176 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 30!!! Παρ Μάης 25, 2012 4:56 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα γεωργια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυτουρτιτσα έγραψε:α,και καλησπερα σας.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλησπερα γεωργια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυτουρτιτσα έγραψε:α,και καλησπερα σας.
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!
mamavivo έγραψε:
kala ρε φλωρα και τα λεφτα δεν θα τα παρεις ?ειναι πολλα λεφτα ρε.γιατι λες οτι ΔΕΝ?το κυνηγας ε?
anthaki έγραψε:...πεθερικα κουνιαδος και γαμπρος τελειως ντιρλαντα!!! ρε δε μπορω ουτε να τους σκεφτομαι,γεια σου τελειως οι ανθρωποι!
Αν δεν εμενα σαυτο το παλιονησι-παρεπιμπτοντως ποτε δεν χωνεψα-δεν θα τους εβλεπα και θα ειχα το κεφαλι μου και το στομαχι μου ησυχο!
tatijana έγραψε:Κι εμένα δυο μηνιατικα και πάμε για τρίτο.καλοοοοοο;;
τουρτιτσα έγραψε:α,και καλησπερα σας.
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!
florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:εγω εφτιαξα το Club ..εχω να πληρωθω κατι μηνες.συνολο χρεων 5000 πλεον σχεδον.γιαυτον τον μηνα επι λεξη μου ειπε"δεν προβλεπετε"και του απαντησα "δεν δουλευω...δεν προβλεπετε" αι σιχτιρ .μου δινει ολο εναντι και μαλακιεςflorentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:καλα ειναι ο ταλιμπανακος.... στην δουλεια εχω αρχισει και τους τρελαινω εγω ...εδω και καιρο βεβαια αλλα τωρα ειμαι στην εντατικη προσπαθεια εξοντωσης του αφεντικου δεν κανω τιποτααααααααααααααααααα μολις με πληρωσει τοτε θα ασχοληθω παλι προς το παρον απλα σερφαρωflorentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:ΡΕ ΦΛΩΡΑ ...ΡΕ ΦΛΩΡΑ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????Ε?Ε???? χαθηκες μεσα στο αποβραδο τραλαλαλλααλλαλαflorentiab έγραψε:καλημέρα κορίτσια!
δεν έχω διαβάσει τα νέα σας αλλα ελπίζω να είστε όλες καλά!
τρελοκαμπέρω Βιβή!
τι κανει το ζουζούνι σου; στη δουλειά σε τρελαίνουν ακόμα;
και εσύ εθελόντρια;;;;;;;
καλωσήρθες στο κλαμπ. εμένα για κάποιους μήνες με πλήρωναν κανονικά αλλά τον τελευταίο μήνα πάλι δεν με έχουν πληρώσει.
πωωωωωωωω στα ίδια είμαστε Βιβή!
η προηγούμενη μου άφησε φέσι πάνω από 5000 που δεν πρόκειται να τα πάρω ΠΟΤΕ
Ο τωρινός τουλάχιστον μόνο το τελευταίο μηνιάτικο μου χρωστάει.
Είδες που φτάσαμε; Να μας χρωστάνε ένα μηνιάτικο και να είμαστε ευχαριστημένοι
tatijana έγραψε:Καλημέρα.
Βιβακι μου ναι έχει δουλεια αλλα έμαθα ότι ούτε ένσημα έχουν βάλει...Συζητιέται ότι θα κάνουμε καμία λευκή απεργία...
Φλω μου γκαμησε τα που λένε,να δούμε τι θα γίνει...
Ρε κόρες ,αυτο τι Τσιπρακι,μας παει για καταστροφή;Δεν τα πάω καλα με την πολιτική...Απο δω κ απο κει όμως που ακούω...
Νενεν έγραψε:Επισης, καλημερα σας!!!
athina24 έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε???
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ 1 ΒΡΟΧΗ ΤΡΕΛΛΗ !!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης