626 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 30!!! Παρ Ιουν 08, 2012 12:19 am
Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσιααααα
στελλακι να τους χαιρεσαι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ποπακι χρονια πολλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
athina24 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!!τι κανετε????
τι εγινε παλι φλωρακι?florentiab έγραψε:καλημερα κορίτσια!
και μη χειρότερα θα πω
mamavivo έγραψε:τι εγινε παλι φλωρακι?florentiab έγραψε:καλημερα κορίτσια!
και μη χειρότερα θα πω
florentiab έγραψε:ας πω και κάτι ευχάριστο
προχθες είχαμε επέτειο γνωριμίας. 15 χρόνια!
15 χρόνια με πολλές χαρές, αρκετές λύπες και ένα παιδί. ελπίζω να έχουμε την υπομονή να αντέξουμε για πολλά χρόνια ακόμα.
ο καλός μου δούλευε απογευματινός και τον είδα το βράδυ πια. μου έφερε δώρο ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι! πάντα μου αγοράζει κάτι αλλα τέτοιο δώρο είχα να δω από την επέτειο 10ετίας. ξέρω οτι μ αγαπάει άσχετα αν μου φέρει δώρο ή όχι, αλλα πως να το κάνουμε.......ωραίο και το δωράκι
Nena έγραψε:Μπραβο ρε Φωρεντια, ετσι, πολλα χρονια ακομα σας ευχομαι με περισσοτερες χαρες και λιγοτερες λυπες.
15 χρονια, ε? Η μιση σου ζωη σχεδον ρε συ... Να μην το αξιζεις το διαμαντικο σου?
Σημερα αρχιζει το Euro!!! Πολυ χαιρομαι!
Με θεωρειτε τρελλη τωρα, ε?
florentiab έγραψε:Nena έγραψε:Μπραβο ρε Φωρεντια, ετσι, πολλα χρονια ακομα σας ευχομαι με περισσοτερες χαρες και λιγοτερες λυπες.
15 χρονια, ε? Η μιση σου ζωη σχεδον ρε συ... Να μην το αξιζεις το διαμαντικο σου?
Σημερα αρχιζει το Euro!!! Πολυ χαιρομαι! Με θεωρειτε τρελλη τωρα, ε?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?πολιτικη εκπομπη?
ευχαριστώ αγάπη
mamavivo έγραψε:florentiab έγραψε:Nena έγραψε:Μπραβο ρε Φωρεντια, ετσι, πολλα χρονια ακομα σας ευχομαι με περισσοτερες χαρες και λιγοτερες λυπες.
ευχαριστώ αγάπη
αχαχαχαχχα πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωω θα σβησω την ερωτηση ...μην λιθοβολατε αχαχχαχαχαχ σοβαρα?δεν το ξερα!florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:florentiab έγραψε:Nena έγραψε:Μπραβο ρε Φωρεντια, ετσι, πολλα χρονια ακομα σας ευχομαι με περισσοτερες χαρες και λιγοτερες λυπες.
ευχαριστώ αγάπη
μαρή Βιβή!!!!!!!!!!
ποδόσφαιρο είναι
mamavivo έγραψε:αχαχαχαχχα πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωω θα σβησω την ερωτηση ...μην λιθοβολατε αχαχχαχαχαχ σοβαρα?δεν το ξερα!florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:florentiab έγραψε:Nena έγραψε:Μπραβο ρε Φωρεντια, ετσι, πολλα χρονια ακομα σας ευχομαι με περισσοτερες χαρες και λιγοτερες λυπες.
ευχαριστώ αγάπη
μαρή Βιβή!!!!!!!!!!
ποδόσφαιρο είναι
εχει κολλησει το μυαλο μου εδω ευρώ εκει ευρώ που να σκεφτώ γιούρο...αχαχαχαχαχχαχαχ
εχουμε τρωικο λιγες μερες τωρα.......ειμαι η ωραια βιβη μολις ελαβα το φοβερο ποσο των 800 ευρω...θα τα σπασω στα μπουζουκια σημερααααααααflorentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:αχαχαχαχχα πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωω θα σβησω την ερωτηση ...μην λιθοβολατε αχαχχαχαχαχ σοβαρα?δεν το ξερα!florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:florentiab έγραψε:Nena έγραψε:Μπραβο ρε Φωρεντια, ετσι, πολλα χρονια ακομα σας ευχομαι με περισσοτερες χαρες και λιγοτερες λυπες.
ευχαριστώ αγάπη
μαρή Βιβή!!!!!!!!!!
ποδόσφαιρο είναι
εχει κολλησει το μυαλο μου εδω ευρώ εκει ευρώ που να σκεφτώ γιούρο...αχαχαχαχαχχαχαχ
καλά σε λέω εγώ τρελοκαμπέρω
σε έχει αποτρελάνει ο αφεντικός;
mamavivo έγραψε:εχουμε τρωικο λιγες μερες τωρα.......ειμαι η ωραια βιβη μολις ελαβα το φοβερο ποσο των 800 ευρω...θα τα σπασω στα μπουζουκια σημερααααααααflorentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:αχαχαχαχχα πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωω θα σβησω την ερωτηση ...μην λιθοβολατε αχαχχαχαχαχ σοβαρα?δεν το ξερα!florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:florentiab έγραψε:Nena έγραψε:Μπραβο ρε Φωρεντια, ετσι, πολλα χρονια ακομα σας ευχομαι με περισσοτερες χαρες και λιγοτερες λυπες.
ευχαριστώ αγάπη
μαρή Βιβή!!!!!!!!!!
ποδόσφαιρο είναι
τον αποτρελαινω σιγα σιγα ....
γ@@@ το σπιτι τους τα κολοκαθικα...συγχυστηκα..florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:εχουμε τρωικο λιγες μερες τωρα.......ειμαι η ωραια βιβη μολις ελαβα το φοβερο ποσο των 800 ευρω...θα τα σπασω στα μπουζουκια σημερααααααααflorentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:αχαχαχαχχα πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωω θα σβησω την ερωτηση ...μην λιθοβολατε αχαχχαχαχαχ σοβαρα?δεν το ξερα!florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:florentiab έγραψε:Nena έγραψε:Μπραβο ρε Φωρεντια, ετσι, πολλα χρονια ακομα σας ευχομαι με περισσοτερες χαρες και λιγοτερες λυπες.
ευχαριστώ αγάπη
μαρή Βιβή!!!!!!!!!!
ποδόσφαιρο είναι
τον αποτρελαινω σιγα σιγα ....
μπράβο Βιβή. δώστου!
εμένα ακόμα μου χρωστάει 2 μηνιάτικα και περπατάμε για το 3ο. γαμώ;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης