Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria έγραψε:απο όσο κατάλαβα όλες,λίγο πολύ τα ίδια περνάμε.
κ εμένα φωνάζει σπρώχνει αστα υπάρχουν φορές που δεν τον βγάζω έξω γιατί δεν μπορώ να,τον κάνω καλά.
ο παιδικος σίγουρα βοηθεί πολύ το εχω δει κ από παιδιά φίλων μου ειδικά σε δύο που ήταν πολύ επιθετικα έχουν στρώσει παρα πολύ.
γραμματικη εσυ έχεις βρει παιδικό στο περιστερι?

ναι βρηκα εναν κοντα στη γειτονια μυο σχετικα σημερα το απογευμα θα παω να δω χωρο τιμες προγραμμα κ.λ.π.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσαρες...
ολα τα παιδακια τα ιδια κανουν και ο δικος μου μολις νευριασει χτυπαει και φωναζει σαν να με μαλωνει και ξερετε πως λιγο το εκοψε(γιατι ειχα κανει τα παντα,τον ειχα μαλωσει ,τον ειχα βαλει τιμωρια,του εκανε ακριβως οτι μου εκανε τιποτα δεν επιασε)του ειπα οτι οταν χτυπαει τη μαμα θα κλαιει γιατι ποναει...κι ετσι πλεον εχει σταματησει λιγο να χτυπαει...
σε σχεση με τα αλλα παιδακια...του λεω συνεχεια οτι ειναι φιλοι και δεν κανουν ετσι οι φιλοι ...ενταξει παντως και απο αλλα παιδακια,ολα εχουν την ιδια αντιδραση...
ωστοσο να πω οτι τσιμπησαμε κι εμεις το κρυωματακι μας εχει μπουκωματακι,και ενα ψιλοβηχα αλλα εκει που φοβηθηκα πολυ ηταν χθες βραδυ που ξυπνησε και φαινοταν σαν να μην μπορουσε να καταπιει και οταν εκλαιγε εβγαινε ενα βραχνιασμα (δεν ξερω πως να το περιγραψω ) απο τα πνευμονακια του,οποτε το απογευμα θα παμε παιδιατρο για τσεκαρισμα...

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια γεια σας... έγραψα ένα κατεβατό και σβήστηκε... Twisted Evil

Εμείς σ/κ Ολυμπιάδα πήγαμε δεν τον έβγαλα όμως έξω για βόλτες, στην αυλή έχει και τσουλήθρα και κούνιες και πισινούλα οπότε ήρθε και η αδερφή μου με το ξαδερφάκι μας και την έβγαλαν εκεί.. εγω με την αδερφή πεταχτήκαμε για μπάνιο.... μπρρρρρ κορίτσια μπούζι η θάλασσα...

Σωτηρούλα δεν με τηλ άρα υπέθεσα δεν ήρθες, αλλά μην νομίζεις και εμείς δεν ξεδιάσαμε και πολύ γιατι βοηθήσαμε την μαμα μου στο καθάρισμα όσο κρατούσε ο μπαμπάς μου τα μικρά...

Δεν μπορώ να πω ότι ο δικός μου έχει πρόβλημα με το να μοιράζεται ίσια ίσα ο παιδικός μας έχει οφελήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε αυτό... αλλά το να χτυπάει από εκεί το πήρε... κορίτσια μην νομίζετε ότι τα παιδάκια στον παιδικό δεν χτυπάνε απλά εκεί το κόβουνε γιατι τα άλλα παιδάκια τους χτυπάνε και αυτά, και οι δασκάλες τους μαλώνουν και τους τιμωρούν μπροστά σε άλλα παιδάκια και υτο όσο μεγαλώνουν τους ντροπιάζει.. βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που μεγάλα παιδιά έχουν επιθετική συμπεριφορά αλλά αυτό από ότι μας εξήγησε η παιδοψυχολόγος στην συγκέντρωση είναι κάτι εντελώς διαφορετικό...

Και εμένα το εμφάνησε 17 μηνών και μετά το έκοψε, τώρα που τον είχα άρρωστο πάλι το ξεκίνησε, μου φαίνεται θα τον αφήσω 1-2 απογεύματα με τον μπαμπά του να γίνει πάλι στρατιωτάκι γιατι εμένα με γράφει... θα ξεκινήσω τις τιμωρίες μου φαίνεται γιατι από λόγια δεν παίρνει... άσε που άρχισε (δεν θυμάμαι αν σας το είπα πάλι), να ρίχνει πράγματα κάτω όπως έριχνε όταν ήταν μηνών, το κάνει και στην βαρεμάρα και στα νεύρα του... Twisted Evil Twisted Evil

Βιβήκο τι έγινε με την εγχείρηση δεν μας είπε τι είπε ο γιατρός πόσο θα κάτσετε σπίτι?

Να πω ένα welcome back στην αναστασία και να δώσω τα φιλιά μου σε όλες επίσης νομίζω ότι η μικρή της Αnas είχε γενέθλια την Κυριακή... Χρόνια πολλά!!! ότι επιθυμεί να είναι γερό και δυνατό κοριτσάκι και όλη η οικόγενεια το πρώτο μωράκι της ομαδούλας που διχρόνησε.. άντε σειρά το ειρηνάκι της Τουρτίτσας αύριο...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ξεχασα να σας πω ο βασιλοπουλος εχει 11 ευρω τα παμπερς.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παμπερς προλαβα και πηγα χτες βασιλοπουλο και πηρα 2 πακετα εχτρα παλι.

Γεωργια μου για 2 μηνες τουλαχιστον σπιτι του ειπαν και απο χτες ειμαστε τσακωμενοι γιατι σημερα θελει να βγει για δουλεια δλδ ελεος. Shocked

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βιβικα μην τον αφήσεις να πάει.
τα παιδάκια μας φάση περνάνε θα ηρεμήσουν τι θα κάνουν εγώ τον αφήνω να φάει κ καμία από κανένα μεγαλύτερο να,δει πως είναι θέμα με,τα παιχνίδια δεν έχει νευριαζει πολύ ομως αν τα αλλά παιδάκια δεν τον αφήνουν να παιξει.
γραμματική ιδιωτικό η δημόσιο.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria έγραψε:βιβικα μην τον αφήσεις να πάει.
τα παιδάκια μας φάση περνάνε θα ηρεμήσουν τι θα κάνουν εγώ τον αφήνω να φάει κ καμία από κανένα μεγαλύτερο να,δει πως είναι θέμα με,τα παιχνίδια δεν έχει νευριαζει πολύ ομως αν τα αλλά παιδάκια δεν τον αφήνουν να παιξει.

ιδιωτικο δε ξερω κανεναν καλο δημοσιο και δεν εχω και βισμα για να την παρουν.εκτος απο αυτο σχολαω στις 5 απο τη δουλεια μου οποτε ο δημοσιος δε με βολευε με τιποτα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria έγραψε:βιβικα μην τον αφήσεις να πάει.
και τι να κανω ρια μου?να τον αλυσοδεσω τον ανωμαλο?ε?ε?
καλα εμενα χτυπησε ενα παιδακι στην μουρη προχθες αστα να πανε...φρικαρα και εγω και η αλλη μαμα φρικαρε περισσοτερο και αρχισε το μωρακι να κλαιει και πηγε ο Διονυσης και εκατσε με τα χερια σταυρωμενα πιο εκει και κοιταγε σαν χαμενος.Του ειπα οτι ηταν παρα πολυ κακο αυτο που εκανε ,εδειξε να το καταλαβαινει ,τωρα θα δειξει

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμένα πέρυσι ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα τώρα είναι λίγο ποιό ήρεμος θα καταλάβουν σιγά σιγά εγώ του μιλάω συνέχεια στο πρόσωπο δεν βαραει ευτυχώς αλλά κ η κίνηση που κάνει να σπρώξει δεν μου αρέσει του λέω πως αν το ξανακάνει θα φύγουμε κ επειδή του το εχω κάνει δύο φορές το θυμάται κ σταματάει.
όσο για τους παιδικούς δημόσιο δύσκολο κ εγώ για ιδιωτικό δεν εχω ιδέα μάλλον πρέπει να,ανοίξουμε θέμα να μας πουν οι άλλες μανούλες αν ξέρουν κατι

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα νεα μας απο τον παιδιατρο ο μικρος εχει πυωδη ρινιτιδα και ελαφρια λαρυγγιτιδα...και μου ειπε ευτυχως που τον πηγα γιατι θα τρεχαμε το βραδυ ..μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να κανει και πυρετο και θα παρει αντιβιωση για 3 μερες ....αντε να δουμε,το κακο ειναι οτι παλι μου εκανε εμετο μετα το βραδυνο γαλα...και μεχρι να στρωσει δεν ξερω τι θα κανω με αυτο το θεμα...
οσο για την αναπτυξη μας ειναι πολυ καλος 14050 και 94 ποντους

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα!!!

ργία02/07/10"

Σωτηρούλα δεν με τηλ άρα υπέθεσα δεν ήρθες, αλλά μην νομίζεις και εμείς δεν ξεδιάσαμε και πολύ γιατι βοηθήσαμε την μαμα μου στο καθάρισμα όσο κρατούσε ο μπαμπάς μου τα μικρά...

[color=indigo]Πήγαμε Γεωργίτσα μου την Κυριακή, αλλά τρέχοντας πάλι όπως σου είχα πει οτι γίνεται συνήθως! Πήγαμε είδαμε το δωμάτιο που θα μείνουμε το καλοκαίρι, πήγαμε στη γιαγιά μου για καφέ, πήγαμε για φαγητό στο Olympic με τον θείο και τη θεία μου και μετά πάλι για καφέ στη γιαγιά και 17:30 η ώρα φύγαμε....Απο 28 Ιουλίου που θα είμαστε εκεί θα βρεθούμε σίγουρα!!!

Δεν μπορώ να πω ότι ο δικός μου έχει πρόβλημα με το να μοιράζεται ίσια ίσα ο παιδικός μας έχει οφελήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε αυτό... αλλά το να χτυπάει από εκεί το πήρε...

Μια απο τα ίδια.......

grammatiki έγραψε:
ιδιωτικο δε ξερω κανεναν καλο δημοσιο και δεν εχω και βισμα για να την παρουν.εκτος απο αυτο σχολαω στις 5 απο τη δουλεια μου οποτε ο δημοσιος δε με βολευε με τιποτα

Τιτικάκι περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις!!!

mamavivo έγραψε:
και τι να κανω ρια μου?να τον αλυσοδεσω τον ανωμαλο?ε?ε?
καλα εμενα χτυπησε ενα παιδακι στην μουρη προχθες αστα να πανε...φρικαρα και εγω και η αλλη μαμα φρικαρε περισσοτερο και αρχισε το μωρακι να κλαιει και πηγε ο Διονυσης και εκατσε με τα χερια σταυρωμενα πιο εκει και κοιταγε σαν χαμενος.Του ειπα οτι ηταν παρα πολυ κακο αυτο που εκανε ,εδειξε να το καταλαβαινει ,τωρα θα δειξει

Έλα μωρέ, μη θυμώνεις με τον αντρούλη σου! Έχει τα δίκια του κι αυτός! Θέλει να προσφέρει προφανώς και αισθάνεται οτι μένει αδρανής στο σπίτι.....Έχεις όλα τα δίκια εσύ, αλλά ΜΗΝ του θυμώνεις!!!

happiness έγραψε:τα νεα μας απο τον παιδιατρο ο μικρος εχει πυωδη ρινιτιδα και ελαφρια λαρυγγιτιδα...και μου ειπε ευτυχως που τον πηγα γιατι θα τρεχαμε το βραδυ ..μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να κανει και πυρετο και θα παρει αντιβιωση για 3 μερες ....αντε να δουμε,το κακο ειναι οτι παλι μου εκανε εμετο μετα το βραδυνο γαλα...και μεχρι να στρωσει δεν ξερω τι θα κανω με αυτο το θεμα...
οσο για την αναπτυξη μας ειναι πολυ καλος 14050 και 94 ποντους

Περαστικά στο παιδάκι σου Ευτυχία!!!

Τουρτίτσα να χαίρεσαι την κοράκλα σου!!! (Ή μάλλον τις κοράκλες σου!!!)
Να είναι πάντα γερά και καλότυχα τα ζουζουνάκια!!!

Αννούλα κι εσύ να χαίρεσαι το δικό σου αστεράκι που είχε γενέθλια!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις δεν ξεκινησαμε καλα την ημερα μας.απο το βραδυ η καημενη ειχε τρομερη ανησυχια μες τον υπνο της και ψιλοκλαψουριζε.της εδωσα λιγο ντεπον ηρεμησε κοιμηθηκε.το πρωι ενω επινε γαλα και ηταν προς το τελος εβγαλε τουλαχιστον 40 ml γαλα επανω μου.
χτες πηγαμε τελικα στον παιδικο σταθμο τα συζητησαμε ειναι οκ με το 5.30 που σχολαμε.μας ειπε το προγραμμα τους 300 ευρω καθε μηνα συν 55 εγγραφη και 100 για υλικο.μετα πηγαμε για εμβολιο εφτασε αισιως τα 12 κιλα και 88 ποντους η σκατουλα .ελα λεω εκανε προοδο περασε αυτο το 11 νουμερο που ειχε κολλησει στα κιλα.μια χαρα την βρηκε ειμαστε στη φαση για κυνοδοντες και μας ειπε οτι ειναι πολυ δυσκολα δοντια οποτε θα περασουμε ζαχαρη φανταζομαι.πανω που ειπα εφτασε τα 12 κιλα θα τα κατεβει παλι.αυτα τα ολιγα απο εμενα.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις δεν ξεκινησαμε καλα την ημερα μας.απο το βραδυ η καημενη ειχε τρομερη ανησυχια μες τον υπνο της και ψιλοκλαψουριζε.της εδωσα λιγο ντεπον ηρεμησε κοιμηθηκε.το πρωι ενω επινε γαλα και ηταν προς το τελος εβγαλε τουλαχιστον 40 ml γαλα επανω μου.
χτες πηγαμε τελικα στον παιδικο σταθμο τα συζητησαμε ειναι οκ με το 5.30 που σχολαμε.μας ειπε το προγραμμα τους 300 ευρω καθε μηνα συν 55 εγγραφη και 100 για υλικο.μετα πηγαμε για εμβολιο εφτασε αισιως τα 12 κιλα και 88 ποντους η σκατουλα .ελα λεω εκανε προοδο περασε αυτο το 11 νουμερο που ειχε κολλησει στα κιλα.μια χαρα την βρηκε ειμαστε στη φαση για κυνοδοντες και μας ειπε οτι ειναι πολυ δυσκολα δοντια οποτε θα περασουμε ζαχαρη φανταζομαι.πανω που ειπα εφτασε τα 12 κιλα θα τα κατεβει παλι.αυτα τα ολιγα απο εμενα.

Τιτικάκι καλημέρα! Μακάρι να κάνω λάθος αλλά μάλλον κυκλοφορεί ιωσούλα. Είναι το τρίτο παιδάκι που ακούω απο το πρωί να κάνει εμετό και να έχει ανησυχία....
Καλοκαίρι σου λέει μετά.........
Περαστικά ρε κοριτσάρα....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις δεν ξεκινησαμε καλα την ημερα μας.απο το βραδυ η καημενη ειχε τρομερη ανησυχια μες τον υπνο της και ψιλοκλαψουριζε.της εδωσα λιγο ντεπον ηρεμησε κοιμηθηκε.το πρωι ενω επινε γαλα και ηταν προς το τελος εβγαλε τουλαχιστον 40 ml γαλα επανω μου.

Τιτικάκι καλημέρα! Μακάρι να κάνω λάθος αλλά μάλλον κυκλοφορεί ιωσούλα. Είναι το τρίτο παιδάκι που ακούω απο το πρωί να κάνει εμετό και να έχει ανησυχία....
Καλοκαίρι σου λέει μετά.........
Περαστικά ρε κοριτσάρα....

αχ παναγια μου μη μου λες τετοια δε θα το αντεξω παλι.γεγονος ειναι οτι χτες ειδε οτι το ενα αυτι της ειχε λιγο υγρο αλλα μου ειπε τωρα το καλοκαιρι αυτο απορροφαται ευκολα απο μονο του.μακαρι να μην εχουμε γλεντια.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου

να ευχηθω και απο εδω στην Γεωργια μας να χαιρετε την κορακλα της το απιστευτο αυτο ζουζουνι. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 12978

Τιτικα ανεβηκατε βλεπω ε? Ενταξει μην αγχω δεν νομιζω να χασει μωλε...ατιμα δοντια πια ελεος Sad Sad
Ο παιδικος περα απο τα λεφτα πως σου φανηκε?καθαρος?περιποιημενος?Οποτε εκει θα ξεκινησετε?

ΗAPPINESS περαστικα σας μωλε και σε σας.μας εχουν σπασει τα νευρα οι κωλοιωσεις πια ...ελεος.

εμεις καλυτερα ο Διονυσακης αρχισε να τρωει λιγο πραπανω πια.Ο αντρας δουλεψε το σκυλι ολη νυχτα και ηρθε το πρωι .κομματια βεβαια .κοιμαται τωρα ξερος.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου

να ευχηθω και απο εδω στην Γεωργια μας να χαιρετε την κορακλα της το απιστευτο αυτο ζουζουνι. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 12978

Τιτικα ανεβηκατε βλεπω ε? Ενταξει μην αγχω δεν νομιζω να χασει μωλε...ατιμα δοντια πια ελεος Sad Sad
Ο παιδικος περα απο τα λεφτα πως σου φανηκε?καθαρος?περιποιημενος?Οποτε εκει θα ξεκινησετε?

ΗAPPINESS περαστικα σας μωλε και σε σας.μας εχουν σπασει τα νευρα οι κωλοιωσεις πια ...ελεος.

εμεις καλυτερα ο Διονυσακης αρχισε να τρωει λιγο πραπανω πια.Ο αντρας δουλεψε το σκυλι ολη νυχτα και ηρθε το πρωι .κομματια βεβαια .κοιμαται τωρα ξερος.

αμαν το ξεχασα γιορταζει της γεωργιας η μικρη.να τα εκατοστησει η μικρουλα σου.

πολυ καθαρος και περιποιημενος ηταν βιβη μου.θα ρωτησω και την παιδιατρο γιατι ξερει τους κοντινους σταθμους ποιοι ειναι καλοι και ποιοι οχι.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

αχ παναγια μου μη μου λες τετοια δε θα το αντεξω παλι.γεγονος ειναι οτι χτες ειδε οτι το ενα αυτι της ειχε λιγο υγρο αλλα μου ειπε τωρα το καλοκαιρι αυτο απορροφαται ευκολα απο μονο του.μακαρι να μην εχουμε γλεντια.

Μακάρι να ήταν μόνο αυτό και να πέρασε τώρα! όσο για τ' αυτάκια δεν ξέρω τι σου είπε ο γιατρός σου αλλά εμένα ο ωριλάς μου είπε οτι θέλει πολύ βουτιά το κεφάλι μέσα στη θάλασσα για να καθαρίσει το σύστημα. (μύτη, λαιμός, αυτιά)

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Μακάρι να ήταν μόνο αυτό και να πέρασε τώρα! όσο για τ' αυτάκια δεν ξέρω τι σου είπε ο γιατρός σου αλλά εμένα ο ωριλάς μου είπε οτι θέλει πολύ βουτιά το κεφάλι μέσα στη θάλασσα για να καθαρίσει το σύστημα. (μύτη, λαιμός, αυτιά)

εχω υποψην μου φετος να την βουτηξω.αλλα φοβαμαι ρε συ μηπως μετα την παρει απο φοβο τη θαλασσα.γιατι ειναι πολυ φοβιτσιαρα και δεν εχει ξανακανει βουτια.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

εχω υποψην μου φετος να την βουτηξω.αλλα φοβαμαι ρε συ μηπως μετα την παρει απο φοβο τη θαλασσα.γιατι ειναι πολυ φοβιτσιαρα και δεν εχει ξανακανει βουτια.
μονη της θα το κανει τιτικα μου,φετος που ειναι και πιο μεγαλη θα ξεσαλωσει στην θαλασσα και μονο που θα ψιλοκολυμπαει κατι θα γινετε.Θα τα βοηθησουν πολυ τα μωρα μας η θαλασσα πραγματικα .

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

μονη της θα το κανει τιτικα μου,φετος που ειναι και πιο μεγαλη θα ξεσαλωσει στην θαλασσα και μονο που θα ψιλοκολυμπαει κατι θα γινετε.Θα τα βοηθησουν πολυ τα μωρα μας η θαλασσα πραγματικα .

ναι μωρε γιατι περυσι η καημενη εκανε μονο 3 μπανια με τον κολοκαιρο που ειχε στο κολονησο που πηγαμε

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ναι μωρε γιατι περυσι η καημενη εκανε μονο 3 μπανια με τον κολοκαιρο που ειχε στο κολονησο που πηγαμε
α εκανε πολυ λιγα περσι .φετος μην χασεις μερα τα βοηθανε γενικως τα ξερεις και απο ιωσεις τα προστατευουν .βουυυυυυρ φετος για τρελα μπανακια.Εμεις θα ξεκινησουμε σε κανα 15ημερο πρωτα ο θεος σιγα σιγα .

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Περαστική είμαι ως συνήθως γιατί σήμερα θα γυρίσει με άδεια ο άντρας μου από τη δουλεία του για να κρατήσει τη μικρή και θα φύγω εγώ...

Καταρχήν τουρτίτσα μας να χαίρεσαι τη μικρή σου!!! Σήμερα δεν έχει γενέθλια; Να τα εκατοστήσει, με υγεία και να τη δείτε όπως επιθυμείτε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 215994

Σε ο,τι αφορά στα δικά μας, κάποιες ξέρετε λίγα από το φέης. Ας τα πω στα γρήγορα. Η βάπτιση την Κυριακή πήγε πολύ καλά και ο μικρούλης ήταν πολύ ήσυχος, δεν έκλαψε καθόλου! Η Δανάη, όμως, από το πρωί φαινόταν ιδιαίτερα υποτονική, δεν γκρίνιαζε, δεν έτρεχε, δεν έπαιζε, μονάχα στεκόταν. Στο τραπέζι μετά δεν ήθελε να φάει τίποτα, παρόλο που ήταν νηστική και τελικά κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου, κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ και ειδικά με τόση φασαρία... Λίγο πριν φύγουμε που ξύπνησε τη φίλησα και ήταν ζεστή, γυρίσαμε σπίτι και πλέον είχε ήδη 39! Μέχρι και τη νύχτα έφτασε 2 φορές το 40 (με το ηλεκτρονικό που παίζει να δείξει λιγότερο!) και ήταν μαύρα χάλια. Έτσι κύλησε η Δευτέρα, την Τρίτη ήταν σχετικά απύρετη, αλλά τρομερά γκρινιάρα όποτε ξυπνούσε και ήθελε όλο να κοιμάται. Τελικά μου έκανε το πρωί 2 εμετούς (δεν έβγαλε και τίποτα σπουδαίο, αφού ήταν θεονήστικο το παιδί) και το απόγευμα διάρροια. Μέχρι τις 7μμ φαινόταν τόσο πτώμα και εξασθενημένη (κοιμόταν όλο στην αγκαλιά μου και με μια έκφραση που έδειχνε πως υπέφερε) και ο,τι λέγαμε να της δώσουμε ντεπονάκι για να νιώσει καλύτερα (φαίνεται πως πονούσε και ο λαιμός της), ξαφνικά ξυπνάει, ανοίγει τα μάτια της πονηρά, σηκώνεται όρθια, αρχίζει να τραγουδάει, μέσα στην τρελή χαρά, μας ζητάει γάλα και ήπιε 220, μετά και νερό, μπισκότα, όλο κάτι ζητούσε και έπαιζε, χόρευε, έκανε ταρζανιές, σαν να μην ήταν αυτό το παιδί που πριν λίγο σερνόταν!!! Shocked Αφού την κοιτούσαμε και τρίβαμε τα μάτια μας! Και από τότε φαίνεται καλά, θα τη σηκώσω βέβαια σε λίγο να δω πως είναι και σήμερα, αλλά βρε κορίτσια, έτσι απότομα συνέρχονταν τα δικά σας από ιώσεις; Τι να πω, μακάρι να της πέρασε!

Το κακό είναι πως αδυνάτισε πολύ από την αφαγία τόσες μέρες και τη ζύγισα το βράδυ, μόλις 10.800! Mad Αχ, άντε πάλι από την αρχή, πάνω που είχε αρχίσει να παίρνει στον παιδικό...

Εμείς προς το παρόν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον παιδικό. Η μικρή φαίνεται πολύ χαρούμενη εκεί, τρώει πολύ καλά (ενώ στο σπίτι δεν τρώει!), μας έχει πήξει στο σκ@το, σόρρυ κιόλας, χαχαχα! Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έβγαλε κανένα σημάδι βίας - βέβαια είναι νωρίς ακόμα - αλλά δε θα έλεγα κιόλας ότι την έστρωσε! Όταν επιστρέφει σπίτι, κουβαλάει ακόμα την υπερένταση από τον παιδικό, εκτονώνει και όλα αυτά τα οποία κρατούσε στον παιδικό γιατί ντρεπόταν και μας έχει πεθάνει λέμε! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 21 688264 Χαχαχαχ!

Αυτά, δε θα κάτσω πολύ μέσα γιατί πρέπει να ετοιμαστώ! Διαβάζω πολλά ζουζούνια επίσης αρρωστούληκα, περαστικάκια!!! Τιτίκα μου ελπίζω να μην είναι τίποτα τελικά!

Σας φιλώ γλυκά!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σχετικά με τα μπανάκια στη θάλασσα, να μη σας τρομάξω, αλλά φέτος που καταλαβαίνουν περισσότερα μπορεί να υπάρξει άρνηση. Σε αυτή την περίπτωση μην τα πιέσετε καθόλου, αν θελήσουν μόνα τους. Μεγαλώνοντας εξάλλου σίγουρα θα θελήσουν... Cool
Αυτά τα ξέρω από άλλες μαμάδες με πιο μεγάλα παιδάκια...

Φιλάκια!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Σχετικά με τα μπανάκια στη θάλασσα, να μη σας τρομάξω, αλλά φέτος που καταλαβαίνουν περισσότερα μπορεί να υπάρξει άρνηση. Σε αυτή την περίπτωση μην τα πιέσετε καθόλου, αν θελήσουν μόνα τους. Μεγαλώνοντας εξάλλου σίγουρα θα θελήσουν... Cool
Αυτά τα ξέρω από άλλες μαμάδες με πιο μεγάλα παιδάκια...

Φιλάκια!
καταρχην περαστικα στην Δαναη μας.και ναι ετσι εκανε ο Διονυσης απο υποτονικος σε μια ωρα ηθελε να διαλυσει το σπιτι Very Happy Very Happy Very Happy Τα πεθανανε τα παιδια φετος .
Παντα αξια νονα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
οσο για τα μπανια ,ΑΡΝΗΣΗ?χλωμο το βλεπω για αρνηση.λογικα θα γινετε χαμος για να βγει ,θα ζησουμε παλι σκηνες απειρου καλλους . Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
της ειχα παρει περυσι ενα εκπαιδευτικο σωσιβιο που ειχε και η ολιβια στην κορη της.αραγε θα της κανει φετος;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις