276 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή; #29 Τετ Μάης 02, 2012 9:31 pm
mariloy
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !! ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ωχ,περαστικα.η μεγαλη εκανε την κυριακη το βραδακι πυρετο αλλα μια φορα μονο.ποιος ξερει τι να ηταν?εσας σας επιασε γερα.υπομονη,ηρθε το καλικαιρακι.mamamatina έγραψε:Kαλημέρααααααααααα!!!
Καλημέρα Γιωργία. Εμείς με τις ιώσεις μας! Πυρετούς, εμετούς και δεν συμμαζεύεται!
τουρτιτσα έγραψε:ωχ,περαστικα.η μεγαλη εκανε την κυριακη το βραδακι πυρετο αλλα μια φορα μονο.ποιος ξερει τι να ηταν?εσας σας επιασε γερα.υπομονη,ηρθε το καλικαιρακι.mamamatina έγραψε:Kαλημέρααααααααααα!!!
Καλημέρα Γιωργία. Εμείς με τις ιώσεις μας! Πυρετούς, εμετούς και δεν συμμαζεύεται!
anthaki έγραψε:Αυτο τον καιρο ειμαι πολυ στενοχωρημενη αλλα οπως παντα κανω το κινεζο και τα κραταω ολα μεσα μου.. Η κουνιαδα μου ειναι πολυ αρρωστη,και εκτος οτι στενοχωριεμαι για εκεινη την ιδια και για τα δυο μικρα κοριτσακια που εχει,σκεφτομαι τη χαρα που ειχα για τις ετοιμασιες της βαφτισης και με πιανει πανικος...!!! Διαλεξα μπομπονιερες προσκλητηρια,παγωτα,γλυκα,εκλεισα εκκλησια...ολα ετοιμα με θεμα "Πριγκηπισες"Ονειρεμενο concept..παρε ναχεις τωρα,ολα τσαμπα...
didumomama έγραψε:Καλημέρα!!!!
13.00 έχουμε ραντεβού με την παιδίατρο.Σήμερα έχουμε εμβόλια.Αφού πήγα χτες της είπα δεν τα κάνουμε αύριο να ξεμπερδεύουμε;Η "χαρά" των παιδιών μου δεν λέγεται.Μόνο που δεν κλαίνε.Τι τα φοβούνται ρε παιδιά;Εμένα μου αρέσουν οι βελόνες.Το ομολογώ,λάθος δουλειά διάλεξα.Μικροβιολόγος έπρεπε να γίνω.
Μαγειρεύω ρεβύθια...μπλιάξ...
Ποπάκι δεν σου τρέχει η κουζίνα σας καλέ...
Β.Β μου ανέφερε το θέμα της δυσανεξίας της λακτόζης αλλά ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα.ΝΑ τη ρωτήσω λες για κάποιο γάλα πιο ήπιο;Να δοκιμάσουμε;Δεν χάνω τίποτα....
Έχουμε μία υπέροχη μέρα σήμερα!!!Μυρίζει καλοκαίρι!!!
Μάζεψα όλα τα χειμερινά μας ρούχα και τώρα φρεσκάρω τα καλοκαιρινά μας!!!!
Ανυπομονώ να δοκιμάσω το μαγιό.Ξέρω ότι θα φρικάρω αλλά ποιος νοιάζεται!Καλοκαίριασε!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχω όρεξη σήμερα!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
manoula_24xr έγραψε:anthaki έγραψε:Αυτο τον καιρο ειμαι πολυ στενοχωρημενη αλλα οπως παντα κανω το κινεζο και τα κραταω ολα μεσα μου.. Η κουνιαδα μου ειναι πολυ αρρωστη,και εκτος οτι στενοχωριεμαι για εκεινη την ιδια και για τα δυο μικρα κοριτσακια που εχει,σκεφτομαι τη χαρα που ειχα για τις ετοιμασιες της βαφτισης και με πιανει πανικος...!!! Διαλεξα μπομπονιερες προσκλητηρια,παγωτα,γλυκα,εκλεισα εκκλησια...ολα ετοιμα με θεμα "Πριγκηπισες"Ονειρεμενο concept..παρε ναχεις τωρα,ολα τσαμπα...
Δυστηχως η αρρωστια ενος ανθρωπου μπορει να μας κανει να νιωσουμε πολυ ασχημα,αλλα σκεψου οτι κι να συμβαινει γυρω σου το παιδακι σου αξιζει μια ωραια βαπτιση οπως το εχεις ονειρευτει!
τουρτιτσα έγραψε:χθες πηγαμε στο μαρκετ οικογενειακως για κατι ψωνια και εκει ηταν και ενα αγορακι κοντα στην ηλικια της κορης μου(4).την βλεπει το αγορακι και της λεει:"γεια σου,τι κανεις?καλε κοριτσακι εισαι πολυ ομορφη,το ξερεις?"
ο μπαμπας μας μονο που δεν το εδειρε.
τουρτιτσα έγραψε:χθες πηγαμε στο μαρκετ οικογενειακως για κατι ψωνια και εκει ηταν και ενα αγορακι κοντα στην ηλικια της κορης μου(4).την βλεπει το αγορακι και της λεει:"γεια σου,τι κανεις?καλε κοριτσακι εισαι πολυ ομορφη,το ξερεις?"
anthaki έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:χθες πηγαμε στο μαρκετ οικογενειακως για κατι ψωνια και εκει ηταν και ενα αγορακι κοντα στην ηλικια της κορης μου(4).την βλεπει το αγορακι και της λεει:"γεια σου,τι κανεις?καλε κοριτσακι εισαι πολυ ομορφη,το ξερεις?"
Aχαχουχαχαχααα....αααυτα ειναι!εμενα με πηρε τηλ η μαμα μιας συμμαθητριας του γιου μου και μου εκμηστηριευτηκε οτι η κορη της ειναι τρελα ερωτευμενη με τον γιο μου...'ειμαι ερωτευμενη με ενα ψηλο ασπρο αγορι' της ειπε...
απο πισω θα πηγαινουν και οι αντρες μας.didumomama έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:χθες πηγαμε στο μαρκετ οικογενειακως για κατι ψωνια και εκει ηταν και ενα αγορακι κοντα στην ηλικια της κορης μου(4).την βλεπει το αγορακι και της λεει:"γεια σου,τι κανεις?καλε κοριτσακι εισαι πολυ ομορφη,το ξερεις?"
χαχαχα...Που να φτάσουν σε ηλικία να βγαίνουν ραντεβού, να δεις πως θα κάνουν οι άντρες μας...χαχαχαχα...
Και ναι Δεν πάω καλά.Στην εγκυμοσύνη ήταν η χαρά μου όταν με έστελναν για αιματολογικές...χιχιχι...
τουρτιτσα έγραψε:απο πισω θα πηγαινουν και οι αντρες μας.didumomama έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:χθες πηγαμε στο μαρκετ οικογενειακως για κατι ψωνια και εκει ηταν και ενα αγορακι κοντα στην ηλικια της κορης μου(4).την βλεπει το αγορακι και της λεει:"γεια σου,τι κανεις?καλε κοριτσακι εισαι πολυ ομορφη,το ξερεις?"
χαχαχα...Που να φτάσουν σε ηλικία να βγαίνουν ραντεβού, να δεις πως θα κάνουν οι άντρες μας...χαχαχαχα...
Και ναι Δεν πάω καλά.Στην εγκυμοσύνη ήταν η χαρά μου όταν με έστελναν για αιματολογικές...χιχιχι...
οσο για τις αιματολογικες εγω επρεπε να προετοιμαστω ψυχολογικα απο την προηγουμενη.
athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!φτιαχνω ντουλαπες των κοριτσιων!!!πολυ ρουχο!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑmamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσια ,ολα καλααααααααααααα???
για φωναξτε να σας ακουσω!!
τουρτιτσα έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑmamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσια ,ολα καλααααααααααααα???
για φωναξτε να σας ακουσω!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης