901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 Παρ Απρ 27, 2012 4:50 am
Ntoritsa
Σιωπηλή δύναμη
Κάνουμε ελεύθερα από τον Σεπτέμβριο, χωρίς όμως να κοιτάζουμε μέρες κλπ. Με υπολογισμό γόνιμων είμαστε από Δεκέμβριο. Οπότε συνολικά 8 μήνες. Απλά αυτόν τον μήνα νιώθω λίγο διαφορετικά. Μπορεί να είναι και από την επιθυμία βέβαια! Το καλό είναι ότι διαβάζοντας ιστορίες από εσάς εδώ στο site κατάλαβα ότι πολλές φορές βλέπουμε αυτά που θέλουμε, οπότε κάπως έχω καταφέρει να το κοντρολάρω αν δω κανένα σύμπτωμα.
Φαντάσου τον περασμένο μήνα είχα μια μέρα καφέ λίγο που σταμάτησε και λέω όπα εμφύτευση! Μετά από δύο μέρες ήρθε κανονικά περίοδος.
Όπως καταλαβαίνεις δεν θέλω να χαίρομαι γιατί την τελευταία φορά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.
Οπότε ξέρω πως ανά πάσα στιγμή θα έρθει. Τουλάχιστον, το ότι ξέρω πότε είχα ωορρηξία δεν θα με βοηθήσει (ΑΝ ΑΝΤΕΞΩ μέχρι Τετάρτη) να καταλάβω αν είναι όντως καθυστέρηση με νόημα? Υπάρχει περίπτωση να έρθει περίοδος πιο μετά από 14 μέρες μετά την ωορρηξία?
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Φαντάσου τον περασμένο μήνα είχα μια μέρα καφέ λίγο που σταμάτησε και λέω όπα εμφύτευση! Μετά από δύο μέρες ήρθε κανονικά περίοδος.
Όπως καταλαβαίνεις δεν θέλω να χαίρομαι γιατί την τελευταία φορά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.
Οπότε ξέρω πως ανά πάσα στιγμή θα έρθει. Τουλάχιστον, το ότι ξέρω πότε είχα ωορρηξία δεν θα με βοηθήσει (ΑΝ ΑΝΤΕΞΩ μέχρι Τετάρτη) να καταλάβω αν είναι όντως καθυστέρηση με νόημα? Υπάρχει περίπτωση να έρθει περίοδος πιο μετά από 14 μέρες μετά την ωορρηξία?
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!