126 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 Τρι Οκτ 23, 2012 2:19 pm
Sagia
Πανταχού παρούσα!
μιαμ μιαμ το φρικασε αλλα τωρα τελειωσα με τα μαρουλια και τα κρεμμυδακια!αληθεια νασια απο που ακριβως εισαι?καλο βραδυ σε ολες!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nikoletta10 έγραψε:Γειά σας κορίτσια!!!!!Τα παιδάκια σας καλά;
Νάσια μου γειά σου και απο δω!!!!!!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΧΙΛΙΟΧΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ..
Θα σου ευχηθώ και στο αλλο θέμα μας....χαχαχαχα!!!!!!
Λοιπόν κορίτσια εγω της δίνω αβγό μέρα παρα μερα μόνο τον κροκο και σε λιγες μέρες που χρονίζουμε κι εμείς θα το φάμε όλο.Τοτε θα τρώμε 3 αβγα την ημέρα,ευτυχώς είμαι κι εγω απο τις τυχερες που μου φέρνουν 2 φορές τον μηνα φρέσκα αβγα χωριατικα(κατι καλο κάνει ο πεθερός μου τελικά).
Οπως η Νασια ετσι και εμείς 2 μερες κοτοπουλο,2 μερες μοσχαρι,2 χορτοσουπα ή λαχανορυζο ή σπανακορυζο.Ψάρι δεν αρχίσαμε ακόμα απο βδομάδα...
Σάγια μου πως τα κατάφερες και βρήκες κόκαλα στην γλώσσα;...χαχαχαχχα!!!!
Οτι τρώμε εμείς απο 15 μηνών θα της δίνω, εντολές παιδιατρου.
Φρούτα κορίτσια κι εγω μια απο τα ιδια δεν μπορω κάποιο αλλο να της βάλω και το ακτινιδιο (που εχουμε παραγωγη στο χωριο)το φοβάμαι δεν ξέρω γιατι...
Αυτα σας φιλώ!!!!!!
Sagia έγραψε:ελλη την λενε..28 χρονων. μωρε αυτος μια χαρα ειναι!αυτη ειναι τσαουσα και τον παιδευει!
αραγε μπορω να του δωσω να φαει καροτοκεικ?εχει μεσα και αλεσμενα καρυδια.
Sagia έγραψε:ααα θα την ενημερωσω καλου κακου λοιπον.. σου θυμησα τα παλια βραδιατικα ε?χαχα!
και εγω για τα καρυδια σκεφτομαι.θα ρωτησω πρωτα και του δινω απο το επομενο.βλεπω βιντεακια περσινα τωρα και δε λεω να παω για υπνο.αυριο θα κουτουλαω παλι!μα ποσο εχουν αλλαξει τα μωρα μας ε?αααχχχ...!
καλο βραδυ νασια μου και παλι να σου ζησει το μπουμπουκι σου!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης