Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

stella88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσαρες σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και τη βοηθεια...

το πρωι ημουν με πολυ χαλια στομαχι και πονους περιοδου και τωρα ειμαι με πολυ χαλια στομαχι χωρις πονους περιοδου...(και χωρις περιοδο ευτυχως) υπομονη μεχρι αυριο να κανω τεστ χοριακης

παντως σκεφτομαι οτι αν ολα αυτα τα συμπτωματα (γευση μεταλλοαηδιας, ζαλαδες, πρισμενο στηθος και θηλες γεματες φλεβες, στομαχι χαλια) ειναι αυθυποβολη και μονο, τοτε το ανθρωπινο μυαλο μπορει να κανει πολλλλλλααααα πραγματα τελικα!!!!

σας φιλω για την ωρα

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:Δν θέλω να σας το χαλάσω αλλά έχω κάτι πονακια χαμηλά και πριν μισή ώρα είχα και κάτι καφέ υγρά!μαλλον η Αλέκα σχεδιάζει να έρθει κανονικά και ας άργησε η ωορρηξία Razz. Πήγα ψήφισα κι εγώ και τώρα λέμε να πάμε για καφεδάκι στο άλσος για δροσιά!έξω γινόταν χαμός στις καφετέριες,κρίση σου λέει μετα Laughing

και εγώ πριν 2 μήνες θυμάσαι που είχα 3 μέρες καφέ υγρά πριν έρθει η περίοδος?αν είναι η Αλέκα, δεν πειράζει τον άλλο μήνα....ούτως ή άλλως δεν έκανες και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 215994 γιατί είχες να κάνεις το τεστ ΠΑΠ...
και αφού ξέρεις πότε έχεις ωορηξία και δεν κάνεις Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 215994 δεν πρέπει να μετράς 11 μήνες προσπάθειών!!!! Razz Razz Razz

lenaki1982

stella88 έγραψε:κοριτσαρες σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και τη βοηθεια...

το πρωι ημουν με πολυ χαλια στομαχι και πονους περιοδου και τωρα ειμαι με πολυ χαλια στομαχι χωρις πονους περιοδου...(και χωρις περιοδο ευτυχως) υπομονη μεχρι αυριο να κανω τεστ χοριακης

παντως σκεφτομαι οτι αν ολα αυτα τα συμπτωματα (γευση μεταλλοαηδιας, ζαλαδες, πρισμενο στηθος και θηλες γεματες φλεβες, στομαχι χαλια) ειναι αυθυποβολη και μονο, τοτε το ανθρωπινο μυαλο μπορει να κανει πολλλλλλααααα πραγματα τελικα!!!!

σας φιλω για την ωρα
μία χοριακή θα σου λύσει την απορία...τεστάκι εγκυμοσύνης έκανες?

stella88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
lenaki1982 έγραψε:
stella88 έγραψε:κοριτσαρες σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες και τη βοηθεια...

σας φιλω για την ωρα

εκανα πριν τρεις μερες και ηταν (φυσικα) αρνητικο...δεν ξανακανω, αν συνεχισουν τα συμπτωματα και δεν ερθει η ...αλεκα οπως την λετε (ΛΟΛ) θα παω αυριο για χοριακη, αλλιως μαλλον εχω καποια αρρωστια δεν εξηγειται...παω καθε 45 λεπτα στη τουαλλετα...αν βγει αρνητικη η χοριακη θα παω σε αλλο γιατρο (θα ξεκινησω απο ψυχιατρο και βλεπουμε)χιχιχι

lenaki1982

stella88 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:

σας φιλω για την ωρα

εκανα πριν τρεις μερες και ηταν (φυσικα) αρνητικο...δεν ξανακανω, αν συνεχισουν τα συμπτωματα και δεν ερθει η ...αλεκα οπως την λετε (ΛΟΛ) θα παω αυριο για χοριακη, αλλιως μαλλον εχω καποια αρρωστια δεν εξηγειται...παω καθε 45 λεπτα στη τουαλλετα...αν βγει αρνητικη η χοριακη θα παω σε αλλο γιατρο (θα ξεκινησω απο ψυχιατρο και βλεπουμε)χιχιχι
μην βάζεις κακές σκέψεις με το μυαλό σου!!!
πότε περιμένεις περίοδο?
και εγώ πηγαίνω συνέχεια τουαλέτα αλλά αυτό το έχω πάντα επειδή πίνω πολύ νερό...αν πίνεις πολλά υγρά φυσικό είναι. εγώ πίνω 3 λίτρα νερό την ηέρα τουλάχιστον. χώρια τα άλλα υγρα... Razz

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στέλλα έχεις και καθυστέρηση η όχι ακόμη;

stella88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
lenaki1982 έγραψε:
stella88 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:

σας φιλω για την ωρα

πότε περιμένεις περίοδο?
και εγώ πηγαίνω συνέχεια τουαλέτα αλλά αυτό το έχω πάντα επειδή πίνω πολύ νερό...αν πίνεις πολλά υγρά φυσικό είναι. εγώ πίνω 3 λίτρα νερό την ηέρα τουλάχιστον. χώρια τα άλλα υγρα... Razz

βασικα σημερα ηταν να ερθει...συνηθως ποναω παααααρα πολυ και ενω ξεκινησα με πονακια απο προχτες σημερα κοπηκαν μαχαιρι...εχουν παθει τραλαλα οι ορμονες μου...

lenaki1982

stella88 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
stella88 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:

τότε πως να δείξει το τεστ????????????????????
περίμενε αν έχεις σταθερό κύκλο και αύριο κάνε χοριακή. αν δεν έχεις σταθερό κύκλο μπορείς να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα. εκτός αν παρακολουθείς την ωορηξία σου και ξέρεις πότε ήταν...

σας φιλω για την ωρα

πότε περιμένεις περίοδο?

βασικα σημερα ηταν να ερθει...συνηθως ποναω παααααρα πολυ και ενω ξεκινησα με πονακια απο προχτες σημερα κοπηκαν μαχαιρι...εχουν παθει τραλαλα οι ορμονες μου...

lenaki1982

κορίτσια με την Κλειώ τι εγινε????

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στέλλα όταν είχα μείνει ςγκυος στον γιο μου δυο μέρες πριν την αναμενόμενη,έκανα τεστ,αρνητικοτατο.την ημέρα που ήταν να αδιαθετησω μου έρχεται καφε αίμα.μετα απο δυο μέρες κόβεται μαχαίρι,την 3η μέρα έκανα πάλι τεστ κ ήταν θετικό,και τώρα ο γιος μου είναι 15 μηνών....περιμενε κ θα δεις.

stella88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
tatijana έγραψε:Στέλλα όταν είχα μείνει ςγκυος στον γιο μου δυο μέρες πριν την αναμενόμενη,έκανα τεστ,αρνητικοτατο.την ημέρα που ήταν να αδιαθετησω μου έρχεται καφε αίμα.μετα απο δυο μέρες κόβεται μαχαίρι,την 3η μέρα έκανα πάλι τεστ κ ήταν θετικό,και τώρα ο γιος μου είναι 15 μηνών....περιμενε κ θα δεις.

ναι ναι η υπομονη ειναι αρετη!!! μια φιλη γεννησε προσφατα και μου λεει οτι αυτο που μαθαινεις πρωτο ως μαμα (ακομα και πριν γεννησεις) ειναι η υπομονη!

ε προσπαθω και εγω να ειμαι υπομονετικη και η αληθεια ειναι οτι δεν θα το εκανα θεμα και ημουν και χαλαρη γενικα, αν δεν ηταν τοσο εντονα και ενοχλητικα τα συμπτωματα ωστε να με ψιλιασουν! τεσπα, ελπιζω αυριο ή τις επομενες μερες να εχω καλα νεα να σας πω και το ιδιο ευχομαι ολοψυχα και για εσας!!!

να σου ζησει ο γιοκαρος βρε!!!!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω κ εύχομαι να έχεις σπορινι μέσα σου κ να μη σου έρθει για 9 μήνες η πορνη,έτσι την λέω εγω καμία φορα.Αλλα κ να σου έρθει μη μασάς,θα έρθει.Μην αγχωνεσαι μόνο.

loulou_29

loulou_29
Κοριτσαρες μου καλησπερα!!!!τι κανετε ποιες πετυχενω εδω?????
εμεις πριν λιγο γυρισαμε αφου ψηφισαμε κιολας(μην χασουμε) και εκανα ενα καφεδακι να χαλαρωσω γιατι με περιμενουν δουλειες με φουντες παλι!!!!!
Καλως μας ηρθαν τα καινουργια μας κοριτσια και με το καλο να εχετε στα χερια σας ενα Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!
Λενακι και παλι συγχαρητηρια αφου ξαναεκανες Θετικό τεστ!! !!!!!!!δεν νομιζω να μην πας αυριο για χοριακη?????
Τατιανακι και σε οσα κοριτσια ειναι μεσα και δεν τα ειδα πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 417472

stella88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
tatijana έγραψε:Ευχαριστω κ εύχομαι να έχεις σπορινι μέσα σου κ να μη σου έρθει για 9 μήνες η πορνη,έτσι την λέω εγω καμία φορα.Αλλα κ να σου έρθει μη μασάς,θα έρθει.Μην αγχωνεσαι μόνο.

πορνη ε? χαχαχα δεν εχεις και αδικο, τοσα χρονια ποναμε καθε φορα που ερχεται, ας μας κανει τη χαρη αυτη τη φορα να μην φανει Very Happy

φιλακια πολλα!

lenaki1982

tatijana έγραψε:Στέλλα όταν είχα μείνει ςγκυος στον γιο μου δυο μέρες πριν την αναμενόμενη,έκανα τεστ,αρνητικοτατο.την ημέρα που ήταν να αδιαθετησω μου έρχεται καφε αίμα.μετα απο δυο μέρες κόβεται μαχαίρι,την 3η μέρα έκανα πάλι τεστ κ ήταν θετικό,και τώρα ο γιος μου είναι 15 μηνών....περιμενε κ θα δεις.
άρα και το Ελλάκι μας ακόμα δεν έιναι σίγουρο ότι θα έρθει η Αλέκα τελικά!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 328109

lenaki1982

tatijana έγραψε:Ευχαριστω κ εύχομαι να έχεις σπορινι μέσα σου κ να μη σου έρθει για 9 μήνες η πορνη έτσι την λέω εγω καμία φορα.Αλλα κ να σου έρθει μη μασάς,θα έρθει.Μην αγχωνεσαι μόνο.

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την lenaki1982 στις Κυρ Μάης 06, 2012 5:09 am, 1 φορά

lenaki1982

loulou_29 έγραψε:Λενακι και παλι συγχαρητηρια αφου ξαναεκανες Θετικό τεστ!! !!!!!!!δεν νομιζω να μην πας αυριο για χοριακη?????
[/color]

τώρα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είμαι. αύριο ένα τελευταίο ( που είναι και η πραγματική μέρα καθυστέρησης) και τηλεφωνάκι στο γιατρό για υπέρηχο.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουλυ μου γεια σου μικρη μου,άντε ρε κορίτσια να ανοίξετε τον δρόμο κ για μας τις υπόλοιπες,αχαχαχ..

loulou_29

loulou_29
Μπραβο Λενακι μου!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 50580
Τατιανακι τον ανοιξε το λενακι μας και εχουμε και συνεχεια.....τι στα κομματια τοσες περιμενουν αυτες τις μερες,ολο και κατι καλο θα εχουμε απο καποια!!!!!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Μπραβο Λενακι μου!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 50580
Τατιανακι τον ανοιξε το λενακι μας και εχουμε και συνεχεια.....τι στα κομματια τοσες περιμενουν αυτες τις μερες,ολο και κατι καλο θα εχουμε απο καποια!!!!!!!

Ε,μα πχια....χεχεχ...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γειά σου Τατιανάκι!!

Στελλα μου περιμένουμε να μας πεις τα αποτελεσματα της χοριακης και ευχομαι να ειναι τεραστια η χοριακη σου κοριτσακι μου!! απο υπομονή αλλο τίποτα!!

εμένα η αλέκα ακόμη δν έχει ερθει να εγκατασταθει φουλ, αλλά ήδη έχω αρχίσει να πονάω συνεχόμενα και έχω μια μικρή συνεχόμενη ροή....μάλλον ετυχε να την πετύχω στην πολύ αρχή της!!
δν πειράζει, έχουμε χρόνια μπροστά μας Razz Razz περιμένω να σας "αποκαταστήσω" όλες και μετά να αλλάξω κι εγώ θεματάκι!!!!γι αυτο βιαστείτε Laughing Laughing

Λενάκι μου η ωορρηξία μου ήταν τελικά 2 μέρες μετά το ΠΑΠ οπότε εκανα κανονικά Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 215994 ...δν βαριέσαι? δν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω από το να περιμένω να δω ποτε θα ερθει το σπορι!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα βαραθηκα παρα πολυ!!!!!!!περπαταω σα την αδικη καταρα μεσα στο σπιτι και ολο τρωω!ας με σταματησει καποιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 M025

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ σήμερα έχω φάει πολύ λίγο..κρατάω τις δυνάμεις μου για το βράδυ .... έκανα τώρα το ζυμάρι για να φτιάξω σπιτική πίτσα pig pig

πάλι καλά εμείς βγήκαμε και σήμερα βολτούλα γιατί από Δευτέρα αρχίζει η δουλειά πάλι, και μετά ή θα ειμαι κουρασμένη, ή θα θέλω να βγώ και θα δουλεύω και δν θα μπορώ, ή δν θα συνδυάζονται τα ελευθερα ωράρια μας!!! ..θα ξεχάσω πάλι τι σημαίνει βόλτα!!πριν την Τετάρτη δν θυμάμαι πια ήταν η τελευταία φορά που είχα βγει.. ήταν σιγουρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 μήνες πριν!!! No

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εχω παραπονο οταν ειναι ο γιωργος σπιτι βγαινουμε,παμε και για περπατημα.αλλα αυτες οι υπηρεσιες μου εξαντλουνε την υπομονη!!!!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 M147 τις κανει ολες μαζεμενες γιατι 18 θα κατεβουμε παλι σαλονικα!και μετα........μετακομιση!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 39 M121

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε αφού υπάρχει λόγος που γίνεται όλο αυτό κάνε βρε κι εσύ λίγο υπομονή!!!

προς τα που θα μετακομίσετε μετά και χαίρεσαι???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις