Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
492 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 492 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 11]

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μιαμ μιαμ το φρικασε αλλα τωρα τελειωσα με τα μαρουλια και τα κρεμμυδακια!αληθεια νασια απο που ακριβως εισαι?καλο βραδυ σε ολες!

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια!!!!!!!

Σήμερα χρονίζουμε!!!!!!!!!! Αχ το κοριτσάκι μου έγινε ενός έτους!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 860530 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 783141 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 12978
Να σε χαιρόμαστε μπουμπούκι μου!!!!! Να είσαι γερή κ τυχερή στην ζωή σου κ να σε καμαρώνουμε ο μπαμπάς κ η μαμά!!!!!!

Σάγια μου είμαι από Χαλκιδική....το πατρικό μου είναι στην Ορμύλια κ εγώ μένω σ'ένα χωριό κοντά στον Άγιο Νικόλαο.

Χρυσάκι μου κ η δικιά μου δεν μιλάει ακόμα κ μου φαίνεται παράξενο γιατί η μεγάλη μου όταν χρόνισε (τώρα είναι 3) ήδη έλεγε αρκετές λεξούλες....

Kaatrin εγώ το πάω εναλλάξ, μοσχάρι (2-3 μέρες), κοτόπουλο (2-3 μέρες), ψάρι όποτε βρώ κανένα καλό, λαχανικά σκέτα.....τραχανά που δοκίμασα δεν της άρεσε αλλά θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί κάνει καλό ο τραχανάς (αυτός που έχω είναι σπιτικός, της πεθεράς)....Τώρα που χρόνισε θα της δοκιμάσω κ από τα δικά μας φαγητά σιγά σιγά.....κ το αυγό ολόκληρο.

Εγώ κορίτσια αυγό δεν δίνω κάθε μέρα....θα ήθελα να δίνω κ στις δύο κάθε μέρα (κ στην μεγάλη) αλλά αν δεν βρίσκω φρέσκα προτιμώ να μην δώσω καθόλου....Σάγια δεν πειράζει να δίνεις κάθε μέρα, καλό κάνει το αυγό!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας κορίτσια!!!!!Τα παιδάκια σας καλά;
Νάσια μου γειά σου και απο δω!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΧΙΛΙΟΧΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 783141 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 860530 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627
Θα σου ευχηθώ και στο αλλο θέμα μας....χαχαχαχα!!!!!!

Λοιπόν κορίτσια εγω της δίνω αβγό μέρα παρα μερα μόνο τον κροκο και σε λιγες μέρες που χρονίζουμε κι εμείς θα το φάμε όλο.Τοτε θα τρώμε 3 αβγα την ημέρα,ευτυχώς είμαι κι εγω απο τις τυχερες που μου φέρνουν 2 φορές τον μηνα φρέσκα αβγα χωριατικα(κατι καλο κάνει ο πεθερός μου τελικά).

Οπως η Νασια ετσι και εμείς 2 μερες κοτοπουλο,2 μερες μοσχαρι,2 χορτοσουπα ή λαχανορυζο ή σπανακορυζο.Ψάρι δεν αρχίσαμε ακόμα απο βδομάδα...

Σάγια μου πως τα κατάφερες και βρήκες κόκαλα στην γλώσσα;...χαχαχαχχα!!!!

Οτι τρώμε εμείς απο 15 μηνών θα της δίνω, εντολές παιδιατρου.

Φρούτα κορίτσια κι εγω μια απο τα ιδια δεν μπορω κάποιο αλλο να της βάλω και το ακτινιδιο (που εχουμε παραγωγη στο χωριο)το φοβάμαι δεν ξέρω γιατι...

Αυτα σας φιλώ!!!!!!

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νασια να σου ζησει!!!να ειναι παντα γερη και τυχερη!!!!!!ελπιζω να περασατε τελεια!σε ρωτησα γιατι απο σημαντρα ειναι η κολλητη μου και απο ορμυλια ο φιλος της!
δηλαδη δεν εχει κοκκαλα η γλωσσα????χαχα!μαλλον δε θα εφαγε γλωσσα το παιδι μου! Very Happy

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρε κοριτσια ποιο αλλο θεμα?εχει καμια στο παιδικο δωματιο ζωγραφια σε τοιχο?η ταπετσαρια?

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nikoletta10 έγραψε:Γειά σας κορίτσια!!!!!Τα παιδάκια σας καλά;
Νάσια μου γειά σου και απο δω!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΧΙΛΙΟΧΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 783141 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 860530 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627
Θα σου ευχηθώ και στο αλλο θέμα μας....χαχαχαχα!!!!!!

Λοιπόν κορίτσια εγω της δίνω αβγό μέρα παρα μερα μόνο τον κροκο και σε λιγες μέρες που χρονίζουμε κι εμείς θα το φάμε όλο.Τοτε θα τρώμε 3 αβγα την ημέρα,ευτυχώς είμαι κι εγω απο τις τυχερες που μου φέρνουν 2 φορές τον μηνα φρέσκα αβγα χωριατικα(κατι καλο κάνει ο πεθερός μου τελικά).

Οπως η Νασια ετσι και εμείς 2 μερες κοτοπουλο,2 μερες μοσχαρι,2 χορτοσουπα ή λαχανορυζο ή σπανακορυζο.Ψάρι δεν αρχίσαμε ακόμα απο βδομάδα...

Σάγια μου πως τα κατάφερες και βρήκες κόκαλα στην γλώσσα;...χαχαχαχχα!!!!

Οτι τρώμε εμείς απο 15 μηνών θα της δίνω, εντολές παιδιατρου.

Φρούτα κορίτσια κι εγω μια απο τα ιδια δεν μπορω κάποιο αλλο να της βάλω και το ακτινιδιο (που εχουμε παραγωγη στο χωριο)το φοβάμαι δεν ξέρω γιατι...

Αυτα σας φιλώ!!!!!!

Νικολέττα μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές κι εδώ κ στο άλλο θεματάκι μας!!!!!!!!
3 αυγά την μέρα????? Μήπως εννοούσες 3 αυγά την εβδομάδα???? Σαν πολλά μου φαίνονται 3 αυγά τη μέρα....

Σάγια μου σ'ευχαριστώ πολύ καλό μου!!! Από Σήμαντρα είχα συμμαθητές γιατί σχολείο πήγαινα στα Μουδανιά (εκεί μέναμε τότε, μετά φύγαμε για Ορμύλια, Βατοπέδι συγκεκριμένα)...οι Ορμυλιώτες είναι ολίγον......ελπίζω η κολλητή σου να έχει πέσει σε καλό παιδί....Με την Νικολέττα μιλάμε κ στο θέμα "τί σκέφτεστε αυτή την στιγμή" αν ρωτάς γι'αυτό....

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ελλη την λενε..28 χρονων. μωρε αυτος μια χαρα ειναι!αυτη ειναι τσαουσα και τον παιδευει! Very Happy
αραγε μπορω να του δωσω να φαει καροτοκεικ?εχει μεσα και αλεσμενα καρυδια.

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sagia έγραψε:ελλη την λενε..28 χρονων. μωρε αυτος μια χαρα ειναι!αυτη ειναι τσαουσα και τον παιδευει! Very Happy
αραγε μπορω να του δωσω να φαει καροτοκεικ?εχει μεσα και αλεσμενα καρυδια.

Είναι μικρή αποκλείεται να την ξέρω.....εγώ είμαι 37 οπότε ούτε στο σχολείο δεν θα συναντηθήκαμε λογικά!!!! Καλά κάνει κ είναι τσαούσα κ τον παιδεύει....οι Ορμυλιώτες μόνο με τις τσαούσες βρίσκουν τον δάσκαλό τους (έχει καεί η γούνα μου γι'αυτό το λέω κ σκέψου ότι ήμουν κ από τις τσαούσες)!!!!

Το καροτοκέηκ καλό μου ακούγεται....αλλά για τα καρύδια φοβάμαι λίγο....

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ααα θα την ενημερωσω καλου κακου λοιπον.. Wink σου θυμησα τα παλια βραδιατικα ε?χαχα!
και εγω για τα καρυδια σκεφτομαι.θα ρωτησω πρωτα και του δινω απο το επομενο.βλεπω βιντεακια περσινα τωρα και δε λεω να παω για υπνο.αυριο θα κουτουλαω παλι!μα ποσο εχουν αλλαξει τα μωρα μας ε?αααχχχ...!
καλο βραδυ νασια μου και παλι να σου ζησει το μπουμπουκι σου!!

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sagia έγραψε:ααα θα την ενημερωσω καλου κακου λοιπον.. Wink σου θυμησα τα παλια βραδιατικα ε?χαχα!
και εγω για τα καρυδια σκεφτομαι.θα ρωτησω πρωτα και του δινω απο το επομενο.βλεπω βιντεακια περσινα τωρα και δε λεω να παω για υπνο.αυριο θα κουτουλαω παλι!μα ποσο εχουν αλλαξει τα μωρα μας ε?αααχχχ...!
καλο βραδυ νασια μου και παλι να σου ζησει το μπουμπουκι σου!!

Πού είστε κοριτσάκια???????

Τα ζιζάνια κοιμούνται και μπήκα να πώ ένα γειά......

Σάγια μου συγνώμη που έφυγα απότομα εχθές κ δεν είπα ούτε καληνύχτα (η μουλάρα) αλλά ξύπνησε η μικρή κ ούρλιαζε, δεν ήθελε τον μπαμπά της κ την ανέλαβα εγώ.....μάλλον δόντια, υποθέτω....

Ναι μου κάψανε την γούνα...9 χρόνια με έναν βλακέντιο (αρραβωνιασμένη τα 2 τελευταία) κ στο τέλος χωρίσαμε λίγο πριν τον γάμο.....πολλά σκηνικά...τί να σου λέω, μύλος γίναμε (για να μην πώ τίποτα χειρότερο χαχαχα) Δεν συγχίστηκα που τον θυμήθηκα.....τον είδα στην τράπεζα εχθές (κάθε τρείς κ λίγο στον δρόμο μου είναι) κ συγχίστηκα......Πολύ θα ήθελα να τον έβγαζα βούκινο παντού (κι αν τόλμαγε ας έβγαινε κανείς να πεί ότι λέω ψέματα) αλλά λυπάμαι την κακομοίρα που τον παντρεύτηκε κ ακόμα περισσότερο λυπάμαι το μωρό που έκαναν και δεν μου φταίει σε τίποτα η ψυχούλα!!!

Μην την προδιαθέτεις αρνητικά την φίλη σου......μπορεί να είναι καλό το παλικάρι, κι η ξαδέρφη του άντρα μου πήρε παιδί από Ορμύλια κ είναι μάλαμα! Απορώ πού κυκλοφορούσαν αυτοί όταν ήμουν κι εγώ εκεί κ στραβώθηκα κ έπεσα στον......

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

Ναι καλέ 3 αβγά την εβδομάδα εννοούσα...χαχαχαχαχ!!!!!Αν της έδινα 3 την ημέρα θα είχε περισσοτερη χοληστερίνη και απο την προγιαγιά της..χαχαχαχα!!!!Ναι κορίτσια ζει!!!!Εσείς έχετε προγιαγιάδες;(για τα μικρα σας εννοώ οχι για σας,εκτός αν ζει η προγιαγια καμιάς και με στείλετε τελείως...χαχαχαχ!!).

Σήμερα έτρεχα για ψώνια s/m,jumbo,μαναβηδες,χασάπηδες και όλα τα συναφή...προετοιμαζόμαστε για το πάρτι μας αύριο.Τελικά θα μαγειρέψω,εξάλλου μετρημένοι στα δάχτυλα θα είμαστε γιατι να μην ευχαριστηθούν τα παιδάκια σπιτικό φαγητό;;Εκτός απο την προγιαγιά,τα αδέρφια και τους νονούς θα έρθει τελικά και μια ξαδέρφη μας με τα παιδάκια της,έχει και έναν μπέμπη 2 μήνες μικρότερο απο την δικιά μου και τα πάνε πολύ καλά οταν συναντιούνται,έχουν πολύ γέλιο.Οπότα θα γίνει όντως παιδικό πάρτι με 6 παιδάκια συν τα 2 τα δικά μου 8...τέλεια...
Μου έφυγε ένα βάρος που θα έρθει τελικά και η Γιώτα με τα παιδια,είχα ένα θέμα οπως ξέρετε με το παρτι μου κακοφαινόταν το πολυ-πολυ οικογενιακό,θα προτειμούσα να είναι και οι φιλοι μας εδω με τις οικογενειες τους και οι αλλοι μας κουμπάροι αλλά μαζευόμαστε παρα μα πάρα πολλοί.

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νάσια μου εσείς περάσατε καλά;Πόσα άτομα είχες τελικά;Εμείς πλάκα πλάκα μαζι με τα μικρά θα είμαστε 18 άτομα.

Σαγια δεν έχω ζωγραφιά στον τοίχο,σε κανένα δωμάτιο,ούτε στην μεγάλη ούτε τωρά στο δωμάτιο της μικρής.
Στης Αλέξάνδρας υπάρχει μια μπορντούρα που είχε απο μωρό και απλώς έχει μείνει μέχρι σήμερα και στης Βίκυς έχω κρεμάσει τα διακοσμητικά της λαμπάδας της και έχω κολλήσει διάσπαρτα αυτοκόλλητα τοίχου.Το φιλέτο η γλώσσα που συνήθως έτσι την δίνουν δεν έχει κόκαλα..χαχαχα!!!!

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια!δε μπαινω κ πολυ συχνα γι αυτο δεν ειμαι πολυ ενεργο μελος της παρεας αλλα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παραπανω.κι εγω καπως ετσι παω τα γευματα κοτοπουλο ,μοσχαρι ,ψαρι λαδερα οσπρια κτλ...
σημερα πηγα κ στο γιατρο κ ακουσα την καρδουλα του 2ου παιδιου μου που περιμενω τον ιουνιο με το καλο...
θα εχουν 20 μηνες διαφορα αν ολα πανε καλα ως το τελος!!!

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρονια πολλα κ για τα παιδακια που εχοθν γενεθλια τωρα κοντα!!εμεις τα γιορτασαμε 30 σεπτεμβριου κ ηταν μαζι με τη βαπτιση

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια μου!!πως ειστε?νασια μου και εγω εκλεισα αμεσως χθες.οσο για τον πρωην,τι να πεις!παντα υπαρχει ενας τετοιος στη ζωη μας μαλλον!το θεμα ειναι να καταλαβουμε οτι δεν μας αξιζει.. εστω και αργα!
καατριν τι ωραια που ακουσατε καρδουλα!να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κοπελα μου!
νικολετα μια χαρα το κανονισες και θα ειναι τα ιδανικα ατομα στο παρτυ!εμας ο μιχαηλ εχει 2 προγιαγιαδες,2 γιαγιαδες και 2 παππουδες!ειναι τυχερος.και ειναι και το πρωτο εγγονι.εγω εχω μονο μια γιαγια τωρα πια.

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αυριο θα του φτιαξω ψαρι ..μου ερχεται να παω να το κανω τωρα να δω αν θα εχει κοκκαλα!χαχαχα!ειμαι ασχετη απο ψαρια εγω οπως καταλαβαινετε! Very Happy τα ψηνει παντα ο αντρας μου εξω και φυσικα τα παιρνουμε παντα καθαρισμενα.οποτε εγω δεν ασχολουμαι ποτε.
ξεχασα να γραψω πριν οτι και ο δικος μου ξυπναει τον τελευταιο καιρο και κλαει,τσιριζει!γυρω στις 5-6 καθε φορα.του βαζουμε πιπιλα,τον ηρεμουμε,κοιμαται και μετα απο λιγο αντε παλι.εντωμεταξυ ομως αν δεν ηρεμησει και τον παρουμε στο κρεβατι μας συνεχιζει τον υπνο του ως τις 9-10!αρα δε μου φαινεται να ειναι απο δοντια.
αυτα βρε κοριτσια!καλο βραδυ σε ολες!

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσόπουλα!!!!

Τις μεγάλες ώρες εγώ.....πήγαμε βόλτα Σαλόνικα με τον άντρα μου κ τα παιδιά και μέχρι να τις ταϊσουμε, κοιμήσουμε, κτλ.....τώρα έκατσα να χαλαρώσω λίγο!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για το κοριτσάκι μου!!!!!!!!

Έχει περάσει 12 η ώρα οπότε Νικολέττα μου να χαίρεσαι την κορούλα σου γερή, δυνατή, ευτυχισμένη, χαμογελαστή....να την καμαρώνετε κ να είστε περίφανοι γονείς γι'αυτήν!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 860530 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 783141 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 130627 Να της δώσεις ένα μεγάλο φιλί από μας!!!!!!!!! Κ να περάσετε τέλεια στα γενέθλια!!!!!!
Εμείς καλά περάσαμε.....τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν περισσότερο κ αυτό ήταν που με χαροποίησε ιδιαίτερα!!!!! Είμασταν αρκετά άτομα καλό μου....καμιά 30αριά (ο άντρας μου κουβάλησε όλες τις θειές του Rolling Eyes )

kaatrin με το καλό το δεύτερο νινί....20 μήνες διαφορά είναι καλά κυρίως για τα αδερφάκια (οι δικές μου έχουν 22) ειδικά αν είναι το ίδιο φύλο! Με το καλό κ ότι κ να είναι πάνω από όλα να είναι γερό!

Εμένα τα παιδιά μου δεν έχουν προγιαγιάδες, μόνο γιαγιάδες κ παππούδες......ήμουν σχετικά μικρή όταν "έφυγαν" οι δικοί μου παππούδες (καλά ειδικά την μαμά του μπαμπά μου ούτε που την θυμάμαι!) Καμιά φορά σκέφτομαι ότι αν ζούσαν - ειδικά ο μπαμπάς της μαμάς μου που έφυγε κ τελευταίος - θα έλιωναν για τα δισέγγονα!!!!!!!!

Σάγια μου εγώ να δείς ασχετοσύνη με τα ψάρια....για να καταλάβεις στο σπίτι μου ψάρι βλέπουμε μόνο όταν είναι να φάνε τα παιδιά...ο άντρας μου κι εγώ τα σιχαινόμαστε (και να σκεφτείς ότι ο κουμπάρος μας είναι ψαράς χαχαχα)....Για τα παιδιά μου αγοράζει πάντα η μαμά μου!

Καλό ξημέρωμα!!!

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας γεια σας!!Καταρχην χρονια πολλα στην μικρουλα σου νικολετα!να τα χιλιασει και να ειναι γερη,δυνατη,τυχερη και πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!
ευχομαι να περασατε σουπερ στο πρωτο σας παρτυ!
Εμεις σημερα πηγαμε στο χωριο της μαμας μου λιγο εξω απο την θεσσαλονικη.Εγω δηλ γιατι ο αντρας μου δουλευε.Ο μικρος ξετρελλαθηκε εκει στο γρασιδι.Και αυριο θα παμε στο μαιευτηριο να δουμε το νεογεννητο βαφτιστηρι του αντρα μου!αγορακι!για πειτε καμια ιδεα..τι να του παρουμε?????

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω για τις ευχές σας κορίτσια!!!!

Κατερίνα με το καλό το δεύτερο μωράκι σας ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 567772 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 6 49454

Σάγια εγω ένα δωρο που ευχαριστήθηκα ηταν το μάρσιπο,πάρτε ένα τέτοιο ή μια φόρμα εξόδου για 3-6 μηνών.

Τελικά μια χαρα περάσαμε στο παρτάκι μας,δεν χρειαζόμασταν και περισσότερα άτομα, έμεινα αρκετά ευχαριστημένη μπορώ να πω.

Νάσια μου δεν πειράζει που δεν έχετε προπαππουδες έχετε παππουδες ενεργους και αυτο είναι που μετράει.Α!!δεν σας είπα πήραν τουλάχιστον τηλ. για χρόνια πολλά...χαχαχαχ!!!!!!

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια!!!!

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε?τι καιρος ειναι αυτος!!ΑΠορω τι θα κανουμε ολο τον χειμωνα??Σκεφτομαι επισης τι θα γινει με το τζακι και τα καλοριφερ..το μωρο δε θα κινδυνευει να καει?
νικολετα απιστευτο..ειχαμε την ιδια ιδεα.Μαρσιπο σκεφτηκα!Αλλα τελικα μπορουμε να τους δανεισουμε και δικους μας.εχουμε 2. ειπαμε να ειμαστε τυπικοι και του πηραμε μια παραμανα με σταυρουδακι και ματακι και μια κορωνιτσα.πολυ διακριτικη!και ενα παιχνιδακι με νανουρισματα.

Πηγαμε στο μαιευτηριο που γεννησα και εγω και δεν ηθελα να φυγω!!!αμεσως σκεφτηκα ποτε θα ξαναγινω μανουλα! Very Happy

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!

Σάγια μια χαρά είναι και αυτά που πήρες αφού θα της δώσεις και μάρσιπο....
Αν σου πω πως κι εγώ ζηλεύω απίστευτα οταν βλέπω μωράκια...(η δικιά μου μεγάλωσε τώρα...χαχχαχα)Εχω ομως 2 και μου φτάνουν,αν και δεν θα έλεγα οχι σε ένα τρίτο αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Αντε εσυ τι κάθεσαι βάλε μπροστά ηταν σημάδι μάλλον αφού αισθάνθηκες έτσι.....χαχαχα!!!!!

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πολυ θελω!!αλλα τα εχω σκεφτει αλλιως τα πραγματα.θελω να ειναι γυρω στα 3 ο πρωτος καταρχην!Επισης εχω αδεια εδω και 2 χρονια!!επιστρεφω στη δουλεια σε 1 μηνα και δε ξερω τι γινεται αν ξαναμεινω εγκυος..επιπλεον οικονομικα δεν ειμαστε για δευτερο προς το παρον.Και ασε που ετοιμαζομαστε για "αναχωρηση" στα ξενα..!Αυτα τα ολιγα.. Very Happy οποτε μαλλον ας κατσω στα αυγα μου!

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να κανεις και ενα τριτο αργοτερα!Θα σου χρειαστει!χαχα!Η κολλητη μου 5 αδερφια και η μαμα της τωρα στα 50 της(νεοτατη) εχει μεινει μονη με τον συζυγο.Μας λεει τις προαλλες τελικα λιγα ειναι 5!! Shocked Laughing

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αααααα κι εγώ θέλω τρίτο!!!!!!!! Νικολέττα....ο άντρας μου προχθές μου έλεγε ότι ψήνεται για τρίτο χαχαχα!!!

Αχ τί καλά που θα ήταν αλλά έτσι που μας κατάντησαν......

Τί κάνετε κουρτσούδια μου???? Εμείς πήγαμε στην παρέλαση κ μετά σάπισε να βρέχει!!!!!!! Είχα να κάνω σίδερο αλλά τελικά σκυλοβαρέθηκα....

Σάγια μου κι εγώ νομίζω ότι το δώρο που πήρατε για το μωρό είναι σούπερ...είναι κάτι που θα μείνει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις