Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
553 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 553 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!Τι κάνετε?

http://changedyourlife.blogspot.com/

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
mamavivo έγραψε:καλημερες κοριτσακια μου Very Happy Very Happy

καλημέρα Βιβίκα!
τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή; #29 - Σελίδα 2 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή; #29 - Σελίδα 2 417472

καλημερα τατιανακι ολα καλα.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?
αν σας πω οτι εχω παλι σιδερο θα με κοροιδευεται.θα νομιζεται οτι σιδερωνω ενα ρουχο την φορα.αλλα δεν ειναι ετσι,αληθεια σας λεω.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?
αν σας πω οτι εχω παλι σιδερο θα με κοροιδευεται.θα νομιζεται οτι σιδερωνω ενα ρουχο την φορα.αλλα δεν ειναι ετσι,αληθεια σας λεω.
και πως ειναι δλδς?αχαχαχχα σε εχει φαει αυτο το σιδερο κοπελιαααααααααααααααααααα

αστο σου λεω ...πιες κανα φραπεδακι Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenalamprini έγραψε:Καλημέρα!!!Τι κάνετε?

καλημερα κοριτσακι .στην δουλεια κλασικα και εικονογραφημενα Very Happy Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mamavivo έγραψε:
και πως ειναι δλδς?αχαχαχχα σε εχει φαει αυτο το σιδερο κοπελιαααααααααααααααααααα

μπα δεν γινεται κοπελια,θα μας φανε.και σκεψου οτι αυριο θα βαλω και αλλο πληντυριο.
μπορει και δυο.τις στολες του αντρα και τα ρουχα απο το σχολειο.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
mamavivo έγραψε:

μπα δεν γινεται κοπελια,θα μας φανε.και σκεψου οτι αυριο θα βαλω και αλλο πληντυριο.
μπορει και δυο.τις στολες του αντρα και τα ρουχα απο το σχολειο.

πωπω ασε κι εγω περιμενω το μεσημερι να γυρισει να τις βαλω τις στολες για πλυσιμο!αντε να αλλαξουν και να βαλουν θερινη για να εχουν τα φανελακια και οχι τις επενδυσεις που γεμιζουν το πλυντηριο μανι μανι!!!

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια...

Έχω ένα θέμα...Η κόρη μου παραπονιέται λίγο καιρό ότι πονάει η κοιλίτσα της.Την πήγα σε μία παιδίατρο και την είδε, της έδωσε φαρμακάκι για δυσκοιλιότητα κάναμε και εξετάσεις αίματος, ούρων και κοπράνων (είχε κάνει κακάκια με αίμα μία φορά) και όλες οι εξετάσεις πεντακάθαρες.
Συνεχίζει όμως να παραπονιέται για την κοιλίτσα της.Θα την ξαναπάω στην παιδίατρο να δούμε αν χρειαστεί κανένας υπέρηχος κοιλίας...
Μήπως σας παραπονιούνται τα δικά σας για πόνο γύρω στον αφαλό; Ανησυχώ λίγο.

bell

bell
[quote="Ευάκι]

πωπω ασε κι εγω περιμενω το μεσημερι να γυρισει να τις βαλω τις στολες για πλυσιμο!αντε να αλλαξουν και να βαλουν θερινη για να εχουν τα φανελακια και οχι τις επενδυσεις που γεμιζουν το πλυντηριο μανι μανι!!![/quote]

Το Μάιο δεν αλλάζουν οι στολές;

bell

bell
didumomama έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια...

Έχω ένα θέμα...Η κόρη μου παραπονιέται λίγο καιρό ότι πονάει η κοιλίτσα της.Την πήγα σε μία παιδίατρο και την είδε, της έδωσε φαρμακάκι για δυσκοιλιότητα κάναμε και εξετάσεις αίματος, ούρων και κοπράνων (είχε κάνει κακάκια με αίμα μία φορά) και όλες οι εξετάσεις πεντακάθαρες.
Συνεχίζει όμως να παραπονιέται για την κοιλίτσα της.Θα την ξαναπάω στην παιδίατρο να δούμε αν χρειαστεί κανένας υπέρηχος κοιλίας...
Μήπως σας παραπονιούνται τα δικά σας για πόνο γύρω στον αφαλό; Ανησυχώ λίγο.

Το ίδιο θέμα είχαμε εμείς πέρυσι με την κόρη μου. Κάναμε γενική αίματος, ούρων, υπέρηχο άνω κ κάτω κοιλίας, και ήταν όλα οκ.

Τελικά της άλλαξα το γάλα . Πήρα το delta advance με 80% λιγότερη λακτόζη. Αυτό ήταν ! περασε! Very Happy

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λες Bell μου να φταίει το γάλα και να μην είναι τίποτα πιο σοβαρό;Μακάρι....
Εμένα πίνουν τώρα το νουνού κιντ και πίνει πάρα πολύ γάλα.Μακάρι να φταίει αυτό....
Δεν το σηκώνει και η παιδίατρος και παίζουν τα νεύρα μου.

bell

bell
didumomama έγραψε:Λες Bell μου να φταίει το γάλα και να μην είναι τίποτα πιο σοβαρό;Μακάρι....
Εμένα πίνουν τώρα το νουνού κιντ και πίνει πάρα πολύ γάλα.Μακάρι να φταίει αυτό....

Το πρόβλημα το είχε όλο το χειμώνα περυσι, αλλά έγινε πολύ έντονο τον περασμένο σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα να φορυβηθούμε και να την τρέξουμε σε γιατρούς. Φοβήθηκα για καμια σκωλικοηδίτιδα. Αλλά οι εξετάσεις ηταν πολύ καλες.

δοκίμασε να δωσεις αυτό το γάλα. Είναι και εύγευστο. Μυρίζει κ βανίλια.

Να σου πω... μπορεί να χοροπηδήσει;; είναι ευδιάθετη;;

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bell έγραψε:
didumomama έγραψε:Λες Bell μου να φταίει το γάλα και να μην είναι τίποτα πιο σοβαρό;Μακάρι....

Το πρόβλημα το είχε όλο το χειμώνα περυσι, αλλά έγινε πολύ έντονο τον περασμένο σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα να φορυβηθούμε και να την τρέξουμε σε γιατρούς. Φοβήθηκα για καμια σκωλικοηδίτιδα. Αλλά οι εξετάσεις ηταν πολύ καλες.

δοκίμασε να δωσεις αυτό το γάλα. Είναι και εύγευστο. Μυρίζει κ βανίλια.

Να σου πω... μπορεί να χοροπηδήσει;; είναι ευδιάθετη;;

Μου κόλλησε το ίντερνετ...

Έχει όρεξη, τρέχει πάνω κάτω, χορεύει...Απλά όταν την πιάνει πόνος παραπονιέται και πιάνει την κοιλιά της.Θα το δοκιμάσω να δούμε μήπως βγάλουμε άκρη.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή; #29 - Σελίδα 2 417472

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια η νύφη μου είναι έγκυος....Θα γεννήσει τον Νοέμβριο πολυ χάρηκα....είχε ξαναμεινει αλλα ήταν εξωμητριο...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Κορίτσια η νύφη μου είναι έγκυος....Θα γεννήσει τον Νοέμβριο πολυ χάρηκα....είχε ξαναμεινει αλλα ήταν εξωμητριο...

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑς ΕΥΧΟΜΑΙ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Κορίτσια η νύφη μου είναι έγκυος....Θα γεννήσει τον Νοέμβριο πολυ χάρηκα....είχε ξαναμεινει αλλα ήταν εξωμητριο...

με το καλό!

και στα δικά σου

bell

bell
Τίποτα!

Κοίτα! αν ήταν σκωληκοειδίτιδα δεν θα μπορουσε να τρέξει. Δεν θα μπορούσε καν να ανέβει σκαλοπάτια!

Το περίργο με τη δική μου ξέρεις ποιο είναι;; ότι μόνο με το γάλα είχε το πρόβλημα!
με άλλα γαλακτοκ. προϊόντα όχι!

Τώρα έχει κανένα μήνα πιυ ξαναρχήσαμε πάλι το συμβατικό γάλα και όλα βάινουν καλώς.!!

μηΝ στενοχωριέσαι! Δεν θα είναι τίποτα! Very Happy

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

με το καλό!

και στα δικά σου

Ευχαριστω,και στα δικα σου.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα ολη μερα!

Εγω σε καταλαβαινω διοτι καθε βδομαδα σιδερωνω κανενα τριωρο τετραωρο σε μια μερα, και αυτη η ρημαδα η ντανα με τα ασιδερωτα δεν κατεβαινει ντιπ!
Θα παιζω τζενγκα με τα ασιδερωτα σε λιγο, θα προσπαθω να βαλω τη νεα παρτιδα ρουχων που μολις μαζεψα με τετοιο τροπο ωστε να μην γειρει ο πυργος του Αιφελ που εχουν σχηματισει τα ασιδερωτα...

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα όμορφες!!!! Πως πάτε;

Αδερφουλα με το καλο και το νεο ανηψι μας!! Wink Wink Wink Wink Wink

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Nena έγραψε:Καλημερα ολη μερα!

Εγω σε καταλαβαινω διοτι καθε βδομαδα σιδερωνω κανενα τριωρο τετραωρο σε μια μερα, και αυτη η ρημαδα η ντανα με τα ασιδερωτα δεν κατεβαινει ντιπ!
Θα παιζω τζενγκα με τα ασιδερωτα σε λιγο, θα προσπαθω να βαλω τη νεα παρτιδα ρουχων που μολις μαζεψα με τετοιο τροπο ωστε να μην γειρει ο πυργος του Αιφελ που εχουν σχηματισει τα ασιδερωτα...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Καλημερα ολη μερα!

εμενα παλι ο βαγγος με το που επαθα τενοντιτιδα τον φλεβαρη πηγε και μου πηρε στεγνωτηριο και σιδερωνω καμια ωρα τη βδομαδα κι αυτο γιατι εχω κολλημα με την τσακιση σε ορισμενα ρουχα!και εχω το νου μου τα διπλωνω μολις τελειωσει ο κυκλος στεγνωματος και εχω σωθει!μοσχοβολανε τα ατιμα!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:εμενα παλι ο βαγγος με το που επαθα τενοντιτιδα τον φλεβαρη πηγε και μου πηρε στεγνωτηριο και σιδερωνω καμια ωρα τη βδομαδα κι αυτο γιατι εχω κολλημα με την τσακιση σε ορισμενα ρουχα!και εχω το νου μου τα διπλωνω μολις τελειωσει ο κυκλος στεγνωματος και εχω σωθει!μοσχοβολανε τα ατιμα!
Τσακιση? Ιντα 'ναι τουτο? Μονο σε δυο παντελονια του αντρος μου κανω τσακιση κι αυτο γιατι δεν πολυχαλαει απο το πλυντηριο και οταν τα μαζευω εχουν ηδη μια υποτυπωδη τσακιση στο μπατζακι. Και στο μανικι του πουκαμισου, αλλα αυτο ειναι πιο ευκολο το να κανεις την τσακιση απο το να μην κανεις Razz
Εχει 3 παντελονια που υποτιθεται οτι φοριουνται με τσακιση, αλλα εγω εχω σταματησει να την κανω. Μη σου πω πως μερικα τα διπλωνω κατευθειαν απο την απλωστρα και τσιτωνουν πανω μας και δεν θελουν ουτε σιδερο Razz
Αμα δεν θελανε και πλυσιμο τι καλα που θα ηταν... tongue

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Καλημέρα όμορφες!!!! Πως πάτε;

Αδερφουλα με το καλο και το νεο ανηψι μας!! Wink Wink Wink Wink Wink

Αααααα,πάντα τέτοια να έχουμε ρε ομορφια μου,τέτοιες χαρές πια....χιλιοευχαριστω κιολας....Σε παπαω.

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bell έγραψε:Τίποτα!

Κοίτα! αν ήταν σκωληκοειδίτιδα δεν θα μπορουσε να τρέξει. Δεν θα μπορούσε καν να ανέβει σκαλοπάτια!

Το περίργο με τη δική μου ξέρεις ποιο είναι;; ότι μόνο με το γάλα είχε το πρόβλημα!
με άλλα γαλακτοκ. προϊόντα όχι!

Τώρα έχει κανένα μήνα πιυ ξαναρχήσαμε πάλι το συμβατικό γάλα και όλα βάινουν καλώς.!!

μηΝ στενοχωριέσαι! Δεν θα είναι τίποτα! Very Happy

Περαστικά της μικρούλας σου!!!
Από εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται και φεύγει...Πω πω να μεγαλώσουν να μην είναι ευάλωτα σε όλες τις βλακείες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις