Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
551 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 551 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια το εχω πει ποσες φορες απο το πρωι το εκαναν ως ενδειξη διαμαρτυριας ο κοσμος.δεν εγιναν ξαφνικα ολοι νεοναζι χαλαρωστε λιγο.σε ολα τα κρατη που γινεται ενας χαμος παντα για τιμωρια ο λαος αυτο κανει ψηφιζει ακροδεξια κομματα.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα θα με τρελανετε τωρα?

για να διαμαρτυρηθω ψηφισα τον νοσταλγο του χιτλερ και τους οπαδους του? και ενω δεν ασπαζομαι την ιδεολογια του και απευχομαι να κυβερνησει- του δινω βημα στη βουλη>???
τι ανευθυνότητα ειναι αυτη?
τοσα κομματα ειχε αλλα αυτο επελεξε ενα μεγαλο τμημα του λαου μου λετε - μονο απο 'αντιδραση'?

και δεν ψηφιζαν τον βασιλη λεβεντη καλυτερα που φωναζε ο ανθρωπος απο παλια?

τετοιο πέταμα της ψηφου?

ελατε τωρα σας παρακαλω πολυ θα τρελαθουμε..

φατε τον τωρα στα μουτρα να τον χαιρεστε. Twisted Evil

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
δε νομιζω να θελει κανεις ή να ευχεται να κυβερνησει η χρυση αυγη.το θεμα ειναι να κανουν επιτελους κατι οι πολιτικοι για την χωρα αυτη

Το συμπερασμα μας λοιπον ειναι οτι ΠΑΛΙ τα μονα κομματα στα οποια απευθυνεται οποιος τους "τιμωρει" ειναι τα δυο μεγαλα κομματα...δεν μπαινουν δλδ στον κοπο να εξετασουν αλλες πολιτικες προτασεις? Οποτε...ολοι αυτοι στις επομενες εκλογες (που απευχομαι κ εγω κ ολοι/καποιοι/πολλοι/λιγοι) αυτοι οι "τιμωροι" θα ακολουθησουν τον παλιο "καλο" δικοματισμο. Τι μας λεει αυτο για την πολιτικη τους συνειδηση?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολα τα λετε πολυ ευκολα! θα θελατε η δικη μου συμπεριφορα να ηταν σαν αυτων που εκπροσωπουν τη ΧΑ ... αγανακτησα να ακουω απο εχτες "ελα μωρε και τι εγινε ας δουμε τι θα κανουν κι αυτοι σιγα τωρα αμα ειναι δεν τους ξαναψηφιζουμε" αυτο ειναι ωριμο? λετε εμενα ανωριμη γιατι εξεφρασα δυνατα την αποστροφη μου σε δολοφονους και φασιστες.. μιλουσαμε ομορφα και ωραια ωσπου πεταχτηκε για ακομη μια φορα η μπεμπινι να μας πει πως κρινουμε και κατακρινουμε! ε φτανει!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα τωρα θα με τρελάνετε;; Ειπα να μην απαντησω γιατι παλι θα σκοτωθω με καποιες και θα ακουσε τις βλακειες περι λογοκρισίας αλλα ειστε καθόλου καλα;

Ψήφος αντιδρασης η ψήφος στους δολοφόνους; Ψηφος αντιδρασης θα ηταν να ψηφισεις το κομμα των πειραρων!!

Εχουμε ξεχασει την ιστορια μας;; Κανενα φιλοτιμο πια;

Η ψηφος σε αυτα τα ρεμαλια ειναι ψηφος ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!!!! Θα το ξαναπω με κινδυνο να γινω γραφικη αλλα το ξερετε οτι οι 21 νεοι βουλευτες μας εχουν διπραξη εγκληματα κατα τις ζωής!! Και τωρα αυτα τα καθικια τι; Θα εχουν ασυλία;;;;;

Ο εκπρόσοπως τυπου τους ΜΗΝ ΧΕΣΩ ειναι υποδικος για ενοπλη ληστεια!!!

Σα δεν ντρεπομαστε λεω εγω!!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ενα πραγμα εχω να πω για οσες ψηφισαν τον μιχαλολιακο!!εχετε υποψην σας πως ο εν λογω "κυριος" εχει παει φυλακη ουκ ολιγες φορες ??ξερετε οτι "ασπαζεται"την φιλοσοφια του χιτλερ??εφοσον εσεις επιτρεψατε να μπει αυτος ο ανθρωπος στην βουλη τοτε θα δειτε τι προβληματα θα υπαρξουν μελλοντικα...φατε τον εσεις στην μαπα ολοι εμεις τι φταιμε αναρωτιεμαι...

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αγαπη 25 έγραψε:εγω ενα πραγμα εχω να πω για οσες ψηφισαν τον μιχαλολιακο!!εχετε υποψην σας πως ο εν λογω "κυριος" εχει παει φυλακη ουκ ολιγες φορες ??ξερετε οτι "ασπαζεται"την φιλοσοφια του χιτλερ??εφοσον εσεις επιτρεψατε να μπει αυτος ο ανθρωπος στην βουλη τοτε θα δειτε τι προβληματα θα υπαρξουν μελλοντικα...φατε τον εσεις στην μαπα ολοι εμεις τι φταιμε αναρωτιεμαι...
αυτο αναρωτιεμαι και εγω.επειδη υπαρχουν καποιοι μαλακες που τους ψηφισαν οι υπολοιποι τι φταμε.

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεωργια θα τα λουστουμε και εμεις δυστηχως...και εχουμε και παιδακια αυτο με προβληματιζει πσρα πολυ...τα εχω παρει τοσο πολυ.....χριστε μου βοηθα αυτο εχω να πω!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Nena έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:
grammatiki έγραψε:συγγνωμη ρε κοριτσια τωρα θα μαλωσετε ακομη και για αυτο το πραγμα;καποιοι γουστραουν να ψηφισουν για τους λογους τους χρυση αυγη ναι ποιο ειναι το προβλημα;ετσι αντιδρουν δεν συμμεριζονται αποψεις.το θεμα ειναι να ασχοληθουμε με το αν τελικα θα σχηματιστει κυβερνηση ή αν θα παμε ξανα για εκλογες.εσυ τωρα με το αροξολ που λες θεωρεις οτι μιλας ωριμα και ευγενικα;
γραμματικη μου καπου πηρε το αυτι μου οτι τον ιουνιο παμε παλι για εκλογες.το λεω με καθε επιφυλαξη,αν καποια κοπελα ξερει κατι αλλο ας το πει να μαθουμε και εμεις.
Αν δεν μπορεσει να σχηματιστει καμια κυβερνηση συνεργασιας, τοτε εχουμε επαναληπτικες, μαλλον αρχες Ιουνιου.
μακαρι μπας και βαλουν μυαλο καποιοι και δεν ξαναφηφισουν τα καθικια.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρνουμαι να πιστεψω οτι για αντιδραση και μονο ψηφιστηκε η ΧΑ!!!!τι ψηφισαν??τους λατρες του ναζισμου κλπ??ποιους ψηφισαν εγκληματιες??ανθρωπους υποδικους??
οσοι ψηφισατε χωρις να γνωριζετε διαβαστε λιγο μπας και καταλαβαιτε για ποιο λογο ειμαστε ολοι εναντιον!!!!!

http://el.wikipedia.org/wiki/Χρυσή_Αυγή

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλως η κακως ο κοσμος ψηφισε.ευχηθειτε αν και εφοσον παμε σε επαναληψη να αλλαξουν τα αποτελεσματα.εγω προσωπικα το βλεπω χλωμο,πολυς κοσμος απο καιρο φωναζε οτι η ακροδεξια εχει ανοδο αλλα κανεις δεν ακουγε.
εγω προσωπικα,αυτη τη στιγμη,επιδη εχω ενα θεμα υγειας σε εξελιξη,το τελευταιο πραγμα που με νοιαζει ειναι να τσακωθω και να ερθω σε αντιπαραθεση.ειτε ετσι ειτε αλλιως παμε κατα διαολου σαν κρατος.ο καθε ανθρωπος την αντιδραση την αντιλαμβανεται διαφορετικα και αντιδρα διαφορετικα.τι αλλο να πω?μακαρι να παμε σε δευτερο γυρω και να ψηφισουν και οσοι απειχαν.
κατερινα,προσεχε λιγο τα λογια σου.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:Καλως η κακως ο κοσμος ψηφισε.ευχηθειτε αν και εφοσον παμε σε επαναληψη να αλλαξουν τα αποτελεσματα.εγω προσωπικα το βλεπω χλωμο,πολυς κοσμος απο καιρο φωναζε οτι η ακροδεξια εχει ανοδο αλλα κανεις δεν ακουγε.
εγω προσωπικα,αυτη τη στιγμη,επιδη εχω ενα θεμα υγειας σε εξελιξη,το τελευταιο πραγμα που με νοιαζει ειναι να τσακωθω και να ερθω σε αντιπαραθεση.ειτε ετσι ειτε αλλιως παμε κατα διαολου σαν κρατος.ο καθε ανθρωπος την αντιδραση την αντιλαμβανεται διαφορετικα και αντιδρα διαφορετικα.τι αλλο να πω?μακαρι να παμε σε δευτερο γυρω και να ψηφισουν και οσοι απειχαν.

συμφωνω απολυτα μαζι σου αυτο λεω και εγω απο το πρωι και ακομη αναλυουμε τι ειναι χρυση αυγη.ολοι το ξερουν τι ειναι χρυση αυγη δεν πηγε κανας παππους 100 χρονων να την ψηφισει.ας πανε και τα ζωα που ειχαν 40%αποχη να ψηφισουν αυτο γιατι δεν το σχολιαζετε;ποιος συνειδητοποιημενος ανθρωπος μετα απο τοσα χαλια δηλωνει αποχη;

τουρτιτσα

τουρτιτσα
μπεμπινι 1 έγραψε:Καλως η κακως ο κοσμος ψηφισε.ευχηθειτε αν και εφοσον παμε σε επαναληψη να αλλαξουν τα αποτελεσματα.εγω προσωπικα το βλεπω χλωμο,πολυς κοσμος απο καιρο φωναζε οτι η ακροδεξια εχει ανοδο αλλα κανεις δεν ακουγε.
ναι παμε κατα διαολου,μη παμε ομως μια ωρα αρχιτερα.
αν ειναι να ψηφισουν χ.α καλυτερα που δεν ψηφισαν.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτο που παντα μας πειραζουν τα λογια του αλλου και τα δικα μας κακως κειμενα περνανε ασχολιαστα μπορει να με τρελάνει!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το δεχομαι οτι το εκαναν απο αντιδραση. Αλλά αν ηταν τυχαιο το κομμα που ψηφιζαν, η ψηφοι θα ισοκατανεμνταν μεταξυ των μικρων κομματων. Κοινως θα ειχαν όλοι απο 2-3-4% και οχι μονο η ΧΑ το 8%. Οπότε, να δεχτω την αντιδραση του να μην ψηφίσεις ενα απο τα δυο μεγαλα κομματα, αλλά δυστυχως κάτι ωθησε πολλους απο αυτους να ψηφισουν ΧΑ.
Το θεμα των μεταναστων πουλάει. Καπου διαβασα οτι εχουμε αναγκη να ριξουμε τις ευθύνες καπου - οι μεταναστες ειναι η ευκολη λυση - αρα ψηφιζουμε το κομμα που θα μας απαλλαξει απο αυτους και συνεπως, θα μας βαλει σε πορεια αναπτυξης. Θα ηταν αστεια αν δεν ηταν τοσο τραγικο.
Μια φιλη φιλης στο φεις ειπε οτι ειναι ναζιστες της πλάκας, κάτι σαν τον γραφικο και χαζουλη τυπακο, και οτι δεν αξιζει να τους παιρνουμε στα σοβαρα. Οχι την ιδεολογία, αυτη ειναι πολυ σοβαρη και κατακριτέα, απλα μονο τους εκφραστες της. Θελω πραγματικα να πιστεψω κατι τετοιο.

EDIT - το οτι θεωρουμε απαραδεκτο που μπηκε η ΧΑ στη βουλη, δεν αναιρει το οτι θεωρουμε απαραδεκτο το οτι υπηρξαν πολιτες που δεν ψηφισαν. Σαφως και φταινε και αυτοι παρα πολυ για την εισοδο της ΧΑ. Δεν θα κατσουμε να βρουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη (την ευθύνη).

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nena στις Δευ Μάης 07, 2012 5:39 am, 1 φορά

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Το δεχομαι οτι το εκαναν απο αντιδραση. Αλλά αν ηταν τυχαιο το κομμα που ψηφιζαν, η ψηφοι θα ισοκατανεμνταν μεταξυ των μικρων κομματων. Κοινως θα ειχαν όλοι απο 2-3-4% και οχι μονο η ΧΑ το 8%. Οπότε, να δεχτω την αντιδραση του να μην ψηφίσεις ενα απο τα δυο μεγαλα κομματα, αλλά δυστυχως κάτι ωθησε πολλους απο αυτους να ψηφισουν ΧΑ.
Το θεμα των μεταναστων πουλάει. Καπου διαβασα οτι εχουμε αναγκη να ριξουμε τις ευθύνες καπου - οι μεταναστες ειναι η ευκολη λυση - αρα ψηφιζουμε το κομμα που θα μας απαλλαξει απο αυτους και συνεπως, θα μας βαλει σε πορεια αναπτυξης. Θα ηταν αστεια αν δεν ηταν τοσο τραγικο.
Μια φιλη φιλης στο φεις ειπε οτι ειναι ναζιστες της πλάκας, κάτι σαν τον γραφικο και χαζουλη τυπακο, και οτι δεν αξιζει να τους παιρνουμε στα σοβαρα. Οχι την ιδεολογία, αυτη ειναι πολυ σοβαρη και κατακριτέα, απλα μονο τους εκφραστες της. Θελω πραγματικα να πιστεψω κατι τετοιο.

εγω νομιζω οτι θα συμφωνησω με τη φιλη της της φιλης σου.αν τελικα μπουν στη βουλη το πολυ σε 3 μηνες θα ειναι σαν τα κουταβια που θα λενε παντα ναι .ναζιστες και κουραφεξαλα δηθεν ειναι οι οποιοι πουλησαν λογο του πολυ ντορου

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο.. να ξερεις τι ειναι η Χ.Α και να την ψηφιζεις; ή να την ψηφιζεις απο καθαρη ασχετοσυνη επειδη απλα εισαι ρατσιστης; scratch

επισης το 40% που δεν πηγε ειναι κι αυτοι ασχετοι τεμπεληδες που αυριο μεθαυριο θα κλαιγονται παλι για την καταντια της χωρας.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Nena έγραψε:Το δεχομαι οτι το εκαναν απο αντιδραση. Αλλά αν ηταν τυχαιο το κομμα που ψηφιζαν, η ψηφοι θα ισοκατανεμνταν μεταξυ των μικρων κομματων. Κοινως θα ειχαν όλοι απο 2-3-4% και οχι μονο η ΧΑ το 8%. Οπότε, να δεχτω την αντιδραση του να μην ψηφίσεις ενα απο τα δυο μεγαλα κομματα, αλλά δυστυχως κάτι ωθησε πολλους απο αυτους να ψηφισουν ΧΑ.

εγω νομιζω οτι θα συμφωνησω με τη φιλη της της φιλης σου.αν τελικα μπουν στη βουλη το πολυ σε 3 μηνες θα ειναι σαν τα κουταβια που θα λενε παντα ναι .ναζιστες και κουραφεξαλα δηθεν ειναι οι οποιοι πουλησαν λογο του πολυ ντορου

Επειδη διλη μου αυτη η γνωστη που το ειπε αυτοθα σου πω οτι κανει ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!

Κριμα που με αυτη την νεοτροποια το ψηφισαν οσοι το ψηφισαν!! Πλανάστε πλάνην οικτρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Επειδη διλη μου αυτη η γνωστη που το ειπε αυτοθα σου πω οτι κανει ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!

Κριμα που με αυτη την νεοτροποια το ψηφισαν οσοι το ψηφισαν!! Πλανάστε πλάνην οικτρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

κοντος ψαλμος αλληλουια βιβιαν μου θα δουμε τελικα ποιος θα βγει σωστος και ποιος απλα υπερβολικος.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι λετε να μπαινουν στα σπιτια μας οι χρυσαυγιτες και να μας σκοτωνουν; για χαλαρωστε λιγο ρε κοριτσια ειπαμε

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο.. να ξερεις τι ειναι η Χ.Α και να την ψηφιζεις; ή να την ψηφιζεις απο καθαρη ασχετοσυνη επειδη απλα εισαι ρατσιστης; scratch

επισης το 40% που δεν πηγε ειναι κι αυτοι ασχετοι τεμπεληδες που αυριο μεθαυριο θα κλαιγονται παλι για την καταντια της χωρας.

Το χειροτερο ειναι το οτι σου ζητειται η συμβολή σου στη δημοκρατία μονο μια φορα στα 4 χρονια (οκ, καθε 3 με βαση τις τελευταιες χρονιες). Και αντι να ξεστραβωθεις, να διαβασεις, να δεις, να την ψαξεις, πας και ψηφιζεις οτι να'ναι. Ο,τι ψηφιζες πάντα. Ο,τι ψηφιζουν οι γονεις σου. Το κομμα του κουμπάρου του ξαδελφου του μπατζανακη σου.
θα παραφράσω τη γνωστη φραση και θα πω οτι οταν πας να ψηφισεις χωρις να ξερεις τι θα ψηφισεις και γιατι, κινδυνευεις να κυβερνασαι απο ατομα που ειναι πιο ηλιθια απο σενα.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:τι λετε να μπαινουν στα σπιτια μας οι χρυσαυγιτες και να μας σκοτωνουν; για χαλαρωστε λιγο ρε κοριτσια ειπαμε

Μαλλον δεν διαβασες τι εγραψα πιο πανω! Ο μη χεσω εκπροσοπως τυπου τους ειναι υποδικος για ενοπλη ληστεια! Αρα τι μου λες οτι δεν θα το ξανακανει; Αυτος και οι ομοϊδεάτες του;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το πρωι συνειδητοποιησα οτι απο τους 100 ελληνες οι 37 δε πηγαν να ψηφισουν...μενουν 63...απο αυτους το 19% οι 12 ψηφισαν πειρατες-φραπε-κουνελια και οτι να'ναι!
δηλαδη μονο οι 51 ελληνες ψηφοφοροι-οι ΜΙΣΟΙ ΔΛΔ- εδωσαν βαρυτητα στην ψηφο τους....... οποτε μην ξανακουσω κανεναν να κλαιγετε γιατι εγω εγκυος και με 2 παιδια πληρωσα 100 ευρω για να παω να ψηφισω ενα καλυτερο μελλον για αυτους τους 50 καφρους και τα παιδια τους!μονο οι μισοι ελληνες ενδιαφερονται για την ελλαδα μας απο οποια οπτικη και με οποιον τροπο μπορει ο καθε εγκεφαλος να αντιληφθει το συμφερον του συνολου!δε με ενοχλει τοσο το αν μπηκε η χρυση αυγη στη βουλη με 7%...με ενοχλει ομως το 37% που με την αποχη του επετρεψε να μπει η χα στη βουλη..............

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
grammatiki έγραψε:τι λετε να μπαινουν στα σπιτια μας οι χρυσαυγιτες και να μας σκοτωνουν; για χαλαρωστε λιγο ρε κοριτσια ειπαμε

Μαλλον δεν διαβασες τι εγραψα πιο πανω! Ο μη χεσω εκπροσοπως τυπου τους ειναι υποδικος για ενοπλη ληστεια! Αρα τι μου λες οτι δεν θα το ξανακανει; Αυτος και οι ομοϊδεάτες του;

κατσε ρε βιβιαν τωρα γιατι θα με τρελανετε.ξερετε ποσα χρονια υπαρχουν οι χρυσαυγιτες;τωρα τους θυμηθηκατε;

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Vivian έγραψε:

κατσε ρε βιβιαν τωρα γιατι θα με τρελανετε.ξερετε ποσα χρονια υπαρχουν οι χρυσαυγιτες;τωρα τους θυμηθηκατε;

Καλο μου κοριτσι το ιδιο ειναι; Μπηκαν στην ΒΟΥΛΗ! Εχουν ασυλια, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ!!!!!!!!!

Τι μου λες;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις