126 Απ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ???? ((( Τετ Μάης 09, 2012 10:48 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ.ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Για κλωτσομπουνιδια είναι η νονα.
Καλοφωτιστος και τυχερός..
Asabache έγραψε:tatijana έγραψε:Για κλωτσομπουνιδια είναι η νονα.
Καλοφωτιστος και τυχερός..
mono??? apo tin imera tis baftisis den pire ena tilefonw na dei ti kanei to paidi
euxaristw polu tatijana mou
markella_p έγραψε:Επισης να πω, οτι ακομα σκεφτομαι και γω "μηπως τους αδικω καπου?"
Αλλα ΟΧΙ, δεν τους αδικω καθολου... Ειναι απλως ανευθυνοι!!
Είμαι εγκυος στο δευτερο και απο τωρα σκεφτομαι σοβαρα την επιλογη νονου
MAMASTE έγραψε:καλημερα τωρα μπηκα και ειδα τα μηνυματα...ευχαριστω για τις απαντησεις,μια κοπελα ειπε αν ξερει την οικονομικη μας κατασταση..προς το παρον πληρωνουμε τους λογαριασμους μας,δεν μας λειπει κατι απλα εχουμε μαζευτει οπως ολος ο κοσμος..αυτοι ομως ειναι σε χειροτερη κατασταση απο εμας!!!!!!!!
και οταν της προτειναμε να παμε να βαφτισουμε τη μικρη μονο εμεις και οι οικογενειες τους,γιατι για μενα το μυστηριο εχει σημασια,μας ειπαν πως κλεισανε κεντρο για 200 ατομα παρακαλω(κι ας πληρωνει η πεθερα επειδη θα βγει το ονομα)...νομιζω πως ενω δεν μπορει θελει ακριβα πραγματα,αλλα μου ειναι δυσκολο να της πω πως εγω διαθετω τοσα....ειδατε καμια φορα δεν φταινε παντα οι νονες.....
MAMASTE έγραψε:καλημερα τωρα μπηκα και ειδα τα μηνυματα...ευχαριστω για τις απαντησεις,μια κοπελα ειπε αν ξερει την οικονομικη μας κατασταση..προς το παρον πληρωνουμε τους λογαριασμους μας,δεν μας λειπει κατι απλα εχουμε μαζευτει οπως ολος ο κοσμος..αυτοι ομως ειναι σε χειροτερη κατασταση απο εμας!!!!!!!!
και οταν της προτειναμε να παμε να βαφτισουμε τη μικρη μονο εμεις και οι οικογενειες τους,γιατι για μενα το μυστηριο εχει σημασια,μας ειπαν πως κλεισανε κεντρο για 200 ατομα παρακαλω(κι ας πληρωνει η πεθερα επειδη θα βγει το ονομα)...νομιζω πως ενω δεν μπορει θελει ακριβα πραγματα,αλλα μου ειναι δυσκολο να της πω πως εγω διαθετω τοσα....ειδατε καμια φορα δεν φταινε παντα οι νονες.....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης