Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
354 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 354 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 34]

751ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 12, 2012 5:08 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα μανουλιτσες!!!!
Χαθηκαμε παλι...ελπιζω να είσαστε ολες καλα και τα μωράκια επίσης!!
Τα νέα μας....μολις αδιαθέτησα...επαθα ενα σοκ καθως δεν το περιμενα...αλλα ειχα πονοκέφαλο 2 μέρες και εβγαλα και κατι σπυράκια...Απο την μια καλο μπας και ξεπρηστω επιτέλους και νιώσω λιγο καλυτερα.Απο την άλλη φτου και τα ιδια καθε μηνα....ελπιζω να μην δω διαφορα στο γάλα μου που λένε καποιες οτι βλέπουν.
Με το φαγακι ευτυχως τα πάμε πολυ καλα.Απο φρουτα τρωμε καθε μέρα 200γρ φρουτοκρεμα, της βάζω ενα σώρο φρουτα, δαμασκηνα, βανιλιες, αβοκαντο,ακτινιδιο, αχλαδι,μπανανα.. και τα τρωει ολα. Το απογευμα τρωμε κρεμουλα, πηγα και της πηρα βιολογικο κεχρι της holle και ξετρελάθηκε της αρεσει πολυ!Κατα τα αλλα εχουμε αρχισει και καθομαστε στον ποπο μας και παιρνουμε θεση για μπουσουλημα.Καλα τι γελιο που εχουν καθεται στα 4 και παει μπρος πισω μπρος πισω.....και παει με την οπισθεν...
Σοφακι αντε να βγαλουν κανενα δοντακι μπας και ηρεμησουν λιγο, μασανε οτι βρουν με μανια για να ηρεμησουν...
Αυτα τα νεα μας προς το παρον...

752ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 12, 2012 6:58 am

Constantin@

Constantin@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια! Μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας βλέπω, για μπουσουλήματα διαβάζω, τέλεια! Είναι όλο και πιο ωραία κάθε μέρα. Χτες βαφτίσαμε κι εμείς τη μπέμπα (ακόμα μπέμπα τη λέω, δε μπορώ να το ξεσυνηθίσω...), έκλαψε ελάχιστα και πολύ ηρέμησα. Πάει και αυτό. Κατά τα άλλα τρώμε κρεμούλα με μεγάλη λαχτάρα και ανυπομονώ να αρχίσουμε και φρούτα ελπίζοντας να της αρέσουν. Μόνο με το νερό έχω θέμα, δε το θέλει καθόλου, θα δούμε.
Αυτά κι από μας, καλή συνέχεια!

753ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 12, 2012 8:58 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Constantin@ έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας βλέπω, για μπουσουλήματα διαβάζω, τέλεια! Είναι όλο και πιο ωραία κάθε μέρα. Χτες βαφτίσαμε κι εμείς τη μπέμπα (ακόμα μπέμπα τη λέω, δε μπορώ να το ξεσυνηθίσω...), έκλαψε ελάχιστα και πολύ ηρέμησα. Πάει και αυτό. Κατά τα άλλα τρώμε κρεμούλα με μεγάλη λαχτάρα και ανυπομονώ να αρχίσουμε και φρούτα ελπίζοντας να της αρέσουν. Μόνο με το νερό έχω θέμα, δε το θέλει καθόλου, θα δούμε.
Αυτά κι από μας, καλή συνέχεια!

Να σας ζησει η νεοφώτιστη Κωνσταντινα μου!!!!να ειναι παντα γερη και δυνατη!!!!Τι ωραια που την βαπτισατε τόσο μικρουλα!!!Αληθεια πως την είπατε?

754ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 12, 2012 9:01 am

Constantin@

Constantin@
Ευχαριστώ Μαρίνα μου, δε θέλαμε να την αφήσουμε για την άνοιξη και μιας και έπεφτε και η γιορτή της Κυριακή τη βαφτίσαμε ανήμερα και την είπαμε Βικτωρία. Ήταν λίγο ρίσκο με τον καιρό, αλλά ευτυχώς όλα καλά.

755ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 12, 2012 9:43 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Constantin@ έγραψε:Ευχαριστώ Μαρίνα μου, δε θέλαμε να την αφήσουμε για την άνοιξη και μιας και έπεφτε και η γιορτή της Κυριακή τη βαφτίσαμε ανήμερα και την είπαμε Βικτωρία. Ήταν λίγο ρίσκο με τον καιρό, αλλά ευτυχώς όλα καλά.

Αχ πολυ ωραιο ονομα!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 654316 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 654316

756ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 12, 2012 10:57 am

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας γλυκες μου μανουλες!
Τι κανουν τα μπεμπακια της ομαδουλας μας;...
Constantin@ να την χαιρεστε την νεοφωτιστη!!! Πολυ ομορφο το ονομα!!!
Τι καλα που την βαφτισατε. Εμεις εχουμε μελλον ακομα..
Μαρινακι τι ωραια που η μικρη σου καθεται και ειναι ετοιμη να μπουσουλισει!!! Εμενα ειναι τεμπελιτσα και βλεπω ν αργουμε...
Αδιαθετησες διαβαζω... Μια χαρα!
Εγω τιποτα ακομα...
Σοφακι μια χαρα ο κουκλος σου!!! Πολυ καλος!!! Οσο για την φρουτοκρεμα εχουμε το ιδιο προβλημα. Δεν την θελει με τιποτα!!!
Η Μαρινα πρεπει να μας πει τον τροπο! Φτου φτου που τρωει τοσο η μικρη!..
Κατα τ αλλα εμεις ειμαστε μια χαρουλα!!!
Η μικρουλα μου ολη μερα κελαηδαει σαν το πουλακι!!! Ολη μερα κατι λεει, φωναζει, τσιριζει απο χαρα, γελαει! Χαμος!
Την κρατω απο τα χερακια και περπαταει, εχει πλακα!
Αυτα απο εμας!..
Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν;...

757ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 12, 2012 1:34 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα και απο μας!!!
Να σας ζήσει Constantin@ μου το κοριτσάκι σας γερή και χαρούμενη σε όλη της την ζωή!!!!Πολύ όμορφο το ονοματάκι σας και νομίζω οτι γιόρταζε εχθές,προχθες?!!όπως και να χει να την χαίρεστε!!!
Τι καλά που όλα τα μπεμπάκια μας είναι καλά και μεγαλώνουν όμορφα!!!!πάντα τέτοια κοριτσάκια!!!
Εμείς πήγαμε στην παιδίατρο σήμερα πήρε 300γρ είναι δλδ 9 κιλά στρογγυλα χαχχαχ και απο υψος τα ίδια 70 πόντους.Θα αρχίσουμε φαγητάκι εμείς κοριτσάκια!!!!μου είπε για αρχη μόνο λαχανικάκια και μετά μοσχαράκι και μετα κοτόπουλο με λίγο ελαιόλαδο και λεμονάκι!!!μακάρι να το τρώει η στρουμπουλίδα μου γιατί ως τώρα δίνουμε μάχη~!!!!!
Είχαμε πολύυυυυ κλάμα απο την στιγμη που την αντίκρισε μέχρι που φύγαμε σχεδόν...την γνωρίζει και δεν κάθετε με τίποτα!!!!!άπλωνε τα χεράκια της να την πάρω και ετρεμε η φατσούλα μου,πολύ στεναχωρήθηκα.. Sad Sad
Κατα τα άλλα όπως και εσεις πολύ φουσκωμένα ουλάκια πολλά γέλια ενας χαμός και όταν την έχω αγκαλιά στα πόδια μου όλο ''χορεύει''.κάθετε πολύ καλά στον ποπό της και παίζει και μέσα στο πάρκο πιά και μην κάνεις το λάθος και της πάρεις κανενα παιχνίδι,,,,ωχωχωχ γίνετε τούρκος!!!!!
Αυτά τα δικά μας τα νεα..
Φιλιά πολλά σε μανούλες και μπεμπάκια!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 417472

758ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 12, 2012 2:22 pm

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
constantin@ να σας ζησει η νεοφωτιστη!πολυ ωραιο το ονομα!να ειναι καλοτυχη και γερη παντα!

marin τοσα φρουτα στην φρουτοκρεμα σου ειπε ο παιδιατρος η απο μονη σου τα εβαλες ολα αυτα??

γιατι και εγω θεμα με το φαγητο δεν εχω,τα παντα τρωει ο φαταουλας μου!αλλα εχω θεμα με τα κακακια... ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 612298 ζοριζεται πολυ για να κανει,κοκκινιζει,σφιγγεται!!!και κανει λιγα καθε φορα,τα κανει με δοσεις!και υποψιαζομαι οτι ποναει και δεν θελει να ζοριστει παραπανω,ισα ισα να ξαλαφρωσει!τεταρτη εχουμε παιδιατρο ετσι κι αλλιως και θα τον ρωτησω.

οσο για την αδιαθεσια και το γαλα marin μου δεν το ειχα ακουσει αυτο που λες,εγω αδιαθετησα εναμιση μηνα αφου γεννησα και ενω θηλαζα αποκλειστικα,και ακομα τον θηλαζω το πρωινο του γευμα.

ας παω για υπνο,μπεμπης και μπαμπας κοιμουνται και ζηλεψα!καληνυχτα...η καλημερα!!!πολλα φιλια!!!

759ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 12, 2012 2:52 pm

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Cleo μου ο γιατρός μου είπε ότι φρουτο θέλω εκτός από φράουλα.έχω κ γω το ίδιο πρόβλημα με σένα με τα κακακια της κ δοκιμάζω συνδυασμους μήπως κ μαλακώσουν.για να δουμε τι θα σας πει κ ο γιατρός σας......

760ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 12, 2012 10:37 pm

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σας ζήσει Constantin@ η νεοφωτιστη!!!

Εμεις τρωμε τα φρουτα αλλα με το ριζαλευρο εχουμε ενα θεματακι.
προχθες που τον εστειλα στη μαμα το εφαγε ολο, χθες με μενα μου βγαλε την πιστη, εφαγε το μισο κι αυτο αφου εφαγε κ ολος ο τοπος γυρω του!!!
νερακι ευτυχως πινει κ με ορεξη!!!

761ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 14, 2012 11:53 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα στην όμορφη παρέα μας!!!
Η μπέμπα ακόμα κοιμάτε ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 536304 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 536304 στις 7 που φεύγει ο άντρας μου την φέρνει στο κρεββάτι μας και χουχουλιάζουμε αγκαλίτσα!!!
Τι κάνετε εσείς???ο καιρός ακόμη καλα κρατάει και πάμε και καμια βολτούλα ευτηχως!!!!
Κοριστια σε 40 μέρες Χριστούγεννα!!!!Ανυπομονώ μου αρέσουν πάρα πολύ αν και με μαλαγχωλούν λιγάκι αν και εχω γενέθλεια και μεγαλώνω..είναι όμορφα,στόλιδια στο σπίτι γιορτινή διάθεση..!!!!
Δυο μέρες η μπεμπούλα τρωει και σουπίτσα το μεσημερι με λαχανικά και σήμερα θα βάλω και κοτοπουλάκι,μεγαλώνουν κορίτσια τα μπεμπίνια μας...απο δόντι τίποτα ακόμα αλλά εχθές έιχε πάρα πολλά σαλιά και πολύ γκρίνια που ήταν απο τα ουλάκια της...την λυπήθηκα,λεω ας βγεί μωρε κανένα να σταματησει να υποφέρει έτσι..
κορίτσάκια μου αυτά τα νεα μας,περιμένουμε και τα δικά σας!!!
Καλη μέρα να έχουμε όμορφες γλυκιές μανούλες,φιλάκια πολλά!!! flower flower flower

762ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 15, 2012 11:43 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας μαγιάτικες μαμαδούλες Very Happy
Τι κάνετε;
Διάβασα διάφορα, να δω τι θυμάμαι Rolling Eyes
Constantin@, να σου ζήσει η νεοφώτιστη Βικτωρία! Να'ναι γερή κ τυχερή! Πολύ ωραίο όνομα! Λένε κάποια γιαγιά σας έτσι;
Μαρινάκι, σου ήρθε η περίοδος η άτιμη; Εμένα ακόμα Smile Κι εγώ δεν έχω ακούσει ότι επηρεάζεται το γάλα.
Μια χαρά η μπουμπού σου Αδαμαντίνη μου! Τρώτε κ το φαγάκι σας πλέον! Τέλεια!
Εμείς είμαστε καλά, η γκρίνια κ τα κλάματα σταμάτησαν κ ούτε δοντάκι βέβαια βγήκε! Αχλάδι ξαναφάγαμε 2 μέρες κ μετά σταματήσαμε πάλι! Θα ξανασυνεχίσουμε την προσπάθεια! Βέβαια το ρυζάλευρο το τσακίζουμε Shocked
Κατα τ'άλλα, μας αρέσει αυτή η κούνια-κέντρο δραστηριοτήτων κ καθόμαστε! Στο καρεκλάκι φαγητού δε μπορούμε κ πολύ Rolling Eyes Rolling Eyes Λίγο στο γυμναστήριο μας κ στο πάρκο μετά από λίγο γκρινιάζουμε. Το καλύτερο μας είναι να χορεύουμε (μάλλον ποντιακά ειναι αυτό που κάνει) κ να στεκόμαστε όρθιοι Shocked ΔΕν θέλει κορίτσια να τον βάζω να κάθεται, τεντώνει τα πόδια για να είναι όρθιος κ γι αυτό δε μπορώ να τον βάλω κ στο ring sling Wink Ταλιμπανάκι, καλά τον λέω! Ααααα, κ είμαστε κ λίγο φλύαροι κ μόνοι μας αλλά κ όταν έχουμε κόσμο σπίτι, μιλάμε παράλληλα Very Happy
Εγώ ξεκίνησα γυμναστήριο!!!!!! Γιούπιιιιι! Κ πολύ το είχα καθυστερήσει! Βέβαια είναι δύσκολο όπως λέγαμε κ τότε με το τρέξιμο για το στήθος φυσικά...δεν ξέρω τι να το κάνω Embarassed Θα βάζω κ σουτιέν κ μπουστάκι αθλητικό κ μπλούζα! Χθες που ήταν πολύ αεροβικό το πρόγραμμα, πονούσα με το πάνω-κάτω Crying or Very sad
Αχχχχχ! Νιώθω ωραία, πιστέυω να ξαναβρώ κ τις αντοχές μου, σιγά-σιγά Wink

Φιλάκια σε όλες τις όμορφες μανούλες κ τα γλυκά τους πλασματάκια!

763ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 15, 2012 12:09 pm

Constantin@

Constantin@
Καλησπέρα μαμάδες!
kastoria, cleo, Ri@, adamantini, marin, buttonaki ευχαριστώ που μου ευχηθήκατε για τη μικρούλα μου και να σας ζήσουν τα μωράκια σας!
buttonaki έτσι λένε την πεθερά μου και είναι όντως ωραίο όνομα.
Κορίτσια τι θα κάνω που δε θέλει καθόλου το νερό? Ξινίζει το μουτράκι της και το φτύνει αν το δώσω με το κουταλάκι. Με το μπιμπερό δε το συζητώ, δεν τραβάει καθόλου. Να πάρω την παιδίατρο ή να χαλαρώσω κι όποτε θέλει η ίδια θα το ξεκινήσει? Κατά τα άλλα τρώμε ρυζάλευρο και άνθος αραβοσίτου με πολύ όρεξη. Από βδομάδα θα αρχίσουμε φρουτάκια κι εμείς.
Καληνύχτα σε όλες!

764ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Νοε 16, 2012 1:32 pm

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ! ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΥΠΝΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ..... ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ. ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΥΣΕ!!!! ΧΑΧΧΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ... ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΑΝΤΕ ΝΑΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΕΙ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ!!!!

765ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 19, 2012 12:24 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα όμορφες μανούλες!!!!
τι κάνετε???πως είστε???εμείς οχι και τόσο καλά...δοντάκια είναι η αιτία,η κσλύτερα ουλάκια..πολύ γκρίνια κοριτσια πολύ σαλιο οτι βρει στο στόμα και ακόμη δεν εχει σκασει μύτη ουτε ενα..όλη μερα δεν μπορω να κουνηθω..
constantin@ μου θα πιει νεράκι μην στεναχωριέσαι εκείνα ξέρουν καλύτερα!!!!
Σοφάκι όσο και αν χοροπηδάνε μην μασας αφου το θες τόσο πολύ κάντο και απόλαυσετο σιγά σιγα θα προσαρμοστούν και αυτά στα νεα δεδομένα χααχαχα.
Αυτα κορίτσια γλυκά θα τα πούμε πάλι συντομαααα!!!!!!καλό βράδυ φιλιααααα!!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 417472

766ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Νοε 20, 2012 1:57 am

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πολλές καλημέρες σε όλες!!!
Όπως θα καταλάβατε έχουμε ψιλοχάσει κι εμείς την μπάλα...και ψάχνουμε να την βρούμε, γι' αυτό κ εξαφανιστήκαμε λίγο ;p
Καταρχάς, να ζήσουν τα νεοφώτιστα μπεμπέκια, να'ναι γερά κ χαμογελαστά πάντα! Σοφάκι μου... γερά κ με τσαμπουκά! Φόρα ότι πιο σφικτό έχεις κ δώστου χεχε... Laughing
Τα νέα μας τώρα...έσκασε κ το δεύτερο δοντά κι μας Very Happy Από πόνους όμως δεν παιζόμαστε...δεν ξέρω πως να τον παρηγορήσω κορίτσια... Rolling Eyes Του δίνω μαμαδογαλατάκι κ ηρεμεί λίγο αλλά μετά από καμια ώρα το πολύ τον ξαναπιάνει Sad Από βαρος είμαστε 10,500 περίπου κ αρχίσαμε δειλά δειλά βηματάκια με βοήθεια φυσικά!
Από φαγητό δύσκολα τα πράγματα...μερικές κουταλιές και τέλος. Θα δείξει, τί να πω, πονάει κι όλας..Είχα κ την πεθερά μου 10 μέρες σπίτι φιλοξενούμενη...τα λόγια είναι περιττά Twisted Evil Ζήλευε ο μεγάλος τον μικρό γιατί εκδηλωνόταν υπερβολικά στο μωρό ό,τι κι αν της έλεγα και γινόταν χαμός ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 215994
Αυτάααααα......
Φιλούρες σε όλους, μαμάδες κ μπεμπέκια!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 893968 .

767ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Νοε 20, 2012 4:13 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα μανουλες και μωράκια!!!!

Γκρινια γκρινια γκρινια και συνεχως στο στηθος!!!Απ οτι βλέπω όλες τα ιδια περνάμε!!! Raina μου βγάλατε και δευτερο και υποφέρει ο καημενουλης!!Δηλαδη ποτε ηρεμουν έντελως βρε κοριτσια οταν τα βγάλουν ολα!!!! κλαψ κλαψ την βάψαμε!!!!
Εμεις Σαββατοκυριακο ειχαμε ανεβει στην πατριδα (Λαμια) να δω τους δικους μου και ταλαιπωρήθηκε πολυ η μικρη απο τις επισκέψεις σε σογια για να την δουν, είχε και γκρινια απο τα ουλάκια και ηταν στο στήθος συνεχως!!Και να φανταστειτε φρουτοκρεμα τρώμε 200 ml και κρεμα το απογευμα επίσης!!!Δεν εχω θέμα με το φαγητο αλλα το γάλα γαλα!!!!Παντως δεν ξερω για οσες θηλάζουν αλλα έχει μειωθει αρκετά η παραγωγή μου!!!
Κατα τα αλλα καθομαστε στον πισινο μας και έχουμε πάρει θεση για μπουσουλημα αλλα κανουμε μπρος πισω προς το παρον!!!Τεταρτη έχουμε παιδίατρο και θα μας βαλει και φαγητάκι το μεσημερι!
Σοφάκι μπράβο που ξεκινησες και γυμναστικη μακαρι να μπορουσα να παω και εγω αλλα ψιλοβαριέμαι κιολας, προτιμω γηπεδο και τρέξιμο. Εχασα επιτέλους και τα 2 πρώτα κιλα κανω διατροφούλα αλλα πολύ χαλαρα!!!
Για το νερο μην αγχωνεστε ουτε εμενα επινε στην αρχη αλλα σιγα σιγα με υπομονη άρχισε και πινει αρκετα. Θέλουν και αυτα τον τρόπο τους!!
Αυτά τα νέα μας!!!
φιλάκια πολλα!!!!!!

768ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Νοε 20, 2012 10:10 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας γλυκές μανούλες!
Τι κάνετε; Στο τρέξιμο βλέπω είμαστε όλες Shocked
constantin@, θα πιει νερό, μην αγχώνεσαι, που θα πάει, θα διψάσει σε κάποια φάση...
Sotianna, Καλή αρχή με το φαγητό; πως πάτε;
Αδαμαντίνη, Ράινα κ Μαρίνα, υπομονή κ εσείς κ εγώ Rolling Eyes Κι εμένα κάποιες ώρες έχει πολλή γκρίνια, δε φαίνεται όμως να πονάει όπως παλιότερα. Έχει γκρίνια κορίτσια όταν νυστάζει, αρχίζει κ κλείνει τα μάτια, τα τρίβει κιόλας αλλά δε μπορεί να κοιμηθεί κ γκρινιάζει Shocked Σήμερα ήταν 3 ώρες έτσι το πρωί Shocked ΤΟυ έδινα κ στήθος, έπινε κ μετά σε κάποια φάση, έβγαλε αρκετό γάλα κ δεν ηρεμούσε με τίποτα, φαινόταν όμως ότι νυστάζει... Καμία συμβουλή για τον ύπνο?
Ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια για το γυμναστήριο! Ναι, ναι, νιώθω πολύ όμορφα! Την Παρασκευή άρχισα κ zumba,είναι πολύ ξεσηκωτική! Κ μένα Μαρίνα δε μ'αρέσουν τα όργανα στο γυμναστήριο, κάνω πάντα ομαδικά προγράμματα, τ'άλλα τα βαριέμαι!
Μπράβο για την προσπάθεια! Κι εγώ επιτέλους έχασα άλλο 1,5 κιλό κ πριν αρχίγω γυμναστήριο, ξεκόλλησα λιγάκι γιατί από τότε που 40αντησα είχα κολλήσει στα τελευταία. Συμβουλευόμουν κ τη διατροφή σου Wink
Στο μεταξύ, το ΣΚ πήγαμε απρογραμμάτιστο ταξιδάκι κ πολύ μου άρεσε Very Happy 'Επαιζε ο άντρας μου στην Καρδίτσα κ θα έφευγε το μεσημέρι του Σαββάτου κ όταν ξυπνήσαμε το πρωί μου λέει 'μάζεψε τα, έκλεισα σε έναν ωραίο ξενώνα κ πάμε για 2 βράδια Λίμνη Πλαστήρα'! Κ πήγαμε οι 3 μας!!! Ωραία ήταν, τα μέρη βέβαια λόγω έντονης ομίχλης δεν τα είδαμε καλά αλλά χαλαρώσαμε, το δωμάτιο ήταν πολύ ωραίο με ενεργειακό τζάκι κ το αγοράκι μας πολύ φρόνιμο όπου κι αν πηγαίναμε! Κ βρήκαμε ωραία μέρη χωρίς πολύ κόσμο κ με καθαρή ατμόσφαιρα για το μπεμπούλη μας Very Happy Γυρίσαμε χθες το μεσημέρι!Ανανεωθήκαμε κ χάρηκα που ήταν κ τόσο συνεργάσιμο το μικρό μας κ το είχαμε χωρίς πρόβλημα μαζί μας! Σήμερα που ήμασταν μέσα όλο το πρωί όμως μου έβγαλε την πίστη Shocked Μάλλον θέλουν βόλτες! Τι να πω?!
Τι άλλο; Την φρουτόκρεμα εξακολουθεί κ δεν την τρώει κ σήμερα του έβαλα κ μεγάλη δόση κρέμας μέσα αλλά τίποτα Shocked Το απόγευμα που έκανα το αντίθετο, δηλαδή έβαλα στην κρέμα λίγο φρούτο (μπανάνα) δεν την τσάκισε όπως της άλλες μέρες! Που τα καταλαβαίνουν όλα;! Δεν ξέρω τι να κάνω με το φρούτο!
Αυτα τα πολλά από μένα!
Σας χαιρετώ, σταματώ την πολυλογία Embarassed
Φιλάκιααααααα

769ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Νοε 20, 2012 2:33 pm

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας μανουλιτσες!χαθηκα παλι...εμ τρεχω και δεν φτανω.απο την μια ο καλομαθημενος μου που δεν καθεται μονος του (ουτε στο παρκο,ουτε στο ρηλαξ,παρα μονο για λιγο) απο την αλλη η δουλεια και δουλειες σπιτιου,ψαχνουμε και για σπιτι,εχω τρελαθει!ευτυχως εμενα δεν εχει γκρινια απο τα ουλακια του,μονο που εχει καταφαει τα δαχτυλακια του.τωρα περναμε αλλη φαση,την φαση "καταλαβαινω οτι φευγει η μαμα και κλαιω!" ααχ δυσκολος ο αποχωρισμος,τυχερες οσες δεν δουλευετε!παντως μεχρι τωρα βρε κοριτσια ολο και κατι ειχε για να γκρινιαζει,ολο με αγχος ειμαι να προ λαβω να κανω καμια δουλεια μην αρχισει γκρινια.μονο για τα δοντια δεν κλαει και μου εχει κανει τρομερη εντυπωση!εσας τα δικα σας καθονται καθολου μονα τους οταν κανετε δουλειες??αντε να μετακομισουμε κοντα στην μαμα μου να βοηθαει λιγο την κατασταση.νιωθω λιωμα στο τελος της ημερας,οπως ολες σας φανταζομαι,αλλα αυτα τα σκατουλακια ειναι πηγη ζωης και ενεργειας,ειδικα με τα χαμογελα τους και τα λογακια τους!
σας φιλω!καληνυχτα!!!

770ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Νοε 20, 2012 2:38 pm

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΛΩΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΛΙΓΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ

771ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Νοε 20, 2012 11:50 pm

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εμεις κοριτσια μια απο τα ιδια, οτι βρουμε το βαζουμε στο στομα κ το τρωμε με μανια κ επισης ετσι κ φυγω απο το οπτικο του πεδιο ξεκιναει γκρινια, αλλα το κανει κ με την αδερφη μου κ με τη μαμα μου, τους αλλους τους εχει χεσμενους!!!!! Very Happy

Τη φρουτοκρεμα την τρωμε ολη, το ριζαλευρο δεν το πολυσυμπαθει τρωει γυρω στα 60-90γρ κι αυτο με το στανιο.

Την Παρασκευη εχουμε παιδιατρο για εμβολιο κ ζυγισμα κ μετρημα!!!

772ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 21, 2012 1:41 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλησπέρα!!!Τι όμορφα που είχα να διαβάσω τόσα πολλά που γράψατε!!!άσχετο βέβαια οτι θυμάμαι τα μισά και ούτε...χιχιχι
Rainaki ο παιδαρός σου σούπερρρρρ δυο δοντάκια το σκαθαράκι!!!!και μαγουλίνος μεγάλος!!!!!!αχχχχ τσιμπίματα που θέλουν!!!!!Μαρινα μου εμείς τα είπαμε και στο φεις...όσο για σ'ένα μικρή μου Σόφη...μην μας τα λες ετσι θρασύτατα τα καμώματά σου...ακου λεει λίμνη πλαστηρα και τζάκι και εγω δεν ξέρω τι ακόμα...Σοφακι μου πλάκα κάνω εννοείτε,αλλά βρε ατιμο πολύ ζήλεψα οχι με κακία αλοίμονο,εχω να φύγω απο το νησί 1,5 χρόνο με τελευταίο ταξίδι στην Κάρυστο για 2 μέρες οπότε καταλαβαίνεις...χαίρομαι για αυτους που μπορουν και ξεκλεβουν μια δυο μερες και περναν τέλεια!!!και για τον Ερρικ(σωστό το όνομα?σόρυ δεν πολυθυμάμαι) μην σκάς θα φάει,εγω με την δικιά μου αυτό κατάλαβα οτι τελικά δεν ήταν ακόμη έτοιμη και τωρα μια χαρά τα πάμε!!!cleo μου και εγω γυρνάω στην δουλεια τελικά αρχες του έτους και πολύ προβληματίζομαι για το πως θα γίνονται όλα...φαγητό σπιτι την μικρη...και βέβαια τον αποχωρισμόοοο δύσκολο κεφάλαιο αυτο το δυσκολότερο μου φαίνεται..sottiana kai kastoria και η δικιά μου απο λίγο σε όλα καθετε και πιο πολύ με παρεα διαφορετικα μας ακούει η γειτονια χιχιχιχ ολα τα βάζει στο στόμα και η γκρινια γκρινια!!!!εχθες και σήμερα δεν δούλευε ο άντρας μου και πρίν λίγο μου λεει πωπωππωπω ακούω την φωνή της μέσα στα αυτιά μου!!!!(κοιμάτε η μπέμπα εννοείτε)...
κοριτσάρες αυτα τα νεα τα δικά μας!!!!σας καληνυχτίζω και σας φιλώ!!!καλό ξημέρωμα!!!!!
Υ.Γ.Σοφάκι να κανονίστε να ξαναπάτε βρε μιας και δεν μπορέσατε να δείτε καλά την τόσο όμορφη θεα που έχει εκει...πλάκα κάνω κούκλαααααα!!!!!!!!να περνάτε και να περνάμε πάντα καλάαα!!!!φιλιάααααα

773ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 21, 2012 3:11 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
adamantini έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα!!!Τι όμορφα που είχα να διαβάσω τόσα πολλά που γράψατε!!!άσχετο βέβαια οτι θυμάμαι τα μισά και ούτε...χιχιχι
Rainaki ο παιδαρός σου σούπερρρρρ δυο δοντάκια το σκαθαράκι!!!!και μαγουλίνος μεγάλος!!!!!!αχχχχ τσιμπίματα που θέλουν!!!!!Μαρινα μου εμείς τα είπαμε και στο φεις...όσο για σ'ένα μικρή μου Σόφη...μην μας τα λες ετσι θρασύτατα τα καμώματά σου...ακου λεει λίμνη πλαστηρα και τζάκι και εγω δεν ξέρω τι ακόμα...Σοφακι μου πλάκα κάνω εννοείτε,αλλά βρε ατιμο πολύ ζήλεψα οχι με κακία αλοίμονο,εχω να φύγω απο το νησί 1,5 χρόνο με τελευταίο ταξίδι στην Κάρυστο για 2 μέρες οπότε καταλαβαίνεις...χαίρομαι για αυτους που μπορουν και ξεκλεβουν μια δυο μερες και περναν τέλεια!!!και για τον Ερρικ(σωστό το όνομα?σόρυ δεν πολυθυμάμαι) μην σκάς θα φάει,εγω με την δικιά μου αυτό κατάλαβα οτι τελικά δεν ήταν ακόμη έτοιμη και τωρα μια χαρά τα πάμε!!!cleo μου και εγω γυρνάω στην δουλεια τελικά αρχες του έτους και πολύ προβληματίζομαι για το πως θα γίνονται όλα...φαγητό σπιτι την μικρη...και βέβαια τον αποχωρισμόοοο δύσκολο κεφάλαιο αυτο το δυσκολότερο μου φαίνεται..sottiana kai kastoria και η δικιά μου απο λίγο σε όλα καθετε και πιο πολύ με παρεα διαφορετικα μας ακούει η γειτονια χιχιχιχ ολα τα βάζει στο στόμα και η γκρινια γκρινια!!!!εχθες και σήμερα δεν δούλευε ο άντρας μου και πρίν λίγο μου λεει πωπωππωπω ακούω την φωνή της μέσα στα αυτιά μου!!!!(κοιμάτε η μπέμπα εννοείτε)...
κοριτσάρες αυτα τα νεα τα δικά μας!!!!σας καληνυχτίζω και σας φιλώ!!!καλό ξημέρωμα!!!!!
Υ.Γ.Σοφάκι να κανονίστε να ξαναπάτε βρε μιας και δεν μπορέσατε να δείτε καλά την τόσο όμορφη θεα που έχει εκει...πλάκα κάνω κούκλαααααα!!!!!!!!να περνάτε και να περνάμε πάντα καλάαα!!!!φιλιάααααα

Έλα, μη παραπονιέσαι εσύ κυρία Αδαμαντίνη! Ζεις σε όμορφο νησάκι! Κ τι δε θα δινα να έμενα κι εγώ σε νησάκι! αχχχχχ! 'Ασε μας εμάς εδώ που έχουμε το βουνό απέναντι κ τη λίμνη! χαχαχαχα!
Άφησα τα Γιάννενα που ήταν ηλιόλουστα κ πήγα κ βρήκα πάλι ομίχλη! Βέβαια σκασίλα μου για το μέρος, μόνο η αλλαγή παραστάσεων ήταν σούπερ!
Σήμερα έφαγε μισό αχλάδι κ μισή βανίλια (φρούτο) με μισή κρέμα που του έκανα το πρωί! Δε σκάω ιδιαίτερα, θα φάει, που θα πάει Wink
Καληνύχτα σε ΟΛΕΣ τις μανούλες!

774ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 22, 2012 2:30 pm

blackrose

blackrose
Καλησπερααααααααααααα

Καλε ηρθες Καρδιτσα και δεν ειπες???χαχα εδω μενω!

Οπως και να εχει αφου περασες καλα αυτο μετραει!!!!!!

Εμεις κοριτσακια αυριο εχουμε εμβολιο!και τωρα οποτε παμε γιατρο ,τον κοιταει και στραβομουτσουνιαζει χαχχααχαχαα!!!

Αυριο γινεται 7 μηνων!!!

Μα ποτε περναει ο καιρος τοσο γρηγορα?δεν καταλαβαμε τιποτα ετσι δεν ειναι η κανω λαθος? Rolling Eyes

Δοντακι ακομη εμεις ,καλοσιζικα ραινα μου!!!
Βεβαια τα ουλακια ειναι ετοιμα και πρησμενα στο φουλ!εσεις οι υπολοιπες πως τα βλεπετε των μωρων σας???
Σημερα ξεκινησαμε αντι ριζαλευρο βανιλια,την φαριν λακτε!!την οποια καταβροχθησε 200γρ ενα γευμα!
Τα μεσημεριανα πλεον βρηκα λυσεις να την κανω να τα τρωει γιατι ξυνιζε αρκετα την μουριτσα της και δεν ετρωγε!...προσθετω λιγο ριζαλευρο βανιλια μεσα να γλυκιζει!......ηδη της βαζω και ζυμαρικο....αστερακι για αρχη!Βεβαια δεν κατεβαζει 200αρια,αλλα ενα 100αρι γρ. το κατεβαζει και δεν την πιεζω καθολου οσο θελει αυτη!

Α καλα το πρωι κι εμεις χουχουλιαζουμε παρεα απο τις 7 και μετα που φευγει ο μπαμπας και η δικια μου βαραει υπνους μεχρι 10μιση!!!Βεβαια μετα θα κοιμηθει κατα της 4μιση μεχρι 5μιση καμια ωριτσα και 10 το βραδυ πλεον ειναι τεζα!

Τα ωραρια αλλαζουν δεν μενουν 100% σταθερα,ουτε και με νοιαζει να ειμαι απολυτη και σε αυτο Very Happy Razz

Κατα τ αλλα κοριτσια ,λεμε μπαααααααα μπααααααααααα.......και οχι μαμα !!!!!Βεβαια ειναι εκφραση και οχι εννοια για το μωρο ,αλλα ο μπαμπας???Καλα ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing

ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ η μικρη γελια και μπαμπαμπαμπα μπαμπαμπαμπα.....παει να πει μαμα και λεει μα.....μπα!!!!χαχαχχαααα Razz

Εγω απο κιλα εχασα λιγα,το σωμα μου ηδη στρωνει και μαζεψε αλλα θελω κι αλλα κιλα να νιωσω ξανα οπως παλια!!!Βεβαια δεν εχω παροπονο 2 μωρα εκανα και ειμαι ενταξει σχετικα!ολα ειναι σχετικα! Cool

Αντε να στολισουμε και απο βδομαδα να μπουμε λιγο στο κλιμα των εορτων μπας και ξεχασουμε τα οσα βλεπουμε και ακουμε καθε μερα απο την τηλεοραση!

Αυτα τα ολιγα και απο εμας,ευχομαι να ειστε ολες καλα και να χαιρομαστε τα ομορφα ζουζουνακια μας!!!

ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 417472

775ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 22, 2012 2:56 pm

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας γλυκες μου!!!
Καταφερα να μπω επιτελους!
Διαβαζω για εκδρομουλες! Very Happy Μπραβο!
Raina και δευτερο δοντακι; Τελεια! Απο βαρος δεν παιζεστε!... Very Happy
Απο γκρινια καλα παμε ολες!... Αχ αυτα τα ουλα...
Εμεις αργουμε ακομα να βγαλουμε δοντακια. Ετσι μας ειπε ο ντοκ. Απο βαρος χαμηλα οπως παντα, αν και εβαλε 550 απο την προηγουμενη φορα. Καλα τον γιατρο με το που τον βλεπει παθαινει πανικο! Η ψυχουλα μου...
Τρωμε σουπες και γιαουρτακια. Την φρουτοκρεμα δεν την θελει. Ομως της στιβω χυμο και το πινει. Δοκιμαζει διαφορα φαγητα εκτος απο ψαρι, χοιρινο,αυγο και φραουλα. Ο θυλασμος συνεχιζεται!!! Πινει περισσοτερο γαλα απο ποτε!!!
Κοριτσια εχουμε ενα θεματακι... Δεν θελει να ερχεται κανεις σπιτι... Με το που ανοιγει η πορτα και ερθει καποιος γινεται χαμος... Κλαιει μεχρι να φυγει και μολις φυγει αναστεναζει με ανακουφιση και χαμογελαει... Σαν να λεει εδιωξα τους εισβολεις... Δεν ξερω τι να κανω μ αυτο... Rolling Eyes
Ασε που την αφησα για πρωτη φορα στις γιαγιαδες το περασμενο Σαββατο για να παρεβρεθω σε εγκαινια φιλου... Χαμος!!! Εκλαιγε, δεν εφαγα τιποτα. Την ειχε ο αδελφουλης της, μονο μαζι του εκατσε... Ασε που μου κακοφανηκε που την αφησα... Sad
Οι μανουλες που εργαζονται ειναι ηρωηδες!!! Δεν μπορω να με φανταστω να την αφησω και να παω για δουλεια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις