Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 11]

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ!! να μην ανοίξουμε θέμα για τρίτο παιδί Νασια μου γιατι πονάει......Ποσο τα ζηλεύω τα νεογέννητα...αχ!!!!!!
Γι αυτό έβαλα το σπιράλ.....για στιγμές που μου μπαινουν τετοιες ιδεες,ετσι οπως θα μπουν θα βγουν κιολας....χαχαχαχα!!!!!

Σαγια φευγετε;Για που;

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΧΟΥΜΕ 4 ΠΑΝΩ Κ 4 ΚΑΤΩ..ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ Κ ΠΙΣΩ ΒΓΑΛΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ;

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα σας!!εμεις παλι στις 7 παρα τσιριζαμε.σημερα ομως ηταν επειδη δεν ηθελε να κοιμηθει αλλο.εκατσα πανω απτο κρεβατι του μιση ωρα και αυτος γελουσε και χτυπουσε παλαμακια!τον εβαλα μετα στο κρεβατι μας να χουζουρεψουμε κι λιγο και κοιμηθηκαμε τελικα ολοι μεχρι τις 9.
Χρυσακι εμεις εχουμε μονο 5 δοντακια.το 6ο βγαινει σιγα σιγα και η γιατρος ειδε τον προηγουμενο μηνα ενα ακομα πισω αλλα δεν εχω δει ποιο εννοει.ο δικος μου ολη μερα ειναι μια χαρα.τα βραδια ξυπναει που και που τσιριζοντας.
νικολετα φευγουμε για ντουμπαι καλως εχοντων των πραγματων!ακομα περιμενουμε να φωναξουν τον αντρα μου για συνεντευξη.αλλα το καλο ειναι οτι του απαντησαν πως ειναι στους επομενους ενω σε αλλους συναδελφους δεν απαντησαν.Αν κατι δε παει καλα παλι προς τα κατω θα παμε.μπαχρειν,αμπου νταμπι..θα δειξει.υπολογιζαμε οτι θα φευγαμε τωρα αλλα θα αργησουμε λιγο ακομα.

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το σπιραλ πως ακριβως λειτουργει?εννοω
το αλλαζεις συνεχεια η οχι?και αν αποφασισεις να ξανακανεις μωρακι,μπορεις?εγω μεχρι να γεννησω ειχα περιοδο μονο οταν επαιρνα αντισυλληπτικα.αλλιως καθε 6μηνο!!!μετα την γεννα και τον θηλασμο μου ειπε ο γιατρος να μη ξαναπαρω για να λειτουργησουν οι ωοθηκες μου μονες τους και να μη ξαναχρειαστει θεραπεια για το επομενο μωρο.ελα ομως που τα θελω για αντισυλληψη!ειμαι μεσα στο αγχος καθε φορα.

xrysaki!

xrysaki!
γεια σας κ παλι..τον ταισα την κρεατοσουπα του κ σε λιγο πιστευω να κοιμηθει..με προβληματιζει λιγο το βαρος του βρε κοριτσια..ενω τρωει κ τα 5 γευματα την ημερα κανονικα νομιζω πως δεν παιρνει..

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανουλίτσες!!!!!!!

Νικολέττα μου το σπιράλ δεν το έχω πολύ σε εκτίμηση....δεν ξέρω γιατί, το φοβάμαι (μολύνσεις κτλ.) Κι εγώ έτσι νιώθω άμα βλέπω μωράκια πιο μικρά από τις δικές μας!!!!! Θαρρείς κ τα δικά μας μεγάλωσαν κ θα μας φύγουν πια χαχαχα!!!!!!! Αλλά ούτε λόγος για τρίτο....θέλουμε, αλλά η τσέπη είναι άδεια......

Σάγια μου τόσο μακριά σκέφτεστε να πάτε????????? Τελείως άλλος κόσμος εκεί βρε παιδί μου......αλλά κι εδώ τα πράγματα από το κακό στο χειρότερο πάνε!!!!!!

Χρυσάκι γιατί ανησυχείς για το βάρος του μικρού???? Πόσα γρμ είχε πάρει την τελευταία φορά???? Γιατί κ η μικρή μου αργά κ βασανιστικά το πάει αλλά η παιδίατρος δεν ανησυχεί.....το θέμα είναι να μην χάνουν βάρος.....

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ααααα εμείς από δοντάκια 6 έχουμε....4 επάνω κ 2 κάτω...πολλά σάλια αλλά δεν βλέπω ούλα πρησμένα προς το παρόν!

xrysaki!

xrysaki!
Νασια μου κ μενα η παιδιατρος λεει οτι ειναι μια χαρα αλλα εμενα μου φαινεται πολυ αδυνατος..ειναι 13 μηνων κ δεν ειναι ουτε 10 κιλα..

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrysaki! έγραψε:Νασια μου κ μενα η παιδιατρος λεει οτι ειναι μια χαρα αλλα εμενα μου φαινεται πολυ αδυνατος..ειναι 13 μηνων κ δεν ειναι ουτε 10 κιλα..

Μπορεί να είναι το σκαρί του τέτοιο καλό μου!!!! Και η δικιά μου είναι 12 μηνών κ 9500 κιλά!!!!!! Δεν σου κρύβω ότι κι εγώ αγχώνομαι για το βάρος κυρίως......κυρίως επειδή η μεγάλη μου έπαιρνε κάθε μήνα ένα κιλό ενώ η μικρή με το ζόρι 100-200 γρμ. τον μήνα!

Πάντως μετά τον χρόνο δεν παίρνουν πολύ βάρος......

xrysaki!

xrysaki!
Νάσια* έγραψε:
xrysaki! έγραψε:Νασια μου κ μενα η παιδιατρος λεει οτι ειναι μια χαρα αλλα εμενα μου φαινεται πολυ αδυνατος..ειναι 13 μηνων κ δεν ειναι ουτε 10 κιλα..

Μπορεί να είναι το σκαρί του τέτοιο καλό μου!!!! Και η δικιά μου είναι 12 μηνών κ 9500 κιλά!!!!!! Δεν σου κρύβω ότι κι εγώ αγχώνομαι για το βάρος κυρίως......κυρίως επειδή η μεγάλη μου έπαιρνε κάθε μήνα ένα κιλό ενώ η μικρή με το ζόρι 100-200 γρμ. τον μήνα!

κ εγω ετσι πιστευω οτι ειναι το σκαρι τετοιο..κ μενα το μηνα γυρω στα 200-250 γρ..αστα..ας ειναι καλα βεβαια τα παιδακια μας κ αφου τρωνε αυτα που πρεπει..ολα καλα θα πανε Very Happy

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrysaki! έγραψε:
Νάσια* έγραψε:

κ εγω ετσι πιστευω οτι ειναι το σκαρι τετοιο..κ μενα το μηνα γυρω στα 200-250 γρ..αστα..ας ειναι καλα βεβαια τα παιδακια μας κ αφου τρωνε αυτα που πρεπει..ολα καλα θα πανε Very Happy

Έτσι έτσι....γερά να είναι μόνο!!!!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Σαγια μια χαρα!!!Πάντα ηθελα να παω στο Ντουμπαϊ νομίζω πως διαλέξατε το πιο καλό μέρος....χλίδα...Αλήθεια τι δουλειά κάνει ο άντρας σου;Υπάρχουν θέσεις εργασίας αραγε εκεί;;
Το σπιράλ τώρα το έχω 4 μήνες και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα,και εγω είχα ένα αγχος στην αρχή Νασια δεν το πολυεμπιστευόμουν και μου κακοφαινόταν να έχω ένα ξένο σώμα μέσα μου,το συζήτησα πολλές ωρες με το γιατρό μου και με καθησύχασε και μου είπε τα πράγματα ακριβώς πως έχουν,τελικά ολα πηγαν καλά.Σάγια και βέβαια μπορείς να κάνεις παιδιά αν το βγάλεις ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησα μαζί με την τιμή βέβαια...χαχαχαχ!!!!!!Τελικά με ικανοποίησαν και οι απαντησεις και η τιμη και εγινε η τοποθέτηση χωρις δευτερη σκέψη.

Εμείς έχουμε 6 δοντάκια 4 πάνω και 2 κάτω,τώρα ετοιμάζεται να σκάσει αλλο ένα κάτω και έχουμε λιγη γκρίνια.
Χρύσα μην σ' ανησυχει καθόλου το βάρος είναι μια χαρα,η δικιά μου είναι 12 μηνών και 8600 ακι απ' οτι βλέπεις δεν αγχόνομαι.Το βασικό είναι να είναι καλά και να τρώει...

Σήμερα πήγαμε βόλτα με τα καινούργια μας παπούτσια,έκανε λίγα λεπτα να τα συνηθήσει και μετα αρχίσαμε τις τρεχάλες...Τρελαίνομαι τώρα που αρχίζει τα αλαμπουρνέζικα...χαχαχα!!!!Μιλάει -μιλάει και εγω γελάω -γελάω....χαχαχα!Ασε που μιλάει σαν τον Ντόναλντ..........

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι κανετε κοριτσακια?εμεις μολις γυρισαμε απο βολτα και δε λεει να κοιμηθει ο μικρουλης μου.τον ανελαβε ο μπαμπας!εμεις ημασταν 10700 περιπου.απο βαρος καλα ειναι αλλα παρατρωει και η κοιλια του εχει παραφουσκωσει αυτο τον μηνα!απο μποι βαζει με το σταγονομετρο! 2 μετρα αντρα πηρα ρε γαμωτο..θα εχει πλακα να πηρε απο μενα!ουτε 1.65!αλλα γερος να ειναι μονο!
νικολετα δουλευουμε σε αεροπορικη εταιρεια.ο αντρας μου ειναι συγκυβερνητης και εγω αεροσυνοδος.καλο ακουγεται αλλα απο λεφτα στην ελλαδα ειμαστε για κλαματα.εχουμε και φουλ υποχρεωσεις..!στον τομεα αυτο εχει δουλειες και καλα λεφτα στα εμιρατα.και φυσικα ο λογος που δε με νοιαζει να φυγουμε ειναι οτι το τυχερο του επαγγελματος ειναι τα δωρεαν εισιτηρια.οποτε τα πρωτα χρονια τουλαχιστον που δε θα δουλευω θα ειμαι συνεχεια εδω.αλλιως δε παω πουθενα!!!το εχω δοκιμασει πολλες φορες και δεν ειμαι για μακρια!

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια!!!

Σάγια ωραία επαγγέλματα έχετε ο άντρας σου κι εσύ!!!!!! Τρελαίνομαι για ταξίδια...βέβαια φοβάμαι τα αεροπλάνα όπως ο διαόλος το λιβάνι Shocked Να πάτε όπου έχει μέλλον κορίτσι μου....αν κ εγώ δεν θα μπορούσα πουθενά μακριά από την Ελλαδίτσα!!!!

Νικολέττα μου μεγειά τα καινούρια παπουτσάκια!!!!!!!!! Σταθεροποιήθηκε το περπάτημά της????? Η Χρυσούλα κάθε μέρα στρώνει κ περισσότερο....καμιά φορά βάζει τα χεράκια της μπροστά για ζύγι, έχει πολύ πλάκα!!!!!! Αλλά αλωνίζει πλέον όλο το σπίτι!!!!!!!!! Κι εμείς 6 δοντάκια έχουμε ακόμα (4 πάνω κ 2 κάτω).

Τί καιρό έχετε σήμερα?????

nicky

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεία σας κορίτσια.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 7 215994
Τί κάνετε??? Πάει αρκετός καιρός να γράψω εδώ μιας και η μπουμπού μου με έχει πλήρως απασχολημένη....
Είναι τώρα 13μιση μηνών, περαπατάει από 12 μηνών και είναι αρκετά ζωηρή. Βασικά όση ώρα είναι ξύπνια είναι σε ενέργεια. Δεν κάθετε λεπτό. Από κουβεντούλες ακόμη μόνο μαμά, μπαμπά και διαφορα ακαταλαβίστηκα. Μέχρι τώρα κοιμόταν 2 φορές την μέρα άλλά τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να κοιμάτε μία φορά το πρωί και μέχρι το βράδυ δεν αντέχει και κοιμάτε νωρίς αφού είναι μέσα στην ιδιοτροπία. Εσάς πόσες φορές κοιμούνται μέσα στην μέρα??? Είμαστε και λίγο αρωστούλλες αυτές τις μέρες με πονόλαιμο και βήχα. Κάνουμε μασκούλες και πίνουμε αντιβίωση αλλά δυστυχώς δεν δέχεται.... με αποτέλεσμα να κλαίει και να κτυπιέται Crying or Very sad

Αυτή την περίοδο γενικά είναι σε φάση αντίδρασης.... Δεν καλοκοιμάτε την μέρα, δεν πίνει φάρμακα και δεν τρώει όσο θα έπρεπε ούτε φαγητό ούτε γάλα. Ξυπνά το πρωί και δεν πίνει γάλα.....
Ειλικρινά δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι φυσιολογικά ή η δικιά μου είναι ζωηρή και αντιδραστική.....

Τα δικα σας μωράκια πως είναι στην καθημερινότητα τους???? Τι τρώνε και πώς κοιμούνται???

xrysaki!

xrysaki!
ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;Κ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 Κ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ 7ΠΑΡΑ..ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΛΥ..

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κουκλες!!τι κανετε?εγω ειμαι συναχωμενη Mad λες και με στελνουν στον παιδικο!μολις αρχισε το κρυο αρρωστησα!ελπιζω να μη κολλησω τον μικρο μου.

νασια ακουγονται ωραια επαγγελματα οντως!αλλα δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο τελικα.εμενα τωρα που καθομαι 2 χρονια μου ελειψε,αλλα θυμαμαι ποσο ειχα βαρεθει και κουραστει πιο πριν!περιεργα ωραρια και πολλες ωρες.δεν ξερω τι θα γινει τωρα που θα ξεκινησω και γω.θα ξαναρχισουμε τα ραντεβου!αυτη τη φορα μεσα στο σπιτι!χαχα!

nicky γεια σου!και εγω τωρα που περπατησε αρχισα να εχω χρονο.τον υπολογιστη τον ειχα ξεχασει για λιγους μηνες.εχω καλυψει τα επικινδυνα σημεια και τρεχει πανω κατω σαλονι κουζινα μονος του.τον βαζω και στο καρεκλακι να μασουλησει τιποτα και μαγειρευω κιολας ανετα.μια χαρα.ο δικος μου τον τελευταιο μηνα που σταματησαμε τις πολλες βολτες κοιμαται καθε μερα γυρω στις 11:30 και μετα ξανα γυρω στις 5-6 περιπου.μετα συνηθως βγαινουμε και τελικα κοιμαται στις 10 πανω κατω.τρωει πολυ,τα παντα απο την αρχη.περασαμε ομως μια φαση πριν 1 μηνα που για μια εβδομαδα περιπου δεν ετρωγε τιποτα απολυτως.μονο γαλα και μπισκοτα οοολη μερα.ειχα μια στεναχωρια.του περασε ομως.εσενα τωρα τελευταια το κανει αυτο?μπορει να ειναι παροδικο.μη την πιεζεις παντως γιατι χειροτερευει η κατασταση.

σημερα εχουμε πολυ ηλιο!αλλα εχει λιγο κρυο.θα ερθει και ο νονος απο αθηνα το απογευμα για καφε.κοριτσια τηλεοραση βλεπουν τα δικα σας?εγω τωρα αρχισα να του βαζω ζουζουνια να ακουει και μουσικη και να βλεπει και του αρεσει πολυ.αλλα κανει?

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σου χρυσακι!νομιζω δε περπαταει η δικια σου ακομα?πιστευω μολις περπατησει θα ηρεμησεις.θα θελει συνεχεια να τριγυρναει και μολις παρει το κολλαει απλα θα την παρακολουθεις.ο δικος μου τουλαχιστον δε θελει αγκαλια ουτε για αστειο.μονο αν θελει να φτασει κατι που ειναι ψηλα ο πονηρος!το παρκο δε το ηθελα ποτε ετσι κι αλλιως.οσο για τις δουλειες αλλο τιποτα.εγω δεν εχω πολλα για σημερα ευτυχως.εκτος απο σιδερο που εχω παντα αλλα το εχω κοψει σιγα σιγα τον τελευταιο καιρο! Embarassed του μωρου κανω μονο και οταν μαζευτουν σεντονια και πετσετες τα κανω ολα μαζι.τα δικα μου τα σιδερωνω πριν τα φορεσω και ο αντρας μου εχει αναλαβει τα δικα του.καμια φορα του κανουμε τα πουκαμισα του εγω η η πεθερα μου.εβαλα και φασολαδα για ολους μας,κοιμηθηκε και το μωρο και καααθομαι.λες και δεν εχω τιποτα να κανω.οξεια τεμπελιτιδα ξερετε τι θα πει?αυτο εχω τελευταια!

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε??εμεις μια χαρα!πηγαμε στις κουνιες νωρις και απο τις 6 που ηρθαμε κοιμαται.εφαγε 2 κολοκυθακια γεμιστα το μεσημερι.του αρεσαν πολυ φαινεται και μετα χτυπουσε την κοιλιτσα του τρεχοντας!κανει και ενα καινουργιο σημερα.παει απεναντι μας και σκυβει αναποδα και μας κοιταει αναμεσα απο τα ποδια και μετα τρεχει χτυπαει παλαμακια και παλι τα ιδια!τι πλακα εχουν!
εσεις πως ειστε?

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια!!!!!
Και εγω θα συμφωνήσω με την σειρά μου με την Νασια...κάνετε πολυ ωραία επαγγελματα,κι εγω ηθελα να γινω ιπτάμενη ειχα δηλώσει σχολη ικάρων αλλα δεν περασα...Αεροσυνοδος ομως μου φανταζει τελειο μου αρεσουν πολυ τα ταξίδια αλλα δυστυχως δεν μπορω να τα κάνω.
Νασια μου εχει σταθεροποιηθεί παρα πολυ το περπατημα της,κλοτσαει τη μπαλα και κουβαλαει τα αρκουδια της που είναι πιο μεγάλα απο αυτή...χαχαχαχ!!!!

Χρύσα οπως είπε και η Σαγια μόλις περπατήσει θα ηρεμήσει και δεν θα θελει πολλες αγκαλιες.
Κι εγω ετσι κάνω την βάζω στο καρεκλάκι της και της δίνω κατι να φάει ή παιχνιδάκια για το στομα(βγάζουμε το 7ο δόντι μας)απο αυτα που μπάινουν στο ψυγείο να μασουλάει και κάνω καμια δουλεια.
Ευτυχώς η δικιά μου καθεται κανενα μισαωρο μην πω και ωρα στο πάρκο της ακομα και με διευκολύνει ακομα περισσότερο..

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νικη μην ανησυχεις προφανώς περναει κάποια φάση,μπορεί να βγαζει δοντια ή περνάει καποια φάση ανάπτυξης.
Η δικιά μου είναι φαγανή αλλα υπάρχουν φορές που δεν τρωει τις ποσότητες που έτρωγε....το βασικό είναι να μην τον πιέσεις.
Η δικιά μου κοιμάται απο τις 10 μέχρι τις 9:30 και το μεσημέρι 14:30 μέχρι 5.Είναι υπναρού αλλα ολη την ημέρα δεν έχει σταματημό...χαχαχχα!!!

Της αρέσουν πάρα πολύ τα τραγούδια παιδικά και μη...Τωρα έχουμε κολλήσει με το 'ΜΑΜΑΣΙΤΑ",το 'ΦΤΑΙΣ" της Πάολα και το "ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ"του Αντύπα.Ειναι ετοιμή για τις μεγάλες πίστες....χαχαχαχαχ!!!!
Βασικα ένταξει ακούει ολα τα είδη μουσικής και επισης τρελαίνεται με μερικές διαφημίσεις,εχει πολύ πλάκα σταματάει οτι κάνει εκείνη τη στιγμή και κοκαλώνει για να παρακολουθήσει.
Γενικότερα δεν μπορώ να πω οτι βλέπει τηλεόραση μόνο αν της κεντρίσει κατι πολύ το ενδιαφέρον....

nicky

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα Very Happy
Τι κάνετε εσείς και τα ζουζούνια σας? Εμείς ευτυχώς είμαστε πιο καλά και πιο ήρεμες. Πέρασε και η ιωσούλα και αρχίσαμε να τρώμε σιγά σιγά. Γενικά αυτή η ηλικά δεν παίζεται......... Όσα τρεχάματα έχουν τόσες χαρές έχουν..... Θα μας τρελλάνουν....
Απο κινούμενα σχέδια και εμένα μόνο ζουζούνια και τραγουδάκια θέλει αλλά δεν κάθεται για να τα δεί.... Όλα στο πόδι τα κάνει αυτό το παιδί!!!!

xrysaki!

xrysaki!
Καλημερα!Καλο μηνα κοριτσια να εχουμε!τι κανετε?κ εμεις ακουμε ολη μερα μουσικουλα κ εδω κ 2-3 μερες χορευει με το ρυθμο...απιστευτο μου φαινεται..

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κουρτσούδια κ μπεμπάκια!!!!!!! Καλό μήνα να έχουμε!!!!!

Άντε πλησιάζουν κ τα Χριστούγεννα......δεν ξέρω όταν μπαίνει ο Νοέμβριος μου μυρίζουν Χριστούγεννα!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 7 648530 santa rendeer Συνήθως στολίζω προς το τέλος του μήνα, ίσως γι'αυτό.....Νικολέττα κάτι έλεγες για χαζό παιδί χαρά γεμάτο χαχαχα....εγώωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!

Χρόνια πολλά αν έχετε σήμερα Αργύρη/Αργυρώ, Κοσμά που γιορτάζει σήμερα!

Κορίτσια εμένα το μικρό μου έχει φάει κόλλημα με κείνη τη χαζή διαφήμιση με το insect repeller (συσκευή για έντομα) Shocked Μιλάμε για πολύ κόλλημα όμως.....

Κατά τ'άλλα.....πολύ χορό κ κούνημα....την βλέπω χορεύτρια σε στύλο Laughing Laughing Δεν έχω παράπονο, όσο δεν γουστάρω εγώ τον χορό τόσο αντίθετες είναι οι κόρες μου, η μεγάλη ακόμα περισσότερο!!!!!!!

Νικολέττα πέθανα Laughing με τις μουσικές επιλογές της κόρης σου....άκου Πάολα κ Αντύπα!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 7 654316

Σήμερα έχουμε παιδίατρο....όχι εμβόλιο (τον Ιανουάριο ξανά), έτσι για τσεκ θα πάμε! Πάντα με πιάνει άγχος όταν είναι να πάμε....

Ααααα να ρωτήσω κάτι.....το MMR θα το κάνετε????? Γιατί ακούω πολλά παλαβά τώρα τελευταία...Στην μεγάλη το είχαμε κάνει αλλά τότε δεν είχα ακούσει τόσες ιστορίες για αγρίους!

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλο μηνα κοριτσια μου!!!φετος θα τα καταφερουμε αραγε να στολισουμε??θα μεινει ορθιο λετε το δεντρο μας?????πλακα θα εχουμε!μας βλεπω να στολιζουμε καθε μερα!χαχα!νικολετα να το καθυστερησεις λιγο λεω εγω!

εμενα ο δικος μου ειναι λιγο βαρυ αντρακι!ευτυχως πηρε απο τον μπαμπα του γιατι εγω ειμαι πολυυυ χορευταρου.μονο παλαμακια κανει και που και που λεει λαλαλα..δε μου φαινεται και πολυ της μουσικης παντως.τωρα που του εβαλα ζουζουνια και εχει εικονα ταυτοχρονα κολλαει αλλα ειναι οι πρωτες μερες.δε βλεπω καμια ιδιατερη αντιδραση.φανταζεστε να ειχε αρχισει τα κουνηματα?χαχα εγκεφαλικο ο αντρας μου!ουτε η τηλεοραση τον πολυενδιαφερει.μωρο κολλουσε αλλα τωρα οταν την ανοιξουμε σπανια κοιταζει.παντως βρε κοριτσια αλλη χαρη τα κοριτσακια..ναζιαρες και κουνιστρες απο μικρες!θα τους τρελλανουν τους μπαμπαδες!

nicky ειδες που εφταιγε η αδιαθεσια της?τωρα θα παρει τα πανω της σιγα σιγα!και ο δικος μου ειναι μονιμως στο τρεξιμο.μονο αν του δωσω φαγητο καθεται!
εμεις αυριο εμβολιο.4η δοση infanrix!το MMR ποιο ειναι νασια?αυτο το τριπλο?βλεπω το εχει σημειωμενο η δικια μας για 15ο μηνα.δεν εχω ακουσει τπτ γι'αυτο.τι λενε?ουτε για αντιγριπικο μας ειπε.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις