526 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 3!!!!! Πεμ Μάης 10, 2012 10:35 pm
konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Κανε υπομονή.Να προσπαθείς να μην κουράζεσαι κι εγώ τώρα τελευταία πονάκια περιόδου είχα αλλά εχτές και σήμερα είμαι καλύτερα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:καλημερα χριστινακι!καλα αν ξεχνουσα για λιγο οτι ειμαι εγκυος θα νομιζα πως μου ερχεται περιοδος!μπορει κιλα να μη παιρνω αλλα η λεκανη ανοιξε.να δω που θα παει.και απο κατω ποσο ανοιγουμε πια?σε λιγο θα βλεπεις μεσα!
Kristinaki έγραψε:sofouli έγραψε:καλημερα χριστινακι!καλα αν ξεχνουσα για λιγο οτι ειμαι εγκυος θα νομιζα πως μου ερχεται περιοδος!μπορει κιλα να μη παιρνω αλλα η λεκανη ανοιξε.να δω που θα παει.και απο κατω ποσο ανοιγουμε πια?σε λιγο θα βλεπεις μεσα!
αχχχχχχ σοφακι μουυυ δικιο εχεις αλλα τι να κανουμε. ναι οντως και μενα ανοιξε η λεκανη μου γενικως αστα να πανε. !!!
εγω προσωπικα εχω κατι αλλουσ περιεργους πονους τελευταια σαν βαρος απο κατω και με πονα κατα περιοδους. οτι ναναι!!
Iokasti27 έγραψε:Kristinaki se kanw k sena add k nikh .. Sophaki se psaxnw ... Mallon prepei na paw se laptop giati grafw apo to iphone k de ta emfanizei ola..koritsia egw 5 kila exw valei ...
marianthi_m έγραψε:Kαλημέρα κοριτσάκια!!!
Σοφούλι ξεκουράσου λίγο... είναι από διάφορους παράγοντες τα πονάκια... λίγη κούραση, τα εντεράκια, οι κλωτσιες, η αλλαγή εβδομαδας... θες κ άλλα?!?
Βίκυ και εγώ θέλω πεντικιουρ!!! Αλλά σκέφτηκα να πάρω ένα βερνίκι κορρε που όσο να ναι είναι λίγο πιο αθώο και να το δώσω στην κοπέλα να μου τα βάψει με αυτό.. δε ξέρω φοβάμαι τα χρωστικά που έχουν...
Χριστινάκι εγώ κοιμήθηκα 11 - 12 και μετα σηκώθηκα και έβλεπα ένα ντοκυμαντερ στο σκαι με κάτι γυναίκες που σκότωσαν τα παιδιά τους!!! Αληθινές ιστορίες!! Έπαθα πλάκα! Δε μπορούσα να κλείσω την τηλεόραση.. είχα πάθει σοκ... Μετά κοιμήθηκα πάλι κατα τις 2 - 2.30...
Ιοκαστη με βρήκες?? Marianthi Maragopoulou
sofouli έγραψε:βαριεμαι λιγουλακι αλλα αφου δεν εχουμε και νερο....και τωρα τι φορας που φυσαει????????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης