51 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 Δευ Μάης 21, 2012 2:18 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κορίτσια μου μια γρηγορη καλημέρα... (μαλακίες λέω αφου πάλι θα γράψω ενα κατεβατό)
Έιμαι σπίτι μόλις κοίμησα τον μικρό και έκατσα στον υπολογιστή να κάνω καμια δουλειά!
Γρήγορα τα νέα μας! Την Παρασκευή το βράδυ ενώ όλα έδειχναν ότι καλυτερεύει το μαναράκι μου πλάνταξε στο βήχα και το κλάμα τα είδα όλα.... και οι γονείς μου βέβαια, πήρα τηλ τον γιατρό μας, ευτυχώς είχε εφημερία ο άνθρωπος, και με τα πολλά τον κοίμησα στις 7.00 μετά από 2 ώρες ξύπνησε και ενώ ήμουν έτοιμη να πάω φαρμακείο να πάρω αντιβίωση, πάω να του αλλάξω πάνα και τι να δώ κοκκινίλες παντού...
Πήρα τηλ τον γιατρό και με ρώτησε πως είναι να τις περιγράψω και αν έχουμε κάνει εμβόλιο ανεμοβλογιάς... ο καημένος δεν ήθελε να μας ξεσηκώσει να γυρίσουμε, αλλά το χωριο κορίτσια είναι 40 λεπτά απόσταση δεν το διαπραγματευόμουν να κάνουμε διάγνωση από το τηλέφωνο, πήρα τον άντρα μου και ήρθαμε... το σοκαριστικό ήταν ότι οι κοκκινίλες είχαν σχεδόν εξαφανιστεί σε όλο το σώμα και είχαν μείνει μόνο 2-3
ο άντρας μου πήγε να με βγάλει τρελή και υστερική, ευτυχώς ο γιατρός με υπερασπίστικε, μέσα σε 2ώρες είχαν φύγει όλες από μόνες τους...
Όσο για τον βήχα το γυρίσαμε από φαρρυγοαμυγδαλίτιδα σε βρογχιολίτιδα, ενώ το ένα θέλει υγρό αέρα το άλλο θέλει ξερό και βρογχοδιασταλτικά, οπότε όπως καταλαβαίνεται καλά κάναμε και ήρθαμε γιατί ούτε η αντιβίωση θα το έπιανε και ο υγραντήρας θα τον έκανε απλά χειρότερα, άρα ανοίξαμε air-condition και ξεκινήσαμε μάσκες πάλι... ευτυχώς όταν γυρίσαμε τον πήρε ο ύπνος και σηκώθηκε μετά από 6 ώρες το απόγευμα, έφαγε λίγο σούπα (ήταν 20ώρες νηστικός) και ξανα κοιμήθηκε, ευτυχώς σαν πουλάκι όοοολη νύχτα μόνο 2-3 φορές έβηξε.
Από χτες το πρώι άρχισε να τρωει λίγο καλύτερα, και να καλυτερεύει, ευτυχώς πίνει πολύ γάλα! και δεν με πέρνει από κάτω που δεν έχει όρεξη πολυ...
Αχ βρε κορίτσια τα χεράκια του έχουν γίνει σαν καλαμάκια.. έχει χάσει πολύ βάρος το καλό μου... τον έχω πλακώσει όμως από χτες το απόγευμα στα παχυντικά, του ένα τοστ με αυγό, και σήμερα φρουτοκρεμα με 4 μιράντα μπισκότα... έχει πολύ μπούκωμα ακόμα αλλά είναι μέσα στην ενέργεια!!! Θα μείνουμε σήμερα μέσα, αυριο θα τον πάρω στην δουλειά και αν είναι όλα καλά Τετάρτη θα πάμε πάλι παιδικό, όχι τίποτα άλλο νιώθω και τύψεις για τα άλλα παιδάκια, να μην τα κολλήσουμε και χάσουν την εκδομή τους...
Παρεπιπτώντος ευχαριστώ πολύ για τις ευχές... εννοείται θα πάρουμε και φωτογραφική.. ελπίζω να είναι καλά το μαναράκι μου και δεν θα του λείψει τίποτα... Δούλεψα πολύ στο χωρίο αυτές τις μέρες και σκοπεύω να ξεπατωθώ και αυτήν την εβδομάδα (ευτυχώς μεγάλο μέρος της δουλειάς μου γίνεται από το internet), έχω βάλε την μαμά και την αδερφή να σηκώνουν τηλ και να πέρνουν δηλώσεις, τον μπαμπά και τον άντρα μου στις διαδρομές... και έτσι έχω κάνει την καβάτζα μου για την εκδρομή... Αλογάκια σας ερχόμαστε!!!! Πρώτα ο θεός...
Σήμερα έχω σηκωθεί με τρελά κεφια, άσχετα με το σ/κ που πέρασα... έχω επέτειο γάμου κορίτσια.... 2 ΧΡΌΝΙΑ ΟΥΑΟΥΥΥ δεν το πιστεύω.... θα κάνω κάτι σπέσιαλ για το βράδυ και μόλις κοιμηθεί ο μικρός, θα φάμε και πήρα και ωραίο κρασάκι!!!
Α! Για να μην το ξεχάσω...Αλικάκι εμείς λέμε να μείνουμε λίγο ακόμα στα παιδικά απορυπαντικά, τελικά μάλλον οι κοκκινίλες μας από εκεί βγήκαν... αλλιώς δεν εξηγείται είπε ο γιατρός. Εμοιαζε αλλεργικό αλλά όχι τροφικό γιατι δεν θα έφευγαν τόοοσο γρήγορα... οπότε προδερμ και πάλι προδερμ από Σεπτέμβρη βλέπουμε!!!
πρωτα απο ολα περαστικα στον μπομπιρακο σου.κατα δευτερον να τα εκατοστησετε βρε με τον αντρα σου.εκτος απο το κρασακι και το φαγητακι να την συνεχισετε και λιγο παρπανω την βραδια αν με καταλαβαινεις.