576 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 Σαβ Μάης 12, 2012 4:09 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
η μαμα μου ξερεις τι λεει καλυτερα τοτε που δεν ξεραμε.....οσο πιο πολλα ξερεις τοσο το χειροτερο...με εστελνε εμενα ο γιατρος οταν εμεινα εγκυος χοριακες και ξανα χοριακες και αντε παλι χοριακη και η μανουλα μου ελεγε τι καλε ειναι αυτα και χοριακες και αυχενικεσ και β επιπεδου ....παλια που δεν τα καναν μια χαρα γεννουσαν κ τοτεmaryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:art86 έγραψε:κουκλιτσα μου.....ειδες τι σου ειπα παραπανω?στον 5ο το εμαθε η μαμα μ κανονικοτατη περιοδιο με κανονικη ροη....πως γινοταν αυτο τι να σου πω..παιχνιδια του οργανισμου...δεν θελω να σε επηρεασω αλλα κανε ενα τεστακι πρωτα κουκλα μου και μετα απο κανα 2 μερες αν συνεχιστουν τα σημαδια χτυπα και μια χοριακη...παντως γλυκια μου σου ευχομαι καο τωρα να μην ρθει το νινι τον αλλο μηνα να φυτρωσει μεσα σου ενα μικρο σπορακιtoniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΜΩΡΕ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΑ!!!ΚΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!ΟΥΦ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΤΙ ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΙΑ!!!ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ...ΕΙΔΩΜΕΝ!!!ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!
χαχαχα λες έχω ακούσει κ εγώ πολλές περιπτώσεις κ από μεγάλες γυναίκες όπως λέει κ η ¨Αρτεμις που μετά τον 5ο το πέρνανε χαμπάρι κ από νέα γενιά φυσικά!! άντε στο εύχομαι βασικά όλες το ευχόμαστε!!