μαζεψω νεροχυτη... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 911307

θα πατε πουθενα για πρωτομαγια???κανονισατε???

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:γειά σας κορίτσια;;είναι καμία εδώ;;

Ελλη το νυφικό σου πάει τέλεια! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 654316

Αγάπη το όνειρο που είδες σημαίνει ότι θα γίνει κα΄τι καλό και γρήγορα(διάβασα πολλά και δε θυμάμαι ποιά άλλη το είπε επίσης).Αρα ή η δουλειά ή ο πελαργός!!χαχα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 875502

καλωσορίζω και τα καινούργια κορίτσια!όλες με θετικά τεστάκια εύχομαι!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

γεια σου ζουζουνι!!!εγω ειχε πει τα ιδια για το ονειρο...χιχιχιχιχι!!!!μακαρι να της βγουν και τα δυο αληθινα...και δουλεια και μπεμπε!!!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
γεια σου ζουζουνι!!!εγω ειχε πει τα ιδια για το ονειρο...χιχιχιχιχι!!!!μακαρι να της βγουν και τα δυο αληθινα...και δουλεια και μπεμπε!!!!

καλώς την!!πάντως το αίμα λένε ότι πάντα βγαίνει..ναι μακάρι να είναι και τα 2!!ακόμα δουλειές κάνεις;;

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

καλώς την!!πάντως το αίμα λένε ότι πάντα βγαίνει..ναι μακάρι να είναι και τα 2!!ακόμα δουλειές κάνεις;;

κατι ψιλολογια συμμαζευω οχι κατι το ιδιαιτερο...ευτυχως οι χοντρες και δυσκολες δουλειες τελειωσαν!!!!απο δευτερα μονο θα σιδερωνω και θα μαγειρευω...εσυ τι κανεις???

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραία!ξεκουράσου τώρα..εμείς θα πάμε να δούμε τη βαφτιστήρα του άντρα μου σε λίγο και ετοιμαζόμαστε..αχ θα ξετρελαθώ πάλι με τη μικρή! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 875502

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:ωραία!ξεκουράσου τώρα..εμείς θα πάμε να δούμε τη βαφτιστήρα του άντρα μου σε λίγο και ετοιμαζόμαστε..αχ θα ξετρελαθώ πάλι με τη μικρή! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 875502

καλα να περασετε ειρηνακι μου!!!παιξε οσο πιο πολυ μπορεις με την πιτσιρικα...μετα θα εισαι πιο αισιοδοξη...ετσι παθαινω κι εγω μολις βλεπω μικρουλικα ανθρωπακια...ξετρελαινομαι... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 - Σελίδα 37 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις