976 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 Κυρ Μάης 06, 2012 7:32 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
δηλωσαμε σαλονικα,πολυκαστρο και λιτοχωρο!οπου και να μας πανε καλα θα ειναι αλλα μακρυα απο'δω!!!!!!!!!!!!!!!!απο αυριο λενε θα ακουστουνε!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
ant-va έγραψε:κορίτσια γειά σας!! Είμαι νέο μέλος του forum και παθούσα στον παραπάνω τίτλο..μετά από 8 μήνες προσπάθειας με σταθερό κύκλο έχα καθυστέρηση..δεν μπορείτε να φανταστείτε τι όνειρα ..τι χαρά..τι προσμονή είχα!!μέχρι πριν 1 ώρα..πήγα μπάνιο κ το συννεφάκι από πάνω μου μαύρισε..συννέφιασε..εύχομαι σε όλλες γρήγορα ο πελαργός να φτάσει στην πόρτα σας!!!
ant-va έγραψε:κορίτσια γειά σας!! Είμαι νέο μέλος του forum και παθούσα στον παραπάνω τίτλο..μετά από 8 μήνες προσπάθειας με σταθερό κύκλο έχα καθυστέρηση..δεν μπορείτε να φανταστείτε τι όνειρα ..τι χαρά..τι προσμονή είχα!!μέχρι πριν 1 ώρα..πήγα μπάνιο κ το συννεφάκι από πάνω μου μαύρισε..συννέφιασε..εύχομαι σε όλλες γρήγορα ο πελαργός να φτάσει στην πόρτα σας!!!
mwraki έγραψε:σκεφτηκα να βρω ενα φαρμακειο η τρελλη να παρω ενα τεστ αλλα απο την αλλη φοβαμαι το αρνητικο αποτελεσμα...ουφφφφ
boubou έγραψε:mwraki έγραψε:σκεφτηκα να βρω ενα φαρμακειο η τρελλη να παρω ενα τεστ αλλα απο την αλλη φοβαμαι το αρνητικο αποτελεσμα...ουφφφφ
εγω το μόνο που θα φοβόμουν θα ήταν τα χαμένα μου λεφτά έτσι και ήταν αρνητικό...γιατι είτε με το τεστ ειτε χωρις το ιδιο στεναχωριόμαστε όταν έρχεται η κοκκινη!!
boubou έγραψε:ετσι ειναι... μολις φυγει η αλεκα συνεχιζουμε τις ... οχι για στοχο το μπεμπέ... αλλα για ευχαριστηση, ηρθε το καλοκαιρακι και εμπνέει.. αν θελει να ερθει και το μπεμπε στην πορεία , καλοδεχουμενο!!!!
boubou έγραψε:ας μας ανοίξει κάποιο κοριτσάκι το καινούριο θεματάκι!
Σοφούλι πραγματικά απορώ με την ψυχολογία των αντρών ωρες ώρες!!
... μόλις με πήρε και ο πατέρας μου και μου είπε ότι πέθανε και η γιαγιά μου... δν ξέρουμε απο τι, εγώ πιστεύω από την στεναχώρια της επειδή πήγε στο γηροκομειο γιατι δν ειχαμε λεφτά να πληρώνουμε αλλο την γυναίκα, επειδη οι δικοι μου ειναι άνεργοι και ο αλλος της γιος δν έδινε φραγκο που έχει λεφτα! μονο να τα διαφημίζει ξέρει κι αυτος!!!και τώρα ο μπαμπας μου νιώθει και τύψεις λες και δν έκανε ότι μπορουσε τόσα χρόνια!!!!
συλληπητηρια boubou.ετσι και η δικια μου γιαγια πεθανε περυσι.μολις την βαλαμε γειροκομειο για τους ιδιους λογους 2 μηνες αντεξε.boubou έγραψε:ας μας ανοίξει κάποιο κοριτσάκι το καινούριο θεματάκι!
Σοφούλι πραγματικά απορώ με την ψυχολογία των αντρών ωρες ώρες!!
... μόλις με πήρε και ο πατέρας μου και μου είπε ότι πέθανε και η γιαγιά μου... δν ξέρουμε απο τι, εγώ πιστεύω από την στεναχώρια της επειδή πήγε στο γηροκομειο γιατι δν ειχαμε λεφτά να πληρώνουμε αλλο την γυναίκα, επειδη οι δικοι μου ειναι άνεργοι και ο αλλος της γιος δν έδινε φραγκο που έχει λεφτα! μονο να τα διαφημίζει ξέρει κι αυτος!!!και τώρα ο μπαμπας μου νιώθει και τύψεις λες και δν έκανε ότι μπορουσε τόσα χρόνια!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης