Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
496 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 496 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 34]

726ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Νοε 03, 2012 5:53 am

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα σας!!!

Αδαμαντινι μου μην αγχωνεσαι μωλε....κατσε να δεις οταν θα μπορει πλεον να φαει απο τα πιατα σας δεν θα προλαβαινεις να μαγειρευεις!!!!

Βεβαια και εγω δεν παω πισω τωρα που κοπηκε η ορεξη της σκαω κι εγω...αλλα ειπε ο γιατρος ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ....ΘΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.και εχει ενα δικιο εδω που τα λεμε.....

Σημερα εφαγε λιγο πιο πολυ ...και κοτοπουλακι με λαχανικα...10 κουταλιες τις κατεβασε....αντε να συνελθει το πιπινελι να σταματησει να στεναχωριεται και η μαμα...απο καλο ατον εγκεφαλο πιο πολυ χαχαχα!!!

σημερα εχουμε ωραια μερα,θα την εκμεταλλευτουμε και θα παμε οικογενειακως για καφε!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 417472

727ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Νοε 03, 2012 7:44 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαιρετώ όλη την όμορφη παρέα!
Τι καλός που είναι ο καιρός! Πήγαμε κ εμείς σήμερα για το καφεδάκι μας κ μετά καροτσάδα Smile
Ο μπεμπούλης το βράδυ ξυπνούσε κάθε 1-2 ώρες με στριγγλίσματα, αυτά που κάνει τον τελευταίο καιρό αλλά με το που τον έβαζα στο στήθος σταματούσε αν κ έπινε ελάχιστα κ αποκοιμιόταν πάλι! Αυτή τη δουλειά κάναμε όλο το βράδυ Shocked Λέτε να του έλειπε ο μπαμπακούλης του;

Κλειώ μου, περαστικούλια στη μπεμπούλα! Αχχχ, δεν μπορώ να ακούω ψυχουλίνια να αρρωσταίνουν Crying or Very sad Καλά τι φοβερή κορδέλα είναι αυτή!!! Είναι κ κουκλίτσα η μικρή, φαίνεται κ πολύ ψηλή!
Κι εμένα η παιδίατρος μου είπε γι αυτή την κρέμα της Νουνού όταν αρχίσω να του δίνω-αν κ μου είπε 1-2 φορές τη βδομάδα μόνο να του δίνω βέβαια δεν ξέρω αν θα την ακούσω Rolling Eyes Είναι καλή η κρέμα; Γιατί ακούω άλλοι που παίρνουν βιολογικό ρυζάλευρο της Holle... Rolling Eyes
Ωχχχ, τελικά όλα τα μωράκια σχέδόν μας έχουν λαχταρήσει με τούμπα Sad Εμένα μια μέρα πριν κλείσει τους 2 μήνες...έριξα τέτοιο κλάμα, δε χτύπησε αλλά Crying or Very sad Εσείς έχετε σίγουρα τον φύλακα-άγγελό σας Like a Star @ heaven

Αδαμαντίνη μου, θα φάει η μπεμπούλα σου, μην αγχώνεσαι! Όλα λίγο πολύ έτσι κάνουν τελικά Rolling Eyes Κι εμένα σήμερα ο δικός μου 5η μέρα που έφαγε αχλάδι αλλά νομίζω κάθε μέρα κ χειρότερα τελικά... δεν αντιδρά πολύ καλά, ελάχιστο βάζει μέσα στο στόμα του κ ξινίζει συνεχώς κ τα μουτράκια του Rolling Eyes
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Είναι κ πολύ γελαστούλης, στη φώτο είναι σοβαρός αλλά μ'αρέσει πολύ η συγκεκριμένη sunny

Μαρινάκι, φοβερός ο φωτογράφος!!!!! Ουάου!!!! ΤΟν πήρατε δηλαδή για φωτογράφηση σπίτι; Αθήνα μένεις ε;
Κι εμάς ο φωτογράφος ήρθε από Αθήνα, δουλεύει με μια ομάδα φωτογράφων κυρίως ως freelancer κ είναι κ φωτορεπόρτερ, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Μας παρέδωσε πρόσφατα τις φώτος σε στικάκι, τα ψηφιακά αλμπουμς αργότερα! Μας άρεσαν πολύ κ οι after wedding φώτος υπέροχες, ήταν κ τα μέρη που πήγαμε καταπληκτικά!
Τώρα περιμένουμε σε λίγες μέρες κ το βίντεο κ θα μας κάνει κ βιντεοκλιπάκι! Κι εμένα μ'αρέσει πολύ η φωτογραφία!

Σας φιλώ γλυκά!!!!!!!!!

728ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Νοε 03, 2012 8:49 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κοριτσάκια!!!
Σημερα του δώσαμε και καταλαβε..απο το πρωι εξω καφεδάκι(επιτέλους) και βολτούλες, η μπέμπα το ευχαριστήθηκε!!Τώρα έχει πεσει για νανι.
Κλειώ μου περαστικά σας!!!Κυκλοφορει ιωση γαστρεντεριτιδας.Λαχταρα βρε παιδι μου με αυτες τις τούμπες!Τελικα όλες έχουμε εμπειρια!!Σιδερενια να είναι μονο και τιποτα αλλο!!!
Εγω παιρνω το εξαμηνο απο τον οαεδ τώρα δυστυχως είναι 514 ευρω!Νομιζω οτι δώρο Χριστουγέννων παιρνουμε κανονικα ενα μηνιατικο.Ελπιζω να μην τα κοψουν και αυτα!!!
Σοφάκι Άθηνα μένουμε.Τον είχαμε στον γαμο μας και κάναμε και next day και εμεις.Μου άρεσε γιατι δεν έβγαλε τις κλασικες φωτογραφιες γάμου που αντιπαθώ!Ηθελα κάτι άλλο!!Βασικα έρχεται παντου!Εμας ήρθε στο σπίτι να μας φέρει τα αλμπουμ και τις φωτο του γάμου μας, και ήθελε να βγάλει την μικρη μας φωτο, και μας τις εκανε δωρο!Ειναι φοβερός και πολύ καλός άνθρωπος!!Είναι μια ολοκληρη ομαδα εδώ απο φωτογράφους που είναι κορυφαίοι σε αυτό το είδος φωτογράφισης.
Μπορει να τον πληρωσαμε λιγο παραπανω απο τους κλασικους αλλα δεν το μετανιωσα στιγμη.Τωρα στην βάπτιση...
Αληθεια ο αντρας σου είναι αθλητής?

Αυτα τα νεα μας!Ξυπνησε η σκατουλα πάω να την δω!!!
Φιλακια πολλααααα!!!!!!!

729ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Νοε 03, 2012 1:09 pm

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κοριτσάκιαααα!!!
Πραγματικά τέλεια μέρα σήμερα! Πήγαμε κι εμείς βολτίτσα στην παραλία και περιττό να σας πω ήμουν έτοιμη να βουτήξω...ας όψεται που είμαι κρυουλιάρα... Laughing
Πήγαμε και στις κούνιες και έβαλα και τον μπεμπούλη να κάνει λίγο. Κοιτούσε ο καημενούλης λες και ζήλευε το αδερφούλη του που έτρεχε από δω κι από κει Rolling Eyes Τους έχω παρει μια κουνια στην βεράντα από αυτές που κάνουν από 6 μηνών, έχει γύρω στα 60 ευρώ αλλά ήταν από τις καλύτερες αγορές μου. Ηρεμούν με την μια και ξεχνάνε τον πόνο τους Wink
Πραγματικά πάντως τα μπουμπουκάκια μας είναι όλα σκέτη τρέλα....τί να πω, μήπως οφείλεται στο ότι ξεπετάχτηκαν από νωρίς λόγω καλοκαιριού;;;
Η στράτα τελικά με βοήθησε πολύ κι εμένα Ρία μου.Ειδικά τώρα που έχω το πρόνλημα στη μέση ακόμα κι αυτά τα 20 λεπτά την φορά που τον αφήνω με ανακουφίζουν πολύ. Είναι και βαρύς τρομάρα του!!!
Εμείς παιδίατρο έχουμε μέσα Νοέμβρη οπότε αναμένουμε για αλλαγές στο μενού, αν και έχω ένα βιβλίο διατροφής γραμμένο από παιδίατρο που το θεωρώ εξαιρετικό. Για όποια ενδιαφέρεται λέγεται "Σύγχρονη Διατροφή για παιδιά από την βρεφική ως την εφηβική ηλικία" του Dr Σίμου Γ. Παλλίδη, εκδόσεις Σαββάλα...απλό και περιεκτικό χωρίς πολλά πολλά να σε μπερδεύουν Wink
Πολλά φιλάκιαααα στα μπουτάκιαααα!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 893968

730ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Νοε 03, 2012 1:25 pm

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marin! έγραψε:χχααχχααχα!!Σοφακι και εγω ταλιμπανακι λεω την δικη μου!!και ας ειναι μωρε ησυχουλα!
Να μας στειλεις φωτο να δουμε τον μπεμπη σου..αν και είμαι σίγουρη οι θα είναι κουκλος....
Μην εχεις βρε τοσο αγχος με την αποστειρωση,χαλαρωσε.Εγω πάντως ούτε την πιπιλα που πάλευα μπας και την πάρει τους πρώτους μηνες δεν αποστειρωνα.Μονο τα παιχνιδια της πλένω συχνα γιατι τα βάζει στο στομα, αλλα γενικα ποτε δεν αγχωθηκα με αυτο το θεμα.Αφου ολη την ωρα μασουλαει οτι βρει και ειδικα τα μανικια της βρε κοριτσια..μουσκεμα γινονται!!!
Ο φωτογραφος μας είναι ο Παχουντης Γιώργος http://www.wedshooter.gr/blog/
μπειτε να δειτε ενα μπομπιρα 5 ημερων που έχει βγαλει.Ειναι απο τους πιο καλους που υπάρχουν, τον είχαμε και στο γαμο μας.
Αυτα απο μας.Η μπουμπου κοιμαται και εμεις χαλαρωνουμε.

Καλά έπαθα πλάκα με τον φωτογράφο...απ'τις καλύτερες δουλειές που έχω δει! Είναι πολύ πιο ακριβός μωρέ;; Rolling Eyes Μάλλον θα κάνουμε την βάπτιση Αθήνα τον Μάιο και το σκεφτόμουν τώρα...

731ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Νοε 03, 2012 1:35 pm

blackrose

blackrose
buttonaki έγραψε:Χαιρετώ όλη την όμορφη παρέα!
Τι καλός που είναι ο καιρός! Πήγαμε κ εμείς σήμερα για το καφεδάκι μας κ μετά καροτσάδα Smile
Ο μπεμπούλης το βράδυ ξυπνούσε κάθε 1-2 ώρες με στριγγλίσματα, αυτά που κάνει τον τελευταίο καιρό αλλά με το που τον έβαζα στο στήθος σταματούσε αν κ έπινε ελάχιστα κ αποκοιμιόταν πάλι! Αυτή τη δουλειά κάναμε όλο το βράδυ Shocked Λέτε να του έλειπε ο μπαμπακούλης του;

Κλειώ μου, περαστικούλια στη μπεμπούλα! Αχχχ, δεν μπορώ να ακούω ψυχουλίνια να αρρωσταίνουν Crying or Very sad Καλά τι φοβερή κορδέλα είναι αυτή!!! Είναι κ κουκλίτσα η μικρή, φαίνεται κ πολύ ψηλή!
Κι εμένα η παιδίατρος μου είπε γι αυτή την κρέμα της Νουνού όταν αρχίσω να του δίνω-αν κ μου είπε 1-2 φορές τη βδομάδα μόνο να του δίνω βέβαια δεν ξέρω αν θα την ακούσω Rolling Eyes Είναι καλή η κρέμα; Γιατί ακούω άλλοι που παίρνουν βιολογικό ρυζάλευρο της Holle... Rolling Eyes
Ωχχχ, τελικά όλα τα μωράκια σχέδόν μας έχουν λαχταρήσει με τούμπα Sad Εμένα μια μέρα πριν κλείσει τους 2 μήνες...έριξα τέτοιο κλάμα, δε χτύπησε αλλά Crying or Very sad Εσείς έχετε σίγουρα τον φύλακα-άγγελό σας Like a Star @ heaven

Αδαμαντίνη μου, θα φάει η μπεμπούλα σου, μην αγχώνεσαι! Όλα λίγο πολύ έτσι κάνουν τελικά Rolling Eyes Κι εμένα σήμερα ο δικός μου 5η μέρα που έφαγε αχλάδι αλλά νομίζω κάθε μέρα κ χειρότερα τελικά... δεν αντιδρά πολύ καλά, ελάχιστο βάζει μέσα στο στόμα του κ ξινίζει συνεχώς κ τα μουτράκια του Rolling Eyes
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Είναι κ πολύ γελαστούλης, στη φώτο είναι σοβαρός αλλά μ'αρέσει πολύ η συγκεκριμένη sunny

Μαρινάκι, φοβερός ο φωτογράφος!!!!! Ουάου!!!! ΤΟν πήρατε δηλαδή για φωτογράφηση σπίτι; Αθήνα μένεις ε;
Κι εμάς ο φωτογράφος ήρθε από Αθήνα, δουλεύει με μια ομάδα φωτογράφων κυρίως ως freelancer κ είναι κ φωτορεπόρτερ, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Μας παρέδωσε πρόσφατα τις φώτος σε στικάκι, τα ψηφιακά αλμπουμς αργότερα! Μας άρεσαν πολύ κ οι after wedding φώτος υπέροχες, ήταν κ τα μέρη που πήγαμε καταπληκτικά!
Τώρα περιμένουμε σε λίγες μέρες κ το βίντεο κ θα μας κάνει κ βιντεοκλιπάκι! Κι εμένα μ'αρέσει πολύ η φωτογραφία!

Σας φιλώ γλυκά!!!!!!!!!

φασεις περνανε κι αυτα φασεις!!!!!!!!!!!!!!!!υπομονη χρειαζεται απο εμας τις μανουλες τιποτα αλλο!!!υπομονη και πολλη αγαπη!!!!!
ειναι 69 εκατοστα το υψος της!!!φυσιολογικη?ψηλη???αχ υγεια να εχουν....κι εγω δεν αντεχω να την βλεπω ετσι......

φιλακια κοριτσαρες μου γλυκες!!!

732ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Νοε 04, 2012 1:03 pm

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα μανουλιτσες και μπεμπακια!!!εχω καιρο να σας γραψω νεα μας αν και εμπαινα λιγο στα γρηγορα και διαβαζα τα νεακια σας.
χθες ειχαμε γαμο-βαφτιση οπου γιναμε κουμπαροι και νονοι και περασαμε πολυ ωραια και στο γλεντι μετα!και ο μπεμπουκος μας μαζι,κυριος!κοιμοταν,βγηκε φωτογραφιες και "ξενυχτισε" για πρωτη φορα,αφου κοιμοταν ακριβως διπλα στο κλαρινο!!!
ειχε πολυ γκρινια τις τελευταιες μερες και αλλαγη συμπεριφορας (την οποια παρατηρω καθε φορα που μενει στην πεθερα μου,τυχαιο??)κοιμοταν ελαχιστα, με κουνημα,και μολις τον αφηνα κατω να ουρλιαζει!και αυτο να γινεται για 2 ωρες!τεσπα,δεν θελω να ξανααναφερθω στην συμπεριφορα της προαναφερθησας κυριας,η οποια κανει τα ακριβως αντιθετα απο οτι της λεω με αρνητικα αποτελεσματα για το παιδι (αλλα και τραγικα λαθη οπως στις δοσολογιες του φαγητου του!)γι'αυτο και δεν θα το ξαναπαω να το κρατησει εαν δεν ειμαι και εγω εκει (μονο σε εσχατη αναγκη) και ηδη εδω και 1 εβδομαδα που δεν το εχω παει εχουμε ηρεμησει και το μωρο εχει ξαναβρει τους παλιους καλους ρυθμους του.ειναι και αρρωστουλης ο καημενος,με βηχα,βραχναδα και πολυ μυξα!
απο φαγητο εχουμε αρχισει τα λαχανικα και εννοειται οτι το τρωμε ολο.ουτε σταγονα δεν κυλαει στην σαλιαρα μας!τι να πω,φτου φτου,ειναι πολυ ευκολος στο φαγητο,μεχρι τωρα.σε 3 μερες θα αρχισουμε και τα φρουτα.
αυτα προς το παρον,να μην σας κουραζω.απολαυστε τις καλες μερες με βολτιτσες οπως διαβασα.σας φιλω ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 523139

733ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Νοε 04, 2012 1:21 pm

pharmacy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κατ αρχην καλησερα κ περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια....αχ σφιγγεται η ψυχη μου να τα βλεπω μαραζομενα....
εμεις ξεκινησαμε εδω κ 5 μερες ρυζαλευρο βανιλα...να πω δεν ενοιγει ευκολα το στομα..με κανα χαζο κ το πολυ ν φαει 140μλ..μετα κλαιε κ δεν θελει αλλο...αλλα δεν ανοιγει στομα γ να φαει..ειναι νωρις λετε η δεν ου αρεσει/??αυριο ξεκιναμε φρουτοκρεμα..αντε ν δουμε...μετα την βανιλια πλεον δεν θελει γαλα....
κ αλλη ερωτησηποσο γαλα πινουν στ αλλα γευματα????κ ποσα μλ φρουτοκρεμα ειναι το μεσο φαγητο τους???????
πολλες ερωτησεις ε??/εμ πελαγωμενη ειμαι....
κατα τα αλλα δεν χορταινω ν τον ρουφαωωωω..τωρα που καθονται γιατι μετα δεν θα θελουν τπτ.....
πριν 1 χρονο ηταν σπορακια στην κοιλια μας κ τωρα λαχταριστα μπουρεκακια στην αγκαλια μας!

734ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Κυρ Νοε 04, 2012 2:30 pm

blackrose

blackrose
pharmacy έγραψε:κατ αρχην καλησερα κ περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια....αχ σφιγγεται η ψυχη μου να τα βλεπω μαραζομενα....
εμεις ξεκινησαμε εδω κ 5 μερες ρυζαλευρο βανιλα...να πω δεν ενοιγει ευκολα το στομα..με κανα χαζο κ το πολυ ν φαει 140μλ..μετα κλαιε κ δεν θελει αλλο...αλλα δεν ανοιγει στομα γ να φαει..ειναι νωρις λετε η δεν ου αρεσει/??αυριο ξεκιναμε φρουτοκρεμα..αντε ν δουμε...μετα την βανιλια πλεον δεν θελει γαλα....
κ αλλη ερωτησηποσο γαλα πινουν στ αλλα γευματα????κ ποσα μλ φρουτοκρεμα ειναι το μεσο φαγητο τους???????
πολλες ερωτησεις ε??/εμ πελαγωμενη ειμαι....
κατα τα αλλα δεν χορταινω ν τον ρουφαωωωω..τωρα που καθονται γιατι μετα δεν θα θελουν τπτ.....
πριν 1 χρονο ηταν σπορακια στην κοιλια μας κ τωρα λαχταριστα μπουρεκακια στην αγκαλια μας!

Να μην αγχωνεσαι,εγω εχω καταλαβει για ολα θελουν το χρονο τους!!!!

και το λεω γιατι ειχα πλεγωσει τωρα που ειχε διαροια και δεν ειχε ορεξη για φαι...και σημερα αρχισε να ξανατρωειι!!!!!!δεν θελουν πιεση!!!!σιγα σιγα πιστευω ολα θ αγινουν!!!

εμενα η δικια μου 6-7 το πρωι πινει κανα 200αρι γαλα....μετα ενδιαμεσα τρωει φρουτοκρεμα συνηθως καπου 150-180 γρ.....παντα θα αφησει λιγο!.......το μεσημερι τωρα εχουμε κοτοπουλακι με λαχανικα.....τρωει αλλα ακομη να συνηθισει....σημερα να αφγε 80 γρ????
Μετα κατα 7 τρωει ριζαλευρο βανιλια ΟΛΟ...200-220 ΓΡ...τρελαινεται γι αυτο!!!!.....και τελος αφου κοιμηθει ως της 9 ,την τραταρω κατα 11μιση 12 ενα 200γρ και το πινει αλλοτε ολο αλλοτε αφηνει κανα 20αρι!

ειναι αναλογα στο παιδι!εμενα τα φρουτα τα φρεσκα ουτε να τα δει!!!!και τι δεν εκανα!!!τωρα λιγο στο φαγητο το μεσημερι ακομη "να βρουμε ρυθμο",αλλα θα γινει που θα παει!

Τα δινετε πχ οταν τρωτε πατατ ψητη λιγο ??...εγω της εχω δωσει(το ψαχνο της πατατας) οταν ετυχε να τρωμε.....ή εβαζα σαλτσουλα στο δαχτυλο και εγλυφε!!!!βασικα καθε φορα που τρωμε περιμενει να δοκιμασει χαχαχαχα......της εδωσα και κοκαλο(καθαρισμενο βεβαια!!) απο μπουτι κοτας και το καταγλυψε!!!...μετα εγινε ειδος προς δαγκωμα για τα ουλακια της!εκανε απιστευτη χαρα!!!

Πιστευω πως ολα απλα θελουν χρονο και συνηθεια!!

735ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 05, 2012 6:56 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειά σας κοριτσάκια καλή εβδομάδα!!!!!Κλειω ελπίζω να είναι πιο καλά η μικρούλα σου!!!!

όλες λίγο πολύ βγήκαμε αυτες τις μέρες που ακόμα ο καιρός είναι καλός ε???έτσι και εμεις το Σαββατοκύριακο βολτούλες,τέλεια ήταν!!!!και η μπεμπούλα κυρία!!!
Απο φαγητό βέβαια ουτε λόγος,που αυτά που λέτε εσείς για γραμμάρια???2 φορές μόνο έφαγε φρουτόκρεμα που ήταν γυρω στα 100 τις υπόλοιπες μετράμε απλά κουταλιες!!!αλλά έστω αυτε΄ς οι κουταλίτσες κάνουν δουλεια στα κακακια...τι βρώμα ρε κορίτσια!!!!μπλιαχχχχ!!!και εσας??
Εγω αποφευγω να της δίνω απο αυτα που τρώμε εμεις μόνο ψωμάκι της δίνω ψιχουλάκια δλδ και σήμερα το μεσημερι της εκοψα την γωνιά τι χαρά έκανε!!!!αφού όταν της το πήρα γιατι το είχε μαλακώσει πολύ και φοβόμουν μάυρο δάκρυ έριξε!!!cleo μου πάντα άξιοι να είστε και μην σκας για την πεθερα!!!!αυτο που λες μόνο αν είναι μεγάλη αναγκη να τον αφήσεις!!!Σοφάκι θέλουμε και δική σου φώτο να σε καμαρώσουμε νυφούλα!!!!
Πλησιάζουν τα χριστούγεννα (άσχετο)και πολύ μου αρέσει!!Εσας???Φαντάζομαι να γουρλώνει τα ματάκια της όταν αναβοσβήνουν τα λαμπάκια στο δέντρο!!!!!
μμ ξύπνησε το μαιμουδάκι μου σας αφήνω και σας γλυκοφιλώ!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 531909 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 531909

736ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 05, 2012 9:23 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσάκια!!!
Τι κάνετε;
Περαστικά στα μπεμπεκάκια, σιδερένια να ναι σύντομα Wink
Κορίτσια, εγώ δε μπορώ να σας διαφωτίσω σχετικά με τα γεύματα κ τα ml και τα γραμμμάρια. ΔΕν ασχολήθηκα ποτέ ως τώρα-ευτυχώς Very Happy Τον θηλάζω μόνο κ από την προηγούμενη Τρίτη αρχίσαμε πρώτη τροφή...αχλάδι αλλά όχι με μεγάλη επιτυχία.Λίγες κουταλιές που αυξάνονται σταδιακά αλλά κάθε μέρα αντιδρούσε κ χειρότερα. Χθες στο πρόγραμμα προστέθηκε κ το μήλο αλλά χθες δεν έφαγε σχεδόν καθόλου, το στόμα κλειστό με δύναμη κ με τσιμπούσε με το χεράκι παράλληλα κ με το άλλο χέρι σκουντούσε το κουταλάκι Shocked οπότε ακολουθώ αυτά που μου είχε πει η παιδίατρος κ τον αφήνω λίγες μέρες κ μετά θα ξαναπροσπαθήσω Wink Την Πέμπτη έχουμε κ παιδίατρο οπότε θα τα ξανασυζητήσουμε τότε!
Επίσης, λόγω γκρίνιας με τα ούλα του πίνει πολύ μαμαδογαλατάκι κ νιώθω λίγο παραπάνω κουρασμένη! Είναι ότι ξυπνάει κ πολύ τακτικά πλέον κ κλαίει κ πονάει κ μόνο με στήθος ηρεμεί Shocked Κουράγιο όμως, μπόρα είναι, θα περάσει...απλά στεναχωριέμαι που πονάνε κ υποφέρουνε!
Μαρίνα, βόλλευ παίζει ο άντρας μου Smile
Αδαμαντίνη μου, θα σου στείλω κι εσένα φώτο από το γάμο στο FB, έστειλα κ σε άλλα κορίτσια που μου ζήτησαν Wink Εγώ δε μπήκα ακόμα σε Xmas mood, ευτυχώς ο καιρός είναι ακόμα καλός οπότε δε βοηθάει πολύ! Αλλά μ'αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα κ φέτος θα είναι κ τα πρώτα με τα μικρά μας ανθρωπάκια Very Happy
Cleo, κουράγιο με την πεθερά Rolling Eyes
Αυτά από μένα...

φιλάκιααα σε όλες!

737ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Νοε 05, 2012 12:08 pm

Constantin@

Constantin@
Γειά σας κορίτσια!
Ελπίζω να είναι καλύτερα όσα μπεμπάκια αρρώστησαν.
Διάβαζα τόσο καιρό για τα μικρούλια σας που είχαν αρχίσει το φαγητό και ήθελα να αρχίσουμε κι εμείς μιας και μείναμε τελευταίες μου φαίνεται. Λοιπόν ξεκινήσαμε σήμερα ρυζάλευρο. Πολύ καλή ήταν η μπέμπα. Άνοιγε το στοματάκι της, κατάπινε μια χαρά, έφαγε 50γρ. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Κατά τα άλλα πολλά σαλάκια, φαγούρα στα ούλα της φαίνεται να έχει, αλλά και πολλά γέλια, πολυλογία, λέει τατατα και γενικά μεγαλώνει η μικρούλα μου όπως όλα τα αστεράκια μας!
Καληνύχτα σε μανούλες και μωράκια!

738ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Νοε 06, 2012 1:30 pm

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
buttonaki έγραψε:Χαιρετώ την όμορφη παρεούλα μας κ τα κουκλάκια της Very Happy
Μια χαρά όλα τα μπεμπάκια βλέπω, μεγαλώνουν όμορφα! φτου-φτού!
Αχχχ, κορίτσια ζήλεψα κι εγώ με τις φωτογραφίες Rolling Eyes Ο άντρας μου ειδικά δε θέλει να βάλω φώτος του μπέμπη στο ίντερνετ, μπορώ όμως να σας στείλω στο Inbox στο FB αφού είμαστε φίλες να δείτε κ τον δικό μου! Αυτό θα κάνω Wink

Μαρινάκι, ρε συ είναι πολύ ακριβό αυτό το κέντρο δραστητιοτήτων, κι εγώ δε θα το παιρνα αν δεν ήταν δώρο! Καλά η μπουμπού σου είναι τέλεια! Κ τι μάλλι! Κ αυτή που είστε οι 3 σας είναι θεική! Καλέ ποιον έχετε τόσο καλό φωτογράφο?
Εγώ με την αποστείρωση των πραγμάτων του ήμουν λίγο σχολαστικη, σπαστική να το πω γι αυτό έχω βράσει(!) όλα του τα παιχνιδάκια κ άλλα έχουν στραβώσει κι άλλα δεν κουδουνίζουν! Shocked

Ράινα μου, τι παίδαρος ο μπουμπουκος! κ έχει συνδιασμό που σκοτώνει, σκούρο μαλλί με μπλε μάτι Wink κάνε υπομονή κ σε λίγο καιρό θα έχεις τη βοήθεια σου! τέλεια!

Ριάκι, τι κάνει η ντελικάτη σου κορούλα; τελικά δηλαδή μάλλον μύθος αυτό με τις στράτες Shocked Υπομονή κι εσύ με τη γκρίνια!

Αδαμαντίνη μου, πως πάτε σήμερα; τι κάνει η φατσούλα;

Σωτιάννα, εσύ πότε ακριβώς γέννησες; γιατί δεν έχεις τικεράκι; κάπου πολύ κοντά είναι τα μικρά μας, το δικό μου είναι Διδυμάκι Wink Κ της Constantin@ αν θυμάμαι καλά!

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!

ΥΓ. Το ταλιμπανάκι μου πάλι ξύπνησε ουρλιάζοντας Shocked Κ σήμερα δεν είναι ο μπαμπάς μας εδώ, παίζουν αύριο αγώνα 700 χλμ μακριά από δω!!!
KOΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ!!!! ΓΕΝΝΗΣΑ 29/5 ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21/5 ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΤΩΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ,ΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΑΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ!!!! ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ !!!!!

739ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Νοε 06, 2012 1:42 pm

pharmacy

sotianna καλως μας ηρθες...και ναι κ παλι παρολο την εκτακτη παρουσια κλεινω λοιπον τον κυκλο των μαγιατικων μωρων 2012.....κ εμενα 23 ηταν ν βγει αλλα με προκληση βγηκε 30....ευτυχως ομως εμενα μου εκανε το χατηρι κ βγηκε μοναχουλης....
τα μωρα μας ειναι στα κλαλυτερα τους..ας τα απολαυσουμε λοιπον.!!!! Smile Smile Very Happy Very Happy

740ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Νοε 06, 2012 2:00 pm

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
pharmacy έγραψε:sotianna καλως μας ηρθες...και ναι κ παλι παρολο την εκτακτη παρουσια κλεινω λοιπον τον κυκλο των μαγιατικων μωρων 2012.....κ εμενα 23 ηταν ν βγει αλλα με προκληση βγηκε 30....ευτυχως ομως εμενα μου εκανε το χατηρι κ βγηκε μοναχουλης....
τα μωρα μας ειναι στα κλαλυτερα τους..ας τα απολαυσουμε λοιπον.!!!! Smile Smile Very Happy Very Happy
Laughing Laughing Laughing ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 215994

741ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Νοε 06, 2012 11:52 pm

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!!
κι εμεις αρχισαμε φρουτοκρεμα, ευτυχως του αρεσει, κ την Πεμπτη ξεκιναμε κ ριζαλευρο ελπιζω να του αρεσει κι αυτο!!!
Κατα τ'αλλα εχουμε ενα θεματακι με το γαλα, σταματησε να πινει, ειχαμε φτασει στα 180γρ κ τωρα πινει γυρω στα 100 να σκασω ειμαι, τον τελευταιο μηνα πηρα μονο 300γρ!!!

Καναμε τη βαφτιση τη Κυριακη που μας περασε κυριος ο μικρος ουτε εκλαψε!!

Αυτα τα νεα μας!!!
Σας φιλω ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 417472

742ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 07, 2012 6:35 am

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας φιλες μου!σημερα ρεπαρω!!!διαβασα οτι καποιες μετρατε το φαγητο σε γραμμαρια??καταλαβα καλα??εμενα ο παιδιατρος μου ειπε για αρχη απο ενα μικρο κολοκυθι,καροτο πατατα και αν το τρωει ολο μπορω να του φτιαχνω και μετρια σε μεγεθος.το τρωει ολο,ειναι λαιμαργος,γι αυτο και δεν εχω σκοπο να του αυξανω την ποσοτητα.σημερα αρχισαμε και το φρουτο.εφαγε ενα μικρο μηλο,ολο εννοειται! Very Happy καμια αντιδραση!προς στο τελος εκανε κατι γκριματσες σαν να ξινιζε αλλα ηθελε κι αλλο!νομιζω οτι ειμαι η μοναδικη που δεν εχω προβλημα με το φαι?? ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 328109
θελω να σας ρωτησω οσες τρωτε φρουτο...γινεται σαν κρεμα στο μπλεντερ?γιατι εμενα δεν γινοταν με τιποτα,εριξα και λιγο νερακι μεσα γτ ο ντοκτορ μ ειπε οχι πορτοκαλι,και παλι εμεναν κατι ψιλα ψιλα κομματακια.του το εδωσα λιγο λιγο με επιφυλαξη να μην πνιγει αλλα ειδα οτι δεν ειχε προβλημα και το ετρωγε.
προχθες τον πηγα στον γιατρο για το κρυωμα,γτ μια εβδομαδα το ειχε και δεν περναγε.ολα καλα ομως,δεν εχει κατεβει στους πνευμονες μου ειπε.ειδε και ενα σημαδακι που ειχε στο μαγουλο (το οποιο νομιζαμε οτι ηταν απο γρατσουνια!) και μας ειπε οτι ειναι εκζεμα.μαλλον ειναι αλλεργικος σε κατι,και μου εδωσε φαρμακευτικο αφρολουτρο και κρεμα σωματος και θα δουμε πως θα παει.ετσι κι αλλιως σε μια εβδομαδα εχουμε και εμβολιο και θα ξαναπαμε!

καστορια να σας ζησει το μωρακι και το ονομα!αληθεια,πως τον ειπατε,αν επιτρεπεται?ποτε θα εχουμε και αλλες βαφτισεις?εμεις για μαιο λεμε,μαζι με τον θρησκευτικο γαμο.θα ειναι 1 χρονου ο μπομπιρας!περναει πολυ γρηγορα ο καιρος κοριτσια και τα μικρακια μεγαλωνουν μερα με την ημερα!
ξυπνησε το φατσονι μου με βραχνιασμενο κλαματακι!πολλα φιλακια!!!!

743ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 07, 2012 8:50 am

Constantin@

Constantin@
Γειά σας κορίτσια και μωράκια!
kastoria συγχαρητήρια για τη βάφτισή σας, να σας ζήσει ο μικρούλης. Κι εμείς την κυριακή τη βαφτίζουμε τη μπέμπα και ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Να σας ρωτήσω...νεράκι πίνουν τα μωράκια σας? Μόλις πάω να της δώσω νερό ξινίζει το προσωπάκι της και δε το θέλει. Προσπάθησα και με το κουταλάκι μετά την κρέμα της, αλλά τίποτα.

744ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 07, 2012 10:55 am

pharmacy

kastoria Μου ν σου ζησει το μπεμπουλιι σου με το ονομα ..καλοφωτιοσμενο ν ειναι το μωρακι σου..αυτο με την αφαγια το περναω κι εγω συχνα πυκνα κ σε καταλαβιανω...ασε..οταν τον πιανει αυτο σκοτωνω ανθρωπο απο τα νευρα μου....
κι εμεις νερακι γιοκ..τπτ..χαμομηλι σπανια..γενικα μεατ το μαμ δεν θελει τπτ...τι να πω..θα σκασει απο την διψα καποια στοιγμη κ θα φωναξει...επισης ισως τους φτανει το γαλα για την διψα...
ποστοκαλι γιατι δεν κανει???????παλια θυμαμαι το διναμε συνεχεια στα μωρα

745ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 07, 2012 11:36 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαιρετώ την παρεούλα Smile

Καστοριά, να σου ζήσει ο παίδαρος! Να τον χαίρεστε κ να τον καμαρώνετε τον νεοφώτιστο! Πολύ αντράκι κ αυτός σαν τον δικό μου Wink Τελικά ίσχύει ότι όσο πιο μικρά τα βαφτίζεις τόσο λιγότερο καταλαβαίνουν κ ταλαιπωρούνται! Εμείς τη μέρα που τον βαφτίσαμε ήταν ακριβώς 3 μηνών κ δεν έκλαψε καθόλου παρά μόνο λιγάκι όταν τον ντύναμε Smile

Constantin@, Κι εσείς με το καλό την Κυριακή κ εύχομαι κ η δικιά σου η μικρούλα να μη ταλαιπωρηθεί καθόλου κ να είναι ήσυχη!

Εμείς είμαστε κάπως καλύτερα με τα ούλα, κάπως... Χάρηκα γιατί χθες κ σήμερα δοκίμαδα να του δώσω κρέμα με ρυζάλευρο κ μια χαρά την καταβρόχθισε κ κατάπινε κ όλα Shocked Τι? χαζό είναι το παιδί μου να μη του αρέσει?!χιχιχι! Κ έτρωγε πολύ γρήγορα κ χτυπούσε τα πόδια αν τον καθυστερούσα Shocked Ενώ στο φρουτάκι όπως σας είπα δεν έκανε καθόλου έτσι! Τουλάχιστον είδα ότι το παιδί μου καταπίνει κ μπορεί να φάει! χαχαχα! Εννοείται θα ξαναδοκιμάσω μάλλον μεθαύριο φρούτο! Αύριο το πρωί έχουμε παιδίατρο κ 2 εμβόλια Sad Θα τη ρωτήσω κι αυτή καμιά συμβουλή για το φρούτο...
Χθες του έστησα κ το καρεκλάκι φαγητού κ κάθεται κ εκεί τώρα λιγάκι Smile
Του έδωσα κ νεράκι κ το ήπιε μια χαρά κ από το μπιμπερό! Παρόλο που θηλάζω αποκλειστικά δεν έχει πρόβλημα με το μπιμπερό! Το καλοκαίρι του έδινα που κ που χαμομήλι για τη δυσκοιλιότητα κ ποτέ δεν είχα πρόβλημα! Κ τώρα με το νεράκι μια χαρά!
Αυτά από μας....

746ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 07, 2012 12:05 pm

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!
Λεωνιδα τον βαφτισαμε!!!
εμενα πινει νερο, αν διψαει πινει τα παντα αλλιως ξινιζει τα μουτρα του!!!

Cleo το μηλο δεν αλεθεται καλα, εγω βαζω μεσα κ αχλαδι κ μπανανα και γινετε σουπερ, ιχνος απο κομματι!!
Η μαμα μου μου λεει να βαζω κ κανενα μπισκοτακι αλλα αφου η παιδιατρος δε μου ειπε δεν κανω πειραματα!!!

Constantin@ με το καλο!!!

747ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 07, 2012 12:45 pm

Constantin@

Constantin@
Kastoria πολύ ωραίο όνομα του δώσατε. Κι εγω δεν ήθελα να την αφήσω για άνοιξη τη βάφτιση, όσο μικρότερα τόσο καλύτερα. Ελπίζω να μην κλάψει πολύ, θα σας πω τη Δευτέρα.
Εκτός από ρυζάλευρο μας είπε η παιδίατρος να της δώσω και άνθος αραβοσίτου. Φρούτα μετά. Πάντως την τρώει με λαχτάρα την κρεμούλα της κ πολυ μου αρέσει.
Καληνύχτα κορίτσια!

748ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Νοε 07, 2012 1:29 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρααα!!!
Καλοφώτιστος ο Λεωνίδας σας kastoria να είναι γερός και χαρούμενος!!!και εσεις constantin@ με το καλό την βαφτισή σας,όλα καλά θα πάνε!!!αχχχ εμας θα είναι 13 μηνων και θα την βαφτίσουμε πρωτα ο θεός...και θα είναι δύσκολα το ξέρω,απο τωρα προετοιμάζομαι... ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 679259
δωστε και καμια ιδέα για βαφτιση ρε κοριτσια θέλω να τα φτιάξω μόνη μου(εκτος απο τα προσκλητηρια)και ψάχνομαι απο τώρα!!!
Απόψε η μπέμπα κοιμήθηκε όλη νυχτα...είχα ξεχάσει πως είναι να κοιμάσαι τόσες ώρες!!!!ήταν τελεια πάντως το πρωι που ξύπνησα,αν και με το που ανοιξα τα ματια μου ανυσηχησα οτι κάτι συνεβει...
Με το φαγητο φτου φτου να μην την ματιάξω έχουμε 2 μερες που τρώει όλη την φρουτόκρεμα δλδ γυρω στα 120γρ.μα ρε κορίτσια είναι πολύ όμορφη όμως,απορουσα τοσο καιρο που δεν την ετρωγε...και απο νεράκι μεσα στην μερα πίνει μπόλικο απο το μπιμπερο μια χαρα!!!!
Αυτα τα νεα και απο μας κοριτσάκια,ευχομαι να έχουμε ενα καλό και ηρεμο βράδυ για μας και τα μικρά μας!!!!Φιλια!!!

749ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 08, 2012 6:20 am

Constantin@

Constantin@
Adamantini μου είναι όντως τέλεια όταν κοιμούνται όλη νύχτα. Κι εμάς κοιμάται πια 7ωρα σερί. Όσο για τη βάφτισή σας, αφού θα είναι καλοκαιρινή υπάρχουν πολλές ιδέες. Εγω αν τη βάφτιζα καλοκαίρι θα έκανα θέμα με φράουλες ή κερασάκια. Θα βρεις πολλά να κάνεις, θα δεις.

750ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 08, 2012 9:22 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια Very Happy
Τι καλά κορίτσια που τα μωράκια σας κοιμούνται συνεχόμενα το βράδυ Very Happy Εμένα τώρα τελευταία που έχει γκρίνια μπορεί να ξυπνήσει κ 4 φορές Shocked Ούτε νεογέννητο δεν τον ξυπνούσα τόσες! Αφήστε! Αφου ξυπνάω κ είμαι κομμάτια. Στο μεταξύ, η παιδίατρος σήμερα που τον είδε μου είπε ότι δε φαίνονται πρησμένα τα ούλα του ακόμα Rolling Eyes Βέβαια, μου είπε ότι όλα αυτα που της λέω είναι συμπτώματα αλλά δε φαίνεται τίποτα... Της είπα δηλαδή ότι έκοψε ξαφνικά την πιπίλα, έχει πολλά σάλια, ξυπνάει τη νύχτα με κλάμα κ το μόνο που τον νακουφίζει είναι το στήθος, βάζει τα χέρια στο στόμα κ ό,τι άλλο βρει κτλ κτλ. Τι να πω?!
Κατα τ'άλλα, κάναμε σήμερα 2 εμβόλια! Αουτς! ΤΟν λυπήθηκα τον καϋμενούλη Crying or Very sad Μας βρήκε μια χαρά, βρισκόμαστε στην ίδια καμπύλη σταθερά κ στο βάρος κ στο ύψος Wink Είμαστε 7,350 και 71 εκατοστά Wink
Της είπα για τη φρουτόκρεμα που δεν την τρώει κ μου είπε σταδιακά στο ρυζάλευρο ( που τρώει) να προσθέτω λίγο φρούτο για να το συνηθίσει. Βέβαια εγώ θα ξανακάνω απόπειρα για φρούτο σκέτο αύριο ή μεθαύριο!
Σε καμιά 10-15 μέρες μας είπε ν'αρχίσουμε για μεσημεριανό με καρότο-κολοκύθι-πατάτα!
Αυτά! Τη ρώτησα για το τζάκι αν επιτρέπεται όταν έχεις τόσο μωρό...εσείς έχετε ακούσει τίποτα; Εμένα πάντως μου είπε ότι απλά θέλει να τραβάει καλά το τζάκι, να μη γυρίζει ο αέρας μέσα κ να έχω καμιά πετσέτα βρεγμένη ή λεκάνη με νερό στο χώρο για να μη ξηραίνει την ατμόσφαιρα.
Αυτα όλα από μας ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 30 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις