776 Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 22, 2012 3:11 pm
Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Πραγματι Κλειω μου ο καιρος περναει πολυ γρηγορα... Μεγαλωνουν τα λουλουδακια μας!blackrose έγραψε:Καλησπερααααααααααααα
Καλε ηρθες Καρδιτσα και δεν ειπες???χαχα εδω μενω!
Οπως και να εχει αφου περασες καλα αυτο μετραει!!!!!!
Εμεις κοριτσακια αυριο εχουμε εμβολιο!και τωρα οποτε παμε γιατρο ,τον κοιταει και στραβομουτσουνιαζει χαχχααχαχαα!!!
Αυριο γινεται 7 μηνων!!!
Μα ποτε περναει ο καιρος τοσο γρηγορα?δεν καταλαβαμε τιποτα ετσι δεν ειναι η κανω λαθος?
Δοντακι ακομη εμεις ,καλοσιζικα ραινα μου!!!
Βεβαια τα ουλακια ειναι ετοιμα και πρησμενα στο φουλ!εσεις οι υπολοιπες πως τα βλεπετε των μωρων σας???
Σημερα ξεκινησαμε αντι ριζαλευρο βανιλια,την φαριν λακτε!!την οποια καταβροχθησε 200γρ ενα γευμα!
Τα μεσημεριανα πλεον βρηκα λυσεις να την κανω να τα τρωει γιατι ξυνιζε αρκετα την μουριτσα της και δεν ετρωγε!...προσθετω λιγο ριζαλευρο βανιλια μεσα να γλυκιζει!......ηδη της βαζω και ζυμαρικο....αστερακι για αρχη!Βεβαια δεν κατεβαζει 200αρια,αλλα ενα 100αρι γρ. το κατεβαζει και δεν την πιεζω καθολου οσο θελει αυτη!
Α καλα το πρωι κι εμεις χουχουλιαζουμε παρεα απο τις 7 και μετα που φευγει ο μπαμπας και η δικια μου βαραει υπνους μεχρι 10μιση!!!Βεβαια μετα θα κοιμηθει κατα της 4μιση μεχρι 5μιση καμια ωριτσα και 10 το βραδυ πλεον ειναι τεζα!
Τα ωραρια αλλαζουν δεν μενουν 100% σταθερα,ουτε και με νοιαζει να ειμαι απολυτη και σε αυτο
Κατα τ αλλα κοριτσια ,λεμε μπαααααααα μπααααααααααα.......και οχι μαμα !!!!!Βεβαια ειναι εκφραση και οχι εννοια για το μωρο ,αλλα ο μπαμπας???Καλα ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ!!!
ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ η μικρη γελια και μπαμπαμπαμπα μπαμπαμπαμπα.....παει να πει μαμα και λεει μα.....μπα!!!!χαχαχχαααα
Εγω απο κιλα εχασα λιγα,το σωμα μου ηδη στρωνει και μαζεψε αλλα θελω κι αλλα κιλα να νιωσω ξανα οπως παλια!!!Βεβαια δεν εχω παροπονο 2 μωρα εκανα και ειμαι ενταξει σχετικα!ολα ειναι σχετικα!
Αντε να στολισουμε και απο βδομαδα να μπουμε λιγο στο κλιμα των εορτων μπας και ξεχασουμε τα οσα βλεπουμε και ακουμε καθε μερα απο την τηλεοραση!
Αυτα τα ολιγα και απο εμας,ευχομαι να ειστε ολες καλα και να χαιρομαστε τα ομορφα ζουζουνακια μας!!!
Φανταζομαι τον αντρουλη σου χαρα που φωναζει μπαμπα η μικρη! Ετσι κι ο δικος μου, ολο του φαινεται οτι η μικρη ειπε μπαμπα... Πλακα εχει!
Για τα κιλακια που λες, μια χαρα κουκλαρα εισαι!!! Δεν χρειαζεται να χασεις κανενα!
Εγω τι θα κανω δεν ξερω... Τα χανω σιγα σιγα... Απο κιλο καθε μηνα... Εβαλα και πολλα Δεν βαριεσαι..
Παντως ανυπομονω κι εγω να στολισουμε και να δω αντιδρασεις της ζουζουνας! Θα τρελαθει απο χαρα με τα λαμπακια και τα στολιδια!