Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:της ειχα παρει περυσι ενα εκπαιδευτικο σωσιβιο που ειχε και η ολιβια στην κορη της.αραγε θα της κανει φετος;
εμεις περσι που του το βαλαμε παντως δεν μας εκανε και ηταν λιγο επικυνδινο .του ειχα παρει σωσιβιο βαρκουλα και ηταν πολυ καλυτερο .φετος θα του βαλω ενα που του ειχα παρει σωσιβιο κανονικο που φορανε οσοι πεφτουν απο τα πλοια?ΤΙΤΑΝΙΚΟ το λεω .

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:της ειχα παρει περυσι ενα εκπαιδευτικο σωσιβιο που ειχε και η ολιβια στην κορη της.αραγε θα της κανει φετος;
εμεις περσι που του το βαλαμε παντως δεν μας εκανε και ηταν λιγο επικυνδινο .του ειχα παρει σωσιβιο βαρκουλα και ηταν πολυ καλυτερο .φετος θα του βαλω ενα που του ειχα παρει σωσιβιο κανονικο που φορανε οσοι πεφτουν απο τα πλοια?ΤΙΤΑΝΙΚΟ το λεω .

την κλασικη σαμπρελα λες μαλλον.το αλλο γιατι ηταν επικινδυνο ρε συ;ισα ισα που ειχε τη ζωνη που εδενε στην πλατη και ηταν πολυ ασφαλες.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

την κλασικη σαμπρελα λες μαλλον.το αλλο γιατι ηταν επικινδυνο ρε συ;ισα ισα που ειχε τη ζωνη που εδενε στην πλατη και ηταν πολυ ασφαλες.
βασικα εγερνε πλαγια και βουλιαξε κανα 2 φορες και μια μας γυρισε και αναποδα .καλα δεν καθοτανε και ηρεμος ετσι...σαν τρελος εκανε και κολυμπαγε την παλευε .ισως γιαυτο .εσεις που ειστε ησυχες δεν θα εχετε τετοια.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

το σωσιβιο λεω που φοριεται σαν γιλεκο λεω

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

βασικα εγερνε πλαγια και βουλιαξε κανα 2 φορες και μια μας γυρισε και αναποδα .καλα δεν καθοτανε και ηρεμος ετσι...σαν τρελος εκανε και κολυμπαγε την παλευε .ισως γιαυτο .εσεις που ειστε ησυχες δεν θα εχετε τετοια.

πως το καταφερε ρε συ και το γυρισε αναποδα;χαχαχαχα απιστευτο.εμενα απλα κολυμπαγε σαν το βατραχι αυτο μονο

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

α αυτο λες το κλασικο.εχει για αυτη την ηλικια;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

πως το καταφερε ρε συ και το γυρισε αναποδα;χαχαχαχα απιστευτο.εμενα απλα κολυμπαγε σαν το βατραχι αυτο μονο
ο διονυσης εκανε και τσαααααα στα κοριτσακαι και γυρνουσε πλαγια το κεφαλι του να της κανει ματακια και τσουπ αναποδογυριζε..τον αφηναμε -παντα διπλα βεβαια ο αντρας -και πηγενε μονος του οσο μπορουσε ειχε βρει και μια βαρκα και ειχε πιαστει απο το σκοινι και κοπανιοτανε..ακομα το θυμαμαι και γελαω..τα αλλα μωρα μαζι σιγα σιγα και ο Διονυσακης μονο που δεν ανεβηκε στην βαρκα.εχει παθος με την θαλασσα σαν τον μπαμπα του .εγω αντιθετα αν με αφησεις μονη με τον Διονυση στην θαλασσα μπορει και να το πνιξω το παιδι .δεν το εχω καθολου.ειμαι τελειως ατσουμπαλη γενικως.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

α αυτο λες το κλασικο.εχει για αυτη την ηλικια;
ναι βρηκαμε σε μαγαζι με ειδη ψαρεματος στην τυχη ειχε ενας.λογικα ναι υπαρχουν .εχω δει και στο τζαμπο .

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια.εχουμε γενεθλια σημερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 860530
να τα εκατοστισεις καρδια μου,οτι επιθυμεις να το εχεις.
σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια μου.να χαιρομαστε τα ζουζουνια μας.
πολλα αρρωστουλικα διαβασα.περαστικα.
οσο για τα μπανια στην θαλασσα η δικια και περυσι με το ζορι εμπαινε,με κλαματα.φετος τι θα κανει δεν ξερω.ελπιζω να μην ακουγομαστε παλι μονο εμεις.
λοιπον η ειρηνη φοβαται τα κουνουπια Shocked .χθες πηγα εβαψα το μαλλι,εκανα ανταυγιες και οταν γυρισα ετοιμαζοταν να ανεβουν σπιτι και εκλαιγε γιατι την τσιμπισε κουνουπι.ανεβηκαμε πανω,της εβαλα χαζαπλαστ στο κουνουπι για να σταματησει την γκρινια.τι ιδιοτροπο αυτο το παιδι.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια.εχουμε γενεθλια σημερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 860530
σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια μου.να χαιρομαστε τα ζουζουνια μας.
οσο για τα μπανια στην θαλασσα η δικια και περυσι με το ζορι εμπαινε,με κλαματα.φετος τι θα κανει δεν ξερω.ελπιζω να μην ακουγομαστε παλι μονο εμεις.
λοιπον η ειρηνη φοβαται τα κουνουπια Shocked .χθες πηγα εβαψα το μαλλι,εκανα ανταυγιες και οταν γυρισα ετοιμαζοταν να ανεβουν σπιτι και εκλαιγε γιατι την τσιμπισε κουνουπι.ανεβηκαμε πανω,της εβαλα χαζαπλαστ στο κουνουπι για να σταματησει την γκρινια.τι ιδιοτροπο αυτο το παιδι.

χαχαχαχαχα πλακα εχει μωρε.ειναι λεπτεπιλεπτη βρε για αυτο την ενοχλει ακομη και το κουνουπι

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια.εχουμε γενεθλια σημερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 860530
ελα μωλε το ειρηνακι μας ...φοβαται μωλε ενταξει θα της περασει...ε οχιιιιιιι και ιδιοτροπο Shocked Shocked

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου...πολυχρονη να ειναι ,να τα εκατοστησει!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμας δεν θελει τιποτα στη θαλασσα ουτε σωσιβιο,ουτε μπρατσακια ΤΙΠΟΤΑ...
και φετος επειδη ακομα τσαλαβουταει ισα ισα μπροστα δεν του εχω βαλει τιποτα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:εμας δεν θελει τιποτα στη θαλασσα ουτε σωσιβιο,ουτε μπρατσακια ΤΙΠΟΤΑ...
οποτε οκ ....ε ολα στα ρηχα θα ειναι ουτως ή αλλως.

εχετε αρχισει ε?
ζηλευωωωωωωωωωωωωωωω

Very Happy Very Happy Sad Sad

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:
happiness έγραψε:εμας δεν θελει τιποτα στη θαλασσα ουτε σωσιβιο,ουτε μπρατσακια ΤΙΠΟΤΑ...
οποτε οκ ....ε ολα στα ρηχα θα ειναι ουτως ή αλλως.

εχετε αρχισει ε?
ζηλευωωωωωωωωωωωωωωω

Very Happy Very Happy Sad Sad
ναι εχουμε κανει μερικα...ειναι ωραια και ο μικρος ξετρελλαινεται,αφου ολη μερα φωναζει παμε σασασα=παε θαλασσα

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τουρτιτσα να την χαίρεσαι την μπουμπου σου κ να την δεις όπως επιθυμείς.
σου εύχομαι τα καλύτερα για το παιδάκι σου

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα Κοριτσάκια...

Τουρτίτσα χρόνια σας πολλά...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 130627
Ότι επιθυμεί να είναι γερό και δυνατό... όπως όλη η οικογένεια.. αλήθεια τι λέει το πρόγραμμα για σήμερα???

Εμείς κόριτσια ένα θα σας πω... 39,8 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 654655 με πήραν από τον παιδικό και πήγα και τον πήρα... έπεσε εντελώς στις 6.15 από τότε παίζει όχι με πολύ όρεξη είναι αλήθεια, αλλά ρε κορίτσια προβληματίζομαι λίγο ούτε φτέρνισμα ούτε βήχα...

Αλλά εγω φταίω γιατι είμαι ηλίθια... τον πήρα χτες και πήγαμε παιδική χαρά μετά τον παιδικό και πήρε το μπουκάλι από ένα παιδάκι και έγινε μουσκεμα... μέχρι να γυρίσουμε σπίτι πρέπει να κρύωσε, γιατι ρε κορίτσια αλλιώς δεν εξηγήτε... θα δω πως πάει και αύριο, αν είναι καλά ΟΚ αλλά αν μέχρι αύριο ξανα ανεβάσει πυρετό... γεια σας... δεν είναι γραφτη η εκδρομή αυτή η εκδρομή μου φαίνεται με τον παιδικό, και όχι τίποτα άλλο χλομό πάλι να ακυρωθεί λόγο καιρού... γαμώτο και ήθελα τόσο να πάμε... δεν τηλ ακόμα τον ντοκ μιας και τρωει και δεν έχει άλλα συμπτώματα... θα δω πως θα βγάλουμε το βράδυ και θα τηλ αύριο.... πάντως είμαι ηλιθια, ηλιθια, ηλίθια... έπρεπε να είχα μια αλαξιά μαζί μου. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 654655

Anyway περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια... τρελομάνα, hapiness και τιτίκα (ελπίζω να είναι δοντι)... άντε να δούμε πότε θα ξεμπερδέψουμε...

Επίσης άσχετο κορίτσια αλλά πήγε ο άντρας μου σήμερα στον ΕΟΠΥ να πάρει τα φάρμακα του (σκλήρυνση κατα πλάκας, ενέσεις 500 ευρω το κουτι), της πόρνης, γινοταν πανικός... ΕΛΕΟΣ!!! Τα έπαιρνε από το Παπαγεωργιου ευτυχώς τα κατάφερε μετά 6 ώρες... ήρθε με απίστευα νέυρα... Τους είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα ξανα πάρουν... Shocked Shocked Shocked

Που ζούμε ρε κορίτσια... αν πάθει κάτι επείδη δεν θα μπορούν να του δώσουν τα φάρμακα του τι θα κάνουμε??? είμαι σκατά... Crying or Very sad

Καληνυχτα σε όλες..

τουρτιτσα

τουρτιτσα
σας ευχαριστω ολες πολυ κοριτσια.υγεια να εχουν ολα τα παιδακια.σας ευχαριστω.

γεωργια το προγγραμα τιποτα για σημερα.το παρτυ το σαββατο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια,σε όλες!!!!!!
Καταρχάς,Τουρτίτσα μου να την χαίρεστε την κορούλα σας,για χθες!!Χρόνια της πολλά!!!!
Και χρόνια πολλά στο Ευάκι για το Δεσποινάκι της!!Πολύχρονη,να είναι,κούκλα μου!!!Να την χαίρεστε κι εσείς!!!!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας...χθες με το που πήγα να γράψω ξύπνησε το ζουζουνάκι μου.Πρωινός-πρωινός και έτσι δεν πρόλαβα!! Very Happy

Εγώ κάνω τις ετοιμασίες για το παρτάκι μας,που θα γίνει το Σάββατο.
Παρήγγειλα μια τούρτα υπερπαραγωγή με θάλασσα και το μίκυ και την παρέα του με σωσίβια να ετοιμάζονται να βουτήξουν!!!
Μου φαίνεται θα προλάβει ο γιος μου και θα βουτήξει με το που θα την δει,χαχαχαχαχ!!!!!Έχει τρέλλα με τον μίκυ..
Έχω να φουσκώσω μπαλόνια,να διακοσμησω το σπίτι,το καθάρισμα το έχω σχεδόν τελειώσει(μην με πουν και ακαμάτρα,χιχιχι)...μέχρι τοίχους και πόρτες έκανα!!!!Και θα μου μείνουν μόνο τα φαγητά,που ευτυχώς θα βοηθήσουν μαμά και πεθερα.
Αυτά!!!!
Εσείς τι κάνετε???? Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευτυχία,Τιτίκα,Αλικάκι και Γεωργία περαστικούλια σας!!!
Εύχομαι σήμερα να είναι όλα τα παιδάκια καλύτερα!!

Γεωργία μου,μην στεναχωριέσαι...μπορεί ούτως ή άλλως να γινότανε.
Πάντως αυτό με τα ρουχαλάκια και μενα μια φορά μου έγινε το μάθημα πάθημα και έτσι πάντα κουβαλάω ρουχαλάκια,μονίμως,μαζί μου..

Για τη θαλασσα που λέγατε και μένα πέρυσι τρελλαινόταν από την χαρά του.Για να δούμε φέτος..Την Κυριακή θα σας πω....ή μάλλον την Δευτέρα!!
Και μένα το σωσίβιο πέρυσι καθόλου δεν το ήθελε.Λέω να πάω να του πάρω σαν κι αυτό που λες εσύ,Βιβήκα.Είδα στα mothercare...
Τον βόλεψε τον μικρό σου??Του το φόραγες συνέχεια ή κάθε φορά που ήταν να βουτήξει???

Αναστασία μου,χάρηκα που σε είδα!!Να μπαίνεις έστω και για λίγο να μας λες τα νέα σας!Πολλά φιλιά στα ζουζουνάκια σου!!!

Σε όλες τις υπόλοιπες κοπελιές....τα φιλιά μου!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;

Η μικρή μου καλύτερα ευτυχώς, οπότε σήμερα θα δοκιμάσω να την πάω παιδικό. Δεν έχω και άλλη επιλογή, αφού με χρειάζονται στη δουλειά... Τουλάχιστον ανάρρωσε γρήγορα, δεν έχω παράπονο! Τώρα προσεύχομαι να μην με έχει κολλήσει! affraid

Ευάκι μου να χαίρεσαι τη μικρή σου και από εδώ!!! Να τη δεις όπως επιθυμείς!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 130627

Αλικάκι μου, μια χαρά οι ετοιμασίες σας, άντε να μου ξεκουραστείς και λιγάκι να είσαι φρέσκια και για το πάρτυ!!!

Γεωργία μου πάλι αρρωστούλης ο μικρός; Πωπω βρε συ περαστικούλια! Τελικά ύπουλος μήνας και ο Ιούνιος, εμείς και τις 2 φορές Ιούνιο κολλήσαμε ίωση...! Εύχομαι να είναι καλά να πάτε και σε αυτή την εκδρομή που τόσο θέλετε!!!

Και όσο για τα μπανάκια στη θάλασσα, εμείς δεν ξεκινήσαμε ακόμα για να κόψω αντιδράσεις! Πέρισυ έκανε καμια 20αρια μπάνια η μικρή, δεν τρελλαινόταν κιόλας (γιατί είχαμε κατέβει στη Φοινικούντα όπου τελικά ήταν μεν καθαρά, πολύ κρύα δε τα νερά) αλλά γενικά της άρεσε στην παραλία και τις τελευταίες μέρες τρελαινόταν να περπατάει στην ακροθαλασσιά (ήταν μικρούλα τότε για κάτι περισσότερο). Φέτος ετοιμάζουμε τα κουβαδάκια μας, χεχε! Ελπίζω κι εγώ να της κάνει το εκπαιδευτικό σωσίβιο - Τιτίκα μου το ίδιο έχουμε κι εμείς από πέρισυ - αλλά αν κρίνω από τα κιλά που δεν πήρε, εξακολουθεί άνετα να είναι μέσα στο όριο κιλών που έγραφαν οι οδηγίες, οπότε και πάλι θα την παλέψουμε με αυτό! Για να δούμε...!

Αυτά, πρέπει να φύγω, σας φιλώ, να έχετε μια όμορφη μέρα!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ευτυχία,Τιτίκα,Αλικάκι και Γεωργία περαστικούλια σας!!!
Εύχομαι σήμερα να είναι όλα τα παιδάκια καλύτερα!!

Γεωργία μου,μην στεναχωριέσαι...μπορεί ούτως ή άλλως να γινότανε.
Πάντως αυτό με τα ρουχαλάκια και μενα μια φορά μου έγινε το μάθημα πάθημα και έτσι πάντα κουβαλάω ρουχαλάκια,μονίμως,μαζί μου..

Για τη θαλασσα που λέγατε και μένα πέρυσι τρελλαινόταν από την χαρά του.Για να δούμε φέτος..Την Κυριακή θα σας πω....ή μάλλον την Δευτέρα!!
Και μένα το σωσίβιο πέρυσι καθόλου δεν το ήθελε.Λέω να πάω να του πάρω σαν κι αυτό που λες εσύ,Βιβήκα.Είδα στα mothercare...
Τον βόλεψε τον μικρό σου??Του το φόραγες συνέχεια ή κάθε φορά που ήταν να βουτήξει???

Αναστασία μου,χάρηκα που σε είδα!!Να μπαίνεις έστω και για λίγο να μας λες τα νέα σας!Πολλά φιλιά στα ζουζουνάκια σου!!!

Σε όλες τις υπόλοιπες κοπελιές....τα φιλιά μου!!!!!

Αλικάκι μου είχαμε ένα τέτοιο από τα mothercare επίσης (δεν ξέρω βέβαια αν λέμε και το ίδιο γιατί πέρισυ ήταν και πιο μικρούλια) αλλά μας είχε φανεί πολύ μπόγος, χαχαχα. Φούσκωνε τόσο γύρω-γύρω ώστε η μικρή δεν είχε καθόλου ορατότητα. Κι έτσι της το φορέσαμε ελάχιστα στην αρχή (πρώτα 2 μπάνια) μέχρι να κόψουμε αντιδράσεις με το νερό. Μετά βολευτήκαμε καλύτερα με το εκπαιδευτικό... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 22 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;α ρε γεωργια παλι πυρετο ο μικρουλης σου;λες ρε συ να προλαβε να κρυωσε λογω βρεγμενων ρουχων;ποση ωρα εμεινε βρεγμενο;ή αρπαξε καμια ιωση παλι;η δικια μου χτες το βραδυ εβγαλε ολο το γαλα οταν πηγα να της δωσω ντεπον και το πρωι ξυπνησε στις 7 παρα και ψηνοταν.της εδωσα ντεπον και μετα η καημενη ηθελε νερο.ηπιε 4 ποτηρια νερο επαθα σοκ.της εδωσα λιγη φαριν λακτε με γαλα γιατι φοβηθηκα σκετο γαλα μην το ξερασει παλι εφαγε το μισο και τωρα που της επεσε ο πυρετος ειναι ζωηρη ζωηρη.ρε κοριτσια σας εχει τυχει να πρηστει το σημειο που εχει κανει το εμβολιο στα μικρακια σας ο γιατρος;τουμπανο ηταν το μπρατσο της χτες και μελανιασμενο.της εβαλα αλουμινονερο που μου εχει πει η παιδιατρος και σημερα ηταν το μισο απο το πρηξιμο.υπαρχει καμια κρεμα για αυτο;ξερετε;θα παρω και την παιδιατρο βεβαια να ρωτησω.ειμαι να σκασω σημερα παλι.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,Αλικάκι μου,θα ξεκουραστώ!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Και σε ευχαριστώ που μου είπες για την προσωπική εμπειρία σας περί σωσιβίου...Είδομεν!!!Φιλάκια!!!Καλή δουλειά!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πω,πω ρε συ Τιτίκα...τόσο πολύ πρίστηκε???Ιδέα δεν έχω...να πάρεις αμέσως να ρωτήσεις!!
Οσο για το νερό αφυδατώθηκε το καημενούλι...
Μακάρι να της πέρασε!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις