376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33 Τρι Μάης 08, 2012 1:09 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
γιατι νομιζουνε οτι μπορουνε να κανουνε οτι θελουνε?εμεις δεν εχουμε βουληση?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:γιατι νομιζουνε οτι μπορουνε να κανουνε οτι θελουνε?εμεις δεν εχουμε βουληση?
sofouli έγραψε:οτι προοριζοτανε για το μωρο παει...τωρα για τη κλινικη ρωτανε ποσα διαθετουνε οι δικοι μου γιατι αυτοι θα δωσουνε μεχρι 1200.και εγω τους ειπα τπτ δε θα δωσουνε οι δικοι μου.ολα δικα τους!!!!!!!!!!!!!!!!
sofouli έγραψε:γιατι ειναι υποχρεωμενοι να δωσουνε?ο μπαμπας μου οταν γεννησε η νυφη μου εδωσε στο διαβαλκανικο 4500.οι γονεις της νυφης μου δεν ειχανε εκεινο το διαστημα.τωρα βοηθανε εκεινοι σε ολα γιατι ο μπαμπας ανελαβε εμενα και την αδελφη μου.οταν εχεις δινεις.και στο κατω κατω δεν ειναι υποχρεωμενοι.εχουνε και τα δικα τους!
art86 έγραψε:κοριτσια καλημερα...τι μου κανετε,?ελπιζω να στε ολες καλα........εγω παντωσ αν με το καλο μεινω και ερθει εκεινη η ωρα θα τα πληρωσει ολα ο αντρας μου...απο τωρα βαζουμε λεφτα σε ενα λογαριασμο για αυτο τον σκοπο ...γνωμη μου ειναι οτι οι γονεις δεν ειναι υποχρεωμενοι να πληρωσουν και την κλινικη....μας μςγαλωνουν μας παντρευουν μας σπουδαζουν ε οχι και την κλινικη...ο κουνιαδος μου παντως τα πληρωσε ολα αυτος τωρα που γεννησε η συννηφαδα μου....ουτε ενα ευρω δεν πηρε απο πεθερικα και γονεις......αλλο αν θελουν να βοηθησουν να παρουν το καροτσακι η την κουνια......η αληθεια ειναι οτι διαβασα μονο την τελευταια σελιδα κια αν δεν καταλαβα καλα τι εννοουσατε συγχωρεστε με
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τρι Μάης 08, 2012 2:03 am, 1 φορά
αυτά είναι βλακείες πες την πεθερά σου και είναι απλά πάτημα και μια φτηνή δικαιολογία για να μην δώσει λεφτά.sofouli έγραψε:συμφωνω απολυτα.ουτε απαιτω ουτε τπτ.εμαθα με τα πολλα,εμαθα και με τα λιγα.απλα επειδη δωσαμε πολλα στα πεθερικα γι'αυτο ειμαι ετσι μαζι τους.και παλι δεν απαιτησα.....ο γιωργος τους ειπε πως καποια στιγμη πρεπει να βοηθησουνε και τον γιωργο.γιατι μεχρι πριν παντρευτουνε παιρνανε απο τον γιωργο και τα δινανε στον αλλο για να μη στερηθει τπτ και χωρισει.παρολαυτα χωρισανε και τωρα δηλωνει η πεθερα πως κανενα εγγονι δε θ'αγαπησει οσο το πρωτο.οκ...εγω τι σταση να κρατησω δηλ?τοσο βλαμμενα ειμαστε που τα ανεχομαστε ολα?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης