251 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή; #29 Τρι Μάης 01, 2012 9:48 pm
mariloy
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΜΑΜΑΔΕΣ !!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
πωπω βρε ποπη μου τι πηγατε να παθετε?το κακο δεν θελει και πολυ να γινει.η μυρωδια τωρα ειναι το λιγοτερο,ανοιχτα ολα τα παραθυρα κα θα φυγει.manoula_24xr έγραψε:Kαλημερα.
Παραλιγο να παρει φωτια η κουζινα μου!!!!
Στο τσακ το προλαβα!!!!!Αχ Θεε μου να μου πηγε!
Εβαλα το φαγητο να γινει κι διπλα ακριβως εχω τον νεροχυτη,κι πρωι πρωι εβγαλα ολα τα μαχαιροπιρουνα,για να πλυνω την θηκη.
Την ειχα βαλει ομως σε ορθια θεση για να μν πιασιε χωρο να πλυνω πρωτα ολα τα μαχαιροπιρουνα.
Στο εντομεταξυ εκατσα ταισα το μωρο,κι μυριζα κατι νομιζα ηταν το φαι.Κι ξαφνικα βαζω το μωρο στο ριλαξ κι κοιταω στην πλατη μου πισω κι βλεπω η κουζινα ολοκληρη καπνους!!!!
Επεσε η κουταλοθηκη κι αρπαξε αμεσως αρχισε να λιωνει αφου ακουμπησε την εστια κι μολις πηγα ειχαν αρχισει να φαινονται 2-3φλογιτσες!
Δν ξερω τι εκανα,αλλα γλιτωσαμε στο τσακ,κι τωρα βρομαει ολο το σπιτι καμενο πλαστικο!Ηδη απομονωσα το μωρο στο δωματιο της!
Φοβηθηκα πολυ!
ακομα παραπονιεται?καλα θα κανεις και θα την πας.μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο.και φυσικα να μας ενημερωσεις.didumomama έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Εμείς βρήκαμε επιτέλους την παιδίατρο και κλείσαμε ραντεβού στις 15.00 το μεσημέρι.Τι να πεις;
Ακόμα παραπονιέται για τον πόνο στην κοιλίτσα.Μέσα στον αφαλό.Μακάρι να φταίει το γάλα που μου είχε πει η Bell και να μην έχει κάποιο μικρόβιο το πουλάκι μου.
Θα σας ενημερώσω μόλις μάθουμε τι είναι αυτό που την ταλαιπωρεί (αν θέλετε δηλαδή).Φιλάκια.
τουρτιτσα έγραψε:πωπω βρε ποπη μου τι πηγατε να παθετε?το κακο δεν θελει και πολυ να γινει.η μυρωδια τωρα ειναι το λιγοτερο,ανοιχτα ολα τα παραθυρα κα θα φυγει.manoula_24xr έγραψε:Kαλημερα.
Παραλιγο να παρει φωτια η κουζινα μου!!!!
Στο τσακ το προλαβα!!!!!Αχ Θεε μου να μου πηγε!
Εβαλα το φαγητο να γινει κι διπλα ακριβως εχω τον νεροχυτη,κι πρωι πρωι εβγαλα ολα τα μαχαιροπιρουνα,για να πλυνω την θηκη.
Την ειχα βαλει ομως σε ορθια θεση για να μν πιασιε χωρο να πλυνω πρωτα ολα τα μαχαιροπιρουνα.
Στο εντομεταξυ εκατσα ταισα το μωρο,κι μυριζα κατι νομιζα ηταν το φαι.Κι ξαφνικα βαζω το μωρο στο ριλαξ κι κοιταω στην πλατη μου πισω κι βλεπω η κουζινα ολοκληρη καπνους!!!!
Επεσε η κουταλοθηκη κι αρπαξε αμεσως αρχισε να λιωνει αφου ακουμπησε την εστια κι μολις πηγα ειχαν αρχισει να φαινονται 2-3φλογιτσες!
Δν ξερω τι εκανα,αλλα γλιτωσαμε στο τσακ,κι τωρα βρομαει ολο το σπιτι καμενο πλαστικο!Ηδη απομονωσα το μωρο στο δωματιο της!
Φοβηθηκα πολυ!
manoula_24xr έγραψε:Ε σημερα αμ δν βαλω φωτια δν γινεται!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφου εγινε οτι εγινε πηρε το φαγητο ο αδερφος μου να το ψησει αποκει στης μανας μου,εβαλα μπολικο νερο στην φασολαδα κι του λεω βλεπε το κι θαρθω κι γω να το δω.Κι μετα απο λιγο μυριζω κατι,κι παω αποκει ο μικρος κοιμοταν κι η φασολαδαααα ναταν κιααλλη!!!Καηκε!!Καπνους η κουζινα!!
Ρε κοριτσια να φωναξω μηπως κανεναν παπα????????????????????
manoula_24xr έγραψε:Ε σημερα αμ δν βαλω φωτια δν γινεται!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφου εγινε οτι εγινε πηρε το φαγητο ο αδερφος μου να το ψησει αποκει στης μανας μου,εβαλα μπολικο νερο στην φασολαδα κι του λεω βλεπε το κι θαρθω κι γω να το δω.Κι μετα απο λιγο μυριζω κατι,κι παω αποκει ο μικρος κοιμοταν κι η φασολαδαααα ναταν κιααλλη!!!Καηκε!!Καπνους η κουζινα!!
Ρε κοριτσια να φωναξω μηπως κανεναν παπα????????????????????
didumomama έγραψε:Ποπάκι τουλάχιστον δεν πάθατε καμιά ζημιά...
Πω πω εφιάλτης να παίρνει φωτιά η κουζίνα...
mamamatina έγραψε:Kαλησπέρα κορίτσια! Τρέχω και δεν φθάνω αυτες τις ημέρες. Γι αυτό έχω να μπω πολύ καιρό. Επίσης, έχουμε πάλι ιώσεις με πυρετο. Ο μεσαίος και η μικρή. Πάμε παιδίατρο 8 η ώρα για να δούμε 5ί θα δούμε. Ούφ πιά! Θα σκάσω και θα βγει το μωρό πριν την ώρα του!
didumomama έγραψε:Λοιπόν, γυρίσαμε πριν από λίγο.
Μου είπε η παιδίατρος ότι πάσχει από δυσκοιλιότητα.Να πω ότι η κόρη μου κάνει κακάκια της κάθε μέρα αλλά μικρά μικρά και σκληρά.Στην άλλη παιδίατρο που είχα πάει στο χωριό όταν είχε κάνει με αίμα κάναμε και ένα σωρό εξετάσεις και ήταν όλες καθαρές και της είχε δώσει το Importal.Δουλειά δεν είχε κάνει ιδιαίτερη.
Τώρα μας είπε για ένα άλλο φάρμακο και να κάνει και εξετάσεις για θυρεοειδή γιατί ίσως επηρεάζει μιας και είναι κληρονομικό και εγώ έχω.
Μας άλλαξε και λίγο την διατροφή της.Ευτυχώς τρώει λαχανικά, φρούτα κτλ.Είναι καλόφαγη.Πρέπει να τρώει ολικής άλεσης προϊόντα.
Δεν χρειάζεται να αλλάξω το γάλα της αλλά να της το ελαττώσω αρκετά.Πίνουν και οι 2 τους κάπου στο 1,5 λίτρο την ημέρα και να πίνουν κάπου στο 1,5 λίτρο νερό την ημέρα.Αυτό πρέπει να το πετύχω οπωσδήποτε.
Σας ευχαριστώ κορίτσια μου για το ενδιαφέρον σας!Είσαστε υπέροχες!
manoula_24xr έγραψε:
Αστα γτ η συγκκριμενη κουζινα εχει ιστορικο φωτιας!
Μεναμε σαυτην πριν παντρευτω ειναι το πατρικο μου,κι η μανα μου ειχε μια φωλιτσα ας πουμε διπλα ακριβως με τον πατριο μου γιατι ηθελε τον χωρο του αυτος κι μεις ημασταν 3 γαιδουρια κοινως.
Ενα μεσημερι λοιπον η μανα μ αρρωστη μετα το φαι πηγε για υπνο αποκει στον πατριο,κι γω εμεινα με τον συζυξ για τον οποιο ο πατριος δν ηξερε οτι ερχοταν σπιτι απλως ηξερε οτι εχω σχεση με ενα παλικαρι.
Ε κι αυτος ηταν σπιτι κι πηγε ξαπλωσε στο κρεβατι των αδερφων μου.Εγω χαζευα τηλεοραση,κι σηκωθηκα να πιω νερο,κι βλεπω καπνιλα κι μια φωτια νααααα μεχρι το απορροφητηρα,ειχε πιασει ολο τον απορροφητηρα κι φυσικα οτιδηποτε ηταν απο κατω του,η μανα μου ξχασε το λαδι στην φωτια που ειχε κανει πατατες,κι παω αποκει φωναζω τον πατριο μου ο γλυκος συζηξ στον κοσμο του,κι το αστειο μπαινω στο δωματιο του δινω μια βρεγμενη πετσετα κι του λεω κατσε δω μην κουνηθεις πηρε φωτια η κουζινα!
Εκεινος λοιπον βλεπωντας την καπνα να μπαινει στο δωματιο δν κουνιοταν γτ φοβοταν μην το δει ο πατριος μου κι οταν σβησαμε την φωτια δν βλεπαμε μπροστα μας απο την καπνα κι του ειπα φυγε γρηγορα βγηκε κι τρεχωντας εφυγε,κι το αλλο αστειο,ο πατριος μου εσβηνε την φωτια με βρεγμενες πετσετες κι γω εφερνε οτι πετσετες εβρισκα κ η μανα μου μες τον πανικο να φωναζει οχχιιι αυτηηη ειναι καληηη οχι αυτηηη ειναι απο το γαμο μουυυυ οχι την αλλη τηην εχεις απο μωρο,κι ενα σωρο τετοια κι ο πατριος μου να την βριζει που ξεδιαλεγε τις πετσετες.
Ασε μας κοστισε καινουριο απορροφητηρα καινουριο ντουλαπι κι κουρτινες κουζινας συν βαψιμμο ολο το σπιτι η καπνα μαυρισε τα παντα.
θεα η μανα!!!manoula_24xr έγραψε:didumomama έγραψε:Ποπάκι τουλάχιστον δεν πάθατε καμιά ζημιά...
Πω πω εφιάλτης να παίρνει φωτιά η κουζίνα...
Αστα γτ η συγκκριμενη κουζινα εχει ιστορικο φωτιας!
Μεναμε σαυτην πριν παντρευτω ειναι το πατρικο μου,κι η μανα μου ειχε μια φωλιτσα ας πουμε διπλα ακριβως με τον πατριο μου γιατι ηθελε τον χωρο του αυτος κι μεις ημασταν 3 γαιδουρια κοινως.
Ενα μεσημερι λοιπον η μανα μ αρρωστη μετα το φαι πηγε για υπνο αποκει στον πατριο,κι γω εμεινα με τον συζυξ για τον οποιο ο πατριος δν ηξερε οτι ερχοταν σπιτι απλως ηξερε οτι εχω σχεση με ενα παλικαρι.
Ε κι αυτος ηταν σπιτι κι πηγε ξαπλωσε στο κρεβατι των αδερφων μου.Εγω χαζευα τηλεοραση,κι σηκωθηκα να πιω νερο,κι βλεπω καπνιλα κι μια φωτια νααααα μεχρι το απορροφητηρα,ειχε πιασει ολο τον απορροφητηρα κι φυσικα οτιδηποτε ηταν απο κατω του,η μανα μου ξχασε το λαδι στην φωτια που ειχε κανει πατατες,κι παω αποκει φωναζω τον πατριο μου ο γλυκος συζηξ στον κοσμο του,κι το αστειο μπαινω στο δωματιο του δινω μια βρεγμενη πετσετα κι του λεω κατσε δω μην κουνηθεις πηρε φωτια η κουζινα!
Εκεινος λοιπον βλεπωντας την καπνα να μπαινει στο δωματιο δν κουνιοταν γτ φοβοταν μην το δει ο πατριος μου κι οταν σβησαμε την φωτια δν βλεπαμε μπροστα μας απο την καπνα κι του ειπα φυγε γρηγορα βγηκε κι τρεχωντας εφυγε,κι το αλλο αστειο,ο πατριος μου εσβηνε την φωτια με βρεγμενες πετσετες κι γω εφερνε οτι πετσετες εβρισκα κ η μανα μου μες τον πανικο να φωναζει οχχιιι αυτηηη ειναι καληηη οχι αυτηηη ειναι απο το γαμο μουυυυ οχι την αλλη τηην εχεις απο μωρο,κι ενα σωρο τετοια κι ο πατριος μου να την βριζει που ξεδιαλεγε τις πετσετες.
Ασε μας κοστισε καινουριο απορροφητηρα καινουριο ντουλαπι κι κουρτινες κουζινας συν βαψιμμο ολο το σπιτι η καπνα μαυρισε τα παντα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης