326 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 30!!! Πεμ Μάης 31, 2012 5:55 am
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
΄Συλληπητήρια Ανθάκι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
anthaki έγραψε:Σημερα το πρωι 'εφυγε'η κουνιαδα μου...καλο ταξιδι να'χεις θα σε θυμομαστε με πολυ αγαπη και σεβασμο για παντα...
συλληπητηρια.anthaki έγραψε:Σημερα το πρωι 'εφυγε'η κουνιαδα μου...καλο ταξιδι να'χεις θα σε θυμομαστε με πολυ αγαπη και σεβασμο για παντα...
cinderella έγραψε:anthaki έγραψε:Σημερα το πρωι 'εφυγε'η κουνιαδα μου...καλο ταξιδι να'χεις θα σε θυμομαστε με πολυ αγαπη και σεβασμο για παντα...
ωχχχχχχ.... να προσέχεις τον αδερφούλη της.....
συλλυπητήρια...
athina24 έγραψε:καλησπερα τι κανετε κοριτσια???εχω τρομερο πονοκεφαλο εδω και 2 μερες!!!
mamamatina έγραψε:Kαλησπέρα!!! Ζω την απίστευτη γκρίνια!!! Πρίν μισή ώρα κοιμήθηκε. Να δού6με για πόσο!
anthaki έγραψε:Σημερα το πρωι 'εφυγε'η κουνιαδα μου...καλο ταξιδι να'χεις θα σε θυμομαστε με πολυ αγαπη και σεβασμο για παντα...
arco iris έγραψε:να τις χαιρεσαι ειναι και κουκλες και εχουν και ματαρες οσο και να αλλαξουν ανοιχτα θα μεινουν εμενα ο μεγαλος ειχε μπλε μεχρι 8 μηνων και εγιναν γκρι........
mamamatina έγραψε:Καλημέραααααααααα!!!!
Πολύ κλαμα όλη μέρα κι όλη νύχτα!!! Αμαν αυτά τα δόντια!
black beauty έγραψε:Kαλημερα και απο εμενα!
Αλλη μια σεισμοπληκτη μερα,απο το πρωι εχουμε σεισμους παλι!
Ποπη εσεις στην ροδο εχετε?
Σημερα δεν εστειλα το παιδι στο σχολειο,εχουνε θορυβηθει και οι δασκαλοι και μας ειπαν να το σκεφτουμε αν θα στειλουμε τα παιδια λογω των πολλων σεισμων!
florentiab έγραψε:
σε ματιάσανε χρυσό μου;
περαστικά σου!
black beauty έγραψε:Γεια σας και παλι κοπελιες!
Πονοκεφαλους διαβαζω?
Καλα κλασικο χαρακτηριστικο γυναικων!Σε καταλαβαινω Αθηνα!Υποφερω και εγω συχνα πυκνα απο δαυτους!Μηπως περιμενεις περιοδο?
Περαστικα σου!Πηρες ντεπονακι?
arco iris έγραψε:καλη σας μερα
ανθακι συλληπητηρια κοπελα μου
ποπη ναι ηταν ενα μπλε οινοπνευματι λεγαμε αμα μεινει θα γινει χαμος, ε ξεθωριαζε λιγο λιγο, ευτυχως εμεινε γκρι γιατι εχω τρελλα με τα εχρωμα ματια.........ευχομαι κι εσας να μεινουν!!!!!!!
γραφτηκαμε νηπιο τι συγκινηση εν τω μεταξυ ολα τα χαρτια που εδωσε η νηπιαγωγος τα ξαναγραψα στο word εντονα, εγχρωμα πολυ περιποιημενα κι επαθε πλακα λεει ο αντρας μου του ειπε 27 χρονια δουλευει καμια μαμα δεν εχει στειλει τοσο αψογη και περιποιημενη εγγραφη...........αχ τι καλα!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΣΥΛΛΗΠΤΉΡΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΣΑΣ Κ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣanthaki έγραψε:Σημερα το πρωι 'εφυγε'η κουνιαδα μου...καλο ταξιδι να'χεις θα σε θυμομαστε με πολυ αγαπη και σεβασμο για παντα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης