226 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή; #29 Τρι Μάης 01, 2012 10:39 am
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Ωραία περάσαμε Λίτσα!!!Με καλή παρεούλα !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
black beauty έγραψε:litsakos έγραψε:
Β.Β. δεν χρειαζομαι υποδειξεις, ξερω πως να μιλαω ...οταν σου γραφει ο αλλος "χεστηκα" του απαντας αναλογα.
Συγγνωμη αλλα ενιωσα οτι προσβαλεις την κοπελια για αυτο σχολιασα,ενω αντιθετα δεν καταλαβα να προσβαλε αυτη εσενα,εσυ αναφερθηκες σε αυτην ενω αυτη οχι!Τελοσπαντων,αυτο εχει να κανει με εσας τις 2 και δεν πρεπει να μπερδευτω περισσοτερο!
litsakos έγραψε:athina24 έγραψε:καλα ησυχα ημασταν!!!!!σαν μια συνιθισμενη μερα!!!!!
Δουλευε ο Μητσος εσενα ε?
blackrose έγραψε:Γεια σου μαμαδοφορουμ!!!!!!!
minubaki έγραψε:blackrose έγραψε:Γεια σου μαμαδοφορουμ!!!!!!!
κουκλα μου δεν εμπαινα καθολου αυτες τις μερες κ στο φορουμ εχω να μπω παααααααααααρα πολυ καιρο... να σου ζησει η κορουλα σου γλυκια μου...!!!
τωρα αρχιζουν τα καλα για εσας...!!!
γερη κ δυνατη να ειναι καλη μου...!!!
blackrose έγραψε:minubaki έγραψε:blackrose έγραψε:Γεια σου μαμαδοφορουμ!!!!!!!
κουκλα μου δεν εμπαινα καθολου αυτες τις μερες κ στο φορουμ εχω να μπω παααααααααααρα πολυ καιρο... να σου ζησει η κορουλα σου γλυκια μου...!!!
τωρα αρχιζουν τα καλα για εσας...!!!
γερη κ δυνατη να ειναι καλη μου...!!!
ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΑ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΞΑΠΛΑ !!!ΕΧΩ ΟΛΟΝΥΚΤΙΟ ΤΑΙΣΜΑ ΧΕΧΕΧΕ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!
anthaki έγραψε:...εχω να ευχηθω σε αυτους που σημερα μου κατεστρεψαν την πρωτομαγια-ταβερνα βαφλες και παιδικες χαρες γιναν γκρινια λογια και κλαματα.. κακο ψοφο ναχουν και συντομα!!!-που λεει και ο καλαμαρης!
bell έγραψε:καλησπέρα!!!!
Τα παιδάκια μου κοιμούνται αποκαμωμένα από την ποδηλατάδα και το παιγχνίδι!
anthaki τι ἐπαθες καλέεε;;
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΓΑ ΦΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΦΑΓΑΜΕ ΣΕ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Τ Ε Λ Ο Σ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ !!!anthaki έγραψε:Καλο μηνα κοριτσια καταρχην αλλα δεν εβλεπα την ωρα να κοιμηθουν τα παιδια να ηρεμησω..ισως ειπα πανω στα νευρα μου και μια κουβεντα παραπανω..το δεχομαι...αλλα οπως πηγε στραφι το Πασχα αλλο τοσο και χειροτερα η πρωτομαγια, ολοι εχουν δικιο και ολων η δουλεια να γινετε εκτος απο μενα..ειμαι θεονηστικη σημερα,μονο ευτο εχω να πω!
natali-maria έγραψε:Ωχ βρε Ανθάκι μην κάθεσαι και σκας!!!Κάθε εμπόδιο για καλό λένε !!!Την επόμενη φορά θα περάσετε τέλεια !!!
anthaki έγραψε:Καλο μηνα κοριτσια καταρχην αλλα δεν εβλεπα την ωρα να κοιμηθουν τα παιδια να ηρεμησω..ισως ειπα πανω στα νευρα μου και μια κουβεντα παραπανω..το δεχομαι...αλλα οπως πηγε στραφι το Πασχα αλλο τοσο και χειροτερα η πρωτομαγια, ολοι εχουν δικιο και ολων η δουλεια να γινετε εκτος απο μενα..ειμαι θεονηστικη σημερα,μονο ευτο εχω να πω!
anthaki έγραψε:Ευχαριστω για την συμπαρασταση βρε κοριτσια..μονο αυτο!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης