Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
364 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 364 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 34]

801ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιαν 04, 2013 3:32 pm

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλη χρονια φιλες μου!!!να χαιρομαστε τα μπεμπακια μας!ευχομαι υγεια και ευτυχια στην καθε μια ξεχωριστα!πως τα περασατε??εμεις πολυ ωραια..και βολτες βγηκαμε, και επισκεψεις πηγαμε παααρα πολλες και ο μικρουλης μας ηταν το καλυτερο παιδι!μονο που αλλαξε το προγραμμα του,λογω του οτι δεν κοιμαται ευκολα το βραδυ σε ξενο σπιτι και αναγκαστικα ξενυχταγε συνηθισε τωρα να κοιμαται 11.30-12 το βραδυ και το πρωι τον ξυπναω με το ζορι στις 9 για να πιει γαλα!απο δευτερα που παμε για δουλεια και εμεις θα επιστρεψουμε στους ρυθμους μας σιγα σιγα.
τις τελευταιες μερες τωρα ολο "τρωγεται" με τα ουλα και τα δοντακια τα οποια δεν λενε να βγουνε να ηρεμησει ο καημενουλης.με το χερι μου ενιωσα σημερα ενα πανω και ενα κατω αλλα οπτικα δεν φαινονται ακομα.παντως ολο βαζει συνεχεια την γλωσσα του και κανει παραξενα σχηματα και ηχους με τα χειλια του (σαν να τον ενοχλει κατι) και εχει πολυ πλακα!
αντε να μαζευτουμε παλι,τελειωσαν οι γιορτες Sad περιμενω νεα σας.πολλα φιλια!!!

802ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Ιαν 05, 2013 3:12 pm

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!!

τΙ κανετε????

εμεις περα οτι μεγαλωνουμε ,περασαμε μια ιωση που χτυπησε 40αρι πυρετο και ταλαιπωρηθηκε πολυ!!!!σημερα καναμε το αλμα καλλιτερευσης και ειναι ηδη πολυ καλυτερα το μωρο μου!!Ομως...με αντιβιωση,σιροπι για βηχα και οταν χρειαστει αντιπυρετικα...!

Περαν της ιωσης ομως θηριευουμε για τα καλα!!!!

Κανουμε γεια σου,παλαμακια και κουπεπε με ανεση πλεον...αλλα οταν εχουμε ορεξη Rolling Eyes

Γελακια,χαδακια,χορευουμε...κουνιεται ρυθμικα σε τραγουδακια η παει σαν βαρκουλα μια δεξια,μια αριστερα αχαχχαα Razz

Απο δοντακια μηδεν εμφανιση,ομως ειναι τιγκα στο πρηξιμο και οτι βρει το δαγκωνει....οπως και το σαγονι μου...ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy (ΚΟΥΚΟΥΒΑ)
...να δουμε ποτε θα βγαλει να ηρεμησει λιγο και ποσα θα βγαλει μαζι....το κοβω να τα βγαζει δυο-δυο!!! Wink

Περασαμε ομορφες ησυχες ,οικογενειακες γιορτες....αν δεν αρρωσταιναμε θα ηταν σουπερ...τωρα κολλησε ο μπαμπας της αλλα ευτυχως δεν κανει πυρετο!!!!

Επισης η μπουμπου αγαπα τον υπνο στο πλαι μονο απ οτι φαινεται μιας και δεν κοιμηθηκε καθολου μπρουμητα ως τωρα....

Καθεται παιζει και στο παρκο και λιγο στην περπατουρα,στο καθισμα της,στο καροτσι,παντου!Και οταν βαρεθει με καλει...ΜΑΜΑΜΑΜΑΜΑΜΑΜΑΜΑ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Απο κιλα ηταν πριν 15 μερες 9600 ,τρωει κοτουλα,μοσχαρι,της εδωσα και αρνακι...τραχανα,ζυμαρικα,λαχανικα,κρεμες κτλ!!!!!επισης εφαγε και αυγουλακι(κροκο)...ολα της αρεσουν προς το παρον.....λιγο το χυμο δεν πολυ πινει...κατα τ αλλα εχει μπουτακια για ρουφηγμααααααααα!!!!

Καλη χρονια και παλι να εχουμε κοριτσαρες και υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

803ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιαν 11, 2013 1:20 pm

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειά σας μανούλεεεες!!! Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και πολλά πολλά γλυκά χαμογελάκια! Very Happy
Επιτέλους αξιωθήκαμε να πάμε παιδίατρο να κάνουμε και τα εμβόλια που χρωστούσαμε.Τα επόμενα μόλις χρονίσει ο μικρός Wink
Μετρηθήκαμε κιόλας...72 εκ.ύψος, 47,5 περ.κεφαλής και 10.600 βάρος ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 606100 χαχαχαχαχαχαχα!!!!
Κι εγώ να ρωτάω με ανησυχία την παιδίατρο μήπως να του κάνω καμία εξέταση για σίδηρο γιατί δεν τρώει σχεδόν τίποτα άλλο πέρα του δικού μου γάλακτος... Ω ναι, έχω και αυτό το πρόβλημα ακόμα. Το μπιμπερό ούτε να το δει ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 654655 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον! Ό,τι θέλει με κάνει ο μικρός μου τελικά Sad Φυσικά η απάντηση της παιδιάτρου ήταν πως το πρόβλημα μάλλον το έχω εγώ που δεν βλέπω πόσο ζωηρό και δραστήριο είναι το παιδί μου.
Αυτά τα νέα μας...
Σας αφήνω γιατί άρχισε η γκρινίτσα από το εμβόλιο.
Φιλάκια σε όλεεεες!!!

804ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Ιαν 14, 2013 12:08 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια κ καλή χρονιά σε όλες! Πάντα με υγεία για μας, τ'αγαπημένα μας πρόσωπα κ φυσικά κ τα μωράκια μας!!!

Είπα αν κ το έχουμε σχεδόν 'εξαφανίσει' το παρεάκι να μπω κ εγώ να δώσω το στίγμα μου.
Είμαστε καλά λοιπόν, μεγαλώνουμε, έχουμε ζωηρέψει πάρα πολυ, μπουσουλάμε κ θέλουμε όλη την ώρα να σηκωνόμαστε όρθιοι!
Τρελενόμαστε για το laptop, το handfree κ το remote control!
Έχει ήδη ο μπεμπούκος 2 δοντάκια κ ένα που φάνηκε που βγαίνει πάνω αυτή τη φορά Smile
Επιτέλους τρώει τη φρουτόκρεμα κ τώρα προσθέσαμε κ πορτοκάλι. Και με το μεσημεριανό κανένα πρόβλημα!
Τώρα θα προσθέσω σιγά-σιγά γιαούρτι στραγγιστό κ αβγό! Εσείς τους δίνετε ήδη;
Πήγαμε την Πέμπτη στην παιδίατρο κ μας βρήκε μια χαρά! 8790 κ 77 εκ!!! Smile
Να είστε όλες καλά κ να χαιρόμαστε τα μωράκια μας την κάθε στιγμή cheers

805ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Ιαν 14, 2013 2:48 pm

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
buttonaki έγραψε:Γεια σας κορίτσια κ καλή χρονιά σε όλες! Πάντα με υγεία για μας, τ'αγαπημένα μας πρόσωπα κ φυσικά κ τα μωράκια μας!!!

Είπα αν κ το έχουμε σχεδόν 'εξαφανίσει' το παρεάκι να μπω κ εγώ να δώσω το στίγμα μου.
Είμαστε καλά λοιπόν, μεγαλώνουμε, έχουμε ζωηρέψει πάρα πολυ, μπουσουλάμε κ θέλουμε όλη την ώρα να σηκωνόμαστε όρθιοι!
Τρελενόμαστε για το laptop, το handfree κ το remote control!
Έχει ήδη ο μπεμπούκος 2 δοντάκια κ ένα που φάνηκε που βγαίνει πάνω αυτή τη φορά Smile
Επιτέλους τρώει τη φρουτόκρεμα κ τώρα προσθέσαμε κ πορτοκάλι. Και με το μεσημεριανό κανένα πρόβλημα!
Τώρα θα προσθέσω σιγά-σιγά γιαούρτι στραγγιστό κ αβγό! Εσείς τους δίνετε ήδη;
Πήγαμε την Πέμπτη στην παιδίατρο κ μας βρήκε μια χαρά! 8790 κ 77 εκ!!! Smile
Να είστε όλες καλά κ να χαιρόμαστε τα μωράκια μας την κάθε στιγμή cheers

Σόφη μου τί υπέροχα νέα! Ξεπετάχτηκαν για τα καλά τα μπουμπουκάκια μας αυτό το μήνα.Εγώ γιαουρτάκι να σου πω την αλήθεια το δίνω από πιο πριν γιατί δεν μου τρώει καλά...κι ας είναι μπούλης χεχε. Θα του ξεκινήσω τώρα τον κρόκο και γενικά παίρνει "γευσούλες" διάφορες Wink Κι από δοντάκια μια χαρά βλέπω τα πάτε! Πόσο ευτυχισμένες μας κάνουν με τα κατορθώματά τους έ; Πάιζουν την τεχνολογία πάντως στα δάκτυλα Laughing
Πολλά φιλάκια και ας ελπίσουμε να μας κάνει πολλές καλές μέρες ο καιρός να τα τρελάνουμε στις βόλτες για να μην μας τρελάνουν αυτά ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 654316 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 417472

806ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιαν 18, 2013 2:08 pm

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
που ειστε κοριτσιααααααα???????
τι κανουν τα μπουμπουκια σας?
εμεις πηγαμε παιδιατρο προχθες,ολα καλα.πηρε μισο κιλο αυτο το μηνα,αλλα καθολου υψος Sad τωρα ειναι 8.100 και 75 ποντους,απο οτι βλεπω εχουμε μεινει πισω σε ολα και ας τρωμε πιο πολυ απο ολους-ολες σας Sad τι να πω εχει παρει το σκαρι του πατερα του απο τωρα??τρωει τρωει και δεν κολλαει γραμμαριο πανω του!
κατα τα αλλα ετοιμαζουμε και την γαμο-βαπτιση μας σε χαλαρους ρυθμους για τον Μαιο.τα αβαπτιστα της παρεας μας για ποτε λετε οι βαφτισεις??με το καλο μανουλες!
εχουν σκασει και τα δυο κατω δοντακια, ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 654316 πλεον δεν βαζω το δαχτυλο μου μεσα...δαγκωνει τοσο δυνατα που μου αφηνει σημαδι!

φιλακια σε ολες και περιμενω νεααααα!!!!!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 531909

807ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Ιαν 20, 2013 6:02 am

pharmacy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλησπερα κι απο εμας..δεν θυμαμαι αν ευχηθηκα καλη χρονια με υγεια αγαπη κ καλοτυχια.....το 2012 ας εφερε τα θαυματακια μας,,το 13 ν ναι γεμαται με πιο πολλα θαυματα...
εμεις προς το παρον ειμαστε καλα..παιχνιδιαρηδες ησυχοι αλλα κ ζωηροι...
απο μαμ τωρα..πιστευω πως εχω το πιο δυσκολο παιδι αλλα κ το πιο μεγαλοσωμο....τι να πω..μεσημεριανο τρωει μονο κοτοπουλο με αστρακι πατατα καροτο κ λιγο φασολακι η αρακα...γ μοσχαρι ουτε λογος...με τπτ...πιπεριες κρεμμυδια τπτ..απαλες γευσεις..προσπαθω ν του βαζω που κ που καμια τζουρα μοσχαρι μεσα στο συνοθηλευμα...τρωμε γιαουρτακια τα advance με τρελα....1.5 με 2 κυπελακια των 150γρ....κυριως λατρευει αυτο μ γευση φαρινα λακτε κ μαπνανα μηλο...ενω ετρωγε φρουτοκρεμα τωρα την μειωσ πολυ..τι ν πω ..ισως επιεδη του ζ\βαζω κ πορτοκαλι..θα δοκιμασω ξανα κ χωρις αυτο....
απο βαρος 7 μηνων ακριβως ημασταν 10.800 κ 78 ποντους.. ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 328109 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 328109 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 654316 .μεγαλωνει το θηριακι μου κ υτο λατρευω..λεει μαμαμαμαμα......ΜΟΝΟ,,!11κ εγω κουκουβιζω....
1 μαρτη παω δουλεια.....ε κ κοντευω ν παθω κατθλιψη!!το μονο παρηγορο ειναι οτι θ με τρεχει κ θα χασω κ κανα γραμμαριο..αυτα τα νεα μας..χαιρομαι που ολα τα μαγιατικα παιδακια μας ειναι καλα κ παρακαλω τον θεουλη να τα εχει υπο την προστασια του καθε λεπτο τη ζωουλας τους!!!!!!!!!!να μου τα φιλησετε!!!! Wink Wink

808ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Ιαν 24, 2013 1:38 pm

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα μανουλες!!!
Ελπιζω να εισαστε καλα εσεις και τα ομορφα μωρακια σας!...
Ειχα να μπω καιρο...
Απο το τελος της χρονιας εως τωρα μονο αναποδιες...
Ευτυχως τα παιδακια μου και ο αντρουλης μου ειναι καλα, για τα υπολοιπα γινονται...
8, 1/2 μηνων η μπεμπα μου! Ποσο γρηγορα περναει ο καιρος. Τρομαζω ωρες ωρες...
Τρωει σχεδον τα παντα!!! Κρεμες, σουπες, γιαουρτια και δοκιμαζει ο,τι τρωμε κι εμεις...
Απο βαρος χαμηλα οπως παντα 7.400
Υψος 74
Ειναι πολυ ζωηρη, ολο κατι κανει και κατι λεει... Πλακα εχει..
Κανει και κουπεπε... κουλουρακια και γελαει...
Απο δοντακια τιποτα...
Αυτα τα νεα μας μετα απο τοσο καιρο...
Σας φιλω ολες ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 417472

809ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Ιαν 24, 2013 2:12 pm

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα κορίτσια και απο εμάς!!!
Είμαστε μια χαρα και εμεις μεγαλώνουμε γρήγορα, σηκωνόμαστε πλεον πιανομαστε και κανουμε βηματακια, μπουσουλαμε, φωναζουμε μπαμπααααα!!!!αντε!!!!! και αλλα πολλα!!!Εχει πολυ γέλιο και πλεον καταλαβαίνει τα πάντα!!!
Απο φαγητο τα παμε καλα εκτός απο το μοσχάρι που το τρώει με τα χίλια ζορια...... τώρα θα δοκιμασουμε και αυγουλακι και ψαράκι στην συνέχεια!!! Απο κιλα είμαστε 9.300 και 73 πόντους!
Με τον ύπνο εχουμε θεματακι μιας και ξεπνάει ακόμα μέσα στην νυχτα για μαμ!
Pharmacy ελα να κλάψουμε παρεα 28 Φλεβάρη επιστρέφω και εγω στην δουλειά και απο τώρα με πιάνει κατάθλιψη...αχ αχ!!!! Ευτυχως που θα μπαινει η Ανοιξη και θα βγαίνουμε βολτες, αντε και σκεφτομαι οτι θα βγώ και λίγο απο το σπίτι μιας και ολη μερα είμαι μονη μου!
Απο δοντάκια τίποτα ακόμα!!!Πρησμένα ουλα, μασουλάμε χερακια!!! Αντε να δουμε!!!!
Για βαπτιση σκεφτόμαστε Μαιο μάλλον και θα την κάνουμε το πιο πιθανον στην Αστυπάλαια και ψάχνομαι απο τώρα μιας και θέλω να φτιάξω τα περισσότερα μόνη μου!!!
Αυτά τα νέα μας!!Αντε κοριτσάκια να μπαίνετε πιο συχνά να τα λέμε!!!

Φιλακια σε όλες!!!!!
Καλο βραδάκι!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 893968

810ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Ιαν 24, 2013 2:23 pm

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρινακι μου κι εμενα στην αρχη δεν το ηθελε καθολου το μοσχαρι. Καναμε μια παυση και τωρα της το εβαλα παλι και τρωει...
Την νυχτα κι εμενα ξυπναει παντα για γαλατακι... Κι αρκετες φορες μαληστα...
Θυλαζω ακομα.
Οσο για την βαπτιση, τι ομορφη που ειναι η Αστυπαλαια!
Δεν εχω παει αλλα εχω δει φωτο...
Αντε με το καλο!...

811ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιαν 25, 2013 12:34 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσάκια με τα όμορφα μωράκια!!!
'Ομορφα νέα ακούω για τα μωράκια μας κ χαίρομαι! Να τα έχει πάντα ο Θεούλης καλά!
Ρία μου, άλλο κακό να μη σας βρει! Από δω κ πέρα το 2013 να είναι γεμάτο χαρές κ όμορφες στιγμές!
Μαρινάκι, δε μου τα πες αυτά φιλενάδα...Αστυπάλαια...ουάου...πως κ έτσι; τέλεια!!! Κ εγώ δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα Smile
Pharmacy, σίρουρα δεν έχεις το πιο δύσκολο παιδί στο φαγήτο κ μάλιστα απορώ με τέτοιο βάρος κ ανάπτυξη γιατί αγχώνεσαι... θυμάμαι κ παλιότερα...κ ο μπεμπούλης πάντα ήταν μεγαλόσωμος, καλά δε θυμάμαι; γεννήθηκε κ μεγάλο μωρό! Μην αγχώνεσαι λοιπόν...
Αν σε παρηγορεί ο δικός μου που λογικά τώρα είναι περίπου 9,200 κατά περιόδους έχει άρνηση στο φαγητό σε ΟΛΑ. Έτσι έγινε κ για 3 μέρες αυτή τη βδομάδα! Αφήστε που όποτε τον βάζω στο καρεκλάκι για φαγητό αρχίζει κ νυστάζει κ γκρινιάζει κ πολλές φορές κοιμάται κανονικά ενώ τρώει Shocked
Από γεύσεις... εννοείται ούτε πιπεριές, κρεμμύδια κτλ, δεν του τα χω δοκιμάσει ακόμα!(μεταξύ μας ούτε εγώ τα τρώω αυτά Embarassed ) Αααα, κ τη φαριν λακτέ που του δοκίμασα κ γιαούρτι το βγάζει σαν εμετούλι κ πρέπει τώρα να παρατηρήσω τι τελικά τον πειράζει μήπως έχει κι αυτός καμιά δυσανεξία... αλλά δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα...εγώ κ ο αδερφός μου ήμασταν πολύ δύσκολα παιδιά με το φαγητό, με γάλα μεγαλώσαμε, βέβαια ελπίζω ο μπεμπούλης μου να μοιάσει τον μπαμπά του που έχω μάθει ότι έτρωγε τα πάντα Smile Πιο πολύ κουράζομαι ποθυ παιδεύομαι τόσο ορισμένες μέρες για να φάει! Κ εννοείται ότι όταν τον βγάζω από το καρεκλάκι νυσταγμένο κ τον πάω για ύπνο, μετά του περνάει Shocked
Είναι δύσκολη φάση πάντως, όλη την ώρα θέλει να με βλέπει τριγύρω του, δεν κάθεται πουθενα κ κάτω που τον αφήνω να μπουσουλήσει, πάει λίγο κ μετά στηρίζεται από οπουδήποτε για να σηκωθεί!Από οπουδήποτε! Από την κουρτίνα, τραπεζάκια, τη σκούπα την ηλεκτρική κτλ Rolling Eyes ... έτσι είμαι συνέχεια από πίσω του μήπως πέσει. Κ στην κούνια κ στο πάρκο πάλι το ίδιο κάνει, δεν παίζει, σηκώνεται όρθιος κ χοροπηδάει Shocked

Αυτά! φιλιά στα ζουμερά μικρά μπουτάκια!

812ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιαν 25, 2013 1:47 pm

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σοφακι μου γλυκο σ ευχαριστω για τις ευχουλες!.. Αντε να δουμε!...
Τελειος ο μικρος σου!!! Μπραβο!!!
Γενικα βλεπω ολα τα μωρακια της ομαδουλας μας αναπτυσσονται τελεια!
Η δικια μου υστερει σε βαρος, αλλα ετσι θα ειναι το σκαρι της τι αλλο να ειναι;...
Απο γευσεις, δοκομαζουμε αρκετες τροφες...
Ηθελα να σας ρωτησω για αυγο και ψαρι ποτε σας ειπαν;
Μαρινακι εσεις απο τωρα;..
Ο γιατρος μας ειπε μετα τον 10 μηνα...

813ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιαν 25, 2013 2:01 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και μένα Ρία μου στους 7,5 μήνες ακριβώς που τον πήγα μου είπε να βάλω σιγά-σιγά πρώτα ζυμαρικό-τραχανά με τον οποίο τραχανά αναγουλιάζει Shocked , μετά γιαούρτι στραγγιστό κ τελευταίο μου είπε κρόκο αυγού-καλά βρασμένο, μέρα παρά μέρα!
Εσένα θα την κάνουμε μοντέλο, μην ανησυχείς Very Happy

814ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιαν 25, 2013 2:21 pm

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαχαχα λες;... Very Happy
Ετοιμη την εχω!..
Απο χαρη και τροπο που περπαταει οταν την κραταω.
Πολυ γελιο!..
Ο τραχανας εαν δεν κανω λαθος, εχει κι αυγο μεσα...
Αληθεια ποιο γιαουρτακι του δινεις;

815ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιαν 25, 2013 2:57 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εγώ έτσι νόμιζα για τον τραχανά αλλά ρώτησα κι άλλους κ μου είπαν ότι δεν έχει Shocked
Όσο για γιαουρτάκι μου είπε να του παρω στραγγιστό πλήρες κ όχι τα παιδικά γιατί είπε ότι εκείνα είναι επιδόρπια γιαουρτιού Wink

816ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Ιαν 25, 2013 3:07 pm

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαλλον ετσι θα ειναι Rolling Eyes
Δεν εχω φτιαξει ποτε μου τραχανα. Razz
Εγω της μικρης μου δινω τα advance και τα τσακιζει...
Δεν ειναι κακο, δοκιμασε να του δωσεις, ισως του αρεσουν περισσοτερο και δεν τον πειραξουν οπως το στραγγιστο..

817ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Ιαν 29, 2013 2:10 pm

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια τη κάνετε;;;
Καλη χρονια και απο εμένα!!!
Μεγαλώσαμε κ εμείς γίναμε 9 μησι μηνών!!!
Δεν μπαίνω συχνά στο forum γιατί έχω άρρωστο τον πατέρα μου κ δεν μένει πολύς χρόνος!!! Ζυγιζουμε 9600 και εχουμε 77 εκατοστά ύψος!!!
Τρώμε ολο μας το φαγητό με ιδιαίτερη αδυναμία στο κοτόπουλο με λαχανικά!!!
Δοκιμαζόυμε σιγά σιγα κ νέες γεύσεις βέβαια!!!

818ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Ιαν 29, 2013 3:10 pm

Φρου-Φρου

Φρου-Φρου
Γεια σας και από εμένα. Καιρό έχω να μπω, μεγαλώσανε τα μωράκια μας. Εμείς είμασταν τον προηγούμενο μήνα 8,3 κιλά και 72 εκ. Έχουμε βγάλει 6 δοντάκια, σηκώνεται όρθιος και κάνει βηματάκια...Τα βαφτίσατε εσείς τα ζουζούνια σας? Εμείς όχι ακόμα, την Άνοιξη λέμε. Σας φιλώ όλες.

819ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Ιαν 29, 2013 3:53 pm

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας γλυκες μου!!!
Τι κανουν τα μικρακια σας;
Ποσο χαιρομαι που βλεπω κοριτσια που εχουμε καιρο να μαθουμε νεα τους Very Happy
ΒΟΒΟ ευχομαι περαστικα στον πατερουλι σου και να μην ειναι κατι σοβαρο...
Φρου-φρου μπραβο!!! Very Happy
Τοσα δοντακια!!!
Εμεις ουτε ενα...
Για βαπτιση λεμε για Ιουνιο...

820ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Ιαν 30, 2013 1:53 am

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημέρα!!!εχω να σας πω κ κάποιο άλλο νέο μόλις σημερα έμαθα οτι ειμαι έγκυος στο δεύτερο!!!
Έχω μείνει δεν το περίμενα καθόλου!!

821ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Ιαν 30, 2013 1:55 am

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΒΟΒΟ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!! ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.. ΓΙΝΑΜΕ 8 ΜΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ (ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ) ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΠΟ ΜΑΣ...... ΤΕΜΠΕΛΑΑΑΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 328109

822ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Ιαν 30, 2013 4:23 am

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
BOBO έγραψε:Κορίτσια καλημέρα!!!εχω να σας πω κ κάποιο άλλο νέο μόλις σημερα έμαθα οτι ειμαι έγκυος στο δεύτερο!!!
αχ τι ευχαριστα νεα!!!!!!με το καλο!!!!!!

823ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Ιαν 31, 2013 1:57 pm

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
BOBO έγραψε:Κορίτσια καλημέρα!!!εχω να σας πω κ κάποιο άλλο νέο μόλις σημερα έμαθα οτι ειμαι έγκυος στο δεύτερο!!!
Τι τελεια νεα ειναι αυτα!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 215994
Συγχαρητηρια!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 654316
Ευχομαι να πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ Very Happy

824ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Ιαν 31, 2013 2:07 pm

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οι υπολοιπες μανουλες της παρεας τι κανουν;
Εμεις καλα γενικα..
Εχουμε λιγη γκρινια, αυτα τα δοντια δεν λενε να βγουνε...
Δεν εχει ορεξη για φαγητο αυτες τις ημερες.
Ολη την ωρα στο στηθος την εχω. Μερα νυχτα ρουφαει.
Κατα τ αλλα μια χαρα ζωηρουλα ειναι και παιζουμε και τσιριζουμε.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!! Very Happy

825ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Φεβ 01, 2013 5:04 am

Φρου-Φρου

Φρου-Φρου

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!! Με το καλό το μωράκι σας.

Αλήθεια κορίτσια εσείς πότε το σκέφτεστε για το δεύτερο μωράκι;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις