26 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή; #29 Πεμ Απρ 26, 2012 10:53 pm
elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!Τι κάνετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:καλημερες κοριτσακια μου
καλημέρα Βιβίκα!
και πως ειναι δλδς?αχαχαχχα σε εχει φαει αυτο το σιδερο κοπελιαααααααααααααααααααατουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?
αν σας πω οτι εχω παλι σιδερο θα με κοροιδευεται.θα νομιζεται οτι σιδερωνω ενα ρουχο την φορα.αλλα δεν ειναι ετσι,αληθεια σας λεω.
elenalamprini έγραψε:Καλημέρα!!!Τι κάνετε?
μπα δεν γινεται κοπελια,θα μας φανε.και σκεψου οτι αυριο θα βαλω και αλλο πληντυριο.mamavivo έγραψε:και πως ειναι δλδς?αχαχαχχα σε εχει φαει αυτο το σιδερο κοπελιαααααααααααααααααααατουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?
αν σας πω οτι εχω παλι σιδερο θα με κοροιδευεται.θα νομιζεται οτι σιδερωνω ενα ρουχο την φορα.αλλα δεν ειναι ετσι,αληθεια σας λεω.
αστο σου λεω ...πιες κανα φραπεδακι
τουρτιτσα έγραψε:μπα δεν γινεται κοπελια,θα μας φανε.και σκεψου οτι αυριο θα βαλω και αλλο πληντυριο.mamavivo έγραψε:και πως ειναι δλδς?αχαχαχχα σε εχει φαει αυτο το σιδερο κοπελιαααααααααααααααααααατουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?
αστο σου λεω ...πιες κανα φραπεδακι
μπορει και δυο.τις στολες του αντρα και τα ρουχα απο το σχολειο.
didumomama έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια...
Έχω ένα θέμα...Η κόρη μου παραπονιέται λίγο καιρό ότι πονάει η κοιλίτσα της.Την πήγα σε μία παιδίατρο και την είδε, της έδωσε φαρμακάκι για δυσκοιλιότητα κάναμε και εξετάσεις αίματος, ούρων και κοπράνων (είχε κάνει κακάκια με αίμα μία φορά) και όλες οι εξετάσεις πεντακάθαρες.
Συνεχίζει όμως να παραπονιέται για την κοιλίτσα της.Θα την ξαναπάω στην παιδίατρο να δούμε αν χρειαστεί κανένας υπέρηχος κοιλίας...
Μήπως σας παραπονιούνται τα δικά σας για πόνο γύρω στον αφαλό; Ανησυχώ λίγο.
didumomama έγραψε:Λες Bell μου να φταίει το γάλα και να μην είναι τίποτα πιο σοβαρό;Μακάρι....
Εμένα πίνουν τώρα το νουνού κιντ και πίνει πάρα πολύ γάλα.Μακάρι να φταίει αυτό....
Δεν το σηκώνει και η παιδίατρος και παίζουν τα νεύρα μου.
bell έγραψε:didumomama έγραψε:Λες Bell μου να φταίει το γάλα και να μην είναι τίποτα πιο σοβαρό;Μακάρι....
Εμένα πίνουν τώρα το νουνού κιντ και πίνει πάρα πολύ γάλα.Μακάρι να φταίει αυτό....
Δεν το σηκώνει και η παιδίατρος και παίζουν τα νεύρα μου.
Το πρόβλημα το είχε όλο το χειμώνα περυσι, αλλά έγινε πολύ έντονο τον περασμένο σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα να φορυβηθούμε και να την τρέξουμε σε γιατρούς. Φοβήθηκα για καμια σκωλικοηδίτιδα. Αλλά οι εξετάσεις ηταν πολύ καλες.
δοκίμασε να δωσεις αυτό το γάλα. Είναι και εύγευστο. Μυρίζει κ βανίλια.
Να σου πω... μπορεί να χοροπηδήσει;; είναι ευδιάθετη;;
tatijana έγραψε:Κορίτσια η νύφη μου είναι έγκυος....Θα γεννήσει τον Νοέμβριο πολυ χάρηκα....είχε ξαναμεινει αλλα ήταν εξωμητριο...
tatijana έγραψε:Κορίτσια η νύφη μου είναι έγκυος....Θα γεννήσει τον Νοέμβριο πολυ χάρηκα....είχε ξαναμεινει αλλα ήταν εξωμητριο...
florentiab έγραψε:tatijana έγραψε:Κορίτσια η νύφη μου είναι έγκυος....Θα γεννήσει τον Νοέμβριο πολυ χάρηκα....είχε ξαναμεινει αλλα ήταν εξωμητριο...
με το καλό!
και στα δικά σου
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?
Nena έγραψε:Καλημερα ολη μερα!τουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?
Εγω σε καταλαβαινω διοτι καθε βδομαδα σιδερωνω κανενα τριωρο τετραωρο σε μια μερα, και αυτη η ρημαδα η ντανα με τα ασιδερωτα δεν κατεβαινει ντιπ!
Θα παιζω τζενγκα με τα ασιδερωτα σε λιγο, θα προσπαθω να βαλω τη νεα παρτιδα ρουχων που μολις μαζεψα με τετοιο τροπο ωστε να μην γειρει ο πυργος του Αιφελ που εχουν σχηματισει τα ασιδερωτα...
Nena έγραψε:Καλημερα ολη μερα!τουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?
Εγω σε καταλαβαινω διοτι καθε βδομαδα σιδερωνω κανενα τριωρο τετραωρο σε μια μερα, και αυτη η ρημαδα η ντανα με τα ασιδερωτα δεν κατεβαινει ντιπ!
Θα παιζω τζενγκα με τα ασιδερωτα σε λιγο, θα προσπαθω να βαλω τη νεα παρτιδα ρουχων που μολις μαζεψα με τετοιο τροπο ωστε να μην γειρει ο πυργος του Αιφελ που εχουν σχηματισει τα ασιδερωτα...
Τσακιση? Ιντα 'ναι τουτο? Μονο σε δυο παντελονια του αντρος μου κανω τσακιση κι αυτο γιατι δεν πολυχαλαει απο το πλυντηριο και οταν τα μαζευω εχουν ηδη μια υποτυπωδη τσακιση στο μπατζακι. Και στο μανικι του πουκαμισου, αλλα αυτο ειναι πιο ευκολο το να κανεις την τσακιση απο το να μην κανειςΕυάκι έγραψε:εμενα παλι ο βαγγος με το που επαθα τενοντιτιδα τον φλεβαρη πηγε και μου πηρε στεγνωτηριο και σιδερωνω καμια ωρα τη βδομαδα κι αυτο γιατι εχω κολλημα με την τσακιση σε ορισμενα ρουχα!και εχω το νου μου τα διπλωνω μολις τελειωσει ο κυκλος στεγνωματος και εχω σωθει!μοσχοβολανε τα ατιμα!
Vivian έγραψε:Καλημέρα όμορφες!!!! Πως πάτε;
Αδερφουλα με το καλο και το νεο ανηψι μας!!
bell έγραψε:Τίποτα!
Κοίτα! αν ήταν σκωληκοειδίτιδα δεν θα μπορουσε να τρέξει. Δεν θα μπορούσε καν να ανέβει σκαλοπάτια!
Το περίργο με τη δική μου ξέρεις ποιο είναι;; ότι μόνο με το γάλα είχε το πρόβλημα!
με άλλα γαλακτοκ. προϊόντα όχι!
Τώρα έχει κανένα μήνα πιυ ξαναρχήσαμε πάλι το συμβατικό γάλα και όλα βάινουν καλώς.!!
μηΝ στενοχωριέσαι! Δεν θα είναι τίποτα!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης