Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
714 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 714 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 34]

701ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Οκτ 22, 2012 6:29 am

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ!!!!!!!

702ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Οκτ 22, 2012 8:21 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μια χαρά όλα τα μπεμπουλάκια μας!
Χαλαρές να είμαστε κ αυτά το καταλαβαίνουν κ έτσι μεγαλώνουν όμορφα Smile
Cleo, μια χαρά ο μπεμπούλης! κ εμένα πριν απο 3-4 μέρες που τον ζύγισα 6,800 ήταν k χθες που τον είδε μια φίλη που έχει μπέμπα 11 μηνών κ 7,800 μου είπε ότι είναι τσουπωτός Shocked Που να έβλεπε τότε άλλα μωράκια από την παρέα, χαχαχα!
Sotianna, μην αγχώνεσαι, αν καταλαβαίνεις ότι δε χορταίνει, άρχισε της κ λίγες μέρες νωρίτερα, δεν έγινε κ τίποτα, ακόμα κ αν το πεις στο γιατρό σου δε νομίζω ότι θα διαφωνήσει τόσο πια! κι εμένα στην αρχή μου είχε πει στους 5,5 μήνες κ την τελευταία φορά μου είπε σε 15-20 μέρες από τότε, δηλαδή εκεί στους 5 μήνες Rolling Eyes
Εμένα πάλι μου είπε ρυζάλευρο μόνο καμιά φορα τη βδομάδα γι αλλαγή γεύσης. Τώρα δεν κατάλαβα αν το εννοούσε για την αρχή μόνο που θα μπουν τα φρούτα. Θα την ξαναρωτήσω στις 8/11 που έχουμε πάλι εμβόλια Shocked Τότε θα έχει καμιά δεκαριά μέρες που θα έχουμε αρχίσει τα φρούτα, πρώτα αχλάδι κ μετά από 4-5 μέρες μήλο κ μετά άλλα φρούτα οπότε όταν θα είμαι στα 2 φρούτα, θα ξαναπάω κ θα ρωτήσω περισσότερα Shocked
Νομίζω πολλές φορές κρίνουν κ με την ανάπτυξη του μωρού...Γιατί εδώ είμαστε αρκετές φίλες που έχουμε την ίδια παιδίατρο κ δεν ακολουθούν όλα τα μωράκια την ίδια διατροφή. Σε μωρό που είναι αρκετά ζουμπουρλούδικο (τρέφόταν κ με συμπλήρωμα) είπε ΟΧΙ στο ρυζάλευρο!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!

703ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Οκτ 22, 2012 12:15 pm

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΑΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 9/11 ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ. ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 8.200 ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΗ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΟΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ!!!!!

704ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Οκτ 24, 2012 6:25 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειά σας κοριτσάκια τι κάνετε???Εμεις είμαστε καλά αν εξαιρέσω το φαγητό της μπέμπας που δεν είναικαι το καλυτερό της αλλά τι θα κάνει κάποια στιγμη θα φάει!!!!κατα τα άλλα είμαστε όλογκρίνια αν δεν της δίνω σημασία δεν μπορώ να κάνω τίποτα όση ώρα δεν κοιμάτε...αλλά και οταν κοιμάτε δεν μπορω να κάνω πολλά γιατι με το παραμικρό ξυπνάει...εσας ρε κορίτσια ξυπνάνε εύκολα???αχχχχ μας πεδευουν τα μικράκια μας αλλα με ενα χαμογελό τους ξεχνας τα πάντα!!!!
Αχ κορίτσια αρχίζει και χειμωνιάσει και πολύ μ'αρέσει θελω να στρωσω χαλάκια και να παίζουμε με την μπέμπα κάτω....χιχιχιιχ
Αυτα τα νεα μας...σας φιλω!!!!

705ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Οκτ 24, 2012 8:44 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσάκια!!!
Αχχχχ, Αδαμαντίνη μου, μια απ'τα ίδια κ εδώ, θέλει να του δίνω σημασία κ έχει 3 μέρες που όταν θέλει κάτι ή πεινάει αρχίζει κ τσιρίζει τόσο δυνατά που μετά βήχει κ φαίνεται να του πονάει το λαιμουδάκι! Σα να κάνει νεύρα δηλαδή Shocked Ποιος? Ο μπεμπούλης που ήταν πολύ ήσυχο μωρό!
Οπότε κ μένα οι δουλίτσες γίνονται πολύ πολύ αργα κ αυτό με αγχώνει συχνά!
Κι εμείς σε λίγες μέρες θ'αρχίσουμε το φαγητάκι, φρούτο αρχικά! Άντε να δούμε! Τον κόβω για πολύ λαίμαργο πάντως, όταν είναι η ώρα του να φάει με κοιτάει με μανία στο στήθος κ επίσης ΠΑΝΤΑ όταν το βγάζω από το ένα στήθος κ μέχρι να τον βάλω στο άλλο κάνει σα να έχει να φάει 10 μέρες κ του παίρνεις το φαγητό που μόλις του έδωσες! Αφήστε Shocked αυτό ανέκαθεν, από ημερών!
Αυτά τα ολίγα, χιχι!
Φιλάκια σε μικράκια κ μεγάλες!

706ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Οκτ 29, 2012 9:17 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας μανούλες όμορφες με τα πανέμορφα μαγιάτικα μωράκια μας!!!
Τι κάνετε; πολλή ησυχία έχουμε ε;
Εγώ είχα φιλοξενούμενους το ΠΣΚ κ παρόλη τη βροχή ήμασταν έξω όλη τη μέρα! Διαλέγαμε τα λιγοστά άκαπνα κ κατάλληλα για το μπέμπη μέρη κ πηγαίναμε Wink Περάσαμε πολύ ωραία Very Happy
Την Παρασκευή ήρθε κ η πεθερά μου εδώ κ μας κράτησε το μπέμπη για να βγούμε Wink
Σήμερα επίσης θα βγω με μια φίλη που το λέμε καιρό κ θέλει να συζητήσουμε κ θα τον κρατήσει ο άντρας μου Rolling Eyes έτσι να αντιστρέφονται οι ρόλοι που κ που!
Αύριο τελειώνουν τα ψέματα κ θ'αρχίσουμε επιτέλους το φαγητό μας με αχλαδάκι! τΟ καθυστέρησα όσο μπορούσα, μ'άρεσε ο αποκλειστικός θηλασμός Smile Λίγες κουταλιές αχλαδάκι λοιπόν αύριο για δεκατιανό κ βλέπουμε...

φιλάκια σε όλες Smile

707ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Οκτ 31, 2012 5:56 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Ελπιζω να ειστε όλες καλα!!Χαθηκαμε παλι....
Εμεις καλα τα πάμε προς το παρον με τα φρούτα αν και κανουμε λιγα και σκληρα κακουλακια.Ετσι κανω πειράματα με τα φρούτα κάθε φορά!!!

Σοφάκι πως τα πάτε?ξεκινησατε?Μωρε μια χαρα ειμασταν με τον θηλασμο μονο..ουτε προβληματα με κακα ούτε τίποτα....καλη αρχή λοιπον!!!Πες μας εντυπώσεις....

708ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Οκτ 31, 2012 1:11 pm

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μανούλες γλυκές καλησπέρα!!!
Σας έχω νέαααα...βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι!!! Very Happy Πολυ χαίρομαι που είχαμε την δεύτερη πρωτιά μας (μετά το πρώτο μαγιάτικο μπεμπάκι Wink ) Βλέπω αρχίσαμε όλες και το φρουτάκι δυναμικά, μια χαρά! Μια συμβουλή σε όσες έχουν πρόβλημα με τα κακάκια, εκ πείρας από τον πρώτο μου: λίγο αβοκάντο στην φρουτόκρεμα κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ...δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα οφέλη προσφέρει.Είμαι πολύ χαρούμενη που μεγαλώνουν γερά και δυνατά τα μωράκια μας...κι ας έχουμε μικρύνει σαν παρεούλα αρκετά. Sad
Φιλάκιαααα!!!

709ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Οκτ 31, 2012 2:08 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα και απο μας!!!!
Σοφάκι μια χαρά σε βρίσκω,είναι ωραίο να γυρίσουμε σιγα σιγα στην παλιά μας ζωη οχι ακριβως σαφώς αλλά εν μέρει!!!!!πως τα πήγατε με το φαγητάκι??και εμεις κάνουμε καμια βολτουλα ακόμα που είναι ο καιρός καλός!!!και εμεις φρουτάκια κοριτσάκια μου,και αβοκάντο εχω δυο μέρες που τις βάζω ξέρω οτι έχει πολλες βιταμίνες,με το καλό και τα υπόλοιπα δοντάκια Raina και στα αλλα μπεμπάκια!!!!!κατα τα άλλα καλά θα έλεγα με λίγη παραπάνω γκρινίτσα το βράδυ που μάλλον είναι απο τα δοντάκια...και δεν μου κοιμάτε ρε κορίτσια όλη μερα κοιμάτε 2-3 φορες απο 20 λεπτα με μισή ωρα...δεν μπορω να πάρω ανασα..κοιμάτε βέβαια νωρις το βράδυ μεχρι τις 10 το πολύ και μετα..απολαμβάνουμε ησυχία.
Καλό βράδυ κοριτσακια φιλια πολλά σε εσας και τα μπεμπίνια σας!!!!!

710ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Οκτ 31, 2012 2:12 pm

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
raina έγραψε:Μανούλες γλυκές καλησπέρα!!!
Σας έχω νέαααα...βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι!!! Very Happy Πολυ χαίρομαι που είχαμε την δεύτερη πρωτιά μας (μετά το πρώτο μαγιάτικο μπεμπάκι Wink ) Βλέπω αρχίσαμε όλες και το φρουτάκι δυναμικά, μια χαρά! Μια συμβουλή σε όσες έχουν πρόβλημα με τα κακάκια, εκ πείρας από τον πρώτο μου: λίγο αβοκάντο στην φρουτόκρεμα κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ...δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα οφέλη προσφέρει.Είμαι πολύ χαρούμενη που μεγαλώνουν γερά και δυνατά τα μωράκια μας...κι ας έχουμε μικρύνει σαν παρεούλα αρκετά. Sad
Φιλάκιαααα!!!

Σιδερενιο το πρώτο σας δοντάκι!!!!!αντε να παιρνουμε σειρα!!!!Θα το δοκιμασω το αβοκαντο γιατι με ολα τα αλλα δεν ειδα προκοπη!!Μακαρι να ηρεμησει λιγακι!!!!!

711ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 01, 2012 1:27 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κ καλό μήνα να χουμε μανούλες γλυκές!!! Very Happy
Χθες αργά το βράδυ είδα ότι είχατε απαντήσει, νόμιζ ότι το τελευταίο post ήταν δικό μου κ γι αυτό δεν φάνηκα
Rolling Eyes
Ράινα, συγχαρητήρια για το πρώτο δοντάκι! Αρχίσαμε δηλαδή κ τα δοντάκια! Μπράβοοοοοοοοοοοο ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 328109
Καλή κι η συμβουλή σου για το αβοκάντο! Όταν έρθει η ώρα θα το ενσωματώσω κι εγώ Wink Προς το παρόν, αρχίσαμε με αχλάδι κ ανά 4-6 μέρες μου είπε η παιδίατρος να προσθέτω κ ένα φρούτο... μετά μήλο κ μετά μπανάνα... Εσείς τρώτε κάτι διαφορετικό κορίτσια;
Σήμερα 3η μέρα που του έδωσα αχλαδάκι, μισό μέσα μισό έξω στο στόμα, πλάκα έχει... εννοείται αμέσως μετά μαμαδογαλατάκι γιατί η ποσότητα δεν είναι μεγάλη Rolling Eyes

Κορίτσια, αυτές τις μέρες έχει κι εμένα γκρίνια κ μερικές φορές κ κλάμα κ νευράκια ενώ δεν είχα τέτοια θέματα κ δεν ηρεμεί με τίποτα εκτός από το στήθος! Σήμερα μέχρι στιγμής είναι καλός, για να δούμε γιατί ανησύχησα Sad Δε φαίνεται βέβαια να πονάει... ΟΚ, έχει πάρα πολλά σαλάκια κ βάζει τα χέρια στο στόμα αλλά τέτοια φασαρία κ τσιρίδα με νεύρα ο μπεμπούλης δεν το περίμενα έτσι ξαφνικά Shocked

Φιλάκια στο μικρό αλλά καλό παρεάκι flower

712ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 01, 2012 6:02 am

Constantin@

Constantin@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κι από μας!
Βλέπω έχετε όλες αρχίσει φρουτάκια, βγάλατε και δοντάκι! Εμείς τη δευτέρα ξεκινάμε ρυζάλευρο. Μείναμε τελευταίες ή μου φαίνεται? Είναι από τα τελευταία μωράκια του μαϊου η μπέμπα μου, μάλλον γι αυτό. Έχω ένα άγχος που θα κόψουμε την αποστείρωση και ελπίζω να τρώει την κρέμα και να μην ταλαιπωρηθούμε.

Καλή συνέχεια σε όλες!

713ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 01, 2012 9:05 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kαλησπέρα όμορφες μανούλες!!!!!
Σοφάκι μου μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου,και εμενα η μπεμπούλαήταν πολύ ησυχη αλλά τωρα δεν μπορω να το πω πια...χαχαχαα ξεσηκώνει τον κόσμο δεν κάθετε στιγμη μόνη της,πετάει τα παιχνίδια οταν τα βαρεθει και όπως και αν την γυρίσω θα γυρίσει να βλεπει τηλεόραση....ποιος η μπέμπα που ήταν τόσο ησυχούλα....κάποτε χαχαχαχα και βέβαια για να ηρεμήσει αν είναι τα ουλάκια της μόνο το στηθος πιάνει και αλοιφή που της βάζω είναι μόνο για εκεινη την στιγμη..μετά ξανα γκρίνια και φωνες!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 311356 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 311356
Σήμερα πήραμε και καινούριο καθησματάκι αυτοκινήτου δεν την χωρούσε πια το πρώτο..βρε Σόφη μου να σε ρωτήσω εσεις που έχετε μεγαλοπατουσάκια....τι νούμεράκι φοράτε????εγω της πήρα το 20 ποδάρα το κοριτσάκι μου...δεν σας είπα τον Ιανουάριο τελικά γυρνάω στην δουλεια....έχει μεγαλη αναγκη η αδερφή μου και εμεις βέβαια θα είμαστε πιο ανετα!!!!
Πότε εχετε εμβολιάκι???στις 12 εμείς...ΑΑΑΑ καλό μήνα καλέεε!!!!!
είναι καμία εδω να μιλήσουμε???κοιμάτε για λίγο η μπεμπούλα...

714ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 01, 2012 10:26 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αλοοοοο!
Is anybody here? Smile
Αδαμαντίνη μου, μεγαλοπατουσούλα κ η δικιά σου Wink Κι εμένα τόσο φοράει πάντως! Γενικά, πάντως δεν πολυφοράει γιατί κ παιδευόμαστε να του τα βάλουμε κ μετά από λίγο τα βγάζει Shocked
Είναι λίγο υπερκινητικός γενικότερα θα έλεγα...
Πριν καμιά ώρα στήσαμε ένα κέντρο δραστηριοτήτων που του πήραν δώρο στη βάφτιση του! Μπορείτε να το δείτε:
http://www.agora.net.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_2.tpl&product_id=3063&category_id=108&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Αχχχχ, κ το διάβασα εγώ... τα μωρά Δίδυμοι βαριούνται πολύ εύκολα τα παιχνίδια τους...έκανα ό,τι μπορούσα να μου βγει Ταυράκι αλλά δε μου κανε τη χάρη Cool

Στο ρηλάξ του πλέον κάθεται κ κατευθείαν διπλώνεται στα δύο κ γίνεται κατακόκκινος Shocked

Constantin@, νομίζω το θέμα στερεάς τροφής εξαρτάται αρκετά από τον παιδίατρο του καθενός, όχι μόνο από την ηλικία...

Κορίτσια, η αποστείρωση τελειώνει τώρα με τη στερεά τροφη;
Επίσης, νερό αρχίσατε να δίνετε κ πως; το βράζετε κ το αφήνετε να κρυώσει;

Αυτά κ πάλι από μένα Wink

715ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 01, 2012 11:59 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τέλειο το κέντρο δραστηριοτήτων!!!!με γεια σας,καλό και πολυυυυυ παιχνίδι!!!!!Είναι και στράτα μαζί?εχω ακούσει οτι δεν είναι και οτι καλυτερο η στράτα γιατι λεει βολευετε εκει και δεν κάνει προσπαθεια για να περπατησει...ας μας πουν και οι μανούλες που έχουν εμπειρια..αχ αχ αχ τι θα κάνω ολοι μου λένε οτι θα κάνει μεγαλο πόδι....θα της τα δενω όπως στις κινέζες...πλάκα κάνω,παπαπαπ βασανιστήριο!!!!!εγω νεράκι της δίνω εμφιαλωμένο ζαγόρι στην ακρίβεια αυτο που πίνουμε και εμεις αλλά όχι βρασμένο,της πήρα και ποτηράκι μηπως πίνει απο κει αλλά είναι μικρούλα μωρε ακόμα και επειδη δεν έχει μάθει δτο μπουκάλι γενικότερα,πνιγόταν..ετσι λοιπόν πίνει απο το μπιμπερό,επιανε μόνο της chicco αλλα΄τελευταία πιάνει και της avent καλυτερα μπορώ να πω..
Τώρα κοιμήθηκε,και εμεις στον καναπε χαλαρααααα!!!!!!Φιλιά κούκλες!!!!!

716ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 01, 2012 12:24 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
adamantini έγραψε:Τέλειο το κέντρο δραστηριοτήτων!!!!με γεια σας,καλό και πολυυυυυ παιχνίδι!!!!!Είναι και στράτα μαζί?εχω ακούσει οτι δεν είναι και οτι καλυτερο η στράτα γιατι λεει βολευετε εκει και δεν κάνει προσπαθεια για να περπατησει...ας μας πουν και οι μανούλες που έχουν εμπειρια..αχ αχ αχ τι θα κάνω ολοι μου λένε οτι θα κάνει μεγαλο πόδι....θα της τα δενω όπως στις κινέζες...πλάκα κάνω,παπαπαπ βασανιστήριο!!!!!εγω νεράκι της δίνω εμφιαλωμένο ζαγόρι στην ακρίβεια αυτο που πίνουμε και εμεις αλλά όχι βρασμένο,της πήρα και ποτηράκι μηπως πίνει απο κει αλλά είναι μικρούλα μωρε ακόμα και επειδη δεν έχει μάθει δτο μπουκάλι γενικότερα,πνιγόταν..ετσι λοιπόν πίνει απο το μπιμπερό,επιανε μόνο της chicco αλλα΄τελευταία πιάνει και της avent καλυτερα μπορώ να πω..

'Οχι Αδαμαντίνη μου, δεν είναι στράτα, κάνει αναπήδηση αλλά δεν έχει ροδάκια κ δεν κουνιέται... κι εγώ για τις στράτες έχω ακούσει ότι δεν τις συστήνουν τώρα τελευταία Rolling Eyes Κοίτα, κι αυτό δώρο είναι αλλιώς δε νομίζω να του έπαιρνα κ κάτι τέτοιο για λίγους μήνες που το χρησιμοποιούν. Τώρα σε λίγο καιρό θα στήσουμε κ το καρεκλάκι φαγητού - κι αυτό δώρο Wink
Έλα μωρέ, μην ανησυχείς για το ποδαράκι, μπορεί να αναπτύσσεται πιο γρήγορα η μικρή κ μετά σε κάποια φάση να σταματήσει. Κι εγώ φοράω το ίδιο νούμερο από Έκτη Δημοτικού Shocked χαχαχαχα! Εκτός αν είστε μεγαλοπόδαροι κι εσείς Wink
Κι εγώ του πήρα χθες ποτηράκι εκπαιδευτικό αλλά σήμερα που του έδωσα πρώτη φορά του έδωσα από το μπιμπερό Smile

Κι εμένα τώρα κοιμήθηκε κ περιμένω τον αντρούλη να γυρίσει σε λίγο από την προπόνησή του...

717ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 01, 2012 2:02 pm

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
KORITSIA ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ 20 ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΟΡΑΕΙ Shocked Shocked ΤΙ ΘΑΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥ ΛΕΣ????? ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑΥΡΙΝΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΠΤ ΑΠΟ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΙΣ 9/11 ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ..
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ!!!!!

718ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 01, 2012 2:52 pm

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας μανουλίτσες! Με τις μεγάλες ώρες πάλι εμείς...αναγκαστικά Rolling Eyes Βρε Μαρίνα, τί απίστευτες φωτό είναι αυτές που ανέβασες στο fb;;; πανέμορφες..και η μικρή δεν υπάρχει Respect
Τα νέα μας...πονάμε πολύ, κάνουμε υπομονή όμως. Προσπαθώ να του αποσπάω την προσοχή για να ξεχνιέται, ευτυχώς βοηθάει πολύ κι ο μεγάλος μου σε αυτό.
Όσο αφορά στη στράτα, εγώ κορίτσια του πήρα. Απλά τον αφήνω μαξιμουμ 20 λεπτά.Ημουν κι εγώ κατά στον πρώτο μου αλλά με αυτόν δεν την παλεύω.Δεν έχω βοήθεια από κανέναν προς το παρόν από τότε που γέννησα, (περιμένω να κλέίσει η μητέρα μου οριστικά το μαγαζί για να μου δώσει ένα χεράκι) και όπως σας έχω ξαναπεί ο "μικρούλης" μας είναι επιεικώς γομαράκι...10 κιλάκια στρογγυλά λέμε πλέον. ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 679259 Δεν παίζει να τον σηκώνω με τους ίδιους ρυθμούς, μην τρελαθούμε! Αφήστε που μου ζητάει κι ο άλλος αγκαλίτσες συνέχεια Mad
Σόφη μου...υπομονή και θα σας βγουν από ότι καταλαβαίνω από τις περιγραφές σου κι εσάς γρήγορα τα δοντάκια. Όσο για την αποστείρωση,σε αυτόν σε λίγο θα την σταματήσω.Θα τα πλένω όλα όμως σχολαστικά με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι Wink
Αδαμαντίνη νερο εμφιαλωμένο είσαι σίγουρη ότι κάνει να του δίνεις;Ρώτα την παιδίατρό σου γιατί μου φαίνεται πως περιέχει πολύ νάτριο και δεν κάνει για τα νεφρά τους. Φρέσκο νερό βρύσης βρασμένο και κρυωμένο ξέρω.Τσέκαρέ το και πες μας μήπως κάνω λάθος.
Τώρα για το φαγητό...δοκίμασα να του δώσω και λαχανικά αλλά δεν του πολυαρέσουν. Θα δοκιμάσω γλυκοπατάτα την επόμενη φορά που είναι πολυβιταμινούχα και πιο "εύκολη" σαν γεύση. Από φρουτάκια τα κλασικά όπως όλα.
Πολλά φιλάκιααα ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 893968 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 850933

719ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 01, 2012 2:58 pm

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
buttonaki έγραψε:
adamantini έγραψε:Τέλειο το κέντρο δραστηριοτήτων!!!!με γεια σας,καλό και πολυυυυυ παιχνίδι!!!!!Είναι και στράτα μαζί?εχω ακούσει οτι δεν είναι και οτι καλυτερο η στράτα γιατι λεει βολευετε εκει και δεν κάνει προσπαθεια για να περπατησει...ας μας πουν και οι μανούλες που έχουν εμπειρια..αχ αχ αχ τι θα κάνω ολοι μου λένε οτι θα κάνει μεγαλο πόδι....θα της τα δενω όπως στις κινέζες...πλάκα κάνω,παπαπαπ βασανιστήριο!!!!!εγω νεράκι της δίνω εμφιαλωμένο ζαγόρι στην ακρίβεια αυτο που πίνουμε και εμεις αλλά όχι βρασμένο,της πήρα και ποτηράκι μηπως πίνει απο κει αλλά είναι μικρούλα μωρε ακόμα και επειδη δεν έχει μάθει δτο μπουκάλι γενικότερα,πνιγόταν..ετσι λοιπόν πίνει απο το μπιμπερό,επιανε μόνο της chicco αλλα΄τελευταία πιάνει και της avent καλυτερα μπορώ να πω..

'Οχι Αδαμαντίνη μου, δεν είναι στράτα, κάνει αναπήδηση αλλά δεν έχει ροδάκια κ δεν κουνιέται... κι εγώ για τις στράτες έχω ακούσει ότι δεν τις συστήνουν τώρα τελευταία Rolling Eyes Κοίτα, κι αυτό δώρο είναι αλλιώς δε νομίζω να του έπαιρνα κ κάτι τέτοιο για λίγους μήνες που το χρησιμοποιούν. Τώρα σε λίγο καιρό θα στήσουμε κ το καρεκλάκι φαγητού - κι αυτό δώρο Wink
Έλα μωρέ, μην ανησυχείς για το ποδαράκι, μπορεί να αναπτύσσεται πιο γρήγορα η μικρή κ μετά σε κάποια φάση να σταματήσει. Κι εγώ φοράω το ίδιο νούμερο από Έκτη Δημοτικού Shocked χαχαχαχα! Εκτός αν είστε μεγαλοπόδαροι κι εσείς Wink
Κι εγώ του πήρα χθες ποτηράκι εκπαιδευτικό αλλά σήμερα που του έδωσα πρώτη φορά του έδωσα από το μπιμπερό Smile

Κι εμένα τώρα κοιμήθηκε κ περιμένω τον αντρούλη να γυρίσει σε λίγο από την προπόνησή του...

Σούπερ το κέντρο δραστηριοτήτων σας!!! Καλορίζικα τα παιχνιδάκια του! Εμάς βρε Σόφη μου το μπιμπερό το ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ...νερό όσο πιεί με το εκπαιδευτικό ποτηράκι κι αυτό με το ζόρι. Να δω τί θα κάνω μετά μόλις αραιώσουμε τον θηλασμό... Rolling Eyes

720ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Νοε 01, 2012 3:17 pm

Ri@

Ri@
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλο μηνα γλυκες μου μανουλες και ομορφα μπεμπακια!!!!... Μου λειψατε!...
Οπως και εσεις ετσι και εμεις γκρινια, σαλακια πολλα και τα παντα στο στομα. Αντε να δω επιτελους δοντακι να χαρω!
Raina καλοριζικο το δοντακι σας!!! Καλα δεν το συζητω για τον μπεμπη!!! Σουπερμπεμπης ειναι αυτος!!!
Μαρινακι η μικρη σου ειναι ΘΕΑ!!!!
Σοφακι μου οπως ο μπεμπης σου ετσι κι η δικια μου... Θα δουμε δοντακια συντομα γι` αυτο και η γκρινια. Υπομονη... Με γεια σας και το κεντρο δραστηριοτητων!!!
Αδαμαντινη και η μπεμπα μου εχει πατουσα στενη και μακρυα. Θα γινουν ψυλες κουκλαρες!!!
Οσο για την στρατα εγω την βαζω κοριτσια και οργωνει ολο το σπιτι. Της αρεσει πολυ. Το ιδιο εκανα και στον γιο μου και σας πληροφορω περπατησε 8 μηνων!..

721ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Νοε 02, 2012 4:52 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα μανουλες και μπεμπακια!!!!

Σημερα εχει μια υπεροχη ημερα εδω!!!
Σοφακι τι ωραιο που είναι το κεντρο δραστηριοτητων!!!ζηλεψα!!!αμα βάλω την σκατουλα εκει θα χαζεψει!αλλα ακριβο βρε παιδι μου.Εμας ο παιδιατρος μας ειπε νεράκι απο την βρυση κατευθειαν.αποστειρωση τελος οχι οτι αποστειρωσαμε και τιποτα τοσους μηνες. Στην αρχη δεν το ηθελε καθολου τωρα σιγα σιγα πεινουμε απο λιγο.
Raina και Ria μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λογια!μας εχει τρέλανει η μπουμπου!ερωτας μεγάλος!Εγω έχω έρωτα με την φωτογραφια αλλα έχουμε και καλο φωτογραφο!!
Raina μου 10 κιλα ο μπεμπαρος μια χαρα!!!εμεις ανεβαίνουμε σταδιακα λιγο λιγο!!!Και εχει και κατι ματαρες.
Παντως βρε κοριτσια ολα τα μωράκια μας είναι πανέμορφα!!!Σκιζει η ομαδούλα μας!!!!Ανοιξιατικα μπουμπουκακια!!!!
Σημερα την πηρα και βγηκαμε βολτουλα στα μαγαζια!Ειχαμε και διαλογο την ρωτουσα αν της αρέσουν τα ρουχα και εκεινη γελαγε!!
Πρεπει να της ξεκινησω και απογευματινο αλλα δεν θελω να της δωσω ρυζαλευρο, ειναι που είναι πετρες τα κακα της!!!Ολο το καθυστερω δεν ξερω τι να δωσω, και αμα πάρω τον παιδιατρο θα μου πει βλακειες και θα με συγχυσει!!!!
Πάντως τα φρουτακια τα τρώμε μια χαρα.Σημερα ξεκινησε αλλο τροπαριο κανει μπρρρρρρρ μπρρρρρρρ με το στομα της και τα πετάει ολα εξω και γελαει!χαλια γιναμε!!!και το κανει και με τα σάλια της!!!!!
Αυτά τα νεότερα!!φιλάκια πολλα!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 215994

722ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Νοε 02, 2012 12:24 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαιρετώ την όμορφη παρεούλα μας κ τα κουκλάκια της Very Happy
Μια χαρά όλα τα μπεμπάκια βλέπω, μεγαλώνουν όμορφα! φτου-φτού!
Αχχχ, κορίτσια ζήλεψα κι εγώ με τις φωτογραφίες Rolling Eyes Ο άντρας μου ειδικά δε θέλει να βάλω φώτος του μπέμπη στο ίντερνετ, μπορώ όμως να σας στείλω στο Inbox στο FB αφού είμαστε φίλες να δείτε κ τον δικό μου! Αυτό θα κάνω Wink

Μαρινάκι, ρε συ είναι πολύ ακριβό αυτό το κέντρο δραστητιοτήτων, κι εγώ δε θα το παιρνα αν δεν ήταν δώρο! Καλά η μπουμπού σου είναι τέλεια! Κ τι μάλλι! Κ αυτή που είστε οι 3 σας είναι θεική! Καλέ ποιον έχετε τόσο καλό φωτογράφο?
Εγώ με την αποστείρωση των πραγμάτων του ήμουν λίγο σχολαστικη, σπαστική να το πω γι αυτό έχω βράσει(!) όλα του τα παιχνιδάκια κ άλλα έχουν στραβώσει κι άλλα δεν κουδουνίζουν! Shocked

Ράινα μου, τι παίδαρος ο μπουμπουκος! κ έχει συνδιασμό που σκοτώνει, σκούρο μαλλί με μπλε μάτι Wink κάνε υπομονή κ σε λίγο καιρό θα έχεις τη βοήθεια σου! τέλεια!

Ριάκι, τι κάνει η ντελικάτη σου κορούλα; τελικά δηλαδή μάλλον μύθος αυτό με τις στράτες Shocked Υπομονή κι εσύ με τη γκρίνια!

Αδαμαντίνη μου, πως πάτε σήμερα; τι κάνει η φατσούλα;

Σωτιάννα, εσύ πότε ακριβώς γέννησες; γιατί δεν έχεις τικεράκι; κάπου πολύ κοντά είναι τα μικρά μας, το δικό μου είναι Διδυμάκι Wink Κ της Constantin@ αν θυμάμαι καλά!

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!

ΥΓ. Το ταλιμπανάκι μου πάλι ξύπνησε ουρλιάζοντας Shocked Κ σήμερα δεν είναι ο μπαμπάς μας εδώ, παίζουν αύριο αγώνα 700 χλμ μακριά από δω!!!

723ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Νοε 02, 2012 1:30 pm

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χχααχχααχα!!Σοφακι και εγω ταλιμπανακι λεω την δικη μου!!και ας ειναι μωρε ησυχουλα!
Να μας στειλεις φωτο να δουμε τον μπεμπη σου..αν και είμαι σίγουρη οι θα είναι κουκλος....
Μην εχεις βρε τοσο αγχος με την αποστειρωση,χαλαρωσε.Εγω πάντως ούτε την πιπιλα που πάλευα μπας και την πάρει τους πρώτους μηνες δεν αποστειρωνα.Μονο τα παιχνιδια της πλένω συχνα γιατι τα βάζει στο στομα, αλλα γενικα ποτε δεν αγχωθηκα με αυτο το θεμα.Αφου ολη την ωρα μασουλαει οτι βρει και ειδικα τα μανικια της βρε κοριτσια..μουσκεμα γινονται!!!
Ο φωτογραφος μας είναι ο Παχουντης Γιώργος http://www.wedshooter.gr/blog/
μπειτε να δειτε ενα μπομπιρα 5 ημερων που έχει βγαλει.Ειναι απο τους πιο καλους που υπάρχουν, τον είχαμε και στο γαμο μας.
Αυτα απο μας.Η μπουμπου κοιμαται και εμεις χαλαρωνουμε.

724ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Νοε 02, 2012 2:24 pm

blackrose

blackrose
Χαιρετω ολη την Μαγιατικη παρεα...!!!!
Το οτι δεν γραφουμε μερικες,δεν σημαινει σας ξεχναμε ομως,μπορει να υπαρχουν πολλοι λογοι..κυριως τεχνικοι!!!

Διαβαζω για κρυωματακια,δοντακια,ουλακια,τροφες!!!!
Α καλα κι εμεις δεν παμε πισω!!!πριν 1 βδομαδα αρρωστη ελαφρα,πυρετο ,μυξα και λιγο βιχα......και τωρα?????Αναρρωνει απο την (κατα πασα πιθανοτητα)γαστρεντεριτιδα το μωρουλι μου!!!Ιδιως προχθες καθε λιγο αλλαζα πανες,το κωλακι της??Κατακοκκινο...δεν προλαβαινε να αναπνευσει το δερματακι της!!!Πυρετο δεν εκανε φιουξ.....αλλα κοπηκε αρκετα η ορεξη της!οχι ομως η διαθεση για παιχνιδι!!!

Ειναι 8μιση κιλα θρεφταρι!περναει 95 παιδια στην κλιμακα!Αλλα αν συνεχισει τωρα και εχει κομμενη ορεξη δεν βλεπω να ανεβαινει κ πολυ η ζυγαρια...αν συνεχισει να μην θελει να τρωει πολυ θα κανουμε προληπτικα μια καλλιεργεια να δουμε!

Κατα τ αλλα τρωμε φρουτοκρεμα,τα φρουτα?ουτε να τα δει!!!το παλεψα κοριτσια αλλα το λυπομουν..με το ζορι γινεται?δεν νομιζω!!!και 10 μερες πολυ το τραβηξα!

Τρωμε και χορτοσουπες με κοτοπουλακι καλε!!!!!....Βεβαια στην αρχη ειμαστε και απο την σκετη βλεπω το προτιμα τωρα(πριν που της εδινα μονο λαχανικα...πωπω μονο λιαξ δεν ελεγε)..

Την κρεμα ριζαλευρο βανιλια της Νουνου την καθαριζει 220γρ καθε απογευμα!!(πλυν 2 μερες τωρα που παλι αρρωστησε.. Crying or Very sad )

εχουμε απ ολα ομως!!!!!Γκρινια με τα ουλα??αμε αμε...ο ντοκ ειπε κανα μηνα ακομη θα πεταξει δοντακι...μακαρι να ηρεμησει!!

Αλλα δεν ξερω πολλα παθαινει τωρα τελευταια το νινι και θα το κρεμασαω σκορδα χαχαχαχαχα......επεσε με το καροτσι ρε κοριτσια...!!!!!!ηταν μεσα στο καροτσι και εφυγε πισω (το καροτσι) τουμπα τ ανασκελα με την Ειρηνη μεσα....και αδετη,και σπιτι κιολας...το πως εγινε...ηταν η κακια στιγμη αφηστε.....το θεμα ειναι οτι ετσι οπως εφυγε ειπα παει θα φυγει σε κανα επιπλο το μωρο,ελα που εμεινε στο καθισμα λες και καποιος την κρατησε!!!!!!απιστευτο κι ομως......και την πηρα αγκαλια,απλα ταραχτηκε και αρχισε αμεσως να γελα...ηταν η πρωτη φορα που ειπα παει εγινε το κακο!...αλλα ειχε φυλακα αγγελο..... ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 669659

Παρολα αυτα περιμενω να πληρωθω το 6μηνο μαζεμενο απο τελη ιουλιου που ξεκινησε εως τωρα(αυτο γιατι ειχα εκκρεμοτητα με το ικα)...θα τα παρω μαζεμενα αλλα ποτε?????? παιρνει καμια σας?ποσο ειναι ??τα χριστουγεννα παιρνουμε δωρο ολοκληρο απο το 6μηνο???

ελπιζω να ειναι ολα τα μωρακια καλυτερα τωρα και απο ιωσεις,δυναμωνουν παιρνουν αντισωματα!!!!

Ραϊνα καλοριζικο το δοντακι!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 804467

ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 727892

725ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Νοε 03, 2012 12:14 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλημέρα!!!!Σοφάκι μόλις είδα το αντράκι σου το όμορφο!!!!Ειναι για πολλά φιλιά τα μαγουλάκια του!!!Κλειώ περαστικά σας ταλαιπωρηθηκε η μικρούλα σου μωρε...ας μην χρειαστει να κάνετε και καλιέργιεα τουλάχιστον!!!!πάντα θα είναι ο φύλακας αγγελος δίπλα της και θα την προστατευει!!!
και εγω κορίτσια δεν αποστείρωσα σχεδον ποτέ μόνο όταν χρειάστηκε να βγάλω γάλα βέβαια.
Τι να πω αυτό με τις στράτες με προβλημάτισε τελικά,απο τον περίγυρό μου ακουσα μόνο αρνητικά..να σας πω την αλήθεια δεν είχα σκοπό να παρω γιατί το σπιτι μας δεν είναι και πολύ μεγάλο και είναι ογκόδες αυτες..
Μαρίνα πράγματι πολύ καλός ο φωτογράφος μπήκα και είδα στο site πολύ όμρφες φωτο και ο μικρούλις...αχχχ πότε ήταν και εμας τόσοδούλια..
Κοριτσια με το νερο τι γινετε???η γιατρος μας ειπε απλα εμφιαλωμενο,ο καθενας τα δικα του..αμαν πια..
άρχισε να κάθετε καλά η μπέμπα και δεν θέλει με τιποτα ξαπλα ακόμα και για να βγάλουμε την πάνα γίνετε μάχη!!!με το φαγητό δεν εχουμε και τα τελεια νεα αφού μια τρωει σχετικά καλά και την αλλη 2 με 3 μπουκιες...έχει παρεξηγηθει μάλλον επειδη την λεω στρουμπουλίδα και κάνει δίαιτα χαχαχα,δεν την πιέζω καθόλου βέβαια και μακάρι να είναι λιγόφαγη και να μην χρειαστει ποτε της να κάνει δίαιατα!!!
Αυτά τσούπρες όμορφες,να έχουμε ενα όμορφο Σ/Κ να χορτάσουν και οι μπαμπαδες τα μπεμπάκια μας και να περάσουμε τελεια!!!!
Σας φιλώ όμορφο παρεάκι!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις