801 Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιαν 04, 2013 3:32 pm
cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλη χρονια φιλες μου!!!να χαιρομαστε τα μπεμπακια μας!ευχομαι υγεια και ευτυχια στην καθε μια ξεχωριστα!πως τα περασατε??εμεις πολυ ωραια..και βολτες βγηκαμε, και επισκεψεις πηγαμε παααρα πολλες και ο μικρουλης μας ηταν το καλυτερο παιδι!μονο που αλλαξε το προγραμμα του,λογω του οτι δεν κοιμαται ευκολα το βραδυ σε ξενο σπιτι και αναγκαστικα ξενυχταγε συνηθισε τωρα να κοιμαται 11.30-12 το βραδυ και το πρωι τον ξυπναω με το ζορι στις 9 για να πιει γαλα!απο δευτερα που παμε για δουλεια και εμεις θα επιστρεψουμε στους ρυθμους μας σιγα σιγα.
τις τελευταιες μερες τωρα ολο "τρωγεται" με τα ουλα και τα δοντακια τα οποια δεν λενε να βγουνε να ηρεμησει ο καημενουλης.με το χερι μου ενιωσα σημερα ενα πανω και ενα κατω αλλα οπτικα δεν φαινονται ακομα.παντως ολο βαζει συνεχεια την γλωσσα του και κανει παραξενα σχηματα και ηχους με τα χειλια του (σαν να τον ενοχλει κατι) και εχει πολυ πλακα!
αντε να μαζευτουμε παλι,τελειωσαν οι γιορτες περιμενω νεα σας.πολλα φιλια!!!
τις τελευταιες μερες τωρα ολο "τρωγεται" με τα ουλα και τα δοντακια τα οποια δεν λενε να βγουνε να ηρεμησει ο καημενουλης.με το χερι μου ενιωσα σημερα ενα πανω και ενα κατω αλλα οπτικα δεν φαινονται ακομα.παντως ολο βαζει συνεχεια την γλωσσα του και κανει παραξενα σχηματα και ηχους με τα χειλια του (σαν να τον ενοχλει κατι) και εχει πολυ πλακα!
αντε να μαζευτουμε παλι,τελειωσαν οι γιορτες περιμενω νεα σας.πολλα φιλια!!!