Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
569 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 569 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:κοριτσια βρηκα αυτο το site Που λεει για τους αριθμους της χοριακης..και απο τι βλεπω ο αριθμος μου ηταν μια χαρα
για την χοριακή.!!
http://www.babymed.com/hcg-level-in-early-pregnancy

λετε αυριο να ανακαλυψω οτι αδικα αχονομουν??
ναι αυτο ακριβως λεμε   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η πιτα ψηνεται και εξω ακομα βρεχει...φυσαει και μοιαζει για χειμωνας... cyclops cyclops cyclops

κι εγω ντρεπομουν να πω στον μπαμπα μου και τον πεθερο μου οτι ημουν εγκυος επειδη θα καταλαβαιναν οτι κανω ερωτα.....μιλαμε ειχα φρικαρει...ντρεπομουν πολυ.....

χαφτουνακι καλη επιστροφη να εχεις...ελπιζω να περασες καλα και να ξεκουραστηκες γιατι απο αυριο θα βαρας υπερωριες....   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994

χριστινα με γεια το φορεμα!!!!

ελλουκο κερναω μπουγατσα με τυρι που λενε και οι θεσσαλλλλονικεις!!!!!

αγαπη χαρισε μου λιγη απο την υπομονη σου το εχω μεγαλη αναγκη!!!!!

γεια σου συντεκνε μαιρη ηντα καμεις??? απο ηρακλειο ειναι η συνυφαδα μου...αλλα δεν εχω παει ποτε... Crying or Very sad

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εβελυν εγω με τις 3 μερες καθυστερηση ειχα χοριακη 68 και η γιατρος και η μικροβιολογος μου ειχαν πει ολα καλα!!!!

αρα μην αγχωνεσαι κοπελα μου ολα θα πανε καλα αυριο...θα σε βοηθησει η παναγιαεγω σου στελνω την θετικη μου ενεργεια   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 334590

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κορίτσια!!!νομίζω ότι το καλοκαιράκι ειναι η ιδανικότερη εποχή να τα καταφέρουμε.. λιγο κρασί , αν υπάρχει λίγο θαλασσα.. αυτά απο λίγο... και το αγόρι μας με πολλές   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994 και το χειμώνα θα είμαστε όλες με μια κοιλια να!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 990599

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:η πιτα ψηνεται και εξω ακομα βρεχει...φυσαει και μοιαζει για χειμωνας... cyclops cyclops cyclops

κι εγω ντρεπομουν να πω στον μπαμπα μου και τον πεθερο μου οτι ημουν εγκυος επειδη θα καταλαβαιναν οτι κανω ερωτα.....μιλαμε ειχα φρικαρει...ντρεπομουν πολυ.....

χαφτουνακι καλη επιστροφη να εχεις...ελπιζω να περασες καλα και να ξεκουραστηκες γιατι απο αυριο θα βαρας υπερωριες....   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994

χριστινα με γεια το φορεμα!!!!

ελλουκο κερναω μπουγατσα με τυρι που λενε και οι θεσσαλλλλονικεις!!!!!

αγαπη χαρισε μου λιγη απο την υπομονη σου το εχω μεγαλη αναγκη!!!!!

γεια σου συντεκνε μαιρη ηντα καμεις??? απο ηρακλειο ειναι η συνυφαδα μου...αλλα δεν εχω παει ποτε... Crying or Very sad

ναι το συντεκνάκι χαχα!1 γκρινιάρα από που είσαι εσύ?? σορρυ αλλά εδώ λιώνουμε!! πολύ ζέστη!! μιας που λέμε για φαγητά εγώ μόλις έφαγα καρμποναρα από το μεσημέρι μη πυροβολάτε την κάνω ελαφριά την έφαγα πριν τις 9 κ έχω ακόμα να δώσω στη μικρή 2 γεύματα κ μόλις κοιμηθεί σιδέρωμα φφφ ξαφνικά μ έπιασε μια ψύχωση με τα κιλά...φφφ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα!!!!!!!!!!!!μηπως θελεις και αλλα αστεια ελλη?????να σε παρουνε ολοι χαμπαρι????? Very Happy Very Happy Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σορυ για την απουσια μου αλλα χαζευω βινεακια στο youtube να κοριτσια μου εχω αρκετη υπομονη σας χαριζω και σας μπολικη παρτε   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 M209

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΑΛΕΚΑ ΜΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΕΙΧΑ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΡΟΖ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΙΣΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΗΣΜΕΝΟ Κ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΣΟΥΒΛΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ?
ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΜΑΕΣΩ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΘΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ....ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΒ

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαιρη ειμαι απο κορινθο αλλα μενω κοζανη!!!!

αγαπη ευχαριστουμε για τη θετικη σου ενεργεια!!!!

ελλη μακαρι να ειμαστε απο το φθινοπωρο ολες με μια κοιλια ναααααααααααα.... Wink Wink Wink

margo!!!

margo!!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΑΛΕΚΑ ΜΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΕΙΧΑ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΡΟΖ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΙΣΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΗΣΜΕΝΟ Κ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΣΟΥΒΛΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ?
ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΜΑΕΣΩ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΘΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ....ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΒ
tonia mou, exei sumvei kai se mena auto alla itan apo traumatismo mikro ston kolpo. tipote allo. twra gia to prismeno stithos mporei na konteuoun oi gonimes meres sou.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΠΟΑΝΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΤΩ....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΓΚΟ ΜΟΥ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΩ ΕΔΩ Κ 2,5ΒΔΟΜΑΔΕΣ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΠΟΙΜΟΙΟ Κ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΧΑΖΟ!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τόνια ποτέ δν ξέρεις αν ειναι παιχνίδια του κύκλου αυτά! θυμάμαι και το Λεμονακι το ειχε παθει αυτο με το πρισμένο στηθος μετά την περίοδο, και τελικά είδαν ότι ειχε κάνει αμεσως μετά την περίοδο ωορρηξία!!Τωρα για τα ροζ υγρά τι να σου πω?? μηπως δν καθάρισες καλά ακόμη?? τυχαίνει καμιά φορά!!! ή να ειναι και αυτά από ωορρηξία??λένε οτι μπορεί να μείνεις εγκυος και να έχεις και περίοδο αλλα ειναι πολυυυυυυυ σπανιο να εχεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ περίοδο..συνήθως έχουν πολύ λιγότερο αίμαι και διαφορετικό.. να ειναι αυτό??? .. μονο με ενα τεστ η χοριακή θα ξερεις!! περισσότερα μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σου απαντήσει!!

Μαιρη αν μεινεις καιρό στο παρεάκι θα αρχίσεις να ανησυχεις σοβαρά για τα κιλα σου με τόσες συνταγές κάθε μερα!

Σοφούλι θελεις να με ρεζιλέψεις ε?? Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Τόνια ποτέ δν ξέρεις αν ειναι παιχνίδια του κύκλου αυτά! θυμάμαι και το Λεμονακι το ειχε παθει αυτο με το πρισμένο στηθος μετά την περίοδο, και τελικά είδαν ότι ειχε κάνει αμεσως μετά την περίοδο ωορρηξία!!Τωρα για τα ροζ υγρά τι να σου πω?? μηπως δν καθάρισες καλά ακόμη?? τυχαίνει καμιά φορά!!! ή να ειναι και αυτά από ωορρηξία??λένε οτι μπορεί να μείνεις εγκυος και να έχεις και περίοδο αλλα ειναι πολυυυυυυυ σπανιο να εχεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ περίοδο..συνήθως έχουν πολύ λιγότερο αίμαι και διαφορετικό.. να ειναι αυτό??? .. μονο με ενα τεστ η χοριακή θα ξερεις!! περισσότερα μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σου απαντήσει!!

Μαιρη αν μεινεις καιρό στο παρεάκι θα αρχίσεις να ανησυχεις σοβαρά για τα κιλα σου με τόσες συνταγές κάθε μερα!

Σοφούλι θελεις να με ρεζιλέψεις ε?? Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 M011

πηρες το μνμ που σου εστειλα?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sofouli στις Πεμ Μάης 10, 2012 10:20 am, 1 φορά

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ...Κ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!

margo!!!

margo!!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΓΚΟ ΜΟΥ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΩ ΕΔΩ Κ 2,5ΒΔΟΜΑΔΕΣ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΠΟΙΜΟΙΟ Κ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΧΑΖΟ!!!
sou to lew giati kapws etsi eimai ki egw, einai kapws to kserw! exw gonimes amesws meta tin periodo.

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου τι κανετε....γυρισα...εβλεπα στο ιντερνετ το σημερινο επεισοδιο απο τα κλεμμενα ονειρα γτ ημουν εξω και δεν το ειδα....τονια μου τι να σου πω.....γτδεν παιρνεις ενα τηλ τον γυναικολογο σου...τωρα κιολας...περιεγραψε του τα σημαδια και αυτος πιστευω 8α σε κατατοπισει

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΜΠΑΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ 100 ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ..
ΧΜΜ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΧΑΖΟ!!!
ΜΑΡΚΓΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ?/ΕΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ... ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κουκλιτσες μου!!!!!τι κανετε?????
εγω πριν λιγο γυρισα....πηγαμε με την πεθερα μου το απογευμα μια βολτα στα μαγαζια μεχρι να σχολασει το καμαρι μου και κατεληξα να ψωνισω ενα φορεματακι που μου εκλεινε πονηρα το ματακι Wink Wink Wink
Μαρινακι θελω και εγω λιγο υπομονη αφου εχεις μπολικη!!!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 417472
Τονια γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ τον γιατρο σου για πιο σιγουρα????
Σοφουλι τι κανεις???ο μπουμπουκος καλα ειναι?????
Αννα καλο ταξιδι για αυριο και καλη επιστροφη στις   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 215994
σε οσες ξεχασα πολλα πολλα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε....γυρισα...εβλεπα στο ιντερνετ το σημερινο επεισοδιο απο τα κλεμμενα ονειρα γτ ημουν εξω και δεν το ειδα....τονια μου τι να σου πω.....γτδεν παιρνεις ενα τηλ τον γυναικολογο σου...τωρα κιολας...περιεγραψε του τα σημαδια και αυτος πιστευω 8α σε κατατοπισει
τωρα ειδα την ωρα......εμενα ο δικος μου μενει μεχρι αργα στο ιατρειο...αν κολλας να τον παρεις τωρα παρτον αυριο το πρωι....τι χαζο καλε...?ειναι δυνατον γιατι δλδ ειναι οι γιατροι...αμα τα ξεραμε ολα δεν θα υπηρχαν αυτοι...α εγω για το παραμικρο τον παιρνω και ειναι και πολυ εξυπηρετικος...δεν εχω πααπονο

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτό είναι το μόνο σίγουρο μωρέ ε΄ντάξει εδώ είναι να βρω κ χρόνο να τις κάνω αυτές τις συνταγές!! κοριτσιάαα είμαι χαρούμενη η μπεμπέκα μου κοινώς Άννα έπιασε τη καρέκλα κ σηκώθηκε είμαι χαρούμενη   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 654316

margo!!!

margo!!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ptidipote kai na se anusuxei tha pairneis ton giatro sou tilefwno

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου ειπε να τον παρω σε 5λεπτακια...να δω τι θα μου πει...ευτυχως ξερει τι παλαβο ειμαι

loulou_29

loulou_29
maryz-iraklio kritis έγραψε:αυτό είναι το μόνο σίγουρο μωρέ ε΄ντάξει εδώ είναι να βρω κ χρόνο να τις κάνω αυτές τις συνταγές!! κοριτσιάαα είμαι χαρούμενη η μπεμπέκα μου κοινώς Άννα έπιασε τη καρέκλα κ σηκώθηκε είμαι χαρούμενη   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 22 654316

μπραβοοοοοο στην αννουλα σου!!!!!!!απο δω και περα ειναι ολο καινουργια σκερτσα ε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις