Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
610 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 610 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 11]

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σάγια μου ναι το ΜΜΡ είναι αυτό που γίνεται στον 15ο μήνα (Ιλαρά-Ερυθρά-Παρωτίτιδα)...το συνδέουν ορισμένοι με τον παιδικό αυτισμό......η μεγάλη μου που το έκανε δεν είχε παρενέργειες...τί να πώ.....

Εμείς 4η δόση infarix έχουμε τον Μάιο του 2013....ότι θέλει κάνει ο κάθε παιδίατρος μου φαίνεται!!!!!!

Αντιγριπικό είχαμε πεί να κάνουμε τώρα που πάει κ η μεγάλη παιδικό αλλά είμαι υπό σκέψην......θέλω να το αποφύγουμε....

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μόλις γυρίσαμε από την παιδίατρο......80 εκατοστά ύψος κ 10100 τα κιλάκια μας! Κ 8 δοντάκια παρακαλώ......6 επάνω Shocked κ 2 κάτω!!!!!!!! Γιαυτό η καημενούλα είχε τόοοοοοοοσηηηηη γκρίνια αυτές τις μέρες, έβγαιναν δύο δόντια μαζί κ μάλιστα από τα επάνω πίσω δόντια...δεν ξέρω πώς λέγονται...γομφίοι????.....

Πώς μας βρίσκετε????????

Η παιδίατρος είπε ότι η μικρή είναι εξαιρετική (κουκουβααααα) Laughing Laughing Laughing

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nasia ειστε τελειες!!!8 δοντια;;μωρε μπραβοοοοοοο!εμενα ακομα 4 εχει κ μαλλον σκανε αλλα 2 σιγα σιγα.κι εμεις εχθες καναμε εμβολιο.

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αα εσεις ειστε τελειες!!!φτου φτου ολοκληρος κοριτσαρος!να δω βαλαμε κανενα ποντο και εμεις?78 ημασταν.εχουμε ραντεβου στις 4.ακομα μαγειρευω ψαροσουπα,ο μικρος ακομα κοιμαται..τα μονα που εχουμε να κανουμε ειναι να ξυπνησουμε,να ταισουμε,να φαμε,να μαζεψουμε,να ετοιμαστουμε και να παμε στη γιατρο!και ειναι 2!οπως βλεπετε ομως η μαμα ειναι χαλαρη!ειπα να πιω μια γουλια καφε γιατι τρεχω σαν τον βεγγο.ειχα τοσα να κανω σημερα!μαλωσα και με τον αντρα μου..ρε παιδια οποτε του πω εγω κρατα τον για λιγο ολο κατι θα γινει και θα βαλει τα κλαματα ο μικρος και θα τον παρω να τον ηρεμησω!πως γινεται αυτο μου λετε?σημερα μεχρι να του κανω φρουτα ,για 100στη φορα ξεχασε να κλεισει ο καλος μου το μπανιο και πηγε στη λεκανη ο μικρος πααααλι!λες και μιλαω σε 2ο μωρο ωρες ωρες.αχχχ εχω και το αγχος με το εμβολιο και μου φανηκε τραγικο αυτο!τα ακουσαν για τα καλα και οι 2!χαχα!αυτα τα ωραι βρε κοριτσια.τα ξαναλεμε..φιλιαααα

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φτου σας Νασια μου μια χαρα σας βρίσκω!!!!

Σαγια μου καθε παιδι εχει την χαρη του αλλη χαρη τα κορίτσια αλλη τα αγοράκια.Μπορεί να αρχίσει αργότερα να χορεύει... αντρικους χορούς φυσικά...χαχαχαχ!!!!

Εμεις εχουμε εμβόλιο τώρα 14 μηνών δηλ σε δύο μηνες,τωρα πιο θα κάνουμε..θα σας γελάσω δεν το εχω δει καθόλου,πάντως ουτε στη δικια μου έκανε παρενέργειες το MMR.Εγω θα το κάνω στην δικιά μου,λες να είμαστε τοσο ατυχες και να τυχει σ' εμάς;;;;Απαπα..

Και εγω είμαι περιεργη να δω ποσο ειναι σε υψος και βαρος,γενικα είμαστε μικροκαμωμένες πάντως.

Για τα Χριστούγεννα ανυπομωνω και εγω φιλενάδα ...είπαμε είμαστε πιο μικρές και απο τις μικρές μας...χαχαχαχαχ!!!!!

Και η δικιά μου εξακολουθεί να έχει γκρίνια σκάει το 8ο δόντι μας.

Α!!!!εγω απο την αλλη χορευω συνεχεια σαν τη τρελή..χαχαχαχ!!!!!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σάγια κι εμένα συνέχεια στην λεκάνη και στο καλαθάκι με τα χαρτιά πηγαίνει...χαχαχααχ!!!!!!!
Εγω να δεις φωνές που βάζω οταν αφήνουν την πόρτα της τουαλέτας ανοιχτή....

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!!τι τελεια μερα ειναι αυτη!!!!!και ο μικρος ξυπνησε 10:30 σημερα Shocked εφαγε και αμεσως τον εβγαλα βολτιτσα.δε κρατιομουν!ευτυχως ξανακοιμηθηκε γιατι πιστευα οτι θα μου κοιμηθει το βραδυ παλι!

χθες στη γιατρο πολυ κλαμα!σταματημο δεν ειχε.ηθελε να περπατησει και να ειναι ορθιος.οταν λοιπον τον βαλαμε στο κρεβατι τα ειδε ολα!και εμεις μαζι.απαπα.εβαλε κοτζαμ μισο ποντο!!!!!!!!!!!!!!!!!θα με σκασει αυτο το παιδι ρε κοριτσια.και 200 γραμμαρια.10.860 και 78.5.το βαρος δε με πειραζει γιατι νομιζα οτι παχυνε παρα πολυ!αρα συνεχιζουμε το πολυ φαγητο ελευθερα!το αντιγριπικο το συστηνει σε παιδακια που αρρωσταινουν συχνα η βαρια.οποτε μας προτεινε να μη το κανουμε.
δε μπορεσε να δει τα πισω δοντια απ'τα κλαματα.κατα τα αλλα τον παρατηρησε πολυ ωρα ειχε και κεφι μετα το κλαμα και ενθουσιαστηκε η γιατρος!χαχαχα!νασια τι ελεγες?κουκουβαααααα χαχα

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα φιλενάδες μου!!!!!

Πωπω εχθές κ σήμερα χάλια μέρες.....οι μικρές με έχουν τρελάνει Mad Μιλάμε για πολύυυυυυυυ γκρίνια......αταξίες...τσιρίδες....Με βγάλανε εκτός εαυτού κ για να μην αρχίσω τις σφαλιάρες (την μεγάλη επειδή με έχει εντελώς γραμμένη κ κάνει ότι βλακεία της κατέβει στο κεφάλι με αποτέλεσμα να κινδυνεύει κ η μικρή) κοπάνησα το χέρι μου σ'ένα έπιπλο.....μιλάμε για πολύυυυυ πόνο, αρχικά σκέφτηκα ότι το έσπασα αλλά ευτυχώς τελικά μου πέρασε!

Σάγια μου μια χαρά είναι ο μικρός κ στα κιλάκια κ στο ύψος...γιατί αγχώθηκες???? Τόσο πρέπει να παίρνουν τώρα 200-300γρμ. Όσο για το ύψος εμένα η κόρη μου όλο το καλοκαίρι έτσι το πήγαινε....μισό πόντο έπαιρνε κάθε φορά....

Νικολέττα μου πωπω κι εγώ νευριάζω πολύ με την πόρτα της τουαλέτας που μονίμως ξεχνάει ανοιχτή ο άντρας μου.....μα κ τί ενδιαφέρον βρίσκουν κ πηγαίνουν κατευθείαν εκεί μέσα βρε παιδί μου....ειδικά όταν ορμάει ακριβώς μετά τον μπαμπά της (μπλιάξξξξξ) Razz

kaatrin 4 δοντάκια κ πάτε για το 5ο...μια χαρά είστε! Η μεγάλη κόρη μου σε αντίστοιχη ηλικία είχε μόνο 3.....

Λέω να πάω σήμερα στον Πολύγυρο που έφεραν την εικόνα της Παναγίας, το Άξιον Εστί να χαιρετήσω.....καλά της μουρλής θα γίνεται...

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ ποση υπομονη να εχουμε οι δολιες μανες!!!!καποιες στιγμες και εγω νιωθω να χανω την ψυχραιμια μου και οταν ειμαι μονη αποχωρω για ενα λεπτο εστω απο τον χωρο!αλλα και συ μη χτυπιεσαι βρε πουλακι μου..βρες κατι αλλο!ο αντρας μου π.χ εσπασε ενα πιατο στο μπαλκονι!τι να πεις!δηλ τωρα που ειναι 2 ξεμυαλιζεται και η μικρη η ακομα δεν ακολουθει?

εγω κοριτσια σημερα πηγα για καφε με μια φιλη απτις 4 ως τις 8!!!!ηρθαν μετα και οι αντρες μου και καναμε βολτα.τωρα δε κοιμαται το μικρο ζιζανιο!

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!τι κανετε?που ειστε????εγω μετα απο εναν ολοκληρο χρονο αξιωθηκα να ξεκινησω να διαλεγω φωτογραφιες!!ειχε καταντησει αηδια το θεμα.βεβαια ο μικρος μου κανει τη ζωη δυσκολη και θα τελειωσω σε καμια εβδομαδα οπως παει..

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανούλες!!!!!!

Πώς είστε?????

Σάγια μου τί φωτογραφίες εννοείς? Της βάφτισης??????

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια μου τι κάνετε;;;

Τα μικρά σας μια χαρά είναι,ετσι πρεπει να είναι τα παιδάκια ζωηρά και δραστήρια...χαχαχ!!!!Εμείς απο την αλλη είμαστε χαλαρα βλέπετε τις περισσοτερες ωρες είμαστε μοναχούλες μας στο σπιτι και καθετε ησυχα το μωρο μου γυρναει βέβαια ολο το σπίτι αλλα δεν μπορω να πω οτι με ταλαιπωρει ιδιαίτερα.

Και η δικια μου αλλαξε ωραριο και μου κακοφαίνεται ξυπνάει 10-10:30 και πάνε ολα πισω και ο μεσημεριανός υπνος και ο βραδυνός..
Το φαγητο της το εχει ελλατωσει,βεβαια ετρωγε μεγαλες ποσοτητες οποτε μάλλον ηρθαμε στα ισα μας τι να πω.Το αβγο δεν το καταφερνει ολο,τρωει το μισο.

Εμεις θα πεμε σε 2 μηνες στη παιδίατρο,ουτε εγω θα της κανω το εμβόλιο της γρίπης.

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εγω δεν εχω παραπονο..δε μπορω να πω οτι ειναι και το πιο ζωηρο παιδι στον κοσμο!τρεχει πανω κατω ασταματητα αλλα ζημιες δε κανει σε γενικες γραμμες.και τι να κανει δηλ το καημενο?το σπιτι εχει καταντησει φοιτητικο!2 καναπεδες,και το χαλι στο σαλονι!τα αλλα ψηλα.ενα επιπλο εχουμε για τηλεοραση και το εχει ξεσκισει!χαχα!
νασια ποια βαφτιση...οταν ερθουν κι αυτες θα θελω αλλη μια βδομαδα!απο τη γεννηση και μετα εννοω!!!
κοριτσια πηγαμε και ειδαμε το νεογεννητο χθες..τι να σας πω!ο δικος μου γεννηθηκε 2690!αυτο 3200!εε..μου φανηκε οτι βλεπω πρωτη φορα στη ζωη μου τετοιο μικρο μωρο!δε το πιστευα οτι ειναι τοοοσο μικρουλι και γλυκουλι.τα εχω ξεχασει ολα!τι δαχτυλακια,τι ποδαρακια,τι στοματακι..αχ αχ αχ

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εμένα οι κόρες μου είναι θηρία....κι όταν λέμε θηρία εννοούμε ανήμερα.......σαν τα λιοντάρια στο κλουβί κάνουν (μη σου πώ ότι αυτά κοιμούνται κιόλας)!!!!!! Τίποτα δεν αφήνουν όρθιο....Αναρωτιέμαι πόσο πιο ζωηρά θα ήταν αν ήταν αγόρια.......

Σάγια μου άσε κι εγώ έχω να εμφανίσω κάπου 300 φωτογραφίες από την γέννηση της μικρής κ μετά......που θα βρώ λεφτά δεν ξέρω....

Νικολέττα μου εμβόλιο γρίπης ούτε κι εμείς θα κάνουμε....είχα πεί να τους το κάνω τώρα που η μεγάλη πάει παιδικό αλλά τί κι αν γλιτώσει έναν μόνο τύπο ιού...θα φέρει άλλους 100 από το σχολείο.....

Η μικρή κοιμάται από τις 10μιση....την περιμένω να ξυπνήσει να της δώσω φρούτα.....μάλλον θα την ξυπνήσω εγώ γιατί δεν το έχει σκοπό....

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Εγω εχω εμφανίσει ελάχιστες φωτογραφίες, τις περισσότερες ή μάλλον ολες τις εχω στον υπολογιστη και για παν ενδεχόμενο τις εχω περασει σε στικακια...
Αυτη τη στιγμη την εχω στο παρκοκρέβατο και παιζει ρίχνοντας κλεφτες ματιες στο "δεστε τους" χαχχαχαχ!!!!Εχει πολυ πλάκα.....ευτυχως κάθεται ακομα εκει μεσα για κάμποσο...χιχιχιχχι!!!!!

Με το αβγο εξακολουθουμε να εχουμε προβλημα οσο παει τρωει και λιγοτερο,σκέφτηκα να της το βάλω μεσα στην φρουτόκρεμα αλλα φοβαμαι μηπως σιχαθει και αυτη μετα...τι θα κάνω δεν ξέρω....

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nikoletta10 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Εγω εχω εμφανίσει ελάχιστες φωτογραφίες, τις περισσότερες ή μάλλον ολες τις εχω στον υπολογιστη και για παν ενδεχόμενο τις εχω περασει σε στικακια...
Αυτη τη στιγμη την εχω στο παρκοκρέβατο και παιζει ρίχνοντας κλεφτες ματιες στο "δεστε τους" χαχχαχαχ!!!!Εχει πολυ πλάκα.....ευτυχως κάθεται ακομα εκει μεσα για κάμποσο...χιχιχιχχι!!!!!

Με το αβγο εξακολουθουμε να εχουμε προβλημα οσο παει τρωει και λιγοτερο,σκέφτηκα να της το βάλω μεσα στην φρουτόκρεμα αλλα φοβαμαι μηπως σιχαθει και αυτη μετα...τι θα κάνω δεν ξέρω....
αν της το ανακατεψεις με κατι αλλο;μπανανα πχ;

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σάγια μου γιορτάζει ο γιόκας σου σήμερα???????? Γιατί βλέπω Μιχαήλ στο τικεράκι σου....αν ναι Χρόνια σας Πολλά!!!!!!!!!!! Να είναι γερός, τυχερός, πάντα χαμογελαστός!!!!!!!!!

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω πολυ νασια μου!ηρθε και η πρωτη μας γιορτη!μαζευτηκαμε στης πεθερας μου.δε κρατιουνται πια απ'τη χαρα που βγηκε το ονομα του πεθερου και το καναμε πανηγυρι χθες!και 1100 δωρα.τελος παντων ωραια περασαμε δε μπορω να πω.γλιτωσα και τις επισκεψεις γιατι δε τα μπορω αυτα! Laughingγυρισαμε 23:30 ,κατα τις 2 ξυπναει το μωρο στα καλα καθουμενα και ηταν μεσα στις μυξες!κοντευε να πνιγει.δε μπορεσε να κοιμηθει ο καημενος.το πρωι μια χαρα αλλα τωρα μολις ξαναξαπλωσε τα ιδια.ουφ!
νικολετα μηπως αν της το κανεις λιγο πιο μελατο της αρεσει?ξερω πως πρεπει να ειναι σφιχτο αλλα και γω του το εκανα λιγο πιο μελατο για 1-2 βδομαδες με τυρι και ψωμακι μεσα και τωρα που το συνηθισε το τρωει και σφιχτο.τελικα ρωτησα τη γιατρο και μου ειπε να του δινω οσο θελω αλλα οχι καθημερινα.μερα παρα μερα,πιο λιγο,και 1-2 φορες να φαει δε την πειραζει.

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να τον χαίρεσαι Σαγια μου εστω και ετεροχρονισμένα!!!!!!

Κατερινα τελικα το εβαλα οσο περισεψε στην φρουτοκρεμα και ευτυχως το εφαγε...ετσι δεν θα χρειαστει να το κανω μελατο Σαγια γιατι το φοβαμαι κιολας......

Σημερα το εφαγε σχεδον ολο οποτε δεν ανησυχω φασεις περναει μαλλον...

Κατι καινουργιο δεν εχω να σας πω,τα καλασικα δεν κανουμε κατι καινουργιο αν και τις 2 -3 τελευταίες μερες παρατηρησα οτι ποναει οταν παω να της καθαρισω το πιπι της απο μεσα,ξερετε στα πλάγια που πιανει κρεμα καμια φορα,δοκιμασα με μπατονετα να το καθαρισω και ειδα λιγο αιματακι πανω χωρις εμφανη πληγη απλως το σημειο φαίνετε λιγο ερεθισμένο...
Θα περιμενω 1-2 μερες ακομα με σχολαστικοτατη καθαριοτητα και αν εξακολουθει να μενει αιματακι στην μπατονετα θα παω στην παιδιατρο....

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε μπραβο!φαγατε κ το αυγουλακι σας.εμεις αρρωστησαμε ομαδικως.βηχα κτλ....
εγω περιμενω να κανει το κυκλο του καθοτι στο 1ο τριμηνο της εγκυμοσυνης δε κανει να παρω τιποτα...

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kaatrin μου περαστικά σας!!!!!

Νικολέττα μου ίσως ερεθίστηκε κάπου εκεί η μικρούλα κ ματώνει...είσαι 100% σίγουρη ότι είναι αιματάκι αυτό που βλέπεις στην μπατονέτα??? Στο λέω γιατί εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές από χνούδια των ρούχων τους...κ μπροστά κ πίσω στο πωπουδάκι τους πάει το χνούδι κ τρόμαξα αρκετές φορές νομίζοντας ότι είναι αίμα....Αυγό εγώ δεν δίνω κάθε μέρα, κ συγκεκριμένα τώρα έχω πολλές μέρες να της δώσω της μικρής...αλλά ευτυχώς το καταβροχθίζει, δεν έχουμε θέμα αν θα το φάει! Εγώ πάλι το σιχαίνομαι το αυγό κ ανατριχιάζω κάθε φορά που πρέπει να της το ταϊσω...απορώ πώς το τρώει (μπλιάχχχχχχχχ)

Σάγια που είσαι???? Όλα καλά?????

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εδω ειμαι και εγω κοριτσια μου!περιμενα νεα σας! Smile ειμαστε με συναχι 4 μερες.σημερα ευτυχως ειδα ραγδαια βελτιωση γιατι ανησυχησα.βεβαια σημερα ξανακυλησα εγω που ημουν καλα.τον καημενουλη μου.νομιζω παντως οτι δεν εχω μαθει να του βαζω σωστα ορο.οσο και να βαλω ποτε δε βγαινει απο το αλλο ρουθουνακι ορος.τελος παντων περασε κι αυτη τη φορα.

νικολετα μου απο κοριτσακια και τσουξιμο δεν εχω ιδεα.λογικα θα θελει να αεριζεται καλα το σημειο για να περασει πιο γρηγορα αλλα πωωως???/αδυνατον!

μεθαυριο μας στελνουν τα δειγματα απο γαμοβαφτιση μας και ανυπομονω!και επισης εστειλαν μεηλ απο τη δουλεια που σας ελεγα οτι περιμενε ο αντρας μου οτι μελετησαν το βιογραφικο και στις επομενες βδομαδες θα εχει νεα για τη συνεχεια!επισης ανυπομονω!ασχετο βρε κοριτσια το ξερω αλλα το λεω σε σας γιατι δε θελει ακομα να πουμε τπτ σε κανεναν και θα κανω μπουυυμ!!!!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ!!!!Σάγια μου ελπίζω να πάνε όλα καλα με την δουλειά......

Περαστικα σας Κατερινάκι και σε σας Σάγια μου...εμεις ξεκινησαμε απο προχθές η μεγάλη και εχθες η μικρη με μυξούλες,να δουμε πωες θα παει .Παντως χθες είχαμε ξενυχτι ...παλεύαμε με τους ορούς και το ρουφηχτίρη..

Νάσια είναι αιματάκι ειμαι σίγουρη και εκανα την βλακεια να της το ξαναπειραξω και εκει που νομιζω οτι πηγαινε καλυτερα ξαναμάτωσε,τελοσπάντων δεν θα το πειραξω ξανα ,θα το αφησω να επουλωθει μόνο του.....

Α!!Και κατι αλλο θα φτιαξω tutu στην κορη μου μονη μου...καλη μου επιτυχία....

Προχθες της εδωσα φαγητο δικο μας,σπανακορυζο,δεν της το εκανα νεροβραστο αν και η παιδίατρος δεν μ' αφηνει να της δωσω δικο μας φαγητο μεχρι 15 μηνων εγω το εκανα για μια φορα μονο γιατι βαριόμουν εφόσων ειχαμε ιδιο φαγητο να βάλω ξεχωριστη κατσαρόλα...χαχαχχ!!!Δεν θα το ξανακάνω πάντως.....
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...!!!!#6 - Σελίδα 8 215994

XANTHI 27

XANTHI 27
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
koritsares mou glikes kalhspera kai apo emena xathika kai exasa polles stigmes vlepo edo mesa...
xarika giati san ida oti prostethikan kai nea atoma ..
xronisame kai emeis , perpatame .. vgazoume mia xazi tzirida .. gelaei , ola kala mono to xthesino mas eitan ena travma pou elpizo na min ksanaginei exoume mia sompa sto saloni. apo thn meria pou fenetai h floga thn fovomaste alla apo ta plagia den kserei ti ginetai kai etsi piastike gia na sikothei kai ta ide ola, vevaia elafri to travma ton evala aguathenol shmera ton vlepo ekane mia fouskala me eipe o giatros na tou vazo pentatin.. alla kai tin krema pou tou evala kata t'alla ola kala. trome ta panta kai to trome olo mas to fagito eftixos oso vlepei to koutali tou gemato anoigi to stomataki.. oso gia ta teleutaia mas apotelesmata apo ton paidiatro exoume
11800gr
78.5m
kai 8 dontakia... 4/4
filakia polla kai elpizo na min sas xaso kalh sinexeia se oti kai an kanete.

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας και απο μας!! Very Happy τι κανετε????/εμεις ολα καλα!κοιμομαστε εδω και 2 ωρες!ειχαμε κοσμο χθες και εφυγαν 11,μεχρι να κοιμηθει ο μικρουλης μου πηγε 12.μαλλον δεν του αρεσει το ξενυχτι λοιπον!!ρε κοριτσια περασε μια βδομαδα και στον υπνο του παλι ακουω μυξουλες.δε τον ενοχλει βεβαια αλλα αγχωνομαι γιατι τωρα 2 μερες δε του βαζω ορο.με κουρασε αυτο το κλαμα μεχρι να του βαλω δε το αντεχω αλλο.
xanthi που εισαι εσυ?περαστικα στον μικρουλη σου!ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο.πω πω και εγω τρεμω με αυτες τις σομπες και οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να αναψουμε πολυ τζακι φετος και θα λειπω και στη δουλεια..το μυαλο μου στο τζακι και στο μωρο θα ειναι μου φαινεται!τελος παντων..!μεγαλωσε πολυ ο κουκλος σου και φαινεται πολυ ομορφος!φτου φτου!
αα καλως μου το!!καταλαβε οτι εκατσα και ξυπνησε!φιλια καλο μεσημερι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις