Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
328 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 328 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 34]

776ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 22, 2012 3:11 pm

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
blackrose έγραψε:Καλησπερααααααααααααα

Καλε ηρθες Καρδιτσα και δεν ειπες???χαχα εδω μενω!

Οπως και να εχει αφου περασες καλα αυτο μετραει!!!!!!

Εμεις κοριτσακια αυριο εχουμε εμβολιο!και τωρα οποτε παμε γιατρο ,τον κοιταει και στραβομουτσουνιαζει χαχχααχαχαα!!!

Αυριο γινεται 7 μηνων!!!

Μα ποτε περναει ο καιρος τοσο γρηγορα?δεν καταλαβαμε τιποτα ετσι δεν ειναι η κανω λαθος? Rolling Eyes

Δοντακι ακομη εμεις ,καλοσιζικα ραινα μου!!!
Βεβαια τα ουλακια ειναι ετοιμα και πρησμενα στο φουλ!εσεις οι υπολοιπες πως τα βλεπετε των μωρων σας???
Σημερα ξεκινησαμε αντι ριζαλευρο βανιλια,την φαριν λακτε!!την οποια καταβροχθησε 200γρ ενα γευμα!
Τα μεσημεριανα πλεον βρηκα λυσεις να την κανω να τα τρωει γιατι ξυνιζε αρκετα την μουριτσα της και δεν ετρωγε!...προσθετω λιγο ριζαλευρο βανιλια μεσα να γλυκιζει!......ηδη της βαζω και ζυμαρικο....αστερακι για αρχη!Βεβαια δεν κατεβαζει 200αρια,αλλα ενα 100αρι γρ. το κατεβαζει και δεν την πιεζω καθολου οσο θελει αυτη!

Α καλα το πρωι κι εμεις χουχουλιαζουμε παρεα απο τις 7 και μετα που φευγει ο μπαμπας και η δικια μου βαραει υπνους μεχρι 10μιση!!!Βεβαια μετα θα κοιμηθει κατα της 4μιση μεχρι 5μιση καμια ωριτσα και 10 το βραδυ πλεον ειναι τεζα!

Τα ωραρια αλλαζουν δεν μενουν 100% σταθερα,ουτε και με νοιαζει να ειμαι απολυτη και σε αυτο Very Happy Razz

Κατα τ αλλα κοριτσια ,λεμε μπαααααααα μπααααααααααα.......και οχι μαμα !!!!!Βεβαια ειναι εκφραση και οχι εννοια για το μωρο ,αλλα ο μπαμπας???Καλα ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing

ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ η μικρη γελια και μπαμπαμπαμπα μπαμπαμπαμπα.....παει να πει μαμα και λεει μα.....μπα!!!!χαχαχχαααα Razz

Εγω απο κιλα εχασα λιγα,το σωμα μου ηδη στρωνει και μαζεψε αλλα θελω κι αλλα κιλα να νιωσω ξανα οπως παλια!!!Βεβαια δεν εχω παροπονο 2 μωρα εκανα και ειμαι ενταξει σχετικα!ολα ειναι σχετικα! Cool

Αντε να στολισουμε και απο βδομαδα να μπουμε λιγο στο κλιμα των εορτων μπας και ξεχασουμε τα οσα βλεπουμε και ακουμε καθε μερα απο την τηλεοραση!

Αυτα τα ολιγα και απο εμας,ευχομαι να ειστε ολες καλα και να χαιρομαστε τα ομορφα ζουζουνακια μας!!!

ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 417472
Πραγματι Κλειω μου ο καιρος περναει πολυ γρηγορα... Μεγαλωνουν τα λουλουδακια μας! Very Happy
Φανταζομαι τον αντρουλη σου χαρα που φωναζει μπαμπα η μικρη! Very Happy Ετσι κι ο δικος μου, ολο του φαινεται οτι η μικρη ειπε μπαμπα... Πλακα εχει!
Για τα κιλακια που λες, μια χαρα κουκλαρα εισαι!!! Δεν χρειαζεται να χασεις κανενα!
Εγω τι θα κανω δεν ξερω... Τα χανω σιγα σιγα... Απο κιλο καθε μηνα... Εβαλα και πολλα Rolling Eyes Δεν βαριεσαι..
Παντως ανυπομονω κι εγω να στολισουμε και να δω αντιδρασεις της ζουζουνας! Very Happy Θα τρελαθει απο χαρα με τα λαμπακια και τα στολιδια! Very Happy

777ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Νοε 23, 2012 4:22 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα μονουλες!!!!!
Απ οτι βλεπω ολες λιγο πολυ τα ιδια περναμε!!!
Blackrose 7 μηνων η μικρουλα σου!!!πωπω πως περασε ο καιρος ετσι!!!Αυτο δε με το μπα μπα μπα το κανει και η δικια μου απο πιο μικρη και γελάνε και τα αυτια του μπαμπα!!!Πρωτα λεει λενε μπαμπα και μετα μαμα!!!
Σοφάκι τυχερούλα εκδρομουλα στην Λιμνη Πλαστηρα!!!Και μαζι με τον Ερικ!!Μπραβο!!Αχ εχω τις καλυτερες αναμνησεις απο το μερος...ειναι πανεμορφα!!!Αντε να δουμε ποτε θα παμε και μεις καμμια εκδρομουλα...
Ria μου μην αγχωνεσαι καθολου με τα κιλα της εχει χρονια μπροστά της να φαει να παρει κιλα να χάσει κιλα και μακαρι να μην κανουν ποτε δίαιτα στην ζωη τους!!!!!
Τελικα βρε κοριτσια ο καθε παιδιατρος λεει τα δικα του!!!Οτι να ναι ο καθενας κ νευριαζω μερικες φορες!!!Εμας πχ μας ειπε οχι φραουλα και σταφυλι και ντοματα!Αλλοι δινουν ντοματα και σταφυλι απαγορευουν πορτοκαλι και αλλα!!!Εγω παντως το σκεφτηκα θα πράττω αναλογα με το ένστικτο μου όσον αφορα την διατροφή της και οτι την ενοχλήσει απλα δεν θα το ξαναβαλω.
Εμεις ειχαμε γιατρο την Τεταρτη!!Ειχαμε και εμβολιο καναμε την δευτερη δοση απο το prevenar13 και δυστυχως μας πειραξε 2 μερες με πυρετο 38.5 εμετο, μπουκωμα βηχα...Πολυ χαλια το κοριτσάκι μου, σημερα ψιλοσυνηλθε και παρακαλαω να μην ανεβασει παλι!!κολοεμβολια!!!!Και μου λεει ο χαζολακης ¨¨δεν κανουν πυρετ﨨¨.....ουστ!!!!
Κατα τα αλλα πηραμε μισο κιλο και βαλαμε 3.5 ποντους υψος. Μας προσθεσε και λαχανικα και κρεας κατευθειαν οπως και αστρακι ή πεπονακι , αλλα εγω θα την αρχισω απο σημερα σιγα σιγα πρωτα λαχανικα και συγα σιγα μοσχαρι και κοτοπουλο!!Να καταλαβει τις γευσεις που τρωει. Αφηστε το άλλο κουλο!!!Μια μερα την βδομαδα μου ειπε να μην της δινω μεσημεριανο μονο γαλα!!!Φυσικα και δεν προκειται να το κανω!!!Καλος ο γιατρος αλλα μονο για τυχον αρρωστιες!!!
Ετσι τρωμε ολααα τα φρουτακια και το απογευμα κρεμουλα κεχρι με αβοκαντο και ξετρελαινετε!!!
Τα ουλάκια της είναι πολυ σκληρα και υποφέρει η καημενουλα και θηλάζει πολλες φορες την μερα....
Εγω απο την αλλη τα παω πολυ καλα με την διατροφή το παω πολύ χαλαρα και έχω τα 2 πρώτα κιλακια!!!9 μηνες κανει το σωμα να επανελθει πληρως οποτε δεν αγχωνομαι!!!Εχουν ανοιξει οι πλάτες μου βρε κοριτσια απίστευτα!!!!
Κατα τα αλλα μαλλον το σ/κ θα στολισουμε για να μπουμε σιγα σιγα σε Χριστουγεννιατικη διάθεση!!!Θα τρελαθουν τα μωράκια μας απο τα λαμπακια και τα στολιδια!!!
Ουφ τα ειπα μαζεμενα......
Αυτα τα νέα μας προς το παρον...
φιλακια πολλααααα!!!!!!

778ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Νοε 24, 2012 2:39 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Βlackrose, να τη χαίρεσαι τη μπουμπούκα σου!να ναι πάντα γερή κ καλότυχη!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 654316 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 654316 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 654316 7 μηνών σήμερα ε;

Εμείς αύριο 6 μηνών...δεν κατάλαβα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πως πέρασε αυτός ο χρόνος... Shocked Αλήθεια ρε κορίτσια πώς περνάει; το καταλάβατε;

Ααααα, δεν ήξερα ότι είσαι από Καρδίτσα! Είχα την εντύπωση ότι είσαι από Αθήνα! Πολύ ωραία η πόλη σας πάντως Wink

Ρία, πολύ γέλασα με το κοριτσάκι σου που δεν θέλει κόσμο!!! χαχαχαχα! Πολύ γέλιο!
Επίσης, τι μιλάς για κιλά??? Είσαι μια κουκλάρα!

Μαρινάκι μου, αρρώστησε το κοριτσάκι μας???! Πωπω! Πως το αντιμετώπισες πρώτη φορά; ψύχραιμα; Σιδερένια η μπεμπούλα! Είναι καλύτερα σήμερα;

Κ στα υπόλοιπα κοριτσάκια της παρέας πολλά φιλάκια, να περνάμε όλες όμορφα κ να ναι πάντα καλά τα μπεμπίνια μας!

779ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 28, 2012 6:55 am

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ομορφιες μου γεια σας!!!!...
Τι κανουν τα ζουζουνακια σας;;; Εσεις;;;...
Εμεις μια χαρουλα ολα! Τρωμε ολο το φαι μας, εκτος απο φρουτοκρεμα οπως παντα.
Το αναπληρωνει με φυσικο χυμο βεβαια!
Τρωει γιαουρτακια! Της αρεσουν πολυ!
Δοκιμαζει διαφορα. Πινει πολυυυ νερο κοριτσια και μαλιστα απο κανονικο ποτηρι!...
Ειναι πολυ χαρουμενο και ζωηρο μωρακι! Τσιριζει, γελαει φωναζει!!! Απιστευτη!
Της αρεσει πολυ και η στρατα της γιατι μπορει να πηγαινει οπου θελει μονη της.
Φυσικα της αρεσει πολυ και η αγκαλιτσα μου!
Λιωνει οταν ακουει το tinkle tinkle, αυτο με την κουκουβαγια και το αστερακι. Ειναι το αγαπημενο της!
Τα δικα σας εχουν καποιο αγαπημενο;
Μρινακη μου θα εχει συνελθει τωρα η μικρη σου. Παρενεργειες απο το εμβολιο...
Σοφακι μου ναι αυτα μου κανει η μικρη μου. Γελαω κι εγω γιατι μου φαινεται αστειο.
Τα δικα σας δεν το κανουν;
Στολισατε κοριτσια;...

780ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 28, 2012 7:52 am

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρια αυτο ακουμε κι εμεις εδω κ μηνες κ του αρεσει πολυ, τελευταια κ λογω ημερων του βαζω κ τον Ρουντολφ το ελαφακι.
Εμεις ξεκινησαμε κ φαγητο το οποιο καταβροχθιζει, ειδικα σημερα που εβαλα κ κρεατακι δεν αφησε ουτε κουταλια.
Το νερο δεν το συμπαθουμε ακομα.
Κατα τ'αλλα αρχισε να πινει κ γαλα κανονικα παλι δοξα το Θεο επανηλθε το παιδακι μου.
αντε να βαλουμε κιλο αυτο το μηνα.

781ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 28, 2012 8:16 am

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καστορια μου εχετε κι εσεις θεματακι με το βαρος;
Ποσο ειναι ο μικρος;
Γαλατακι ποιο του δινεις;
Οσο για το φαγακι, ειδες οι ψυχουλες μας;
Εχουν πλακα οταν τρωνε.Η δικια μου δεν θελει με τιποτα τις ετοιμες κρεμες εμποριου. Καλυτερα! Very Happy Τις σουπες τις τσακιζει!

782ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 28, 2012 8:21 am

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια οι υπολοιπες τι κενεται;;;
Ποσες ειμασταν και ποσες μειναμε....
Αντε προσελθετε!!!
Ευη που εισαι;;;; Rolling Eyes

783ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 28, 2012 8:24 am

Constantin@

Constantin@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κορίτσια και όμορφα μπεμπάκια! Γίναμε 6 μηνών χτες. Πώς πέρασε έτσι ο καιρός, μισός χρόνος με τη μπέμπα, μου φαίνεται απίστευτο!
Τρώει και φρουτόκρεμα πια ευτυχώς χωρίς προβλήματα και σε μισό μήνα θα αρχίσουμε και τα λαχανικά. Με το γάλα έχουμε ένα θέμα, μάλλον το έχει βαρεθεί τι να πω. Νερό ακόμα δε θέλει. Τη Δευτέρα έχουμε παιδίατρο. Ελπίζω να πάχυνε λίγο αυτό το μήνα.
Το σ/κ λέμε να στολίσουμε. Τα περσινά χριστούγεννα ήμουν με την κοιλίτσα, φέτος θα είναι τόσο διαφορετικά!
Αυτά από μας, καλή συνέχεια μανούλες!

784ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 28, 2012 8:28 am

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ!!!!! ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙΑ!!!! ΑΧ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 6 ΜΗΝΩΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΝΑ ΦΑΜΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΗΟLLE Ή ΤΗΣ FREZYLAK ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΝΕΙ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ Shocked Shocked Shocked
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΑΚΙ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

785ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 28, 2012 9:02 am

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ri@ έγραψε:Καστορια μου εχετε κι εσεις θεματακι με το βαρος;
Ποσο ειναι ο μικρος;
Γαλατακι ποιο του δινεις;
Οσο για το φαγακι, ειδες οι ψυχουλες μας;
Εχουν πλακα οταν τρωνε.Η δικια μου δεν θελει με τιποτα τις ετοιμες κρεμες εμποριου. Καλυτερα! Very Happy Τις σουπες τις τσακιζει!

ειχαμε για 2 μηνες σεπτεβριο οκτωβριο. εκει που πιναμε 150-180 ξαφνικα μου το γυρισε σε 50γρ αλλες φορες 90 ακανονιστα, τρελαθηκα...εκει που βαζαμε 1 κιλο ξαφνικα 500γρ το σεπτεμβριο κ 3οογρ τον οκτωβρη, περασα μεγαλη στεναχωρια αλλα ευτυχως αρχισε να παιρνει τα πανω του 600γρ αυτο το μηνα βαλαμε, ηθελε κουταλι μας ειπε η παιδιατρος.
τωρα ειναι 7650

786ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 28, 2012 9:19 am

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kastoria μου μην αγχωνεσαι!...
Καθε παιδι ειναι διαφορετικο και εχει τους δικους του ρυθμους αναπτυξης.
Θα του κακοφανηκε που αποθηλασες. (καλα δεν θυμαμαι Rolling Eyes )....
Θα νιωσει ετοιμο και θα φαει!
Ετσι ειμαστε εμεις οι μαμαδες! Αγχωνομαστε με το παραμικρο... Very Happy
Απο κιλα η δικια μου πρεπει να ειναι η μικροτερη της παρεας!
Ο γιατρος την εβγαλε 6.500 και εγω με την ζυγαρια μου 7 κιλα...

787ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Νοε 30, 2012 2:38 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα σε όλη την όμορφη παρεούλα!!!!
Ελπίζω όλα τα μπεμπάκια και οι μανούλες να είναι καλα!!!Πράγματι κορίτσια περνάει ο καιρός πολύυυυυ γρήγορα,πέρισυ είμασταν με τις κοιλίτσες και λέγαμε αντε του χρόνου θα έχουμε τα μπεμπάκια μας και φετος θα χαζεψουν τα σκατούλια με τα φωτάκια και τα στολίδια!!!!
Κατα τα άλλα μια χαρά η μπεμπα ολο φωνές χαρες παιχνίδια γκρίνια(μέσα στο πρόγραμμα)μας έχει τρελάνει γενικά,δόντι ακόμα τίποτα και είναι συνέχεια με τα χέρια στο στόμα και οτι βρει βέβαια..κάθετε και παίζει πλέον χωρίς μαξιλαράκια γυρω γυρω αλλά πουθενά πάνω απο 10 λεπτά και πολύ πιο λίγο μόνη της...θέλει συνέχεια παρεα..απο το πάρκο στο πάτωμα πάνω σε μια κουβερτούλα απο κει στο καρεκλακι φαγητου και ξανά απ΄την αρχη...με τον ύπνο έχουμε θέμα μεγάλο την τελευταία εβδομάδα και εχω κουραστεί και παααρα πολύ με τον θηλασμό...κλαίω απο τους πόνους στα χεράκια μου..δεν ξέρω τί να κάνω απο την μία λεω μια χαρά τα καταφέραμε μεχρι εδω ας το σταματήσω και απο την άλλη νιώθω τόσο ασχημα...δεν ξέρω τι να κάνω..θα δούμε..
Χρόνια πολλά αν έχετε κάποιον να γιαρτάζει σήμερα!!
Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!!πολλά φιλιά!!!!

788ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Δεκ 01, 2012 10:32 am

pharmacy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλησπερα φιλες μου.....βλεπω τ μπεμπουλινια μας θηροευουν....χριστουγενννα τι καλαα!!!!!!!!!!!!κι εμεις αυριο θα στολισουμε...αχ σαν σημερα ειχα αιμοραγια..τι ασχημη μερα ηταν...αλλα το φασολακι μου επαιζε παιχνιδια στην μανουλα...μετα απο αυτο παλουκοθηκα σπιτι μεχρι τον μαιο!!τρελα ε???τεσπα..ας ειναι γερο το παιδακιμου κι ας παιδευει την μανουλα!!!!!!!!
καστορια μου σε νιωθω απιστευτα με αυτα τα σκαμπανευασματ ορεξης..εμςι τ εχουμε σχεδον καθε μηνα....10 μερες τρωμε οκ κ τις αλλες 20 με βγαζει την ψυχουλα..ας πουμε πχ..το πρωινο γαλα πλεον δεν το θελουμε...με πολυ ζορι κ 1 ωρα με το μπιμπερο γ 80 μλ...την φρουτο πλεον μιση....τα ρυζαλευρο 5 μπουκιες...ενω ετρωγε κανονικα υποψιν!!!!!!!!!!!αχδεν ξερω παραιτουμε Twisted Evil Twisted Evil Crying or Very sad ..κουραστικα..κατα τα αλλα κοιμαται πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ευτυχω κ κανω κ καμια δουλιτσα!!!οταν ξυπανει παιζουμεγελαμε κανουμε κακα τρωμε τοκατα δυναμην κ παλι νανι!!!δευτερα παιδιατρο οποτε θ σας πω μετρησεις ..πολλαπολλα φιλακια

789ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Δεκ 04, 2012 3:05 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια!!!Είστε καλά?τα μπεμπάκια σας??
εμείς καλά είμαστε ασχετα που πάλι δεν τρώει τίποτα και δεν κοιμάτε καλα...αλλά παίζουμε φωνάζουμε γκρινιάζουμε απ'όλα !!!!!ας είναι καλά μωρε και όλα θα φτιάξουν τι να κάνουμε μπεμπάκια είναι ακόμα!!!
Έπαθε μεγάλη πλάκα με το δέντρο και τα φωτάκια χιχιχιχι άπλωνε τα χεράκια της να το πιάσει βέβαια και τα πόδια της να σκαρφαλώσει πάνω.. Shocked Shocked
pharmacy μην αχγώνεσαι με το φαγητό και εμένα έτσι είναι μια τρώει και δέκα οχι,δεν την πιέζω ας φάει όσο και όποτε θέλει..
κοριτσάκια που είστε??τι κάνετε??

790ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Δεκ 05, 2012 12:31 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια!
Είστε καλά εσείς κ τα μωράκια σας!
Εμείς καλά είμαστε, μεγαλώνουμε κ ζωηρεύουμε. 'Ολη την ώρα θέλει να τον έχω όρθιο κ να χοροπηδάει Shocked Δεν κάθεται καθόλου στον κωλαρίκο Shocked Αλλιώς μπρούμυτα κ γυρνάει συνέχεια ανάσκελα-μπρούμυτα μέχρι να φτάσει στο στόχο του!
Το φρούτο κυρίως δεν το τρώμε! Σήμερα που του το έδωσε η πεθερά μου (γιατί εγώ έπρεπε να πάω επιτέλους στην ενδοκρινολόγο για το θυρεοειδή μου) μου είπε ότι το τσάκισε!!! ΤΙ λέτε να μη το θέλει από μένα;;;
Τη χορτόσουπα πάντως όπως κ το ρυζάλευρο το τσακίζει Wink
Το ΠΣΚ πήγαμε στην πατρίδα μου! Ωραία ήταν αλλά λίγο!
Όλα καλά λοιπόν! Απλά λόγω καιρού θ'αρχίσει το κλείσιμο στο σπίτι...τον έχω κ από την προηγούμενη βδομάδα με μυξούλες!
Να'στε καλά, κοριτσάκια! Smile

791ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Δεκ 09, 2012 12:18 pm

blackrose

blackrose
Καλησπερουδια σας!!!

πω πω να χαρω εγω μπεμπινια ομορφα,φαγανα και τσαχπινικα!!!

εμεις παμε καλα.τρωμε ,τρωμε ,τρωμε........κοριτσια η δικια μου ειναι 7 μιση μηνων και πριν 2 εβδομαδες ηταν 9.400!!!! Shocked

Δηλαδη θα χτυπησει 10αρα μεχρι τις 20/12 που θα παμε γιατρο? Shocked

τουλαχιστον την υγεια τους να εχουν να ειναι γερα!!!
ειναι μια γλυκα,μου εχει παρει τα μυαλα,τον ερωτα ,την ζαλη!!!!!!!!!!!!παιζουμε,γελαμε,μιλαμε μπαμπαμπα μαμαμαμμααμααμαμαμαμααα,οτι βρουμε το αρπαζουμε και φυσικα καθησαμε και στο κωλακι μας!!!!!!!!!!

Αυτα απο εμας!!!!!!!!!

εσεις πως ειστε????? Smile

φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 215994

792ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Δεκ 09, 2012 1:10 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!!!εμείς πάλι δεν τρώμε δεν τρώμε!!!!βέβαια δεν φαίνεται καθόλου στη στρουμπουλίδα αλλά είναι η αλήθεια...την Τρίτη έχουμε γιατρο και θα σας πω τα νέα..έχουμε βγάλει και ενα δόντι,ω ναι!!! χιχιχι!!!!και συνεχίζει βέβαια να έχει πολύ γκρίνια η φατσούλα μου με τα δοντάκια, υποφέρει...
αυτά τα δικά μας..το ολίγα...
φιλιά σε όλες!!!!!και τα μπεμπάκια σας!!!!!στα όμορφα μπουτάκια!!!

793ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Δεκ 12, 2012 5:13 am

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα μανουλες και γλυκα μπεμπακια!πως ειμαστε?εχουμε μπει στο πνευμα των εορτων???
εγω στολισα απο 2 δεκεμβρη αλλα σημασια δεν του δινει ο μικρος,ουτε στο δεντρο ουτε στα διαφορα διακοσμητικα!εν τω μεταξυ εχω βαλει πανω στο δεντρο καλτσακια του,αρκουδακια,μπαλονακια και παλιες του πιπιλες!!!χαχαχαχα η χαζομαμα!!!
απο φαγητακι μια χαρα τα παμε,αρχισαμε και κρεατακι και σημερα θα του δωσω πρωτη φορα φαριν λακτε!τρωει τα παντα ευκολα!απο δοντακι τιποτα ακομα και πολλες φορες κανει σαν να δαγκωνει και βαζει πολυ δυναμη αφου ακουω τα ουλα του να χτυπανε μεταξυ τους!
ποιες θα φυγετε για τις γιορτες?εγω λεω να μην μετακινηθουμε γιατι στα χωρια μας θα χει πολυ κρυο και φοβαμαι.θα εχουμε αδεια ομως και εγω και ο αντρας μου οποτε θα τον χαρουμε περισσοτερο τον ζουζουνακο μας!ανυπομονω...
πολλα φιλια σε ολες!περιμενω νεα απο ολα τα ζουζουνακια!!!

794ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Δεκ 12, 2012 10:52 am

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα μανούλεεεεες!!!
Επιτέλους τα κατάφερα κ μπήκα να μάθω νέα... Mad Από ότι βλέπω δυσκολέυεστε κι εσείς με το τάισμα. Εγώ κοριτσάκια μου τα έχω παίξει! Ο "μικρούλης" μας κοντεύει τα 11 κιλά κ αυτά... με αποκλειστικό θηλασμό σχεδόν! Δυστυχώς εξακολουθεί να μην παίρνει πιπίλα, μπιμπερό κ συμπλήρωμα και σαν αποτέλεσμα είμαστε αυτοκόλλητοι, χεχε Rolling Eyes
Με τον μεγάλο μου ψιλοζορίστηκα λίγο στο ψυχολογικό κομμάτι γιατί σαν πρώτο παιδί και εγγόνι είναι παραχαϊδεμένο αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.
Κατα τα άλλα όπως κι εσείς παίζουμε συνέχεια, γελάμε ξεκαρδιστικά, τρέχουμε με την στρατούλα μας, είμαστε συνέχεια όρθιοι (ειδικά τώρα που στέκεται δεν κάθεται και καθόλου) και εξακολουθούμε να έχουμε 2 δοντάκια κάτω και φουλ πρησμένα ουλάκια. Από γκρίνια είμαστε σε καλύτερη φάση αλλά λόγω καιρού που δεν πολυβγαίνουμε έχει αρχίσει να γίνεται "ψιλοαντικοινωνικός". Είχα αντιμετωπίσει το ίδιο και στον πρώτο μου γιο αλλά πέρασε ευτυχώς γρήγορα μόλις ξαναρχίσαμε να βγαίνουμε συχνότερα.
Ζόρικο αγόρι αλλά τόοοοοσο γλυκούλης I love you Αχ....με έχουν τρελάνει τα μωρά μου!
Παιδίατρο ακόμα δεν αξιωθήκαμε να πάμε οπότε θα έχω νεώτερα σύντομα.
Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

795ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Δεκ 12, 2012 11:00 am

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
buttonaki έγραψε:Γεια σας κορίτσια!
Είστε καλά εσείς κ τα μωράκια σας!
Εμείς καλά είμαστε, μεγαλώνουμε κ ζωηρεύουμε. 'Ολη την ώρα θέλει να τον έχω όρθιο κ να χοροπηδάει Shocked Δεν κάθεται καθόλου στον κωλαρίκο Shocked Αλλιώς μπρούμυτα κ γυρνάει συνέχεια ανάσκελα-μπρούμυτα μέχρι να φτάσει στο στόχο του!
Το φρούτο κυρίως δεν το τρώμε! Σήμερα που του το έδωσε η πεθερά μου (γιατί εγώ έπρεπε να πάω επιτέλους στην ενδοκρινολόγο για το θυρεοειδή μου) μου είπε ότι το τσάκισε!!! ΤΙ λέτε να μη το θέλει από μένα;;;
Τη χορτόσουπα πάντως όπως κ το ρυζάλευρο το τσακίζει Wink
Το ΠΣΚ πήγαμε στην πατρίδα μου! Ωραία ήταν αλλά λίγο!
Όλα καλά λοιπόν! Απλά λόγω καιρού θ'αρχίσει το κλείσιμο στο σπίτι...τον έχω κ από την προηγούμενη βδομάδα με μυξούλες!
Να'στε καλά, κοριτσάκια! Smile

Σοφάκι μου παίζει να μυρίζει ο πονηρούλης σε σένα το γάλα και γι' αυτό να μην τρώει. Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι Twisted Evil Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και το κρυωματάκι
ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 417472

796ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Δεκ 20, 2012 6:19 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα σας κοριτσάρες μου!!!!!!!!!τι κάνετε?ελπίζω να είστε όλες σας καλά με τις οικογένειες σας και φυσικά τα μπεμπάκια σας..έχω καιρό να μπώ γιατί με τη δουλειά δεν ηρέμησα!πολύ δουλειά,πολύ κούραση,πολλές τύψεις...

anyway θα διαβάσω με την ησυχία μου τα νέα σας!η μικρή μου είναι μια χοντρέλο ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 215994 μόνο το φαγητό σκέφτεται. τρώει και φρουτόκρεμα με γιαούρτι,μετά σούπα μεγάλο πιάτο γεμάτο,μετά μεγάλο πιάτο φαρίνα + 3 γεύματα γάλα..και πρίν μήνες αγχωνόμουν για τα κιλά της Laughing Laughing Laughing

δοντάκι δε βγάλαμε και τις τελευταίες μέρες δεν καλοκοιμάται..της βάζω την αλοιφή αλλά για λίγο την καταπραΰνει και έπειτα πάλι την πονάει.Στη στράτα πάει και έρχεται..πώς πέρασε έτσι ο καιρός????θυμάμαι τα περσινά Χριστούγεννα Sleep Sleep Sleep !!!

τώρα όμως έχουν αλλάξει όλα και φυσικά είναι τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου παρόλο που κουράζομαι τόσο!

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 417472

797ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Δεκ 24, 2012 1:42 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελπίζω να είστε καλά μανούλες Μαιου 2012 να έχετε όμορφες χαρούμενες γιορτές με υγεία και ευτυχία για τις οικογένειές σας!!!Σίγουρα είναι τα όμορφότερα Χριστουγεννα της ζωης μας αφού έχουμε στην αγκαλιά μας τα μπεμπάκια μας!!!Να είστε καλά,ό,τι επιθυμείτε και του χρόνου με υγεία!!!!Πολλά φιλιά και απο τις δυό μας στις μανούλες και τα μπεμπάκια!!!!
Χρόνια πολλά!!!

798ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Δεκ 25, 2012 1:41 pm

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα και απο εμάς!!!!
Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωράκια σας επίσης!!Οπως ειπε και η Αδαμαντινη είναι τα πρώτα Χριστουγεννα με τα μπεμπέ μας και ειναι πολύ όμορφα!!!!
Εμεις είμαστε μια χαρα αν εξαιρεσεις τα ουλάκια μας που μας πονάνε και δεν λενε να βγουνε ακομα τα δοντακια!!Αυτές τις μέρες έχει λάλήσει από τον κοσμο και τα πηγαινελα αλλα ευτυχως ειναι καλουλα!!!
Καλα Χριστουγεννα λοιπον να ευχηθω και εγω με την σειρά μου σε όλες και καλή Πρωτοχρονια με Υγεια!!!
Καλα να περάσετε!!!!φιλακια πολλα!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 215994

799ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Δεκ 31, 2012 12:24 pm

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!

800ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Ιαν 01, 2013 1:44 pm

Constantin@

Constantin@
Καλή χρονιά με υγεία κ χαμογελαστά μπεμπάκια! Οι καλύτερες γιορτές ήταν φέτος με τη μπεμπούλα μου μαζί κ ελπίζω κ για όλες τις μανούλες της ομάδας να ήταν το ίδιο ξεχωριστές!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις